Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba. Sebze sevmiyorsunuz sanirim ama kabızlık için doğal bir çözümüm var benim. Sık sık bu sorunu yaşıyorum cünkü.
Zeytinyağlı enginar ve zeytinyağlı ispanak kavurma. Kesinlikle çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim

Nasıl yani sen de bol bol sigara içiyorsun ama yürürken hafif baş dönmesi soluk kesilmesi olmuyor??
Aaa ben işte canini okuyorum ama haklısın yavaş yavaş olmali

Tamam teşekkür ederim

oyyy benim kuzularım ucuyla 1.liği mi kaçırmışşş

Tebrikler kızlar hepinize güzel bir hafta geçirdik her hafta bizim için avantaj ve bence boşa geçirecek vaktimiz yok bu haftayı o yüzden iyi değerlendirebildik ne mutlu bize

Anka tebrik ederiz canım bu hafta da bizi sen gururlandırdın ne güzel her hafta bireyselde derece alanımız olur haftaya kim aday ??

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 727. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (6. TAKIM) ==> % 1,259

2. (5. TAKIM) ==> %1,208

3. (4. TAKIM) ==> %1,093

BİREYSEL DERECELER

1.aysunayy ==> %3.166==>4.TAKIM

2. chikolatagozlum ==> % 2.723==>6.TAKIM

3. Anka ==> % 2.378==> 5. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

Pembegomlek ==> -%1.508==> 10. TAKIM

Sağ ol canım sinemaki alayım hafta içi eti de yememeye çalışacağım
Yarın markete gidecektim zaten canım bir bakayım hiç enginar yemedim belki severim ıspanağı az da olsa yiyorum denemeye değer
Nasıl yani sen de bol bol sigara içiyorsun ama yürürken hafif baş dönmesi soluk kesilmesi olmuyor??
Aaa ben işte canini okuyorum ama haklısın yavaş yavaş olmali
Ben yürüyüşe 116 kiloyken başladım canım bir de düşün yani ilk yarım saatle başladım zamanla zamanla arttırdım o yüzden kesinlikle birden yüklenme koşarken olabiliyor soluk kesilmesi ama yürürken olmuyor

Tebrik ederim canımortaklara yazmıyorum seni o zaman bu hafta

Tebrik ederim canım
Tşkler canım senide tebrik ederim
Tebrik ederim canım

çok güzel canım tebrikler
Tşkler canım senide tebrik ederim çok iyi gidiyorsun yetiştin bana
Tebrik ederim canım çok güzel Bi eksi iyi tatiller şimdiden

Tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun

Aaa ortim çok iyisin az değil ki arada duraksamalar yaşıyoruz şekil a ben mesela
Tşkler canım
Geçen hafta: 70.7
Bu hafta:69.2
Fark:1.5
Yüzde:2.121
Haftaya hedefim:68.8 olsun
Cherry Mom @hzsel
Kaptanım geçtiğimiz bir ayı telafi etmeye başladım sanırım
Eki Görüntüle 2859302
Tebrikler canım darısı başımıza inşallah
Tşkler kaptanım
Tşkler canım senide tebrik ederim
Tşkler canım tebrik ederim
Süpersin ortim iyi haftalar dilerim inşallah bu hafta biz birinci oluruz

pacman canım benim çok güzel çok motiveli bir hafta geçirdik gözüm hep üzerinde olacak her şey için teşekkür ederim aşkböcüğümmmm
Ah bebeğiim benim için de öyleydi. Senin için de aynı şey geçerli. İleride yine bir ortilik yaşarız merak etme.
Canımcıım, ben dün gece çok yorulmuştum. Uyuyakalmışım menümü yazamadan. Annem, memleketine falan gitti 1 haftalığına. Onun gitmesiydi falan derken giremedim. Seninle orti oluşumuzu da şimdi öğrendim. Çok güzel olacak inşallah. Ben hemen regl olursam daha da iyi olur. Çok geriliyorum ortimi etkiliycem diye. Bebeğim senden istediğim tek şey kilo vermemiz. Onun dışında ben çok rahat bir ortiyimdir. Ama kaçamak da yapmayalım. Senin var mı şöyle yapalım dediğin bir şey?
İlk günün çok güzel orticiğim. Güncel kilon ve hedefin kaçtı? Ona göre yorumlarım daha sonrasında.

Yaşayacağız yaşayacağızzzzzz

Annen gitti demek evde yemekleri kendine göre ayarlaman demek aslında daha rahat olmak demekyani şahsen ben öyle oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…