- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.181
Ya çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda veririm kiloları, umarım hepimiz ulaşırız istediğimiz kiloyaHoşgeldiiin.Tam cuma gelmen çok iyi oldu. Eğer düzenli katılım sağlarsan hemen 2 hafta sonra üst listeye çıkarsın. Aslında alt-üst hiçbir farkı yok. Sadece yarışma sonuçlarına etki için ğat listede olmak gerek. Onun dışında motivasyon falan her yerde aynı! Umarım bir an önce istediğin bedene kavuşursun.
Aynı gün aynı saatte ikisiyle beraber de tartılıp paylaşıyorsun canım arada fark var mı yok mu diyeCherry Mom ben sinirden yeni tarti siparis ettim pazartesi ya da sali gelir. Tarti degisiminde nasil oluyor kilo bildirimi
Yuzdemizde baya iyiymis insallah benim yuzumden 1. Ligi falan kacirmayiz***5.Takım 728. Etap ***
karabiber01 (68,9/68/0,9/%1,306)
Ummhnisa (70,7/69,2/1,5/%2,121)
Cagrihilal1 (68,8/) sabit
monarosaa (84,8/84/0,8/%0,943)
Melita09 (73,2/71,55/1,65/%2,254)
pacman (65,2/64,7/0,5/%0,767)
olvidos(71,9/71,4/0,5/%0,695)
hzlsel (86,2/85,5/0,8/%0,812)
seyrulsefer (56,4/55,6/0,8/%1,418) yarışmadan ayrılmak istiyor
mathildablue(56,4/55,1/1,3/%2,305)
redsonja87(56,2/56,1/0,1/%0,178)
matteroftime (56,9/56,6/0,4/%0,527)
Anka (75,7/73,9/1,8/%2,378)
5.takim ortalaması:%1,208
Alt liste
Yarımuhendis(57,8/56,7/1,1/%1,903) 717.etapta 52.9 kg ile izne ayrılan üye
L O L (76,4/ mezun
Kendinin en iyi hali ol(62,1/63,7/) 724.etap izin
Kollontai (56,4/55,3/1,1/%1,950) 611.etapta mezun olan üye geri döndü 05.05.21 başlangıç kg 57 hedef kg 47 ( bşlngç kg: 58,3)
Hedef54kilo (56/) 726.etapta mezun olan üye
Teşekkür ederim hoşbuldum iyi yolculuklarmissbellaa birniyetmeselesi kızlar hoşgeldinizzz yoldayım İzmir'den evime ankaraya dönüyorum akşam yazacağım detaylı sizlere inşallah
redsonja87 neye güldünüz acaba yani siz sanırım kahvaltida peynir zeytin yerine kurbağa felan yiyorsunuz
Menüler bu başlığa yazılmıyor, spor ve menü başlığına yazılıyor. O yüzden güldüm. Geçen gün ben de spor ve menü listesine yanlışlıkla yorum atmıştım. Ona da gülenler oldu ki bence de komik. Ben olsam ben de gülerdim kendime. Amacım elbetteki menünüzle dalga geçmek asla olamaz, yanlış anlamışsınız. Menünüzün içeriği ile ilgili olarak burada hiçbir üye bu şekilde dalga geçecek karakter yapısında da zaten değil merak etmeyin.
muhtemelen 6.takım birinci biz 2.oluruz sen başla detoksaYuzdemizde baya iyiymis insallah benim yuzumden 1. Ligi falan kacirmayizoyle bisey olursa cumaya kadar detoks yapacagim ceza olarak
Simdiki tartinin ilk fotosunu yakalayabilirsem insallah o zamanAynı gün aynı saatte ikisiyle beraber de tartılıp paylaşıyorsun canım arada fark var mı yok mu diye
Ben kilo veremedigim zamanlar takim derece yapiyor yine totem tutar belkimuhtemelen 6.takım birinci biz 2.oluruz sen başla detoksa
Sagol kaptanım hayirli yolculuklar
Cherry Mom ben sinirden yeni tarti siparis ettim pazartesi ya da sali gelir. Tarti degisiminde nasil oluyor kilo bildirimi
Kaptan yardımcım doğru söylüyorAynı gün aynı saatte ikisiyle beraber de tartılıp paylaşıyorsun canım arada fark var mı yok mu diye
Sağol kaptanımSagol kaptanım hayirli yolculuklar
Niye 6 birinci oluyor yamuhtemelen 6.takım birinci biz 2.oluruz sen başla detoksa
eksik bildirimlerimiz var birincilik zorNiye 6 birinci oluyor yaZipzip- gel aramızda anlaşalım bi kaç kişinin yüzdesini düşür aramızda kalır kimseye söylemem
Yaa çok üzüldümeksik bildirimlerimiz var birincilik zor
4 haftadır birinciyiz zaten bu hafta da ikinci oluruz ne yapalimYaa çok üzüldüm
ben geldim artık zor zaten4 haftadır birinciyiz zaten bu hafta da ikinci oluruz ne yapalim
Yeni tarti gelince anlayacagiz bozuk mu degilmi yenisi fazlami tartacak ne yapacak bilmiyorumKaptan yardımcım doğru söylüyortartılıp paylaşırken yine ikisinde de not tarih nick olsun canım
Ay hilalcimm bozukmuydu ki ya
Ben geçen yaz değiştirmiştim canım yenisi baya bildiğin 1-2 kilo daha az tartmıştı ama benim tartım bozuktu bir çalışıyordu bir çalışmıyordu bakalım sen de ne olacak yeni tartın uğurlu gelsin sanaYeni tarti gelince anlayacagiz bozuk mu degilmi yenisi fazlami tartacak ne yapacak bilmiyorum
Hoşbuldummm, ben emzirdiğim için ve bebeğim 7 aylık olduğu için henüz spor yapamıyorum ama günlük adım sayısı bildirsem olur mu, adımsayar kullanıyorum günlük onu bildirsem kaptanTekrar hoş geldiniz kızlarmissbellaa birniyetmeselesi ben Hazal diğer kaptan yardımcısıyım aynı zamanda spor listesini yapıyorum pazartesi ve çarşamba zorunlu spor günleri cumartesi de hedef kilosunu tutturamayanlar için zorunlu spor günü oluyor bu günlerde spor yapmışsanız eğer beni de menü listesinde etiketlersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?