- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.221
Okudum ama bulamadim. Ortaklık tam olarak nasıl oluyor yani ne yapmam gerekiyor?@melita09 canım bu hafta seni ortaklar tablosuna almıyorum aktif olamayacaktın galiba.Kendinin en iyi hali ol canım seni de aktif olabilirim dersen ortağınla ilgilenebilirim dersen yazayım. birniyetmeselesi seni alıyorum listeye canım ve missbellaa seni de alıyorum.
hatırlamadığım başka eklemem veya çıkarmam gereken varsa bana dönüş yapabilir mi ona göre tabloyu hazırlayıp paylaşayım ve bu arada ortiler birbirlerine veda edebilirler
Biz takım olarak 2. yiz ben bireyselde 3. yümKızlar bu sonuçlar neden açıklanmadı hala merakla bekliyorum da
Yok kuzum ipi elime bile alamadım daha ilk hafta benim diyette çok ödem vardı onlar gittikollontai ooouuuuu birileri ortaklarda birinci mi olmuş Tebrik ederim canım, hedef kilona da bir şey kalmadı sanki. 48 olarak revize edeceksin bu gidişle hedef kilonu. Spor yaptın değil mi bu hafta? Sporsuz ne kadar aç olursan ol gitmiyor çünkü ben bu hafta bunu gördüm ve anladım
Anka tebrik ederim, çok takip edemesem de bu hafta için ip atlayacağını yazmıştın haftabaşında sanki? İp atlayabildin mi? Bu ip baya işe yarayan bir şey demek ki
Bak aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış az az diyip durmaBana rağmen 2. Olmuşuz canımyüzdem yerlerde çünkü hepsi senin eserin canım çok teşekkürler bu hafta için en büyük mutluluğum senin artık 7lerden kurtulmuş olman
Canım az önce belirlediğim ortağını menünün altına etiketliyorsun menüsünde eksiklik veya fazlalık görürsen öneride bulunmak istersen bulunuyorsun gazlıyorsun ortağını bi nevi haftanın 1.si olmaya çalışıyorsunuz hep beraber yapıyoruz bunu gerçi ama ortağınla sınırlı kalmadan diğer kişilerin menülerine de bir şeyler söylemek istersen söyleyebilirsin sonrasında zaten takım içerisinde herkea birbiriyle sohbet muhabbet içindeOkudum ama bulamadim. Ortaklık tam olarak nasıl oluyor yani ne yapmam gerekiyor?
Anladım. TeşekkürlerCanım az önce belirlediğim ortağını menünün altına etiketliyorsun menüsünde eksiklik veya fazlalık görürsen öneride bulunmak istersen bulunuyorsun gazlıyorsun ortağını bi nevi haftanın 1.si olmaya çalışıyorsunuz hep beraber yapıyoruz bunu gerçi ama ortağınla sınırlı kalmadan diğer kişilerin menülerine de bir şeyler söylemek istersen söyleyebilirsin sonrasında zaten takım içerisinde herkea birbiriyle sohbet muhabbet içinde
Yaa olsun 2.lik de güzel seninde derecenin tebrik ederimBiz takım olarak 2. yiz ben bireyselde 3. yümüçüncüymüşüm yani ben 2. sanıyordum zipzip söyledi
Rica edeeim canım aklına yakılan bir şey olursa her zaman sorabilirsinAnladım. Teşekkürler
Aynen canım önemli olan kilo vermek hedefimize 1 adım daha yaklaşmakYaa olsun 2.lik de güzel seninde derecenin tebrik ederim
Merhabalar çok memnun oldum teşekkür ederim, etiketlerim mutlakapacman canım benim çok güzel çok motiveli bir hafta geçirdik gözüm hep üzerinde olacak her şey için teşekkür ederim aşkböcüğümmmm
birniyetmeselesi canım benim bu hafta ortağın benim menü ve spor listene asıl kaptanımız Cherry Mom ,menüleri kontrol eden arkadaşımız ummhnisa ve bendeniz orağını etiketlersen çok güzel olur menülerini gözden kaçırmamak için hoş geldin tekrardan takımımıza
Yarın detoxları beraber yaparız artık28 mayıs
9.30 : yulaf tost,salatalık domates
14.30 : 3top dondurma,3 yenidünya
17.30 : ton balıklı salata,2dilim tb ekmek,2 minnak sarma
Arada : 2 gofret 1 avuç k.fındık(bonus çıktı bayadır aklıma kavrulmuş fındık vurmuştu)yarın detoksla telafi edilecek bir menüdür siz beni örnek almayınız
Su : 3lt
Spor : 30dk cardio
Cherry Mom ummhnisa birniyetmeselesi
Sağ ol canım ya toplama bakınca 2 ayda 13 kilo verdim aylardır kurtulamadığım 9lardan kurtuldum 8leri yarıladım inşallah en kısa zamanda 7leride görebilirimOlur mu hiç canım sende az kilo vermedin
Çok az kaldı seninde 7lere gelmen beraber hızla uzaklaşıcaz bu kilolardan
Ne demek canım asıl ben teşekkür ederimEline sağlık kuzum
@karabiber01 selam ortim bu hafta birlikte vericez kiloları
@hzsel canım teşekkür ederim yoldaşlığın ve samimiyetin için
Tebrikler canım 3.lük de iyi inşallah 1. Liğinide göreceğizBiz takım olarak 2. yiz ben bireyselde 3. yümüçüncüymüşüm yani ben 2. sanıyordum zipzip söyledi
Hakikaten haftaya artı geliyormuşumBak aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış az az diyip durma
İlk hafta olunca böyle gitti canım daha gitmez galiba ama yine de kısmetimi kapatmayayımSağ ol canım ya toplama bakınca 2 ayda 13 kilo verdim aylardır kurtulamadığım 9lardan kurtuldum 8leri yarıladım inşallah en kısa zamanda 7leride görebilirim
Ne demek canım asıl ben teşekkür ederimçok güzel bir haftaydı benim için
Tebrikler canım 3.lük de iyi inşallah 1. Liğinide göreceğiz
Hakikaten haftaya artı geliyormuşumbeni daha da göremezsiniz ortalıklarda
Yarın güzel bir başlangıç yapıyoruz o zaman canım benim sularımızı içiyoruz detokslarımızı yapıyoruzBen bugün akşama doğru diyete başladığım için menüm ve sporum tam olmayacak ama yarın tamamen başlamış olacağım
Sabah: şekerli çay, 1 yağda yumurta, peynir, domates, 3 dilim ekmek
Ara: petitbeurre bisküvi
Öğle: kısır, 1 adet lahmacun 2 bardak ayran
Akşam: sarma, mercimek çorbası
Spor olarak: 1942 adım (saat 16:00) dan sonraki adım sayımdır.
yarimuhendis Cherry Mom hzlsel
ummhnisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?