Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese mrb :) ilk sayfada yazılı olan kurallara geçerlimi . ayrıca kilomu yarın sabah tarttığımda yazsama olurmu 3 gündür diyetteyim net bilmiyorum
İlk sayfadaki kurallarımız geçerli ama bazı kurallarda duruma göre esneklik yapabiliyoruz tabi . Konuya göre değişiyor :)
Kiloyu yarında bildirebilirsin
Merhaba runib sende takımımıza hoşgeldin
Esra bende çok memnun olduk
Form için teşekkür ederiz, sadece hedef kilosunda biraz oynama yapmamız gerekecek senin için mahsuru yoksa :) yarışma kuralı hedef min yüzde 10 olmak durumnda o yüzden 66.6 olsa hedefin seni zorlar mıyız ?

Evet sadece bugün.
Canım çok sıkkın zaten açlık da vardi.
Tereyağ, bal,ekmek(5 dilim),peynir, bisküvi arasi lokum,browni
Canım moral motiveni kaybedecek bir şey mi oldu hayatında yoksa kendinle olan bir şey miydiyani ben de yaşıyorum öyle duygusal açlık ataklarını mühim olan onu kontrol edip o isteğe yenik düşmemek kahvaltını güzel doyurucu yaparsan ve canım bir şeyler istediğinde bir koca bardak su içersen üstesinden gelebileceğini düşünüyorum ve benim(bence birkçok kişinin)yaptığım şeyi battı balık yan gider hatasına düşmemeni isterimeğee ara öğün yapmıyorsan muhakkak menülerine ara öğünğ eklemelisin en azından acıkmanı kontrol altında tutabilmek içinbugğn böyle oldu ama devamını böyle getirme canım pişmanlık çok kötü çünkü

Sanırım ceza alcam. Diyeti mahvettim..
Motivasyonumu mu kaubettim yoksa depresyona mi girdim ya da her ikisi mi bilmiyorum
Dur dur ne oldu canım
Hiç bir yere girmek yok çık ordan
Çok birşey yememişsin dünkü menün eğer eksik değilse sen zaten aç dolaşıyorsun canım böyle ani patlalamalar yaşaman çok normal. Hele birde ani seni sinirlendiren geren bir şey olduysa hop soluğu paketli gıdalarda alıyoruz
Pişmanlığı bırakıp bugüne bir sayfa çek 2 3 gün sağlıklı beslenip biraz aktiviteni arttırırsan hiç birşey olmaz . Ama ağlayıp bitti artık diyet diyerek yemeye devam edersen kilo ozmann gelir işte

Ben de gruba katilmak istiyorum. Bugün sabah 56.9 tartildim. 30 yasindayim bekarım. 53 kilo olmak hedefindeyim. Antalyada yasiyorum saglikciyim. Kilo alma nedenim cok uzun süre çalışmak gündüz gece belli olmayinca insan kilo almaya daha yakın oluyorve tabi karantinada bunu etkiledi. Kilo vermeyi istememin sebebi de yazın gelmiş olmasi

Sanırım ceza alcam. Diyeti mahvettim..
Motivasyonumu mu kaubettim yoksa depresyona mi girdim ya da her ikisi mi bilmiyorum
Canım bazen böyle olabiliyoruz ama hiçbir şeyi mahvetmiş değilsin önemli olan yarın kaldığımız yerden devam edebilmek bugün kafanı toparla güzelce beslen yarına bomba gibi hazır ol ben çok zor zamanlar yaşadım 2 ay önce ve depresyona girmemi engelleyen tek şey zayıflama isteği ve bu grup oldu

Bugün akşam yemeğimi saat 6da bitirdim genelde 8 gibi yiyordum bakalım bir etki yaratacak mı zayıflamak için her şeyi deneyeceğim

Merhabalar Cherry Mom Hosbuldum. Güzeldileklerin için teşekkürler canım, dilerim ulaşırım.
Evet, if yapiyorum en geç saat 15.00 te yemeyi birakiyorum. Ayrica bununla birlikte kalori sayimi da yapiyorum bazen.

Sorun can sikkinligi ve sinav stresi. Düşünsene tatlım sabah kalk, kahvaltı yap, ders çalışmaya başla ve aksam saat 16.00ya kadar çalış. Sonra otur annenle babanla bol bol sıkıl. Yat uyu, sabah yeniden... 7 aydir böyleyim. Koronadan önce ne güzel ise gidip geliyordum, sonra cikarildim. O dönem 3 yil boyunca 57 58 kilodaydim. Geçen kış 74Ü gördüm.
Bunaldım kısaca ve su an tek mutlu hissettiren şey hayatimda yemek ve sigara. Ikisi de zararli gerçi...
Neyse kafa sisirmeyim ben
Evet ben ya hep ya hiç derim diyeti bozduysam bitti bugünlük derim. Ama yanlış, Haklısın.

İlk sayfamızda ki formu doldurup buraya atarsanız memnun oluruzhoş geldiniz takımımıza

Hanımlar acil desteğe ve akla ihtiyacım var. Yarın gidip bir paket cips ve jelibon aliyim dedim bugun kendime. O an rahatlacak ama sonra çok ağır vicdan azabi ve üzüntü hissederim, biliyorum.
Kısaca, biriniz beni silkelerse çook sevinirim.
Belki çok şey istiyorum ama gerçekten ihtiyacım var, çünkü annem babam yüzünden hiç arkadaşım kalmadı. Siz hariç
Tekrar 74 75 e dönüp emeklerimi çöpe atmaktan ödüm patliyor

vücunuzda sarkma oldumu kırışma falan . 10 kilo veresem nasıl olur bilmiyorum ama göbeğim kötü olcak. 42 yaş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…