Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok güzel canım afiyet olsundiyetisyen menüsüydü bu değil mi
Sabah menüsü haricinde diğerleri diyetisyenin yazdığıydı, sabah kahvaltıya 1 yumurta, domates, salatalık, yeşillik, 2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği, 1 küp süzme peynirin yarısı şeklinde yapmam gerekti ancak pekmez falan yiyince öyle yapamadım, saat 12-13 gibi bir ara öğün daha yapmam gerekti pekmezden dolayı onu da yapmadım bakalım yarın nasıl geçecek bugünlük gayet iyi ilerledik

Çok güzel menü şifa olsun

Çok iyi çok güzel canım olsun emziriyorsun ufak şeyler olabilir
Hadi kolay gelsin o zaman orti yarın da inşallah güzel geçer ben asla bı şekilde bir detox yapamazdım
Beb alışkınım detokslara ya severim de yapmayı

hzlsel orrim nerelerdesin, ben ağlayıp kaçtıktan sonra regl oldum bugün yarın zor geçer benim sen n alemdesin ?
Ay ortim ben bugün çok halsizim niyeyse erkenden uyumayayım diye kendimi diziye verdim aman tatlıya dikkat et canım şimdi canın çekebilir sağlıklı tatlışlar tüketmeye çalış ağrın çok olmaz inşallah ama şimdi regl olman iyi cuma gününe kadar şişliğin kalmaz
29 mayıs
Menüm ekte toplam 1041 kalori
Spor yok (sancım var
Su 2 lt

Cherry Mom ummhnisa hzlsel
Menü fena değil ama keşke mocha olmasaymış canım spor yapamazsın tabi birkaç gün ağrı kesici alsaydın biraz dindirir sancıyı

29 Mayıs

11:00
1 dilim kek karnabaharlı omlet
Peynir köz biber çay

15:00 1 dilim kek daha

18:00
5 köfte salata

su:2,5 litre
spor maalesef yok çocuklarla önce markete sonra parka gittik canıma okudular
Menün güzel canım, kek kaçamak olmuş tabii. Benim de kaçamak var diğer günlerde yapmayalım ikimiz de Sporu da fırsat buldukça eklersin

157 boyum canım ben 53 kg olmuştum ama sonra aldım öyle kaldım veremedim beceripasıl hedef 51 ama şu anda 53leri görsem yeterli olacak benim için
Düşük kilolarda çok zor veriliyor ama ben yapabileceğine inanıyorum, bu hafta inşallah büyük bir kısmı gidecek orti, ben iyi geceler dilerim yarın görüşürüz, herkese iyi geceler Sakın gece gece birşey yemeyin, sabaha pişman uyanmayın

Harika menü siyah çay içmiyor musun

Mathildablue merhaba. Oncelikle ortikligimiz hayirli ve basarili olsun Bu haftamızla ilgili benden isteğin var mı ya da önerin ?
Merhaba canım:) ikimiz icin de güzel bir hafta olsun. Ben tasındıgım icin cok takip edemedim tüm mesajları biraz yogun bir hafta yerlesme, işe alışma derken birazcık ne bulursam onu yiyorum modu. Aktif olamazsam kusura bakma önerim hergün az da olsa bir sporun olsun bence bir de 2 lt su miktarı ayarlarsan harika bir hafta olur. Senin bana önerin ya da benden bir isteğin var mı?

Su, spor, yemek... Her şeyin çok iyi. If mi yapıyorsun sen? Yoksa acıkmadığın için mi 2 ana 1 ara öğün yapıyorsun ortim?
Harika menü siyah çay içmiyor musun
İçiyorum aslında. Ama şu aralar bağırsaklarım tembel gibi. O yüzden yeşil çay, kayısı çayı falan daha çok içmeye çalışıyorum

Anladım sorun değil canım evet sporu artık duzenli hale getirmeliyim..
Benim onerim de bu telasli donemde gündüz yediklerini biraz abartirsan aksam saat 17.30 gibi katı gıdayı kesip sadece su, soda icmen yatana kadar. En azindan telafi eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…