Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah canım elimden geleni yapacağım ama ben biraz duraklama dönemine girdim gibi duruyor
Yarasın canımcım neyse bittiğine göre artık eve almak yok artı bir fena değil canım zaten şimdi güzelce dikkat eder sporlarını da yaparsan bolca gider kilolar yediklerin içtiklerin cuma ödülü olmuş olsun
Geldim geldim aç kalıcam bugün ben hep
Kıyamam kuzum aç bırakma kendini normal beslen sporunu yap yeterli olur

herkese mrb :) ilk sayfada yazılı olan kurallara geçerlimi . ayrıca kilomu yarın sabah tarttığımda yazsama olurmu 3 gündür diyetteyim net bilmiyorum
Merhaba canım hoş geldin ben kaptan yardımcısı Hazal aynı zamanda spor takibini yapıyorum tabi ilk sayfadaki kurallar geçerli yine ilk sayfada yer alan katılımcı formunu doldurup paylaşırsan seni daha iyi tanımış oluruz

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) runib
YAŞINIZ: 42
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:74 civarı
HEDEF KİLONUZ:ilk hedef 69
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 çocuk , 9 ve 14
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:iştah
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:dış görünüş sağlık

Ben de öğretmenim canım branş neydi

Hadi bakalım ortim spor yapamazsan evde adımlarını hıplaya zıplaya at
Ben de sana benzer bir durumda olmuştum. Tum gün 3 elma ve bir poset salatalik yedim. Detox cezasi diyelim. Ama bu yaptığım işe yaradı tatlim yanii..
Ay hayatta en sevdiğim sağlıklı 2 şey
Hoş geldiniz takımımıza ben Zeynep kaptan yardımcılarından birisiyim

teşekkeür ederim zamanla tanıyacağım sizi , bana iyi gelecek burası hissediyorum .

Keşke spor yapabilsem evde yürüme bandı da var eliptik bisiklette var ama oğluş 7 aylık ve yaramaz olunca hiç yapamıyorum, o durduğu ya da uyuduğu zaman da ev işleriyle ilgileniyorum valla evin içinde bazen dolanmaktan başım dönüyor emzirme döneminde kalori yakılıyor tezine güvenerek devam ediyorum bakalım

Ama ortican şu var 78 kiloyla hamile kaldım, 108 kiloyla doğuma gittim, oğlumun 40 ı çıkana kadar 86 ya düştüm sonraki 3 ayda 72,5 a düştüm Ramazan’da diyet yapamadım 75,5 a tekrar yükseldim hepsini sporsuz verdim bakalım vermeye devam ederim inşallah

Ne güzel doğumdan sonra çabuk verilmeainden faydalanmışsın ablamdan biliyorum doğumdan sonra dikkat etmemesine rağmen 2 haftada kilo verdi ama dikkat etmediği için sonrasında geri aldı sen yapmamışsın ne güzelbaya da iyi vermişsin canım tebrik ederim

Benimde az olduğu için gidesi yok kiloların sanırım, ama vericiiiiz birinci oliciiiiz
Aynen bu hafta dikkat haftası olacak az az yiyorum vücudu yormadan bugün hayırlısı ikimiz içinde

Benimde az olduğu için gidesi yok kiloların sanırım, ama vericiiiiz birinci oliciiiiz
Aynen bu hafta dikkat haftası olacak az az yiyorum vücudu yormadan bugün hayırlısı ikimiz içinde
İnşallah canım inanırsak başarırızben de bugün tartıldım dünle aynıydı akşam biraz spor yaparım bugün temizlikle geçti yoruldum akşam yemeğini erken saatte bitirmeye çalışacağım bu hafta bir de dukan birasına başlayacağım yarın inşallah etki eder

Ev işi de yaptıkça bitmiyor bizim tartılar hep bozuk biliyorsun bende detoks çayı aldım onu içerim bu akşam bi çorba yapsam çok iyi gelecek ama

Dün formlarınıza detaylı bakamamıştım yolda olduğum için ancak vakit bulabildim
Canım Esra bende takım kaptanıyım 35 yaşındayım şuan çalışmıyorum bir oğlum var 4.5 yaşında
Tekrardan aramıza hoşgeldin umarım hedeflediğin kiloys bizlerle birlikte zorlanmadan ulaşırsın

09.30
1 dilim ekmek
1.5 dilim beyaz peynir
10 adet zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
13.00
1 adet salatalık
Ortağın Kendinin en iyi hali ol dün tatile çıktı belki eskisi kadar aktif olamaz o yüzden ben yorum yapayım menüne :)

İf mi yapıyorsun acaba yada başka bir beslenme düzeni mi gün 13 de bitti mi cidden ? Yani eğer 13 de gün bitiyor ise o öğünü tam bir öğün gibi geçirirsen daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum böylece spora da enerjin kalır

Ayşegülcüm sende hoşgeldin
Yukarıda bende kendimi tanıtım biraz :) baktım ayrılalı baya olmuş yeniden yarışmanda bir sakınca yok emziriyormuşsun sanırım diyetini de ona göre uyarlayıp dikkat edersen bence bu bizim için güzel bir avantaj olur ben emzirirken çok iyi kilo vermiştim
Bu akşam çok geç yemek yedim ya inşallah bu bana yarın yol su elektrik olarak geri dönmez
Faturayı pazartesi kescem
Eline sağlık canım
kollontai Anka o nasıl yüzde kızlar harikasınızzzz
M monarosaa sen aktif olabilecek misin canım bu hafta ?
Ve Kendinin en iyi hali ol kızlar zeynebe dönünde olmadı sizi ortaklardan çıkarıp ortaklarınızı kertelim ortağıyla ilgilenmeyenin saçını başını elit bir şekilde yoluyoruz ona göre
Cherry Mom simdi benim 200 gr eksimin yuzdesi olsaydi birinci mi olacaktik. Ben simdi bu haftayi detokslami gecirecegim. Cikti agizdan bi kere bildigim butun detokslari denerim artik
Anka yazmış ama ben geç gördüm hesap etttim yok kurtarmıyor rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…