- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.321
İnşallah canım elimden geleni yapacağımUlaşırsın yaw benim boyum ufak olmasa bana da 55 yeter de pigmeyim ben anacım ya
Anam anam fark bile atmışız helal bize birde hep yarım yamalaktık
Valla bu haftayıda neredeyse bişey yapmadan geçirdim bugün bi spor yaparım ama sonunda herkes gitti evden yalnız kaldım, kendi kafama göre yiyip içerim artık, evde sürekli birileri olunc annen bile olsa zor oluyormuşamma birinci olmuşuz valla sağolasın canım
Ben teşekkür ederim tatlım çok keyifliydi seninle ortak olmak hep motive hissettim diye diye birinci de yaptın bizi
Geldim geldim bu haftada biz birinci olucaz ortim
Öncelikle hoşgeldin canımsigarayı kendine mazeret olarak düşünme seni geriye çeker, aksine spor yaparsan sigaranın olumsuz etkilerini azaltıyor. Ben 1 paketten fazla içiyorum sigara yine de elimden geldiğince zıplıyorum
Evet kaptanım benim bu düzensizliğim her yere yansıyor daha dikkatli olacağım
Yarasın canımcım neyse bittiğine göre artık eve almak yokDün herkes evden gidince kalan biraları bi seferde içip bi güzelde sarhoş oldum evde tek başına sabah bi kalktım gece yarısı hamburger patates söyleyip yemişim çok fena batırdım diyetiartı 1 durumdayım tabi, bugünden tezi yok maydonoz suyuyla cezalndırıcam kendimi
Kıyamam kuzum aç bırakma kendini normal beslen sporunu yap yeterli olurGeldim geldim aç kalıcam bugün ben hep
Merhaba canım hoş geldin ben kaptan yardımcısı Hazal aynı zamanda spor takibini yapıyorum tabi ilk sayfadaki kurallar geçerli yine ilk sayfada yer alan katılımcı formunu doldurup paylaşırsan seni daha iyi tanımış oluruzherkese mrb :) ilk sayfada yazılı olan kurallara geçerlimi . ayrıca kilomu yarın sabah tarttığımda yazsama olurmu 3 gündür diyetteyim net bilmiyorum
Profilden hesap detaylarına gir canım orada en aşağıda kilo boy kısmı var oradan yapabilirsinayrıca teşekkeür ederim böyle motivasyona ihtiyacım vardı . yuvarlak kilo takiplerini nasıl yaptınız .çok güzeller
teşekkürler :)Profilden hesap detaylarına gir canım orada en aşağıda kilo boy kısmı var oradan yapabilirsin
Ben de öğretmenim canım branş neydiADINIZ: ( isteğe bağlı ) runib
YAŞINIZ: 42
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:74 civarı
HEDEF KİLONUZ:ilk hedef 69
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 çocuk , 9 ve 14
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:iştah
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:dış görünüş sağlık
Hadi bakalım ortim spor yapamazsan evde adımlarını hıplaya zıplaya atGünaydın ortican, valla kahvaltıyı güzel yaptım kayınvalide de kaldığım için bugün tartılmadım ama yarın bi tartılırım, doğumdan sonra diyetisyenle zayıflamıştım 86dan 74 e düşmüştüm, o listelere devam edicem bakalım güzel sonuçlarımız olur inşallah ortican
Ay hayatta en sevdiğim sağlıklı 2 şeyBen de sana benzer bir durumda olmuştum. Tum gün 3 elma ve bir poset salatalik yedim. Detox cezasi diyelim. Ama bu yaptığım işe yaradı tatlim yanii..
Hoş geldiniz takımımıza ben Zeynep kaptan yardımcılarından birisiyimADINIZ: ( isteğe bağlı ) runib
YAŞINIZ: 42
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:74 civarı
HEDEF KİLONUZ:ilk hedef 69
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 çocuk , 9 ve 14
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:iştah
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:dış görünüş sağlık
fen bilimleri :)Ben de öğretmenim canım branş neydi
teşekkeür ederim zamanla tanıyacağım sizi , bana iyi gelecek burası hissediyorum .Hadi bakalım ortim spor yapamazsan evde adımlarını hıplaya zıplaya at
Ay hayatta en sevdiğim sağlıklı 2 şey
Hoş geldiniz takımımıza ben Zeynep kaptan yardımcılarından birisiyim
Keşke spor yapabilsem evde yürüme bandı da var eliptik bisiklette var ama oğluş 7 aylık ve yaramaz olunca hiç yapamıyorum, o durduğu ya da uyuduğu zaman da ev işleriyle ilgileniyorumHadi bakalım ortim spor yapamazsan evde adımlarını hıplaya zıplaya at
Ama ortican şu var 78 kiloyla hamile kaldım, 108 kiloyla doğuma gittim, oğlumun 40 ı çıkana kadar 86 ya düştüm sonraki 3 ayda 72,5 a düştüm Ramazan’da diyet yapamadım 75,5 a tekrar yükseldim hepsini sporsuz verdim bakalım vermeye devam ederim inşallahHadi bakalım ortim spor yapamazsan evde adımlarını hıplaya zıplaya at
Ne güzel doğumdan sonra çabuk verilmeainden faydalanmışsın ablamdan biliyorum doğumdan sonra dikkat etmemesine rağmen 2 haftada kilo verdi ama dikkat etmediği için sonrasında geri aldı sen yapmamışsın ne güzelAma ortican şu var 78 kiloyla hamile kaldım, 108 kiloyla doğuma gittim, oğlumun 40 ı çıkana kadar 86 ya düştüm sonraki 3 ayda 72,5 a düştüm Ramazan’da diyet yapamadım 75,5 a tekrar yükseldim hepsini sporsuz verdim bakalım vermeye devam ederim inşallah
Benimde az olduğu için gidesi yok kiloların sanırım, ama vericiiiiz birinci oliciiiizİnşallah canım elimden geleni yapacağımama ben biraz duraklama dönemine girdim gibi duruyor
Yarasın canımcım neyse bittiğine göre artık eve almak yokartı bir fena değil canım zaten şimdi güzelce dikkat eder sporlarını da yaparsan bolca gider kilolar yediklerin içtiklerin cuma ödülü olmuş olsun
Kıyamam kuzum aç bırakma kendini normal beslen sporunu yap yeterli olur
İnşallah canım inanırsak başarırızBenimde az olduğu için gidesi yok kiloların sanırım, ama vericiiiiz birinci oliciiiiz
Aynen bu hafta dikkat haftası olacak az az yiyorum vücudu yormadan bugün hayırlısı ikimiz içinde
Ne yedin ki bu gün mü mahvettin sadeceSanırım ceza alcam. Diyeti mahvettim..
Motivasyonumu mu kaubettim yoksa depresyona mi girdim ya da her ikisi mi bilmiyorum
Evet sadece bugün.Ne yedin ki bu gün mü mahvettin sadece
Ev işi de yaptıkça bitmiyorİnşallah canım inanırsak başarırızben de bugün tartıldım dünle aynıydı akşam biraz spor yaparım bugün temizlikle geçti yoruldum akşam yemeğini erken saatte bitirmeye çalışacağım bu hafta bir de dukan birasına başlayacağım yarın inşallah etki eder
Dün formlarınıza detaylı bakamamıştım yolda olduğum için ancak vakit bulabildimMerhabalar. Öncelikle takıma davetinden dolayi çok teşekkürler Emnis.
Boy:168
Kilo:68.6(bugün sabah tartildim)
Hedef kilo:60
Medeni durum:bekar
Meslek:öğrenci
Sağlık sorunu:hipotiroid
Kilo alma nedeni:
Hem sürekli evde olmam yani sinava hazirlaniyorum ve o yuzden artik işe gidiyim olayı kalmadi , hem ailemle yasamam yani annemin yemeklerine zor hayır demem, hem de ders stresi(biliyorum stresle basetmenin en iyi yolu yemek değil)
Ortağın09.30
1 dilim ekmek
1.5 dilim beyaz peynir
10 adet zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
13.00
1 adet salatalık
Ayşegülcüm sende hoşgeldinKullanıcı Adı :birniyetmeselesi
İsim (İsteğe Bağlı ):Ayşegül
Mesleginiz:memur
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 çocuk 7 aylık
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :170
Kilonuz:75.500
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :öğünlere dikkat etmeyip masa başı iş
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlıklı yaşam için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?1 defa katılmıştım hamilelikten çok önceydi hamile kalmak istediğim için devam edememiştim
Faturayı pazartesi kescemBu akşam çok geç yemek yedim yainşallah bu bana yarın yol su elektrik olarak geri dönmez
Eline sağlık canımHAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
Anka
Veeeee
kollontai
Tebrikler kızlar bu haftanın geneline göre açık ara farkla birincisiniz harikaydı yüzdeleriniz
Sonuncular maalesef
M monarosaa veKendinin en iyi hali ol kızlar bu hafta siz sonuncusunuz ama moral bozmak yok kendinin en iyi hali ol canım özellikle senin bu hafta daha aktif ve daha dikkatli olmanı isterim
Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee
@karabiber01 @seyrulsefer 2,724 @ummhnisa hzlsel 2,933 @Cagrihilal1 @Mathildablue 2,305 M monarosaa Kendinin en iyi hali ol -1,633 @melita09 @matteroftime 2,781 Anka kollontai 4,328 @pacman yarimuhendis 2,670 @olvidos @redsonja87 0,873
M monarosaa sen aktif olabilecek misin canım bu hafta ?ORTAKLAR
(28 Mayıs-4 Haziran )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
@Cagrihilal1 @redsonja87 @karabiber01 @ummhnisa @Mathildablue M monarosaa @olvidos @pacman yarimuhendis birniyetmeselesi hzlsel kollontai Kendinin en iyi hali ol missbellaa @matteroftime Anka
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Anka yazmış ama ben geç gördüm hesap etttimCherry Mom simdi benim 200 gr eksimin yuzdesi olsaydi birinci mi olacaktik. Ben simdi bu haftayi detokslami gecirecegim. Cikti agizdan bi kere bildigim butun detokslari denerim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?