Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Listede olma şartı yok Max 3 dedim ama 4 olabilir daha fazla olabilir tabiki takım için ne kadar takip destek o kadar başarı son çare olmasın sen de kaptan yardımcısı ol canım çok sevindim teşekkür ederiz

Alışmaya çalışıyorum hala içim sıkılıyor ara ara ama yazın avantajlarından faydalanırsam daha çabuk atalatabilirim muhtemelen, pek yakında tam formuma gelirim İnşallah
Aynen canım çık gez kafa dağıt bazen evde duran eşyaya bile alışıyor insan kırılınca kaybolunca yokluğunu hissediyor zamanla daha iyi olacak inşallah

Oo ortim günü erken kapatmışsın harikasın yarın gelsin eksiler

Ayyy ne diyeyim göz açıp kapayıncaya kadar geçsin 1 hafta

Olmazsınız canım sadece bana çok küçük geldi dağ tepesinden manzara süper ama hayran kalmıştım

Tmm kuzum teşekkürler haber verdiğin için devamı olursa yarın @yarimuhendis e söylede seni ortaklara eklemesin hatta 5 gün kesin olur dersen eklemesin canım
Ben teşekkür ederim kaptanım anlayışın için... Bu hafta ortaklara eklemeseler iyi olur. Arkadaşımı tek bırakmak istemem. matteroftime kusura bakma arkadaşım bu hafta ilgilenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…