Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pacman canım benim çok güzel çok motiveli bir hafta geçirdik gözüm hep üzerinde olacak her şey için teşekkür ederim aşkböcüğümmmm

birniyetmeselesi canım benim bu hafta ortağın benim menü ve spor listene asıl kaptanımız Cherry Mom ,menüleri kontrol eden arkadaşımız ummhnisa ve bendeniz orağını etiketlersen çok güzel olur menülerini gözden kaçırmamak için hoş geldin tekrardan takımımıza

Okudum ama bulamadim. Ortaklık tam olarak nasıl oluyor yani ne yapmam gerekiyor?

Yok kuzum ipi elime bile alamadım daha ilk hafta benim diyette çok ödem vardı onlar gitti

Okudum ama bulamadim. Ortaklık tam olarak nasıl oluyor yani ne yapmam gerekiyor?
Canım az önce belirlediğim ortağını menünün altına etiketliyorsun menüsünde eksiklik veya fazlalık görürsen öneride bulunmak istersen bulunuyorsun gazlıyorsun ortağını bi nevi haftanın 1.si olmaya çalışıyorsunuz hep beraber yapıyoruz bunu gerçi ama ortağınla sınırlı kalmadan diğer kişilerin menülerine de bir şeyler söylemek istersen söyleyebilirsin sonrasında zaten takım içerisinde herkea birbiriyle sohbet muhabbet içinde

Anladım. Teşekkürler

Merhabalar çok memnun oldum teşekkür ederim, etiketlerim mutlaka

Yarın detoxları beraber yaparız artık

Olur mu hiç canım sende az kilo vermedin
Çok az kaldı seninde 7lere gelmen beraber hızla uzaklaşıcaz bu kilolardan
Sağ ol canım ya toplama bakınca 2 ayda 13 kilo verdim aylardır kurtulamadığım 9lardan kurtuldum 8leri yarıladım inşallah en kısa zamanda 7leride görebilirim
Eline sağlık kuzum
@karabiber01 selam ortim bu hafta birlikte vericez kiloları
@hzsel canım teşekkür ederim yoldaşlığın ve samimiyetin için
Ne demek canım asıl ben teşekkür ederim çok güzel bir haftaydı benim için
Biz takım olarak 2. yiz ben bireyselde 3. yüm üçüncüymüşüm yani ben 2. sanıyordum zipzip söyledi
Tebrikler canım 3.lük de iyi inşallah 1. Liğinide göreceğiz
Bak aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış az az diyip durma
Hakikaten haftaya artı geliyormuşum beni daha da göremezsiniz ortalıklarda

İlk hafta olunca böyle gitti canım daha gitmez galiba ama yine de kısmetimi kapatmayayım

Amannn haaaa artı falan gelmesin bu hafta 0,051 gibi minnacık bi farkla kaçırdık haftaya kaçırmıyoruz 1. yiz herkes asılsın

Yarın güzel bir başlangıç yapıyoruz o zaman canım benim sularımızı içiyoruz detokslarımızı yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…