- 29 Nisan 2016
- 3.097
- 11.950
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.281
Menün güzel canım cuma için idealSabah
1 türk kahvesi
Öğlen
1 dilim ekmek
1 kase kuru fasülye
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
1 soğan
Akşam
2 içli köfte
1 kase mercimek çorbası
1 su bardağı ayran
2 litre su
Spor yok köye gittik geldik
İf i yapıyosun canım sadece kahvaltı ve ögle var. Cok iyi ortim menun harikasın.Kahvaltı
1 çeri domates, yarım salatalık, 5 zeytin, 1 kk tulum, 1 bardak şeftali suyu ev yapımı az şekerli
Öğle
1 kepçe mercimek çorbası, 1 yk patlıcan yemeği, 1 küçük kase cacık
Ara
1 sade türk kahvesi, 2 dilim karpuz
1.5 litre su
6.000 adım
Cherry Mom , ummhnisa , hzlsel Mathildablue
İnsallahTşkler canım senide tebrik ederim
Tşkler canım senide tebrik ederim çok iyi gidiyorsun yetiştin bana
Tşkler canım
Tebrikler canım darısı başımıza inşallah
Tşkler kaptanım
Tşkler canım senide tebrik ederim
Tşkler canımtebrik ederim
Süpersin ortim iyi haftalar dilerim inşallah bu hafta biz birinci oluruz
Selam ortimkollontai güzel bir haftaydı teşekkür ederim
matteroftime gel ortim bu hafta beraber zayıflıyormuşuz
Eline sağlık canım29 Mayıs - 4 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Deniz ve Kum
@olvidos
@monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
@Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
@pacman
@redsonja87
Kendinin en iyi hali ol
kollontai
@matteroftime
Anka
Arc-en-ciel
@missbellaa
@birniyetmeselesi
Teşekkür ederiz canımBireysel dereceni ve takim derecenizi tebrik ederim canım
Tabiki tatlım çok teşekkürlerCherry Mom Kaptanım ben akıllı tartı aldım o nedenle pazartesiden itibaren bildirimi yeni tartıyla yapmak istiyorum. Bugün ikisiyle de art arda tartıldım. Arada sadece 5 gram var ama normal tartı zaten tek haneli ölçüm yapıyordu. Uygun mudur bu şekilde ilerlemek? :)
HAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
Anka
Veeeee
kollontai
Tebrikler kızlar bu haftanın geneline göre açık ara farkla birincisiniz harikaydı yüzdeleriniz
Sonuncular maalesef
@monarosaa veKendinin en iyi hali ol kızlar bu hafta siz sonuncusunuz ama moral bozmak yok kendinin en iyi hali ol canım özellikle senin bu hafta daha aktif ve daha dikkatli olmanı isterim
Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee
Deniz ve Kum S seyrulsefer 2,724 ummhnisa hzlsel 2,933 @Cagrihilal1 Mathildablue 2,305 @monarosaa Kendinin en iyi hali ol -1,633 melita09 matteroftime 2,781 Anka kollontai 4,328 @pacman yarimuhendis 2,670 @olvidos @redsonja87 0,873
Ben de batırdım, motivasyonumuzu artırmamız lazımMenün güzel canım cuma için ideal
Ben batırdım baya dün tek öğün yaparak dengelemeye çalıştım inşallah pazartesiye kadar pek bişey kalmaz
Teşekkür ederimTabiki tatlım çok teşekkürler
Hayırlı olsun yeni tartın
Kaptanım bende de benzer durum var tasındıgımm icin akıllı tartı ile tartılcam, evdeki tartıya göre 200 300 gr fazla cıkartıyorTabiki tatlım çok teşekkürler
Hayırlı olsun yeni tartın
Motivasyon dediğin şey bi gün olur bi gün olmaz. Arada kaçamak olur dün dünde kaldı bu günü kurtarmaya çalış. Kalk elini yüzü yıka soğuk suyla hafif bi makyaj yap ellerine krem sür güzel kıyafetler giy. Ya da üzerine olmayan bir kıyafetini dene. Ya da spor kıyafetlerini giy bi Leslie patlat. Oturduğumuz yerden gelmiyor motivasyon önce aksiyona geçeceksin motivasyon peşinden gelir.Selam ortiminşallah güzel eksiler görürüz. Ama benim hiç motivasyonum yok dün de batırdım zaten Nasıl tekrar motive olacağım bilmiyorum
Ben unutmuşum izne çıktığını kaptanım teşekkürler hatırlattığın içinEline sağlık canımve günaydın
S seyrulsefer ayrıldı onu listeden çıkarabilirsinhzlsel muhursuzpusula sizlerde kızlar
Dün ne çok menü yazmayan olmuş ama kızlar
Arc-en-ciel sen bayadır yazmıyorsun canım adapte olamadın mı
kollontai menüleri erkenden yaz canım gece saate bırakma yoksa kalıyor
melita09 menüleri yazacağım demiştin
Dün batırdık ama bugün 4 elle sarılıyoruz kaldığımız yerden yine tamam mı
GünaydınGünaydın kızlar
Ellerine sağlıkcortican çok güzel olmuş liste kalpli gülen yüz harika olmuş29 Mayıs - 4 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Deniz ve Kum
@olvidos
@monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
@Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
S seyrulsefer
@pacman
@redsonja87
Kendinin en iyi hali ol
kollontai
@matteroftime
Anka
Arc-en-ciel
@missbellaa
@birniyetmeselesi
İnşallah, canım düzene sokarsın bazen bende de oluyor köyde kolulturmacadan yemedimMenün güzel canım cuma için ideal
Ben batırdım baya dün tek öğün yaparak dengelemeye çalıştım inşallah pazartesiye kadar pek bişey kalmaz
Günaydın ortican, valla kahvaltıyı güzel yaptım kayınvalide de kaldığım için bugün tartılmadım ama yarın bi tartılırım, doğumdan sonra diyetisyenle zayıflamıştım 86dan 74 e düşmüştüm, o listelere devam edicem bakalım güzel sonuçlarımız olur inşallah orticanGünaydınlar ben de dünden tam 1kg artıdayım ama bugün yarın ayran detoksuyla pazartesiye en kötü 100 200 gram artı gelmek istiyorum gönül daha az çıkmak ister tabi bakalım☺hafta içine de kabaklar beni bekler galiba cumaya bomba gibi olacağız yineeee
birniyetmeselesi orticanım bugün yeni bir başlangıç oluyor senin için hadi beraberce bu haftayı güzel kontrol edelim bak ben bir şeyler yemek istediğimde seni düşünüyor olacağım senden de aynısını bekliyorum
Anneciğine gidecekti sanki öyle hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?