Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabi canım eğer adım sayın 10bin üzeri olursa tabloya ekliyorum ama sen yine de 10bin olmasa bile yaz mutlaka

HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI

Anka

Veeeee

kollontai

Tebrikler kızlar bu haftanın geneline göre açık ara farkla birincisiniz harikaydı yüzdeleriniz

Sonuncular maalesef
M monarosaa ve Kendinin en iyi hali ol kızlar bu hafta siz sonuncusunuz ama moral bozmak yok kendinin en iyi hali ol canım özellikle senin bu hafta daha aktif ve daha dikkatli olmanı isterim

Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee

melita09 canım bu hafta seni ortaklar tablosuna almıyorum aktif olamayacaktın galiba. Kendinin en iyi hali ol canım seni de aktif olabilirim dersen ortağınla ilgilenebilirim dersen yazayım. birniyetmeselesi seni alıyorum listeye canım ve missbellaa seni de alıyorum.

hatırlamadığım başka eklemem veya çıkarmam gereken varsa bana dönüş yapabilir mi ona göre tabloyu hazırlayıp paylaşayım ve bu arada ortiler birbirlerine veda edebilirler

Lütfen kusra bakma.
Hassasiyet oluştu.
Yoksa benim bu takıma girmekteki tek amacım tartıdaki rakamlar değil.
Insan kazanmak, dost kazanmak.
Başarılar dilerim diyet yolculugunda..
Estağfurullah. Bizler de sıkça yanlış yapıyoruz bir oraya bir buraya yazıyoruz mesajları. Sonra da yine yanlış yaptık yahu el insaf diye gülüyoruz hem kendimize hem de birbirimize lakin ister istemez arada karışabiliyor başlıklar işte. Geçen gün ben de bir sürü alıntı yapıp, tüm alıntılara tek tek cevap verdikten sonra mesajı yanlış başlığa yazıp gönderdiğimi farkettim, sonra da onca mesajı silip nokta işareti koydum. Emnis kaptanımın bahsettiği olay o. Burası kilo verirken aynı zamanda eğlenebildiğimiz ve stres atabildiğimiz bir yer. Hatta bırak dalga geçmeyi ya da alay etmeyi, birbirimizi de motive ettiğimiz, spora teşvik ettiğimiz, cuma günü merakla birbirimizin kilolarını takip ettiğimiz bir yer. Takım olma bilincini bu ekip de çokça göreceksin. Ben de başarılar dilerim takım sana uğurlu gelir umarım. Hoşgeldin

Eline sağlık canım Anka kollontai tebrikler
hzlsel ortim bizde 2. Olmuşuz bu hafta güzel geçti bizim için

Eline sağlık canım Anka kollontai tebrikler
hzlsel ortim bizde 2. Olmuşuz bu hafta güzel geçti bizim için
Bana rağmen 2. Olmuşuz canım yüzdem yerlerde çünkü hepsi senin eserin canım çok teşekkürler bu hafta için en büyük mutluluğum senin artık 7lerden kurtulmuş olman

kollontai ooouuuuu birileri ortaklarda birinci mi olmuş Tebrik ederim canım, hedef kilona da bir şey kalmadı sanki. 48 olarak revize edeceksin bu gidişle hedef kilonu. Spor yaptın değil mi bu hafta? Sporsuz ne kadar aç olursan ol gitmiyor çünkü ben bu hafta bunu gördüm ve anladım

Anka tebrik ederim, çok takip edemesem de bu hafta için ip atlayacağını yazmıştın haftabaşında sanki? İp atlayabildin mi? Bu ip baya işe yarayan bir şey demek ki

Ellerine sağlık canım tebrikler kızlar Anka kollontai

Teşekkür ederim burası benim ilk takımım şimdi tek tek yorumları okuyordum.
Hep tek oldum , kendi kendimi tökezleyince toparlamak, motive etmekle uğraştım durdum.
Ama yorumları okurken burda tam bir samimiyet ve içtenlik hissettim. Ilk takımım burası olduğu için şanslıyım

Bana rağmen 2. Olmuşuz canım yüzdem yerlerde çünkü hepsi senin eserin canım çok teşekkürler bu hafta için en büyük mutluluğum senin artık 7lerden kurtulmuş olman
Olur mu hiç canım sende az kilo vermedin
Çok az kaldı seninde 7lere gelmen beraber hızla uzaklaşıcaz bu kilolardan

ORTAKLAR
(28 Mayıs-4 Haziran )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir

DİPNOT:
  • Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
  • Ortaklar tablosu haftalıktır.

Hoşgeldin canım aramıza gerçekten burda aile gibi olduk biz

Eline sağlık kuzum
Deniz ve Kum selam ortim bu hafta birlikte vericez kiloları
@hzsel canım teşekkür ederim yoldaşlığın ve samimiyetin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…