- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.261
Merhaba. Sebze sevmiyorsunuz sanirim ama kabızlık için doğal bir çözümüm var benim. Sık sık bu sorunu yaşıyorum cünkü.Ay olmaz mı canım en büyük derdimgeçen halamdan duymuştum kan grubunu bir baktım benim beslenmemin tam tersi sebzeyi arttırmam lazım Allahtan yaz geldi yine daha güzel sebzeleri biraz arttırmaya çalışayım en iyisi kabızlık sebebi et ise azaltmaya çalışacağım
Nasıl yani sen de bol bol sigara içiyorsun ama yürürken hafif baş dönmesi soluk kesilmesi olmuyor??Kız yaparsın ben hem senden daha kiloluyum hem de fosur fosur sigara içiyorum yavaş yavaş arttır ben de ilk zamanlar hiç yapamıyordum şimdi yavaş yavaş koşuyu eklemeye başladım ama yürümeyi sevmiyorsan o ayrı her ne spor yapacaksan yavaş yavaş arttır canım birden yüklenme
Tamam teşekkür ederimCumartesi pazartesi carsamba ilk sayfada yer alan numarali sporlardan istedigini yapiyorsun hzlsel takibini yapiyor 3 gun spor yaparsan hzlsel i etiketliyorsun. Her gun yapamasan bile 3 gun yapmaya calis yavas yavas kondusyon kazanirsin hangi spor sana iyi geliyorsa onu yaparsin
İnşallah, canım benimmmEline sağlık kuzum
Deniz ve Kum selam ortim bu hafta birlikte vericez kiloları
@hzsel canım teşekkür ederim yoldaşlığın ve samimiyetin için
İyi kötü diye bişey yok aslında ama B ler biraz daha şanslı sanırımHangisi daha kotuyse ona yatkinimdir ben kesin
İyi geceler tatlımCanlarım bugünlük benden bu kadar yorgunum yatıyorım uarın görüşmek üzere hepinize iyi geceler
Allah'ım iyiki bugün sabit geldin her yerden pozitiflik akıyorHangisi daha kotuyse ona yatkinimdir ben kesin
Pazartesi çarşamba zorunlu canım cumarteside cuma günü kilo verme hedefini tutturamayanlara zorunluTakımımızda hergün spor zorunlu mu?
Bir de ben yürüyüş yapamıyorum sigaradan dolayıama evde kondisyon bisikleti var yani ...
Sağ ol canım sinemaki alayım hafta içi eti de yememeye çalışacağımAidin Salih eti mümkün olduğunca azaltsınlar hatta bağırsaklar düzelene kadar yemesinler diyor ve mevsim salatasının üzerine sinemakiyi bir tutam baharat şeklinde atsınlar diyor. Çay olarak olmayacak kesinlikle ama. Baharat gibi. Başka aklıma geldikçe yazarım
Yarın markete gidecektim zaten canım bir bakayım hiç enginar yemedim belki severimMerhaba. Sebze sevmiyorsunuz sanirim ama kabızlık için doğal bir çözümüm var benim. Sık sık bu sorunu yaşıyorum cünkü.
Zeytinyağlı enginar ve zeytinyağlı ispanak kavurma. Kesinlikle çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim
Ben yürüyüşe 116 kiloyken başladım canım bir de düşün yani ilk yarım saatle başladım zamanla zamanla arttırdım o yüzden kesinlikle birden yüklenme koşarken olabiliyor soluk kesilmesi ama yürürken olmuyorNasıl yani sen de bol bol sigara içiyorsun ama yürürken hafif baş dönmesi soluk kesilmesi olmuyor??
Aaa ben işte canini okuyorum ama haklısın yavaş yavaş olmali
Tşkler canım senide tebrik ederimTebrik ederim canımortaklara yazmıyorum seni o zaman bu hafta
Tebrik ederim canım
Tşkler canım senide tebrik ederim çok iyi gidiyorsun yetiştin banaTebrik ederim canım
çok güzel canım tebrikler
Tşkler canımTebrik ederim canım çok güzel Bi eksi iyi tatiller şimdiden
Tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun
Aaa ortim çok iyisin az değil ki arada duraksamalar yaşıyoruz şekil a ben mesela
Tebrikler canım darısı başımıza inşallahGeçen hafta: 70.7
Bu hafta:69.2
Fark:1.5
Yüzde:2.121
Haftaya hedefim:68.8 olsun
Cherry Mom @hzsel
Kaptanım geçtiğimiz bir ayı telafi etmeye başladım sanırım
Eki Görüntüle 2859302
Tşkler kaptanımharikaaaa sonuç canım tebriklerrr geçen haftanın acısı çıktı
Ooooo Zeynep hanımaaa bakınızt ebrikler canımmm
Olsun cnaım yinede güzel eksimiz tebriklerr
Dönüşe artık kuzum ama artına artı katıp listeden uzaklaşma lütfen olur mu
Edacım tebriklerr
Süpersin canımmmm
harika eksi canım bravoo yedğin içtiğim yaramış
Tebrikler canım
Tmmdır ben listeden çıkartıyorum şmdilik teşekkür ederiz her şey içintatil dönüşünde bekleriz
Hayırlı cumalar canımmm tebriklerr harika gidiyorsun maşallah
Canım her hafta 1 küsür gidemez çok güzel eksi bence üzülmek yok harika gidiyorsun
ayy itiraf edeyim en sevindiğim eksi bu harika canım tebriklerr sabrettim kazandın
Canım ne kusuru geleceğim dedikten sonrada özellikle 1 ay kadar bekledim ki belki gelirsin diye ama sonrada sıkıştırmak istemedim hiç sorun değil ama umarım iyisindirbiz seni her zman bekliyoruz haberin olsun
Ah hilalim üzüldüm şimdi bu haftada böyle olsun takma kafana
Tşkler canım senide tebrik ederimEy maşallah kız sayende hakket birincimi olcaz ne
Onu okudumda sandım sonra yemekten bişeyden zehirlendin insanın aklına herşey geliyor korkutma bacım bizi
Teşekkürler canım
Sağolasın ortimya ben 50.4 ile mezun olmuştum yıllar evvel şimdi de hedef 47 diye geldim ama kaça düşerim bilemiyorum birde herkes o kadar zayıflama iskelet gibiydin falan diyor hatta şimdi iyisin falan diyorlar, bilemiyorum bak profil remimde 47 falandım sanırım ama sanki 52 falan yeter mi diyorum yani kafamda deli sorular birde pek tutarsız günler geçiriyorum takımı dedim bu kafa karışıklığıyla bi yerde zor durumda bırakırsam üzülürüm o yüzden alt listede ferah ferah takılıyorum
Oh oh süper gitmiş tebrikler
Tebrikler canım 7 lere çok az kaldı
Sağolasın canım
Teşekkürler canım
Bir maşallah daha nazar değmesin
Süper canım 6 lara geldin artık bişey kalmadı
Canım çok aç bırkma kendini öyle zarar verirsin bedenine olsun bu haftada sabit olur, haftaya hop 1 lkilo gider sen hiç sıkma canını
Tşkler canımCok iyi vermissin ortim tebrik ederim
Harikasin
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Bu kiloda bu kadr eksi super bravo
Masallah
Tebrik ederim
Tebrik ederim
Tebrikler 7 lere az kaldi ha gayret
Masallah tebrik ederim
Tebrikler az olsun eksi olsun
Süpersin ortim iyi haftalar dilerim inşallah bu hafta biz birinci oluruz28 mayıs
Kahvaltı
Sütlü nescafe, az leblebi , 1 hurma
Ögle
1 k. domates corbası, 1 k. etli patates yemegi
Aksam
1 k. mercimek corbası, 1 k. tavuk sote,1 muz
Su: 1.5 lt
Spor: 15.300 adım
Cherry Mom ummhnisa M monarosaa
Bireysel dereceni ve takim derecenizi tebrik ederim canımİyi kötü diye bişey yok aslında ama B ler biraz daha şanslı sanırım
Ah bebeğiim benim için de öyleydi. Senin için de aynı şey geçerli.pacman canım benim çok güzel çok motiveli bir hafta geçirdik gözüm hep üzerinde olacak her şey için teşekkür ederim aşkböcüğümmmm
Canımcıım, ben dün gece çok yorulmuştum. Uyuyakalmışım menümü yazamadan. Annem, memleketine falan gitti 1 haftalığına. Onun gitmesiydi falan derken giremedim. Seninle orti oluşumuzu da şimdi öğrendim.İyi geceler herkese cuma sabahı bir haftayı uğurlarken akşamları da yeni bir haftaya başlangıç yapıyoruz hepimiz için güzel bir hafta olsunpacman canım bu hafta ortakmışız benden istediğin özellikle birşey var mı
İlk günün çok güzel orticiğim.28 mayıs cuma
Sabah
Kıymalı yumurta
5 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara sütlü kahve
Akşam
Fırında zeytinyağlı patlıcan yaptım sonra domatesli biberli sosla karıştırdım fırın şakşuka diyeyim 1 tabak 1 kase yoğurt
2 lt su
11bin adım
Cherry Mom ummhnisa pacman
Yaşayacağız yaşayacağızzzzzzAh bebeğiim benim için de öyleydi. Senin için de aynı şey geçerli.İleride yine bir ortilik yaşarız merak etme.
Canımcıım, ben dün gece çok yorulmuştum. Uyuyakalmışım menümü yazamadan. Annem, memleketine falan gitti 1 haftalığına. Onun gitmesiydi falan derken giremedim. Seninle orti oluşumuzu da şimdi öğrendim.Çok güzel olacak inşallah. Ben hemen regl olursam daha da iyi olur. Çok geriliyorum ortimi etkiliycem diye. Bebeğim senden istediğim tek şey kilo vermemiz. Onun dışında ben çok rahat bir ortiyimdir. Ama kaçamak da yapmayalım. Senin var mı şöyle yapalım dediğin bir şey?
İlk günün çok güzel orticiğim.Güncel kilon ve hedefin kaçtı? Ona göre yorumlarım daha sonrasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?