Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda veririm kiloları, umarım hepimiz ulaşırız istediğimiz kiloya

Yuzdemizde baya iyiymis insallah benim yuzumden 1. Ligi falan kacirmayiz oyle bisey olursa cumaya kadar detoks yapacagim ceza olarak

redsonja87 neye güldünüz acaba yani siz sanırım kahvaltida peynir zeytin yerine kurbağa felan yiyorsunuz

Missbellacım, redsonjanın dediği gibi takımımızda öyle kinayeler, alay etmeler vs olmaz olmadı da yapanıda içimizde barındırmayız o yüzden yanlış anlama lütfen.
Menüleri ayrı bir sayfaya yazıyoruz ama senin bunu gelir gelmez bilmemen buraya yazman çok normal biz yıllardır bu düzene geçip hâlâ alışamadık hop oraya hop buraya yazıp duruyoruz aslında bu gülüş ona herkesin yaptığı birşeyi gelir gelmez sende yapmış oldun diye
Redsonja baktım geçen menü sayfasına nokta koymuş ha dedim bizim kız yanlış yere yazdı düzeltti nokta koydu gülücük yaptım geçtim mesela

Yeni tarti gelince anlayacagiz bozuk mu degilmi yenisi fazlami tartacak ne yapacak bilmiyorum
Ben geçen yaz değiştirmiştim canım yenisi baya bildiğin 1-2 kilo daha az tartmıştı ama benim tartım bozuktu bir çalışıyordu bir çalışmıyordu bakalım sen de ne olacak yeni tartın uğurlu gelsin sana

Hoşbuldummm, ben emzirdiğim için ve bebeğim 7 aylık olduğu için henüz spor yapamıyorum ama günlük adım sayısı bildirsem olur mu, adımsayar kullanıyorum günlük onu bildirsem kaptan zaten emzirme döneminde olduğum için ekstra kalori yakıyorum diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…