- 29 Nisan 2016
- 3.097
- 11.950
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.201
Tabi canım eğer adım sayın 10bin üzeri olursa tabloya ekliyorum ama sen yine de 10bin olmasa bile yaz mutlakaHoşbuldummm, ben emzirdiğim için ve bebeğim 7 aylık olduğu için henüz spor yapamıyorum ama günlük adım sayısı bildirsem olur mu, adımsayar kullanıyorum günlük onu bildirsem kaptanzaten emzirme döneminde olduğum için ekstra kalori yakıyorum diye biliyorum
Sağol canım benimCanım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Sağol canımGeçmiş olsun canım. Dişten ateş o kadar çıkmaz canım kulağına, boğazına vb baktır bence.
Ah kıyamam kuzum benim ya Çok geçmiş olsun canım
Sağolun canlarÇok geçmiş olsun canım benim
Yok malesef o kadar olmuyorTabi canım eğer adım sayın 10bin üzeri olursa tabloya ekliyorum ama sen yine de 10bin olmasa bile yaz mutlaka
| S seyrulsefer | 2,724 |
|
| 2,933 |
C Cagrihilal1 |
| 2,305 |
M monarosaa |
| -1,633 |
|
| 2,781 |
|
| 4,328 |
|
| 2,670 |
@olvidos |
| 0,873 |
Estağfurullah. Bizler de sıkça yanlış yapıyoruz bir oraya bir buraya yazıyoruz mesajları. Sonra da yine yanlış yaptık yahu el insaf diye gülüyoruz hem kendimize hem de birbirimize lakin ister istemez arada karışabiliyor başlıklar işte. Geçen gün ben de bir sürü alıntı yapıp, tüm alıntılara tek tek cevap verdikten sonra mesajı yanlış başlığa yazıp gönderdiğimi farkettim, sonra da onca mesajı silip nokta işareti koydum. Emnis kaptanımın bahsettiği olay o. Burası kilo verirken aynı zamanda eğlenebildiğimiz ve stres atabildiğimiz bir yer. Hatta bırak dalga geçmeyi ya da alay etmeyi, birbirimizi de motive ettiğimiz, spora teşvik ettiğimiz, cuma günü merakla birbirimizin kilolarını takip ettiğimiz bir yer. Takım olma bilincini bu ekip de çokça göreceksin. Ben de başarılar dilerim takım sana uğurlu gelir umarım. HoşgeldinLütfen kusra bakma.
Hassasiyet oluştu.
Yoksa benim bu takıma girmekteki tek amacım tartıdaki rakamlar değil.
Insan kazanmak, dost kazanmak.
Başarılar dilerim diyet yolculugunda..
Eline sağlık canımHAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
Anka
Veeeee
kollontai
Tebrikler kızlar bu haftanın geneline göre açık ara farkla birincisiniz harikaydı yüzdeleriniz
Sonuncular maalesef
M monarosaa veKendinin en iyi hali ol kızlar bu hafta siz sonuncusunuz ama moral bozmak yok kendinin en iyi hali ol canım özellikle senin bu hafta daha aktif ve daha dikkatli olmanı isterim
Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee
Deniz ve Kum S seyrulsefer 2,724 ummhnisa hzlsel 2,933 C Cagrihilal1 Mathildablue 2,305 M monarosaa Kendinin en iyi hali ol -1,633 melita09 matteroftime 2,781 Anka kollontai 4,328 pacman yarimuhendis 2,670 @olvidos redsonja87 0,873
Ellerine sağlık canımHAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
Anka
Veeeee
kollontai
Tebrikler kızlar bu haftanın geneline göre açık ara farkla birincisiniz harikaydı yüzdeleriniz
Sonuncular maalesef
M monarosaa veKendinin en iyi hali ol kızlar bu hafta siz sonuncusunuz ama moral bozmak yok kendinin en iyi hali ol canım özellikle senin bu hafta daha aktif ve daha dikkatli olmanı isterim
Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee
Deniz ve Kum S seyrulsefer 2,724 ummhnisa hzlsel 2,933 C Cagrihilal1 Mathildablue 2,305 M monarosaa Kendinin en iyi hali ol -1,633 melita09 matteroftime 2,781 Anka kollontai 4,328 pacman yarimuhendis 2,670 @olvidos redsonja87 0,873
Teşekkür ederimEstağfurullah. Bizler de sıkça yanlış yapıyoruz bir oraya bir buraya yazıyoruz mesajları. Sonra da yine yanlış yaptık yahu el insaf diye gülüyoruz hem kendimize hem de birbirimize lakin ister istemez arada karışabiliyor başlıklar işte. Geçen gün ben de bir sürü alıntı yapıp, tüm alıntılara tek tek cevap verdikten sonra mesajı yanlış başlığa yazıp gönderdiğimi farkettim, sonra da onca mesajı silip nokta işareti koydum. Emnis kaptanımın bahsettiği olay o. Burası kilo verirken aynı zamanda eğlenebildiğimiz ve stres atabildiğimiz bir yer. Hatta bırak dalga geçmeyi ya da alay etmeyi, birbirimizi de motive ettiğimiz, spora teşvik ettiğimiz, cuma günü merakla birbirimizin kilolarını takip ettiğimiz bir yer. Takım olma bilincini bu ekip de çokça göreceksin. Ben de başarılar dilerim takım sana uğurlu gelir umarım. Hoşgeldin
Olur mu hiç canım sende az kilo vermedinBana rağmen 2. Olmuşuz canımyüzdem yerlerde çünkü hepsi senin eserin canım çok teşekkürler bu hafta için en büyük mutluluğum senin artık 7lerden kurtulmuş olman
C Cagrihilal1 |
|
|
|
| M monarosaa |
@olvidos |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hoşgeldin canım aramıza gerçekten burda aile gibi olduk bizTeşekkür ederimburası benim ilk takımım şimdi tek tek yorumları okuyordum.
Hep tek oldum , kendi kendimi tökezleyince toparlamak, motive etmekle uğraştım durdum.
Ama yorumları okurken burda tam bir samimiyet ve içtenlik hissettim. Ilk takımım burası olduğu için şanslıyım
Eline sağlık kuzumORTAKLAR
(28 Mayıs-4 Haziran )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
C Cagrihilal1 redsonja87 Deniz ve Kum ummhnisa Mathildablue M monarosaa @olvidos pacman yarimuhendis birniyetmeselesi hzlsel kollontai Kendinin en iyi hali ol missbellaa matteroftime Anka
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?