Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarimuhendis sen de ilgilendin sordun. Teşekkürler. Yalnız ben bir soruya bin cevap misali bayağ uzun yazmışım. Artık kusra bakma canım borcum olsun sen de istedigin zaman yaz bana bol bol ne deyim
Olur mu öyle şey canımben de zor zamanlar geçirdim burada uzun uzun yazdım içimi döktüm yani seni çok iyi anlıyorum canım benim her zaman buradayız

Unuttum gitti bile
Yürüyüş yapamıyorum malesef , carpintim ve baş dönmem oluyor
Ama evde dans edebilirim youtube da görmüştüm dance workoutlar..
Pekihemen yapiyim yalniz leslie ne cahil kalmışım bu konuda bisiklete çıkıyorum şimdi hemen

Oooo dansı ben de severimleslie bir hanım ablamız yürüyüş tarzı videoları var bakarsın belkiçık bakalım bisiklete kolay gelsin

Çok güzel canım afiyet olsundiyetisyen menüsüydü bu değil mi

Yaşayacağız yaşayacağızzzzzz

Annen gitti demek evde yemekleri kendine göre ayarlaman demek aslında daha rahat olmak demekyani şahsen ben öyle oluyorum
Ayy evet gitti ama kardeşimle babam hiç benim tarzım beslenmezler. O yüzden daha da zorlanıyorum. Ama yarın makarna yiyecekler mecbur. Sürekli yemek yapamam, üzgünüm.
Tabii ki öyle ortim. Elimizden geleni yapalım da... Olmazsa da artık yapacak bir şey yok. Bazı zamanlar oluyor ki haftalarca duraklama dönemi oluyor. Allah korusun tabii.

İyi iyi, güzel bir hedef seçmişsin. Başaracağına inanıyorum.

Olur kertin bizde çıktık yola az kaldı varmak üzereyim ortime ayıp olmasın pek aktif olamıycam malesef ama Cuma’ya tartı bildirimi yapcam tabiki kaptanım, zeynepcim
yarimuhendis

Aman sen makarnaya gömülme hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…