Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o sonraki hedefim , ama 2 temmuza kadar acil 69 olmama lazım. 66 için süre ne olsun onu karara veremedim. 2 temmuzda nişan var

vücunuzda sarkma oldumu kırışma falan . 10 kilo veresem nasıl olur bilmiyorum ama göbeğim kötü olcak. 42 yaş bu arada
Yok çok şükür sarkma olmadı, ama emzirdiğim için günde 3-4 litre su içiyordum belki onun etkisidir, şuan sezeryandan dolayı göbek bölgesnde sarkıklık var ama oda yavaş yavaş toparlanıyor

bende oluyor öyle duygular , çikolata yiyorum. ama 2-3 kare. bazen tatmin etmiyor bi kare daha. çünkü onu yemezsem mutsuz olup diyeti bırakıyorum. arada nefes alma gibi dopıng gibi geliyor bana

Detokstan kurtuldum o zaman

Evet sadece bugün.
Canım çok sıkkın zaten açlık da vardi.
Tereyağ, bal,ekmek(5 dilim),peynir, bisküvi arasi lokum,browni
Kotu olmus ama yapacak bisey yok artik olani oldugu yerde birakip diger ogunlerde toparlarsin onemli olan devamini getirmemek. Spor yapip birazini yakmaya calis yarim odem olarak tartiya yansiyacak buyuk ihtimal yarin bol su ic ve saglikli beslenirsen yoluna kaldigin yerden devam edersin. Onemli olan motivasyonu kaybetmemek diyet gitti nasil olsa deyip devamini getirmemek diger turlu toparlanir imkansiz bisy degil

Peki. Zaten 8lerden 6lara gelmişken pes etmek aptalca ya da öyle demeyim de saçmalık olur, haklısın canim. Toparlamadi imkansiz degil.
Teşekkürler

Hoşbuldum kaptan. Teşekkür ederim, emzirirken 3 ay diyetisyenle diyet yaptığım için onun listelerine uygun şekilde sütümü azaltmadan devam edicem bakalım bol bol su içiyorum azalmasın diye umarım güzelce kilo vermeye devam ederim kaptan, çok memnun oldum

Hayallerimiz cips jelibon hayatlar kabak bizde bugun zaten fazlasiyla karbonhidrat aldin yarin onlardan kurtulmaya calis atistirma olayini aklina koyduysan da saglikli atistirmalik biseyler yapabilirsin. Ya da kendine bir hedef kilo koy mesela cuma ya kadr bir kilo verirsem bi ogun odul verecegim kendime diye caninin istediği bisey varsa bu sekilde erteleyebilirsin kendinde tam bir motivasyon olusturup zihnini temizlersen ilerlemen kolay olacak ne guzel 68 kiloya gelmissin bi daha 74 lere neden cikasin ki kontrullu davranip 74 olmadanda istediginj yiyebilirsin ama zamani porsiyonu onemli aynanin karsisina gecip ne istedigini kendine anlat ve sen kendi kendini motive et ve amacini hatirlat

vücunuzda sarkma oldumu kırışma falan . 10 kilo veresem nasıl olur bilmiyorum ama göbeğim kötü olcak. 42 yaş bu arada
10 kilo da sarkma yasanmaz ben 10 kilo verdim sarkmam yok zaten sarkma daha buyuk rakamlar verince oluyor. Tabi insan vucudu farkli farkli sizde oyle bir durum yasanirsa hayatiniza sporu dahil edin ve saglikli duzenli beslenin ac kalip ani kilo kaybi yasamazsaniz sarkma olacagini sanmiyorum. 42 yas cok degil kendinize uygun sporlarla sureci kontrollu gecirebilirsiniz

Yapabildim sanırım

Peki. Zaten 8lerden 6lara gelmişken pes etmek aptalca ya da öyle demeyim de saçmalık olur, haklısın canim. Toparlamadi imkansiz degil.
Teşekkürler
Hepimiz yasadik bu ataklari donem donemde yasiyoruz. Gecen hafta sonu canim cok sıkkındı 2 gun spor yapmadim bu hafta hic kilo veremedim şimdi düşünüyorum o iki gun spor yapip biraz daha kalori acigi yaratsaydim belki eksi gelecektim canimi sıkan seyleri unuttum kendime kızıyorum simdi hic birseyin beni etkilemesine surecimi sektege ugratmasina izin vermemeliyim ama bi kere oldu onemli olan bi daha olmamasi. Once sporu yap sonra sık canini demi sende sporunu diyetini yap git can sıkıntını cay icerek at tartida eksi gelmek butun o can sıkıntılarını yeme ataklarini spora erinmeyi hepsini unutturuyor

Mantıklı. Yani, kırık bacakla bisiklet sürülmez misal ama sıkkın canla gayet de bisiklet sürülür, engel değil.
Aaa evet ben 1 haftadır 68.6yim tamam buldum eksileri göremedim ondan modum düştü, modum dustukce de yeme istedigi artti bugün patladı. Kısır döngü. Ama yarından itibaren bitiricem bu döngüyü.
Canım teşekkür ederim yaaa

İşte canım emeklerini çöpe atmamak için jelibon ve cipsi unutmalıyızzzzzarkadaşın yoksa bile kendin evden uzaklaş mesela sabah çık akşam gel hava al git gez yapmaktan hoşlandığın(sağlıksız yemek yeme dışında)şeyler yap. Ben mesela aşırı sıkıldığımda gidip mağaza gezerim bir şey almasam bile
Cherry Mom Sevgili kaptanimiz, yoğun stresli bu dönemimde hem kendi motivasyonumu hem sayfanın modunu düşürdüm üstüne diyetimi bugün mahvettim. Cezalı aldım mı bugün?
Sana ceza olarak demeyelim de ödüllendirelim seni canım gidip en az 2 mile leslie yapıp kendini iyi hisset bence(ben spor yapıp o terleri hissedince kendimi bulutların üzerinde hissediyorum da)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…