Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklısın canım, en azından sağlıklı bir kahvaltı yaparak başlıyım. Sonra bir spor yaparım. Bugün düne göre sabitim o moralimi artırdı biraz.
Ben unutmuşum izne çıktığını kaptanım teşekkürler hatırlattığın için

Dün batırdık ama bugün 4 elle sarılıyoruz kaldığımız yerden yine tamam mı

Tamam devam ediyoruz

Kizlar kilo bildirimi sadece cuma mi yoksa misal yarin 600 gram verirsem bildirim yapıyım mi?
Canım burda herkesle konuşup derdini anlatabilirsin zaten kesin dönüş alırsın

Kilo bildirimlerimiz de pazartesi ve cuöa oluyor pazartesi kontrol tartısı fotoğraflı bildirime gerek yok ne durumda olduğumu görüp ona göre bir yol çizmek için ama cuma günü fotoğraflı bildirimle beraber yarışmaya katılıyoruz

Çok doğru söyledin. Kesinlikle. Ben de ayni mesela 1 saat sonra bisiklete baslarim, yemegi de yeyip öyle yaparim diyorum... ama bisiklete oturunca da hadi 5 dk daha, bak o kadar yaptin bir 10 dk daha yap bosa gitmesin derken bir bakmışım 30 35 dk geçmiş
Diyette de ayni azmi gosterebilsem keske, aksam açlık ataklarimi yenersem olacak bakalim

Yok canım hiç etkileyeceğim diye düşünme hayatın içinde herşey var sonuçta kendimiz için elimizden gelen en iyisi yapmaya çalışalım yeter evet kararlı olmamız lazım kaçamak yok doya doya besleniyoruz sağlıklı tercihler seçiyoruz
İlk günün çok güzel orticiğim. Güncel kilon ve hedefin kaçtı? Ona göre yorumlarım daha sonrasında.
Canım kilom 71.4 Hedefim 70.5 bakalım inşallah

direk anason iç sen uyku için boş ver :)) ben de 55 te çok iyi hissediyorum inşallah ulaşmak nasip olur bakalım benim yol uzun :))
Ulaşırsın yaw benim boyum ufak olmasa bana da 55 yeter de pigmeyim ben anacım ya
Ortim kollontai koş koş kız birinci olmuşuz
Anam anam fark bile atmışız helal bize birde hep yarım yamalaktık
Valla bu haftayıda neredeyse bişey yapmadan geçirdim bugün bi spor yaparım ama sonunda herkes gitti evden yalnız kaldım, kendi kafama göre yiyip içerim artık, evde sürekli birileri olunc annen bile olsa zor oluyormuş amma birinci olmuşuz valla sağolasın canım
kollontai güzel bir haftaydı teşekkür ederim

matteroftime gel ortim bu hafta beraber zayıflıyormuşuz
Ben teşekkür ederim tatlım çok keyifliydi seninle ortak olmak hep motive hissettim diye diye birinci de yaptın bizi
kollontai nerlerdesin canımcım gel bu hafta beraber zayıflayacağız
Geldim geldim bu haftada biz birinci olucaz ortim
Takımımızda hergün spor zorunlu mu?
Bir de ben yürüyüş yapamıyorum sigaradan dolayı ama evde kondisyon bisikleti var yani ...
Öncelikle hoşgeldin canım sigarayı kendine mazeret olarak düşünme seni geriye çeker, aksine spor yaparsan sigaranın olumsuz etkilerini azaltıyor. Ben 1 paketten fazla içiyorum sigara yine de elimden geldiğince zıplıyorum
Evet kaptanım benim bu düzensizliğim her yere yansıyor daha dikkatli olacağım

Dün herkes evden gidince kalan biraları bi seferde içip bi güzelde sarhoş oldum evde tek başına sabah bi kalktım gece yarısı hamburger patates söyleyip yemişim çok fena batırdım diyeti artı 1 durumdayım tabi, bugünden tezi yok maydonoz suyuyla cezalndırıcam kendimi

Ben de sana benzer bir durumda olmuştum. Tum gün 3 elma ve bir poset salatalik yedim. Detox cezasi diyelim. Ama bu yaptığım işe yaradı tatlim yanii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…