Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim canım kolay kolay tatlı istemiyor yaw o konuda şanslıyım, uzun süredir şekerli hiçbişey tüketmediğimden sanırım vücut aramıyor. Ağrı kesici kalmamış şansıma bugünde haftasonu :/ aynen haklısın bi yandan iyi oldu cumaya şişliğim gider, fena şişiyprum mocha yı özellikle içtim dün sabah azıcık bi enerji versin diye halsizlik vardı baya normalde kahvem hep şekersiz :) ufak kaçamaklar
Sevgili eşim yanımda bir koskocaman tabak puding yerken ben sadece izliyorum kollontai
Amanın o ne tehlikeli öyle, sen yemezsin ortim ya birinci olcaz dedik ya

günaydın kızlar me
günaydın kızlarrr :) bu menülere göre verilen emojilermi . ben yarın başlayacağım liste tutmaya bugün yoldayım .

menüleriniz çok güzel o kadar diyet sayfası takip ediyorum karnabahar omlet duymadım. karnabahar kısırı gördüm karnabahar poğaça yaptım . nette babakacağım omlete bulamazsam size sorarım
Canım orda sadece menü yazıyoruz. Yorum yapacağımız zaman ordan alıntılayıp burdan yazıyoruz ki menüler geride kalmasın. Karnabaharlı omleti ben uydurmuş olabilirim yumurta aşığıyım her şeyin omletini yapabilirim karnabaharı dal dal ayırıyorum çok ince doğruyorum. Tereyağında biraz rengi dönene kadar çevirip üzerine çırpılmış yumurta katıyorum. Üzerine sevdiğin baharatlardan ekleyebilirsin.

Senin o şey şekersiz mi gıı

Menü de sporlar da çok güzel ortim

lavaştan pizza nasıl oluyor kurumuyormu lavaş
Hayır kurumuyor zaten kaşarı eriyip sucuğu pişince çıkarıyorum.
Arkadaşım da söylemiş menü listesinde sadece menü ve sporlarımızı paylaşıyoruz
Bugünden itibaren sizde başlayabilirsiniz menü yazmaya
Günaydın arkadaşlaryarın pazartesi kontrol tartısı var ben ve benim gibi artı gelenler bugün biraz daha dikkat etsinler e mi canlarım
Günaydın tatlım
Senin kervana bende katılıyorum 1.5 kg artı nedir yaaa sinir oldum ama 2 günlük Bi arınma detoks buldum çarşamba perşembe onu yapayım diyorum ya da geçen hafta yaptığım detoksu da yapabilirim
günaydın kızlar me

günaydın kızlarrr :) bu menülere göre verilen emojilermi . ben yarın başlayacağım liste tutmaya bugün yoldayım .
Günaydın canım menülerini yazanlar ve yazmayanlar için bazı emojiler kullanıyorum
ummhnisa canım zahmet olmazsa benim adımı tekrar etiketleyebilir misin? Bildirim hiç gelmiyor bana canım
Tamam canım yarın tekrar etiket yapayım seni. Ama genel Bi sorun mu bilmiyorum ama bana da bildirimlerimim çoğu gelmiyor

Canım ben de dün 1kg artıdaydım detoksla 800 gramını yollamışım bugüne bugün tekrar detoksa niyetlendim bakalım yarına ne olur tavsiye ederim ben sevdim ayran detoksunu

Hımmm olabilir o zaman canım. Kimseye gitmiyorsa hiç uğraşma

Ben yine artilarla bogusuyorum 7 yi gormek sinirlerimi bozdukca inadina 7 drn kurtulamıyorum
İşte sinirlendikçe niye kurtulamıyorum diye düşündükçe gitmiyor kilolar ben o yüzden şu aralar aman gider nasılsa mantığındayım. Geçen hafta pazartesine 200 gram eksideydim cumaya 1.1 oldu mesela ve son günde yani hep sabittim perşembeye kadar

Canım ben de dün 1kg artıdaydım detoksla 800 gramını yollamışım bugüne bugün tekrar detoksa niyetlendim bakalım yarına ne olur tavsiye ederim ben sevdim ayran detoksunu
Senin menüye bakayım hemen canım bende deneyeyim onu
Hımmm olabilir o zaman canım. Kimseye gitmiyorsa hiç uğraşma
Yok canım yarın denerim yine belki olur
Ben yine artilarla bogusuyorum 7 yi gormek sinirlerimi bozdukca inadina 7 drn kurtulamıyorum
Canım bende 7lerden kurtulamıyorum evet sinir bozucu resmen 1 aydır 7lerle boğuşuyorum ama bu hafta da detoks falan yapıp 69larda olacağım inşallah birkaç hafta böyle ilerlersem inşallah vücudun direncini kırabilirim

Sabah çok sıkı
157 boyum canım ben 53 kg olmuştum ama sonra aldım öyle kaldım veremedim beceripasıl hedef 51 ama şu anda 53leri görsem yeterli olacak benim için
Ben de yaklaşık olarak bu kivamdayim ve son 5 kilo daha zor veriliyor

Kuzum bu detoks için ayranı kaç lt yaptın önemli mi o bide içine kattıkların toplamda demi her içtiğini içine o kadar katmamışsındır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…