- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.341
İlk sayfadaki kurallarımız geçerli ama bazı kurallarda duruma göre esneklik yapabiliyoruz tabi . Konuya göre değişiyor :)herkese mrb :) ilk sayfada yazılı olan kurallara geçerlimi . ayrıca kilomu yarın sabah tarttığımda yazsama olurmu 3 gündür diyetteyim net bilmiyorum
Merhaba runib sende takımımıza hoşgeldinADINIZ: ( isteğe bağlı ) runib
YAŞINIZ: 42
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:74 civarı
HEDEF KİLONUZ:ilk hedef 69
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 çocuk , 9 ve 14
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:iştah
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:dış görünüş sağlık
Canımmmm çok teşekkür ederimmmBireysel dereceni ve takim derecenizi tebrik ederim canım
Canım moral motiveni kaybedecek bir şey mi oldu hayatında yoksa kendinle olan bir şey miydiEvet sadece bugün.
Canım çok sıkkın zaten açlık da vardi.
Tereyağ, bal,ekmek(5 dilim),peynir, bisküvi arasi lokum,browni
Dur dur ne oldu canımSanırım ceza alcam. Diyeti mahvettim..
Motivasyonumu mu kaubettim yoksa depresyona mi girdim ya da her ikisi mi bilmiyorum
Vallla öyle oldu istemek başarmanın yarısı diye boşa demiyorlar
İnşallah ortim
Canım bazen böyle olabiliyoruz ama hiçbir şeyi mahvetmiş değilsin önemli olan yarın kaldığımız yerden devam edebilmek bugün kafanı toparla güzelce beslen yarına bomba gibi hazır olSanırım ceza alcam. Diyeti mahvettim..
Motivasyonumu mu kaubettim yoksa depresyona mi girdim ya da her ikisi mi bilmiyorum
Sorun can sikkinligi ve sinav stresi. Düşünsene tatlım sabah kalk, kahvaltı yap, ders çalışmaya başla ve aksam saat 16.00ya kadar çalış. Sonra otur annenle babanla bol bol sıkıl. Yat uyu, sabah yeniden... 7 aydir böyleyim. Koronadan önce ne güzel ise gidip geliyordum, sonra cikarildim. O dönem 3 yil boyunca 57 58 kilodaydim. Geçen kış 74Ü gördüm.Canım moral motiveni kaybedecek bir şey mi oldu hayatında yoksa kendinle olan bir şey miydiyani ben de yaşıyorum öyle duygusal açlık ataklarını mühim olan onu kontrol edip o isteğe yenik düşmemek kahvaltını güzel doyurucu yaparsan ve canım bir şeyler istediğinde bir koca bardak su içersen üstesinden gelebileceğini düşünüyorum ve benim(bence birkçok kişinin)yaptığım şeyi battı balık yan gider hatasına düşmemeni isterim eğee ara öğün yapmıyorsan muhakkak menülerine ara öğünğ eklemelisin en azından acıkmanı kontrol altında tutabilmek için bugğn böyle oldu ama devamını böyle getirme canım pişmanlık çok kötü çünkü
Ay rakip olduk şimdi yani
Aynen canlı örneği oldukVallla öyle oldu istemek başarmanın yarısı diye boşa demiyorlar
İlk sayfamızda ki formu doldurup buraya atarsanız memnun oluruzBen de gruba katilmak istiyorum. Bugün sabah 56.9 tartildim. 30 yasindayim bekarım. 53 kilo olmak hedefindeyim. Antalyada yasiyorum saglikciyim. Kilo alma nedenim cok uzun süre çalışmak gündüz gece belli olmayinca insan kilo almaya daha yakın oluyorve tabi karantinada bunu etkiledi. Kilo vermeyi istememin sebebi de yazın gelmiş olmasi
vücunuzda sarkma oldumu kırışma falan . 10 kilo veresem nasıl olur bilmiyorum ama göbeğim kötü olcak. 42 yaş bu aradaAma ortican şu var 78 kiloyla hamile kaldım, 108 kiloyla doğuma gittim, oğlumun 40 ı çıkana kadar 86 ya düştüm sonraki 3 ayda 72,5 a düştüm Ramazan’da diyet yapamadım 75,5 a tekrar yükseldim hepsini sporsuz verdim bakalım vermeye devam ederim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?