- 29 Nisan 2016
- 3.097
- 11.950
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.421
Benim canım kolay kolay tatlı istemiyor yaw o konuda şanslıyım, uzun süredir şekerli hiçbişey tüketmediğimden sanırım vücut aramıyor. Ağrı kesici kalmamış şansıma bugünde haftasonu :/ aynen haklısın bi yandan iyi oldu cumaya şişliğim gider, fena şişiyprumAy ortim ben bugün çok halsizim niyeyse erkenden uyumayayım diye kendimi diziye verdimaman tatlıya dikkat et canım şimdi canın çekebilir sağlıklı tatlışlar tüketmeye çalış ağrın çok olmaz inşallah ama şimdi regl olman iyi cuma gününe kadar şişliğin kalmaz
Menü fena değil ama keşke mocha olmasaymış canımspor yapamazsın tabi birkaç gün ağrı kesici alsaydın biraz dindirir sancıyı
Amanın o ne tehlikeli öyle, sen yemezsin ortim ya birinci olcaz dedik ya
günaydın kızlar me29 Mayıs - 4 Haziran Menü Paylaşım Listesi
@karabiber01
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
yarimuhendis
@melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
@hzlsel
@pacman
redsonja87
@Kendinin en iyi hali ol
kollontai
@matteroftime
Anka
@Clair de lune
@missbellaa
@birniyetmeselesi
günaydın kızlarrr :) bu menülere göre verilen emojilermi . ben yarın başlayacağım liste tutmaya bugün yoldayım .29 Mayıs - 4 Haziran Menü Paylaşım Listesi
@karabiber01
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
yarimuhendis
@melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
@hzlsel
@pacman
redsonja87
@Kendinin en iyi hali ol
kollontai
@matteroftime
Anka
@Clair de lune
@missbellaa
@birniyetmeselesi
Canım orda sadece menü yazıyoruz. Yorum yapacağımız zaman ordan alıntılayıp burdan yazıyoruz ki menüler geride kalmasın. Karnabaharlı omleti ben uydurmuş olabilirimmenüleriniz çok güzel o kadar diyet sayfası takip ediyorum karnabahar omlet duymadım. karnabahar kısırı gördüm karnabahar poğaça yaptım . nette babakacağım omlete bulamazsam size sorarım
Senin o şey şekersiz mi gııBenim canım kolay kolay tatlı istemiyor yaw o konuda şanslıyım, uzun süredir şekerli hiçbişey tüketmediğimden sanırım vücut aramıyor. Ağrı kesici kalmamış şansıma bugünde haftasonu :/ aynen haklısın bi yandan iyi oldu cumaya şişliğim gider, fena şişiyprummocha yı özellikle içtim dün sabah azıcık bi enerji versin diye halsizlik vardı baya normalde kahvem hep şekersiz :) ufak kaçamaklar
Amanın o ne tehlikeli öyle, sen yemezsin ortim ya birinci olcaz dedik ya
Menüsünü paylaşana kalpli paylaşmayana kızgın koyuyor.günaydın kızlar me
günaydın kızlarrr :) bu menülere göre verilen emojilermi . ben yarın başlayacağım liste tutmaya bugün yoldayım .
Aynen canım bu günden sonra fermuarMenün güzel canım, kek kaçamak olmuş tabii. Benim de kaçamak var diğer günlerde yapmayalım ikimiz deSporu da fırsat buldukça eklersin
Menü de sporlar da çok güzel ortim29 Mayıs
Kahvaltı:
1 az fümeli yumurta, 7 zeytin, 1 domates,
1 dilim beyaz peynir, az çeçil peynir, 1 dilim tahıllı ekmek
1 kupa yeşil çay
Akşam:
1.5 servis kaşığı et döner, 3 y.k pilav, 6 parmak patates
Ara:
Sade türk kahvesi, 1 kare bitter çikolata
Yatmadan yeşil çay içmeyi planlıyorum
Su: 2litre
Spor: 3 mil leslie + 35 dk yoga
Cherry Mom Anka @hzlsel ummhnisa
Hayır kurumuyor zaten kaşarı eriyip sucuğu pişince çıkarıyorum.lavaştan pizza nasıl oluyor kurumuyormu lavaş
Günaydın tatlımGünaydın arkadaşlaryarın pazartesi kontrol tartısı var ben ve benim gibi artı gelenler bugün biraz daha dikkat etsinler e mi canlarım
Günaydın canım menülerini yazanlar ve yazmayanlar için bazı emojiler kullanıyorumgünaydın kızlar me
günaydın kızlarrr :) bu menülere göre verilen emojilermi . ben yarın başlayacağım liste tutmaya bugün yoldayım .
Tamam canım yarın tekrar etiket yapayım seni. Ama genel Bi sorun mu bilmiyorum ama bana da bildirimlerimim çoğu gelmiyorummhnisa canım zahmet olmazsa benim adımı tekrar etiketleyebilir misin? Bildirim hiç gelmiyor bana canım
Canım ben de dün 1kg artıdaydım detoksla 800 gramını yollamışım bugüne bugün tekrar detoksa niyetlendim bakalım yarına ne olur tavsiye ederim ben sevdim ayran detoksunuHayır kurumuyor zaten kaşarı eriyip sucuğu pişince çıkarıyorum.
Arkadaşım da söylemiş menü listesinde sadece menü ve sporlarımızı paylaşıyoruz
Bugünden itibaren sizde başlayabilirsiniz menü yazmaya
Günaydın tatlım
Senin kervana bende katılıyorum 1.5 kg artı nedir yaaa sinir oldum ama 2 günlük Bi arınma detoks buldum çarşamba perşembe onu yapayım diyorum ya da geçen hafta yaptığım detoksu da yapabilirim
Günaydın canım menülerini yazanlar ve yazmayanlar için bazı emojiler kullanıyorum
Tamam canım yarın tekrar etiket yapayım seni. Ama genel Bi sorun mu bilmiyorum ama bana da bildirimlerimim çoğu gelmiyor
Hımmm olabilir o zaman canım. Kimseye gitmiyorsa hiç uğraşmaHayır kurumuyor zaten kaşarı eriyip sucuğu pişince çıkarıyorum.
Arkadaşım da söylemiş menü listesinde sadece menü ve sporlarımızı paylaşıyoruz
Bugünden itibaren sizde başlayabilirsiniz menü yazmaya
Günaydın tatlım
Senin kervana bende katılıyorum 1.5 kg artı nedir yaaa sinir oldum ama 2 günlük Bi arınma detoks buldum çarşamba perşembe onu yapayım diyorum ya da geçen hafta yaptığım detoksu da yapabilirim
Günaydın canım menülerini yazanlar ve yazmayanlar için bazı emojiler kullanıyorum
Tamam canım yarın tekrar etiket yapayım seni. Ama genel Bi sorun mu bilmiyorum ama bana da bildirimlerimim çoğu gelmiyor
İşte sinirlendikçe niye kurtulamıyorum diye düşündükçe gitmiyor kilolar ben o yüzden şu aralar aman gider nasılsa mantığındayım. Geçen hafta pazartesine 200 gram eksideydim cumaya 1.1 oldu mesela ve son günde yani hep sabittim perşembeye kadarBen yine artilarla bogusuyorum 7 yi gormek sinirlerimi bozdukca inadina 7 drn kurtulamıyorum
Senin menüye bakayım hemen canım bende deneyeyim onuCanım ben de dün 1kg artıdaydım detoksla 800 gramını yollamışım bugüne bugün tekrar detoksa niyetlendim bakalım yarına ne olur tavsiye ederim ben sevdim ayran detoksunu
Yok canım yarın denerim yine belki olurHımmm olabilir o zaman canım. Kimseye gitmiyorsa hiç uğraşma
Canım bende 7lerden kurtulamıyorum evet sinir bozucu resmen 1 aydır 7lerle boğuşuyorum ama bu hafta da detoks falan yapıp 69larda olacağım inşallah birkaç hafta böyle ilerlersem inşallah vücudun direncini kırabilirimBen yine artilarla bogusuyorum 7 yi gormek sinirlerimi bozdukca inadina 7 drn kurtulamıyorum
Ben de yaklaşık olarak bu kivamdayim ve son 5 kilo daha zor veriliyor157 boyum canım ben 53 kg olmuştum ama sonra aldım öyle kaldım veremedim beceripasıl hedef 51 ama şu anda 53leri görsem yeterli olacak benim için
Kuzum bu detoks için ayranı kaç lt yaptın önemli mi o bide içine kattıkların toplamda demi her içtiğini içine o kadar katmamışsındır diye düşünüyorum29 mayıs
11.00 : 1.5 haşlanmış yumurta,1 dilim peynir,salatalık domates
13.00: 2 kepçe ayran detoksu(ayran içerisinde,4er yk haşlanmış nohut bulgur ve y.mercimek vardı,tüm gün içtim)
15.30 : 2 kepçe ayran detoksu
18.00 : 2 kepçe ayran detoksu
Su : 3lt spor yok(temizlikten halim kalmadı)
Cherry Mom ummhnisa @hzlsel birniyetmeselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?