Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menün güzel canım cuma için ideal
Ben batırdım baya dün tek öğün yaparak dengelemeye çalıştım inşallah pazartesiye kadar pek bişey kalmaz

İf i yapıyosun canım sadece kahvaltı ve ögle var. Cok iyi ortim menun harikasın
İnsallah iyi haftalar canım

Eline sağlık canım ve günaydın

S seyrulsefer ayrıldı onu listeden çıkarabilirsin hzlsel muhursuzpusula sizlerde kızlar

Dün ne çok menü yazmayan olmuş ama kızlar
Arc-en-ciel sen bayadır yazmıyorsun canım adapte olamadın mı
kollontai menüleri erkenden yaz canım gece saate bırakma yoksa kalıyor
melita09 menüleri yazacağım demiştin

Cherry Mom Kaptanım ben akıllı tartı aldım o nedenle pazartesiden itibaren bildirimi yeni tartıyla yapmak istiyorum. Bugün ikisiyle de art arda tartıldım. Arada sadece 5 gram var ama normal tartı zaten tek haneli ölçüm yapıyordu. Uygun mudur bu şekilde ilerlemek? :)

Eklentiler

• goldmaster.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 31
  • akıllı tartı.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 32
Tabiki tatlım çok teşekkürler
Hayırlı olsun yeni tartın

Anka kollontai Kızlar tebrik ederim, süpersiniz
Menün güzel canım cuma için ideal
Ben batırdım baya dün tek öğün yaparak dengelemeye çalıştım inşallah pazartesiye kadar pek bişey kalmaz
Ben de batırdım, motivasyonumuzu artırmamız lazım
Tabiki tatlım çok teşekkürler
Hayırlı olsun yeni tartın
Teşekkür ederim

Selam ortim inşallah güzel eksiler görürüz. Ama benim hiç motivasyonum yok dün de batırdım zaten Nasıl tekrar motive olacağım bilmiyorum
Motivasyon dediğin şey bi gün olur bi gün olmaz. Arada kaçamak olur dün dünde kaldı bu günü kurtarmaya çalış. Kalk elini yüzü yıka soğuk suyla hafif bi makyaj yap ellerine krem sür güzel kıyafetler giy. Ya da üzerine olmayan bir kıyafetini dene. Ya da spor kıyafetlerini giy bi Leslie patlat. Oturduğumuz yerden gelmiyor motivasyon önce aksiyona geçeceksin motivasyon peşinden gelir.

Ben unutmuşum izne çıktığını kaptanım teşekkürler hatırlattığın için
Anka kollontai Kızlar tebrik ederim, süpersiniz

Ben de batırdım, motivasyonumuzu artırmamız lazım

Teşekkür ederim
Dün batırdık ama bugün 4 elle sarılıyoruz kaldığımız yerden yine tamam mı

Günaydınlar ben de dünden tam 1kg artıdayım ama bugün yarın ayran detoksuyla pazartesiye en kötü 100 200 gram artı gelmek istiyorum gönül daha az çıkmak ister tabi bakalım☺hafta içine de kabaklar beni bekler galiba cumaya bomba gibi olacağız yineeee

birniyetmeselesi orticanım bugün yeni bir başlangıç oluyor senin için hadi beraberce bu haftayı güzel kontrol edelim bak ben bir şeyler yemek istediğimde seni düşünüyor olacağım senden de aynısını bekliyorum

Günaydın ortican, valla kahvaltıyı güzel yaptım kayınvalide de kaldığım için bugün tartılmadım ama yarın bi tartılırım, doğumdan sonra diyetisyenle zayıflamıştım 86dan 74 e düşmüştüm, o listelere devam edicem bakalım güzel sonuçlarımız olur inşallah ortican

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…