- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.381
Olur mu öyle şey canımyarimuhendis sen de ilgilendin sordun. Teşekkürler. Yalnız ben bir soruya bin cevap misali bayağ uzun yazmışım. Artık kusra bakma canım borcum olsun sen de istedigin zaman yaz bana bol bol ne deyim
Unuttum gitti bileİşte canım emeklerini çöpe atmamak için jelibon ve cipsi unutmalıyızzzzzarkadaşın yoksa bile kendin evden uzaklaş mesela sabah çık akşam gel hava al git gez yapmaktan hoşlandığın(sağlıksız yemek yeme dışında )şeyler yap. Ben mesela aşırı sıkıldığımda gidip mağaza gezerim bir şey almasam bile
Sana ceza olarak demeyelim de ödüllendirelim seni canım gidip en az 2 mile leslie yapıp kendini iyi hisset bence(ben spor yapıp o terleri hissedince kendimi bulutların üzerinde hissediyorum da)
Oooo dansı ben de severimUnuttum gitti bile
Yürüyüş yapamıyorum malesef , carpintim ve baş dönmem oluyor
Ama evde dans edebilirim youtube da görmüştüm dance workoutlar..
Pekihemen yapiyim yalniz leslie necahil kalmışım bu konuda bisiklete çıkıyorum şimdi hemen
29 mayıs
11.00 : 1.5 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,salatalık domates
13.00: 2 kepçe ayran detoksu(ayran içerisinde,4er yk haşlanmış nohut bulgur ve y.mercimek vardı,tüm gün içtim)
15.30 : 2 kepçe ayran detoksu
18.00 : 2 kepçe ayran detoksu
Su : 3lt spor yok(temizlikten halim kalmadı)
Cherry Mom @ummhnisa hzlsel birniyetmeselesi
Oooo acıkmamak mı
Tşkler canımİf i yapıyosun canım sadece kahvaltı ve ögle var. Cok iyi ortim menun harikasın
İnsallahiyi haftalar canım
Çok güzel canım afiyet olsunCherry Mom @ummhnisa hzlsel yarimuhendis
Sabah:
10:00-12:00=2 dilim beyaz ekmek, 2 adet haşlanmış yumurta, yeşillik, çok az pekmez
Öğle: sabah kahvaltıyı 11 de yaptığım ve pekmezden de yediğim için öğle yok.
15:00-16:00= yarım çay bardağı leblebi, yarım çay bardağı kuru üzüm, 2 tam ceviz, 1 Türk kahvesi
Akşam:
18:00-19:30=mantar sote, salata
Ara:
20:00-21:00= bir kase ev yoğurdu, bir orta boy elma
Su:3,5 Lt
Spor:4215 adım başka spor malesef yok
Ayy evet gitti ama kardeşimle babam hiç benim tarzım beslenmezler.Yaşayacağız yaşayacağızzzzzz
Annen gitti demek evde yemekleri kendine göre ayarlaman demek aslında daha rahat olmak demekyani şahsen ben öyle oluyorum
Tabii ki öyle ortim. Elimizden geleni yapalım da... Olmazsa da artık yapacak bir şey yok. Bazı zamanlar oluyor ki haftalarca duraklama dönemi oluyor. Allah korusun tabii.Yok canım hiç etkileyeceğim diye düşünme hayatın içinde herşey var sonuçta kendimiz için elimizden gelen en iyisi yapmaya çalışalım yeter evet kararlı olmamız lazım kaçamak yok doya doya besleniyoruz sağlıklı tercihler seçiyoruz
Canım kilom 71.4 Hedefim 70.5 bakalım inşallah
Olur kertin bizde çıktık yola az kaldı varmak üzereyim ortime ayıp olmasın pek aktif olamıycam malesef ama Cuma’ya tartı bildirimi yapcam tabiki kaptanım, zeynepcimDün formlarınıza detaylı bakamamıştım yolda olduğum için ancak vakit bulabildim
Canım Esra bende takım kaptanıyım 35 yaşındayım şuan çalışmıyorum bir oğlum var 4.5 yaşında
Tekrardan aramıza hoşgeldinumarım hedeflediğin kiloys bizlerle birlikte zorlanmadan ulaşırsın
OrtağınKendinin en iyi hali ol dün tatile çıktı belki eskisi kadar aktif olamaz o yüzden ben yorum yapayım menüne :)
İf mi yapıyorsun acaba yada başka bir beslenme düzeni mi gün 13 de bitti mi cidden ? Yani eğer 13 de gün bitiyor ise o öğünü tam bir öğün gibi geçirirsen daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum böylece spora da enerjin kalır
Ayşegülcüm sende hoşgeldin
Yukarıda bende kendimi tanıtım biraz :) baktım ayrılalı baya olmuş yeniden yarışmanda bir sakınca yok emziriyormuşsun sanırım diyetini de ona göre uyarlayıp dikkat edersen bence bu bizim için güzel bir avantaj olur ben emzirirken çok iyi kilo vermiştim
Faturayı pazartesi kescem
Eline sağlık canım
kollontai @Anka o nasıl yüzde kızlar harikasınızzzz
M monarosaa sen aktif olabilecek misin canım bu hafta ?
VeKendinin en iyi hali ol kızlar zeynebe dönünde olmadı sizi ortaklardan çıkarıp ortaklarınızı kertelim ortağıyla ilgilenmeyenin saçını başını elit bir şekilde yoluyoruz ona göre
Anka yazmış ama ben geç gördüm hesap etttimyok kurtarmıyor rahat ol
Aman sen makarnaya gömülme heeAyy evet gitti ama kardeşimle babam hiç benim tarzım beslenmezler.O yüzden daha da zorlanıyorum. Ama yarın makarna yiyecekler mecbur. Sürekli yemek yapamam, üzgünüm.
Tabii ki öyle ortim. Elimizden geleni yapalım da... Olmazsa da artık yapacak bir şey yok. Bazı zamanlar oluyor ki haftalarca duraklama dönemi oluyor. Allah korusun tabii.
İyi iyi, güzel bir hedef seçmişsin. Başaracağına inanıyorum.
Yok yok.Aman sen makarnaya gömülme hee
Tamam canımOlur kertin bizde çıktık yola az kaldı varmak üzereyim ortime ayıp olmasın pek aktif olamıycam malesef ama Cuma’ya tartı bildirimi yapcam tabiki kaptanım, zeynepcim
yarimuhendis
O zaman işler yolundaYok yok.Bugünden kalan taze fasulyeyi yemeye devam edicem ben. O kadar kafayı bozmadım hahahaha
Detoksla kim doymus kiOooo acıkmamak mışu an kıvranıyor midem ama detoks adı üstünde yarın da yapabilirim belki ortim duruma göre bakalım
O iradenin yuruyen hali hayatta yemezAman sen makarnaya gömülme hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?