- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.441
Anlamiyorum if de yapiyorum gunu erken kapatiyorum sporu yapiyorum bitki caylarini içiyorum sabah kalkiyorum yine 70. 6 lari cumadan cumaya goruyorum resmen anlamiyorum 2 haftadir bosuna geciyor resmen zaman.İşte sinirlendikçe niye kurtulamıyorum diye düşündükçe gitmiyor kilolar ben o yüzden şu aralar aman gider nasılsa mantığındayım. Geçen hafta pazartesine 200 gram eksideydim cumaya 1.1 oldu mesela ve son günde yani hep sabittim perşembeye kadar
Bende detoks yapacagim bu hafta baska turlu olmayacakSenin menüye bakayım hemen canım bende deneyeyim onu
Yok canım yarın denerim yine belki olur
Canım bende 7lerden kurtulamıyorum evet sinir bozucu resmen 1 aydır 7lerle boğuşuyorum ama bu hafta da detoks falan yapıp 69larda olacağım inşallah birkaç hafta böyle ilerlersem inşallah vücudun direncini kırabilirim
Oh çok iyş canım ya insan bi motive oluyor değil miyarimuhendis ortican benimde -900 gitmiş ilk gün ödemi güzel gitmiş üstelik regliyim bugün daha da dikkat edip yarın ve cuma gününe kadar güzel bir kilo vermeyi hedefliyorum
Ya aslında ben buraya 58.5 la başlayım 1.5 ayda 5 kiloyu vermiştim çok zor değildi benim için ama bu aralar yememe çok dikkat edemediğim için veremiyorumSabah çok sıkı
Ben de yaklaşık olarak bu kivamdayim ve son 5 kilo daha zor veriliyor
Ya canım tarifte 1 kase yoğurda 1lt mi su ekleyin diyordu tam hatırlamıyorum ama ben 1 kase yoğurda valla göz kararı ekledim suyu 3 öğüne yetecek kadar(yaklaşık 2 orta kepçe çıktı öğüne)ve evet toplam karışıma 4er yk kaşığı nohut bulgur mercimek ekledimKuzum bu detoks için ayranı kaç lt yaptın önemli mi o bide içine kattıkların toplamda demi her içtiğini içine o kadar katmamışsındır diye düşünüyorum
Boşa geçiyor gibi düşünebilirsin hak veriyorum sana moralin de bozuluyor biliyorum ama iyice streslenince vücut gerçekten tutuyor onu demek istiyorum o yüzden of 2 hafta boşa geçti ne yapacağım şimdi demek yerine rahatlat kendini olabilir demek bu aralar böyle olacakmış falan deAnlamiyorum if de yapiyorum gunu erken kapatiyorum sporu yapiyorum bitki caylarini içiyorum sabah kalkiyorum yine 70. 6 lari cumadan cumaya goruyorum resmen anlamiyorum 2 haftadir bosuna geciyor resmen zaman.
Oyle yapacak bisey yok bu duzeni uzatmamaya bakacagiz artik. Bu kısır dongu butun sistemi mi cokertiyor. Ama bu hafta o eksi gelecek ne olursa olsun devam durmak yokOh çok iyş canım ya insan bi motive oluyor değil mi
Ya aslında ben buraya 58.5 la başlayım 1.5 ayda 5 kiloyu vermiştim çok zor değildi benim için ama bu aralar yememe çok dikkat edemediğim için veremiyorum
Ya canım tarifte 1 kase yoğurda 1lt mi su ekleyin diyordu tam hatırlamıyorum ama ben 1 kase yoğurda valla göz kararı ekledim suyu 3 öğüne yetecek kadar(yaklaşık 2 orta kepçe çıktı öğüne)ve evet toplam karışıma 4er yk kaşığı nohut bulgur mercimek ekledim
Boşa geçiyor gibi düşünebilirsin hak veriyorum sana moralin de bozuluyor biliyorum ama iyice streslenince vücut gerçekten tutuyor onu demek istiyorum o yüzden of 2 hafta boşa geçti ne yapacağım şimdi demek yerine rahatlat kendini olabilir demek bu aralar böyle olacakmış falan de
Detoks yaparsın bu benim yaptığımdan benim 2.günüm bakalım nasıl sonuç verecek 2 günde hurma detoksunu da öneririm ama 21 hurmalı değil 6 hurmalı yapıyorum benOyle yapacak bisey yok bu duzeni uzatmamaya bakacagiz artik. Bu kısır dongu butun sistemi mi cokertiyor. Ama bu hafta o eksi gelecek ne olursa olsun devam durmak yok
Hurmayi yapamadim ben ya hep yarida kaldi. Bende bugun kabak falan alayim pazartesi sali kabak detoksu yapacagim. Tarti degismezse carsamba persembede ayran detoksunu yaparim. If e de devam bu hafta disimizi sıkacağızDetoks yaparsın bu benim yaptığımdan benim 2.günüm bakalım nasıl sonuç verecek 2 günde hurma detoksunu da öneririm ama 21 hurmalı değil 6 hurmalı yapıyorum ben
Ben de bu hafta revize edilmiş bir kabak detoksu yapicamHurmayi yapamadim ben ya hep yarida kaldi. Bende bugun kabak falan alayim pazartesi sali kabak detoksu yapacagim. Tarti degismezse carsamba persembede ayran detoksunu yaparim. If e de devam bu hafta disimizi sıkacağız
Benim yaptığım hurma detoksunda sabah sütlü kahve,2 ceviz,2 hurma var öğlen 4yk yoğurt 2 hurma,ikindi yarım paket altınbaşak 1 dilim peynir,akşam da 4yk yoğurt 2 hurma var değişik geldiği için denemiştim memnun da kaldımHurmayi yapamadim ben ya hep yarida kaldi. Bende bugun kabak falan alayim pazartesi sali kabak detoksu yapacagim. Tarti degismezse carsamba persembede ayran detoksunu yaparim. If e de devam bu hafta disimizi sıkacağız
Sen tartıya çık sonra eşin çıksın peşinden hemen sen çık bakalım eksi mi tartacakBu benim tartiya esim cikiyor her ciktiginda eksi tartiyor ben cikiyorum beni her ciktigimda fazla tartiyor akil sagligimi korumaya calisiyorum
Yok yemedim ortim tuttum kendimiBenim canım kolay kolay tatlı istemiyor yaw o konuda şanslıyım, uzun süredir şekerli hiçbişey tüketmediğimden sanırım vücut aramıyor. Ağrı kesici kalmamış şansıma bugünde haftasonu :/ aynen haklısın bi yandan iyi oldu cumaya şişliğim gider, fena şişiyprummocha yı özellikle içtim dün sabah azıcık bi enerji versin diye halsizlik vardı baya normalde kahvem hep şekersiz :) ufak kaçamaklar
Amanın o ne tehlikeli öyle, sen yemezsin ortim ya birinci olcaz dedik ya
Canım bende bugün akşamdan ayran detoks una başlıycam çarşamba perşembe de başka Bi detoks buldum instagramda onu deniycem onda da akşamları kıymalı kabak vardı belki kıyma da koymayabilirim yada 1 gün koyar 1 koy koymayabilirim inşallah istediğimiz etkiyi görebilirizHurmayi yapamadim ben ya hep yarida kaldi. Bende bugun kabak falan alayim pazartesi sali kabak detoksu yapacagim. Tarti degismezse carsamba persembede ayran detoksunu yaparim. If e de devam bu hafta disimizi sıkacağız
Bende baktım şimdi biraz da günde 4 5 öğün yazıyor toplamda da 6 ya da 8 yk bakliyat var ama o kadar içmiyeceğim bakalım akşama hazırlıyorum sonuç iyi olur umarım. Tuz koyulmuyormuş buna sen koyuyor musunOh çok iyş canım ya insan bi motive oluyor değil mi
Ya aslında ben buraya 58.5 la başlayım 1.5 ayda 5 kiloyu vermiştim çok zor değildi benim için ama bu aralar yememe çok dikkat edemediğim için veremiyorum
Ya canım tarifte 1 kase yoğurda 1lt mi su ekleyin diyordu tam hatırlamıyorum ama ben 1 kase yoğurda valla göz kararı ekledim suyu 3 öğüne yetecek kadar(yaklaşık 2 orta kepçe çıktı öğüne)ve evet toplam karışıma 4er yk kaşığı nohut bulgur mercimek ekledim
Boşa geçiyor gibi düşünebilirsin hak veriyorum sana moralin de bozuluyor biliyorum ama iyice streslenince vücut gerçekten tutuyor onu demek istiyorum o yüzden of 2 hafta boşa geçti ne yapacağım şimdi demek yerine rahatlat kendini olabilir demek bu aralar böyle olacakmış falan de
Süzme peynir detoksu buldum bir yerde deCanım bende bugün akşamdan ayran detoks una başlıycam çarşamba perşembe de başka Bi detoks buldum instagramda onu deniycem onda da akşamları kıymalı kabak vardı belki kıyma da koymayabilirim yada 1 gün koyar 1 koy koymayabilirim inşallah istediğimiz etkiyi görebiliriz
Ayy bayılırım ben onu da Bi ara at da değerlendirelim elimizin altında bulunsunlarSüzme peynir detoksu buldum bir yerde deseviyorsanız aklında bulunsun canım
Normalde 10da kahvaltı yapılıp saat akşam 10a kadar 2 saatte bir 2 kepçe bu ayrandan içiliyor ama ben if beslendiğim için kendime uydurdum onun için yarıya düşürdüm ölçülerimi ve evet tuz koymuyorum bugün sadece nane attım o kadarBende baktım şimdi biraz da günde 4 5 öğün yazıyor toplamda da 6 ya da 8 yk bakliyat var ama o kadar içmiyeceğim bakalım akşama hazırlıyorum sonuç iyi olur umarım. Tuz koyulmuyormuş buna sen koyuyor musun
Teşekkürler canım bilgi için bende akşamdan başlıyorum sadece kahvaltı yaptım zaten akşama 1 kase içerimNormalde 10da kahvaltı yapılıp saat akşam 10a kadar 2 saatte bir 2 kepçe bu ayrandan içiliyor ama ben if beslendiğim için kendime uydurdum onun için yarıya düşürdüm ölçülerimi ve evet tuz koymuyorum bugün sadece nane attım o kadar
Afiyet olsun şimdidenTeşekkürler canım bilgi için bende akşamdan başlıyorum sadece kahvaltı yaptım zaten akşama 1 kase içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?