- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.401
Sabah menüsü haricinde diğerleri diyetisyenin yazdığıydı, sabah kahvaltıya 1 yumurta, domates, salatalık, yeşillik, 2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği, 1 küp süzme peynirin yarısı şeklinde yapmam gerekti ancak pekmez falan yiyince öyle yapamadım, saat 12-13 gibi bir ara öğün daha yapmam gerekti pekmezden dolayı onu da yapmadımÇok güzel canım afiyet olsundiyetisyen menüsüydü bu değil mi
Çok güzel menü şifa olsunKahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 1 çatal krem peynir, 1 wasa, kiraz saplı çay
Ara
1 elma, yarım şeftali, 4 fındık, 10 leblebi, yeşil çay
Akşam
Izgara köfte(150 gr), 4 yk haşlanmış bulgur, domates, salatalık
2 LT su/ 2 mil Leslie(temizlik de yapınca hiç halim kalmadı )
Cherry Mom ummhnisa kollontai
Hadi kolay gelsin o zaman orti yarın da inşallah güzel geçerOooo acıkmamak mışu an kıvranıyor midem ama detoks adı üstünde yarın da yapabilirim belki ortim duruma göre bakalım
Çok iyi çok güzel canım olsun emziriyorsun ufak şeyler olabilirSabah menüsü haricinde diğerleri diyetisyenin yazdığıydı, sabah kahvaltıya 1 yumurta, domates, salatalık, yeşillik, 2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği, 1 küp süzme peynirin yarısı şeklinde yapmam gerekti ancak pekmez falan yiyince öyle yapamadım, saat 12-13 gibi bir ara öğün daha yapmam gerekti pekmezden dolayı onu da yapmadımbakalım yarın nasıl geçecek bugünlük gayet iyi ilerledik
Beb alışkınım detokslara ya severim de yapmayıHadi kolay gelsin o zaman orti yarın da inşallah güzel geçerben asla bı şekilde bir detox yapamazdım
Yaa sen 56 kiloymuşsun ya boy kaç? kaç kiloya düşmek hedefin orti, yani zayıfsın galibaÇok iyi çok güzel canım olsun emziriyorsun ufak şeyler olabilir
Beb alışkınım detokslara ya severim de yapmayı
157 boyum canım ben 53 kg olmuştum ama sonra aldım öyle kaldım veremedim beceripYaa sen 56 kiloymuşsun ya boy kaç? kaç kiloya düşmek hedefin orti, yani zayıfsın galiba
Canım kaç litre ayrana kattın malzemeleri bir gün içinOooo acıkmamak mışu an kıvranıyor midem ama detoks adı üstünde yarın da yapabilirim belki ortim duruma göre bakalım
Ay ortim ben bugün çok halsizim niyeyse erkenden uyumayayım diye kendimi diziye verdimhzlsel orrim nerelerdesin, ben ağlayıp kaçtıktan sonra regl oldum bugün yarın zor geçer benim sen n alemdesin ?
Menü fena değil ama keşke mocha olmasaymış canım
Menün güzel canım, kek kaçamak olmuş tabii. Benim de kaçamak var diğer günlerde yapmayalım ikimiz de29 Mayıs
11:00
1 dilim kek karnabaharlı omlet
Peynir köz biber çay
15:00 1 dilim kek daha
18:00
5 köfte salata
su:2,5 litre
spor maalesef yok çocuklarla önce markete sonra parka gittik canıma okudular
Düşük kilolarda çok zor veriliyor ama ben yapabileceğine inanıyorum, bu hafta inşallah büyük bir kısmı gidecek orti, ben iyi geceler dilerim yarın görüşürüz, herkese iyi geceler157 boyum canım ben 53 kg olmuştum ama sonra aldım öyle kaldım veremedim beceripasıl hedef 51 ama şu anda 53leri görsem yeterli olacak benim için
Harika menü siyah çay içmiyor musunGünün Menüsü
Kahvaltı: 1 yumurtadan omlet, 30 gr süzme peynir, 1 tane form etimek, 10 gr ceviz, domates, salatalık, kayısı çayı
Öğle: 1 form etimek, 95 gr ızgara köfte, salata
Ara: Sade Türk kahvesi, 1 orta boy yeşil elma
Akşam: 1 kepçe domates çorbası, 5 yk taze fasulye, 1 kase cacık
Su: 2200'e tamamlayacağım.
Cherry Mom ummhnisa @olvidos
Ben bir kase yoğurda yaklaşık 3 sb su ekleyerek açtım canım 1lt olmuştur herhalde. 3 öğüne yetecek kadar göz kararı ayarladım onuCanım kaç litre ayrana kattın malzemeleri bir gün için
Merhaba canım:) ikimiz icin de güzel bir hafta olsun. Ben tasındıgım icin cok takip edemedim tüm mesajları biraz yogun bir hafta yerlesme, işe alışma derken birazcık ne bulursam onu yiyorum modu. Aktif olamazsam kusura bakmaMathildablue merhaba. Oncelikle ortikligimiz hayirli ve basarili olsun Bu haftamızla ilgili benden isteğin var mı ya da önerin ?
Su, spor, yemek... Her şeyin çok iyi.29 mayıs cumartesi
Sabah
1 haşlanmış yumurta yeşillik
1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara
1 armut
Akşam
8 yk fırın şakşuka
1 kase yoğurt
2lt su
10 bin adım yürüyüş
Cherry Mom ummhnisa pacman
İçiyorum aslında. Ama şu aralar bağırsaklarım tembel gibi.Harika menü siyah çay içmiyor musun
Yok canım ıf değil dün anca 12de kahvaltı yapabildim gününe göre besleniyorumSu, spor, yemek... Her şeyin çok iyi.If mi yapıyorsun sen? Yoksa acıkmadığın için mi 2 ana 1 ara öğün yapıyorsun ortim?
Anladım sorun değil canımMerhaba canım:) ikimiz icin de güzel bir hafta olsun. Ben tasındıgım icin cok takip edemedim tüm mesajları biraz yogun bir hafta yerlesme, işe alışma derken birazcık ne bulursam onu yiyorum modu. Aktif olamazsam kusura bakmaönerim hergün az da olsa bir sporun olsun bence bir de 2 lt su miktarı ayarlarsan harika bir hafta olur. Senin bana önerin ya da benden bir isteğin var mı?
Günaydın ortim bu sefer de böyle olsun dedim. Dünkü menümü göremedim herşey yolunda demiEllerine sağlıkcortican çok güzel olmuş liste kalpli gülen yüz harika olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?