- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.301
Haklısın canım, en azından sağlıklı bir kahvaltı yaparak başlıyım. Sonra bir spor yaparım. Bugün düne göre sabitim o moralimi artırdı biraz.Motivasyon dediğin şey bi gün olur bi gün olmaz. Arada kaçamak olur dün dünde kaldı bu günü kurtarmaya çalış. Kalk elini yüzü yıka soğuk suyla hafif bi makyaj yap ellerine krem sür güzel kıyafetler giy. Ya da üzerine olmayan bir kıyafetini dene. Ya da spor kıyafetlerini giy bi Leslie patlat. Oturduğumuz yerden gelmiyor motivasyon önce aksiyona geçeceksin motivasyon peşinden gelir.
Ben unutmuşum izne çıktığını kaptanım teşekkürler hatırlattığın için
Dün batırdık ama bugün 4 elle sarılıyoruz kaldığımız yerden yine tamam mı
Neyse artık o gelene kadar sizden desteğimi alirim canımAnneciğine gidecekti sanki öyle hatırlıyorum
Pazartesi bildiriyoruz canım bir de cuma günü ama pazartesi resim çekmene gerek yokKizlar kilo bildirimi sadece cuma mi yoksa misal yarin 600 gram verirsem bildirim yapıyım mi?
Canım burda herkesle konuşup derdini anlatabilirsin zaten kesin dönüş alırsınKizlar kilo bildirimi sadece cuma mi yoksa misal yarin 600 gram verirsem bildirim yapıyım mi?
Tabi canım bak benim orti de meydanlarda yokNeyse artık o gelene kadar sizden desteğimi alirim canım
Çok doğru söyledin. Kesinlikle. Ben de ayni mesela 1 saat sonra bisiklete baslarim, yemegi de yeyip öyle yaparim diyorum... ama bisiklete oturunca da hadi 5 dk daha, bak o kadar yaptin bir 10 dk daha yap bosa gitmesin derken bir bakmışım 30 35 dk geçmişMotivasyon dediğin şey bi gün olur bi gün olmaz. Arada kaçamak olur dün dünde kaldı bu günü kurtarmaya çalış. Kalk elini yüzü yıka soğuk suyla hafif bi makyaj yap ellerine krem sür güzel kıyafetler giy. Ya da üzerine olmayan bir kıyafetini dene. Ya da spor kıyafetlerini giy bi Leslie patlat. Oturduğumuz yerden gelmiyor motivasyon önce aksiyona geçeceksin motivasyon peşinden gelir.
Kader ortigiyiz deseneTabi canım bak benim orti de meydanlarda yok
Yok canım hiç etkileyeceğim diye düşünme hayatın içinde herşey var sonuçta kendimiz için elimizden gelen en iyisi yapmaya çalışalım yeter evet kararlı olmamız lazım kaçamak yok doya doya besleniyoruz sağlıklı tercihler seçiyoruzCanımcıım, ben dün gece çok yorulmuştum. Uyuyakalmışım menümü yazamadan. Annem, memleketine falan gitti 1 haftalığına. Onun gitmesiydi falan derken giremedim. Seninle orti oluşumuzu da şimdi öğrendim.Çok güzel olacak inşallah. Ben hemen regl olursam daha da iyi olur. Çok geriliyorum ortimi etkiliycem diye. Bebeğim senden istediğim tek şey kilo vermemiz. Onun dışında ben çok rahat bir ortiyimdir. Ama kaçamak da yapmayalım. Senin var mı şöyle yapalım dediğin bir şey?
Canım kilom 71.4 Hedefim 70.5 bakalım inşallahİlk günün çok güzel orticiğim.Güncel kilon ve hedefin kaçtı? Ona göre yorumlarım daha sonrasında.
Ulaşırsın yaw benim boyum ufak olmasa bana da 55 yeter de pigmeyim ben anacım yadirek anason iç sen uyku için boş ver :)) ben de 55 te çok iyi hissediyorum inşallah ulaşmak nasip olur bakalım benim yol uzun :))
Anam anam fark bile atmışız helal bize birde hep yarım yamalaktık
Valla bu haftayıda neredeyse bişey yapmadan geçirdim bugün bi spor yaparım ama sonunda herkes gitti evden yalnız kaldım, kendi kafama göre yiyip içerim artık, evde sürekli birileri olunc annen bile olsa zor oluyormuşkollontai ooouuuuu birileri ortaklarda birinci mi olmuş Tebrik ederim canım, hedef kilona da bir şey kalmadı sanki. 48 olarak revize edeceksin bu gidişle hedef kilonu. Spor yaptın değil mi bu hafta? Sporsuz ne kadar aç olursan ol gitmiyor çünkü ben bu hafta bunu gördüm ve anladım
@Anka tebrik ederim, çok takip edemesem de bu hafta için ip atlayacağını yazmıştın haftabaşında sanki? İp atlayabildin mi? Bu ip baya işe yarayan bir şey demek ki
Ben teşekkür ederim tatlım çok keyifliydi seninle ortak olmak hep motive hissettim diye diye birinci de yaptın bizikollontai güzel bir haftaydı teşekkür ederim
matteroftime gel ortim bu hafta beraber zayıflıyormuşuz
Geldim geldim bu haftada biz birinci olucaz ortim
Öncelikle hoşgeldin canımTakımımızda hergün spor zorunlu mu?
Bir de ben yürüyüş yapamıyorum sigaradan dolayıama evde kondisyon bisikleti var yani ...
Evet kaptanım benim bu düzensizliğim her yere yansıyor daha dikkatli olacağımEline sağlık canımve günaydın
@seyrulsefer ayrıldı onu listeden çıkarabilirsinhzlsel @muhursuzpusula sizlerde kızlar
Dün ne çok menü yazmayan olmuş ama kızlar
@Clair de lune sen bayadır yazmıyorsun canım adapte olamadın mı
kollontai menüleri erkenden yaz canım gece saate bırakma yoksa kalıyor
@melita09 menüleri yazacağım demiştin
Geldim geldim aç kalıcam bugün ben hepTabi canım bak benim orti de meydanlarda yok
Aynen öyle canım sporsuz olmuyor maalesef
Ben de sana benzer bir durumda olmuştum. Tum gün 3 elma ve bir poset salatalik yedim. Detox cezasi diyelim. Ama bu yaptığım işe yaradı tatlim yanii..Dün herkes evden gidince kalan biraları bi seferde içip bi güzelde sarhoş oldum evde tek başına sabah bi kalktım gece yarısı hamburger patates söyleyip yemişim çok fena batırdım diyetiartı 1 durumdayım tabi, bugünden tezi yok maydonoz suyuyla cezalndırıcam kendimi
Valla beni ne kurtarır bilemiyorum bugünBen de sana benzer bir durumda olmuştum. Tum gün 3 elma ve bir poset salatalik yedim. Detox cezasi diyelim. Ama bu yaptığım işe yaradı tatlim yanii..
InşallahBu cuma 55,3 idim hedefim 53,9 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?