- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.361
o sonraki hedefim , ama 2 temmuza kadar acil 69 olmama lazım. 66 için süre ne olsun onu karara veremedim. 2 temmuzda nişan varİlk sayfadaki kurallarımız geçerli ama bazı kurallarda duruma göre esneklik yapabiliyoruz tabi . Konuya göre değişiyor :)
Kiloyu yarında bildirebilirsin
Merhaba runib sende takımımıza hoşgeldin
Esra bende çok memnun olduk
Form için teşekkür ederiz, sadece hedef kilosunda biraz oynama yapmamız gerekecek senin için mahsuru yoksa :) yarışma kuralı hedef min yüzde 10 olmak durumnda o yüzden 66.6 olsa hedefin seni zorlar mıyız ?
Yok çok şükür sarkma olmadı, ama emzirdiğim için günde 3-4 litre su içiyordum belki onun etkisidir, şuan sezeryandan dolayı göbek bölgesnde sarkıklık var ama oda yavaş yavaş toparlanıyorvücunuzda sarkma oldumu kırışma falan . 10 kilo veresem nasıl olur bilmiyorum ama göbeğim kötü olcak. 42 yaş bu arada
bende if yapıyorum bakalım ne olacakMerhabalarCherry Mom Hosbuldum. Güzeldileklerin için teşekkürler canım, dilerim ulaşırım.
Evet, if yapiyorum en geç saat 15.00 te yemeyi birakiyorum. Ayrica bununla birlikte kalori sayimi da yapiyorum bazen.
10 kg da öyle sarkma olacağını düşünmüyorum ya, bence rahatlıkla verebilirsiniz. Yürüyüş bile yapsanız sarkmadan verirsinizvücunuzda sarkma oldumu kırışma falan . 10 kilo veresem nasıl olur bilmiyorum ama göbeğim kötü olcak. 42 yaş bu arada
bende oluyor öyle duygular , çikolata yiyorum. ama 2-3 kare. bazen tatmin etmiyor bi kare daha. çünkü onu yemezsem mutsuz olup diyeti bırakıyorum. arada nefes alma gibi dopıng gibi geliyor banaHanımlar acil desteğe ve akla ihtiyacım var. Yarın gidip bir paket cips ve jelibon aliyim dedim bugun kendime. O an rahatlacak ama sonra çok ağır vicdan azabi ve üzüntü hissederim, biliyorum.
Kısaca, biriniz beni silkelerse çook sevinirim.
Belki çok şey istiyorum ama gerçekten ihtiyacım var, çünkü annem babam yüzünden hiç arkadaşım kalmadı. Siz hariç
Tekrar 74 75 e dönüp emeklerimi çöpe atmaktan ödüm patliyor
Detokstan kurtuldum o zamanDün formlarınıza detaylı bakamamıştım yolda olduğum için ancak vakit bulabildim
Canım Esra bende takım kaptanıyım 35 yaşındayım şuan çalışmıyorum bir oğlum var 4.5 yaşında
Tekrardan aramıza hoşgeldinumarım hedeflediğin kiloys bizlerle birlikte zorlanmadan ulaşırsın
Ortağın @Kendinin en iyi hali ol dün tatile çıktı belki eskisi kadar aktif olamaz o yüzden ben yorum yapayım menüne :)
İf mi yapıyorsun acaba yada başka bir beslenme düzeni mi gün 13 de bitti mi cidden ? Yani eğer 13 de gün bitiyor ise o öğünü tam bir öğün gibi geçirirsen daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum böylece spora da enerjin kalır
Ayşegülcüm sende hoşgeldin
Yukarıda bende kendimi tanıtım biraz :) baktım ayrılalı baya olmuş yeniden yarışmanda bir sakınca yok emziriyormuşsun sanırım diyetini de ona göre uyarlayıp dikkat edersen bence bu bizim için güzel bir avantaj olur ben emzirirken çok iyi kilo vermiştim
Faturayı pazartesi kescem
Eline sağlık canım
@kollontai @Anka o nasıl yüzde kızlarharikasınızzzz
@monarosaa sen aktif olabilecek misin canım bu hafta ?
Ve @Kendinin en iyi hali ol kızlar zeynebe dönünde olmadı sizi ortaklardan çıkarıp ortaklarınızı kertelimortağıyla ilgilenmeyenin saçını başını elit bir şekilde yoluyoruz ona göre
Anka yazmış ama ben geç gördüm hesap etttimyok kurtarmıyor rahat ol
Canım eğer sporla verirsen kilolarını sarkma olmaz zaten 10 kilo vereceksin çok bir rakam değilvücunuzda sarkma oldumu kırışma falan . 10 kilo veresem nasıl olur bilmiyorum ama göbeğim kötü olcak. 42 yaş bu arada
Kotu olmus ama yapacak bisey yok artik olani oldugu yerde birakip diger ogunlerde toparlarsin onemli olan devamini getirmemek. Spor yapip birazini yakmaya calis yarim odem olarak tartiya yansiyacak buyuk ihtimal yarin bol su ic ve saglikli beslenirsen yoluna kaldigin yerden devam edersin. Onemli olan motivasyonu kaybetmemek diyet gitti nasil olsa deyip devamini getirmemek diger turlu toparlanir imkansiz bisy degilEvet sadece bugün.
Canım çok sıkkın zaten açlık da vardi.
Tereyağ, bal,ekmek(5 dilim),peynir, bisküvi arasi lokum,browni
Peki. Zaten 8lerden 6lara gelmişken pes etmek aptalca ya da öyle demeyim de saçmalık olur, haklısın canim. Toparlamadi imkansiz degil.Kotu olmus ama yapacak bisey yok artik olani oldugu yerde birakip diger ogunlerde toparlarsin onemli olan devamini getirmemek. Spor yapip birazini yakmaya calis yarim odem olarak tartiya yansiyacak buyuk ihtimal yarin bol su ic ve saglikli beslenirsen yoluna kaldigin yerden devam edersin. Onemli olan motivasyonu kaybetmemek diyet gitti nasil olsa deyip devamini getirmemek diger turlu toparlanir imkansiz bisy degil
Hoşbuldum kaptan. Teşekkür ederim, emzirirken 3 ay diyetisyenle diyet yaptığım için onun listelerine uygun şekilde sütümü azaltmadan devam edicem bakalım bol bol su içiyorum azalmasın diyeDün formlarınıza detaylı bakamamıştım yolda olduğum için ancak vakit bulabildim
Canım Esra bende takım kaptanıyım 35 yaşındayım şuan çalışmıyorum bir oğlum var 4.5 yaşında
Tekrardan aramıza hoşgeldinumarım hedeflediğin kiloys bizlerle birlikte zorlanmadan ulaşırsın
Ortağın @Kendinin en iyi hali ol dün tatile çıktı belki eskisi kadar aktif olamaz o yüzden ben yorum yapayım menüne :)
İf mi yapıyorsun acaba yada başka bir beslenme düzeni mi gün 13 de bitti mi cidden ? Yani eğer 13 de gün bitiyor ise o öğünü tam bir öğün gibi geçirirsen daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum böylece spora da enerjin kalır
Ayşegülcüm sende hoşgeldin
Yukarıda bende kendimi tanıtım biraz :) baktım ayrılalı baya olmuş yeniden yarışmanda bir sakınca yok emziriyormuşsun sanırım diyetini de ona göre uyarlayıp dikkat edersen bence bu bizim için güzel bir avantaj olur ben emzirirken çok iyi kilo vermiştim
Faturayı pazartesi kescem
Eline sağlık canım
@kollontai @Anka o nasıl yüzde kızlarharikasınızzzz
@monarosaa sen aktif olabilecek misin canım bu hafta ?
Ve @Kendinin en iyi hali ol kızlar zeynebe dönünde olmadı sizi ortaklardan çıkarıp ortaklarınızı kertelimortağıyla ilgilenmeyenin saçını başını elit bir şekilde yoluyoruz ona göre
Anka yazmış ama ben geç gördüm hesap etttimyok kurtarmıyor rahat ol
Hayallerimiz cips jelibon hayatlar kabak bizdeHanımlar acil desteğe ve akla ihtiyacım var. Yarın gidip bir paket cips ve jelibon aliyim dedim bugun kendime. O an rahatlacak ama sonra çok ağır vicdan azabi ve üzüntü hissederim, biliyorum.
Belki çok şey istiyorum ama gerçekten ihtiyacım var, çünkü annem babam yüzünden hiç arkadaşım kalmadı. Siz hariç
Çok teşekkür ederimİlk sayfamızda ki formu doldurup buraya atarsanız memnun oluruzhoş geldiniz takımımıza
10 kilo da sarkma yasanmaz ben 10 kilo verdim sarkmam yok zaten sarkma daha buyuk rakamlar verince oluyor. Tabi insan vucudu farkli farkli sizde oyle bir durum yasanirsa hayatiniza sporu dahil edin ve saglikli duzenli beslenin ac kalip ani kilo kaybi yasamazsaniz sarkma olacagini sanmiyorum. 42 yas cok degil kendinize uygun sporlarla sureci kontrollu gecirebilirsinizvücunuzda sarkma oldumu kırışma falan . 10 kilo veresem nasıl olur bilmiyorum ama göbeğim kötü olcak. 42 yaş bu arada
Yapabildim sanırımKATILIM FORMU ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:30
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:56.9
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ:sağlıkçı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: olmadim
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:masa başı işi karantina ve uzun çalışma saatleri
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:yaz geliyor ve kozmetik
Pek iyi değil yaCanımmmm çok teşekkür ederimmmsen nasılsın nasıl gidiyor koruma
Hepimiz yasadik bu ataklari donem donemde yasiyoruz. Gecen hafta sonu canim cok sıkkındı 2 gun spor yapmadim bu hafta hic kilo veremedim şimdi düşünüyorum o iki gun spor yapip biraz daha kalori acigi yaratsaydim belki eksi gelecektim canimi sıkan seyleri unuttum kendime kızıyorum simdi hic birseyin beni etkilemesine surecimi sektege ugratmasina izin vermemeliyim ama bi kere oldu onemli olan bi daha olmamasi. Once sporu yap sonra sık canini demi sende sporunu diyetini yap git can sıkıntını cay icerek atPeki. Zaten 8lerden 6lara gelmişken pes etmek aptalca ya da öyle demeyim de saçmalık olur, haklısın canim. Toparlamadi imkansiz degil.
Teşekkürler
Mantıklı. Yani, kırık bacakla bisiklet sürülmez misal ama sıkkın canla gayet de bisiklet sürülür, engel değil.Hepimiz yasadik bu ataklari donem donemde yasiyoruz. Gecen hafta sonu canim cok sıkkındı 2 gun spor yapmadim bu hafta hic kilo veremedim şimdi düşünüyorum o iki gun spor yapip biraz daha kalori acigi yaratsaydim belki eksi gelecektim canimi sıkan seyleri unuttum kendime kızıyorum simdi hic birseyin beni etkilemesine surecimi sektege ugratmasina izin vermemeliyim ama bi kere oldu onemli olan bi daha olmamasi. Once sporu yap sonra sık canini demi sende sporunu diyetini yap git can sıkıntını cay icerek attartida eksi gelmek butun o can sıkıntılarını yeme ataklarini spora erinmeyi hepsini unutturuyor
İşte canım emeklerini çöpe atmamak için jelibon ve cipsi unutmalıyızzzzzHanımlar acil desteğe ve akla ihtiyacım var. Yarın gidip bir paket cips ve jelibon aliyim dedim bugun kendime. O an rahatlacak ama sonra çok ağır vicdan azabi ve üzüntü hissederim, biliyorum.
Sana ceza olarak demeyelim de ödüllendirelim seni canım gidip en az 2 mile leslie yapıp kendini iyi hisset bence(ben spor yapıp o terleri hissedince kendimi bulutların üzerinde hissediyorum da)Cherry Mom Sevgili kaptanimiz, yoğun stresli bu dönemimde hem kendi motivasyonumu hem sayfanın modunu düşürdüm üstüne diyetimi bugün mahvettim. Cezalı aldım mı bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?