- 23 Mart 2016
- 31.010
- 92.270
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #413.981
Listede olma şartı yok Max 3 dedim ama 4 olabilir daha fazla olabilir tabiki takım için ne kadar takip destek o kadar başarıCherry Mom kaptanım kimse çıkmazsa isteyen ben bi ara kaptanlık da yapmıştım elimden birşey gelirse yardımcı olurum yine, gerçi listede değilim mümkün mü bilmiyorum ama, son çare ben aklınızda olabilirim
Aynen canım çık gez kafa dağıt bazen evde duran eşyaya bile alışıyor insan kırılınca kaybolunca yokluğunu hissediyor zamanla daha iyi olacak inşallahAlışmaya çalışıyorum hala içim sıkılıyor ara ara ama yazın avantajlarından faydalanırsam daha çabuk atalatabilirim muhtemelen, pek yakında tam formuma gelirim İnşallah
Gizli gizli mezun kilosuna gelmeye calisiyor. Burdan uzaklasiyorsa arti demektir kendimden biliyorum.
Aynen bende öyle düşünüyorumGizli gizli mezun kilosuna gelmeye calisiyor. Burdan uzaklasiyorsa arti demektir kendimden biliyorum.
Ben de yaa sınav stresi gibi vallaYarinin stresinden öleceğim bi yarin olsa kurtulsam şu ruh halinden 2 de bitirdim yemeyi artik su icip duracagim
Yarinin stresinden öleceğim bi yarin olsa kurtulsam şu ruh halinden 2 de bitirdim yemeyi artik su icip duracagim
Ben de yaa sınav stresi gibi valla
Kaptanım geçen hafta ablamgil iptal olmuştu gelme işleri bugün geliyorlar inşaAllah onları atlatim full burdayım inşaAllah bu sefer başka bahane yok
Oo ortim günü erken kapatmışsınKahvalti
1 orta haslanmis patates
7 zeytin
salatalik
domates
ara
1 kuru kayisi
1 elma
Ogle
1 tabak firinda kabak yemegi sogan domates biber kabak birazda tavuk vardi icinde
1 kase yoğurt
2 kasik makarna
3 lt olur su
Spor yok bugun
Cherry Mom ummhnisa Mathildablue
2 de bitirdim ortim spor da yapmadim odem riskini goze alamadim daha artidayim yarin suprizlere gebe bakalim bende cok merak ediyorum sonucuOo ortim günü erken kapatmışsınharikasın yarın gelsin eksiler
Ayyy ne diyeyim göz açıp kapayıncaya kadar geçsin 1 haftaYo yo benimki de sapına kadar geleneksel hatta şöyle örnek vereyim geleneksel olduğunu ... Zaten 1 haftadır burdayız değil mi hasret giderdik gördük görüştük.. dönüşte bizle Ankaraya gelecek bizde de 1 hafta kalacak ordan köye gidecekmişyarı yolda dinlenmiş olurmuş yol uzuyor halbuki birde ben zaten tatile gitcem ona göre buzdolabını falan doldurmayacak tatil hazırlığı yapacaktım şimdi kayınvalide ağırlamaca dediğim gibi sapına kadar geleneksel
Sağ ol kaptanımTamamdır o haldeeee hayırlı olsunnnn 2.kaptan yardımcımız da
Yıllar sonra ilk defa kabak yiyeceğim canım her şey yarın için ben de meraklar içerisindeyim ne çıkacağım diyeYarinin stresinden öleceğim bi yarin olsa kurtulsam şu ruh halinden 2 de bitirdim yemeyi artik su icip duracagim
Olmazsınız canım sadece bana çok küçük geldi dağ tepesinden manzara süper ama hayran kalmıştımOyyy kuzum benim bal bu bal
Yaa biz de hiç gitmedik diye görmüş olalım diye tercih ettik inşallah çok pişman olmayız ben geçen sene Datça ya gittim bayıldık gerçekten çok güzeldi Eylül sonu gitmiştik baya sakindi sanki hiç covid yok gibiydi özellikle palamutbükü çok iyiydi
Yaz ya canım açarlar yine her yeri geçen sene tıklım tıklımdı bakalım artık neyle karşılaşacağız virüs kapmadan dönsek iyi
Eline sağlık canım haber veremedim de sana sabah çok erken abiyi kaybettik yeni eve geldim. Onlarla ilgilenmem gerekiyorduummhnisa canım hastanız varmış sanırım çok geçmiş olsun ben yaptım listeyi
22 - 28 Mayıs Menü Paylaşım Listesi
Deniz ve Kum
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
@yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
@seyrulsefer
pacman
redsonja87
@Kendinin en iyi hali ol
kollontai
@matteroftime
Anka
Arc-en-ciel
Çok üzüldüm canım başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inşaAllahEline sağlık canım haber veremedim de sana sabah çok erken abiyi kaybettik yeni eve geldim. Onlarla ilgilenmem gerekiyordu
Ben teşekkür ederim kaptanım anlayışın için... Bu hafta ortaklara eklemeseler iyi olur. Arkadaşımı tek bırakmak istemem.Tmm kuzum teşekkürler haber verdiğin için devamı olursa yarın @yarimuhendis e söylede seni ortaklara eklemesin hatta 5 gün kesin olur dersen eklemesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?