Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anlamiyorum if de yapiyorum gunu erken kapatiyorum sporu yapiyorum bitki caylarini içiyorum sabah kalkiyorum yine 70. 6 lari cumadan cumaya goruyorum resmen anlamiyorum 2 haftadir bosuna geciyor resmen zaman.

Bende detoks yapacagim bu hafta baska turlu olmayacak

yarimuhendis ortican benimde -900 gitmiş ilk gün ödemi güzel gitmiş üstelik regliyim bugün daha da dikkat edip yarın ve cuma gününe kadar güzel bir kilo vermeyi hedefliyorum
Oh çok iyş canım ya insan bi motive oluyor değil mi
Sabah çok sıkı

Ben de yaklaşık olarak bu kivamdayim ve son 5 kilo daha zor veriliyor
Ya aslında ben buraya 58.5 la başlayım 1.5 ayda 5 kiloyu vermiştim çok zor değildi benim için ama bu aralar yememe çok dikkat edemediğim için veremiyorum
Kuzum bu detoks için ayranı kaç lt yaptın önemli mi o bide içine kattıkların toplamda demi her içtiğini içine o kadar katmamışsındır diye düşünüyorum
Ya canım tarifte 1 kase yoğurda 1lt mi su ekleyin diyordu tam hatırlamıyorum ama ben 1 kase yoğurda valla göz kararı ekledim suyu 3 öğüne yetecek kadar(yaklaşık 2 orta kepçe çıktı öğüne)ve evet toplam karışıma 4er yk kaşığı nohut bulgur mercimek ekledim
Anlamiyorum if de yapiyorum gunu erken kapatiyorum sporu yapiyorum bitki caylarini içiyorum sabah kalkiyorum yine 70. 6 lari cumadan cumaya goruyorum resmen anlamiyorum 2 haftadir bosuna geciyor resmen zaman.
Boşa geçiyor gibi düşünebilirsin hak veriyorum sana moralin de bozuluyor biliyorum ama iyice streslenince vücut gerçekten tutuyor onu demek istiyorum o yüzden of 2 hafta boşa geçti ne yapacağım şimdi demek yerine rahatlat kendini olabilir demek bu aralar böyle olacakmış falan de

Oyle yapacak bisey yok bu duzeni uzatmamaya bakacagiz artik. Bu kısır dongu butun sistemi mi cokertiyor. Ama bu hafta o eksi gelecek ne olursa olsun devam durmak yok

Oyle yapacak bisey yok bu duzeni uzatmamaya bakacagiz artik. Bu kısır dongu butun sistemi mi cokertiyor. Ama bu hafta o eksi gelecek ne olursa olsun devam durmak yok
Detoks yaparsın bu benim yaptığımdan benim 2.günüm bakalım nasıl sonuç verecek 2 günde hurma detoksunu da öneririm ama 21 hurmalı değil 6 hurmalı yapıyorum ben

Detoks yaparsın bu benim yaptığımdan benim 2.günüm bakalım nasıl sonuç verecek 2 günde hurma detoksunu da öneririm ama 21 hurmalı değil 6 hurmalı yapıyorum ben
Hurmayi yapamadim ben ya hep yarida kaldi. Bende bugun kabak falan alayim pazartesi sali kabak detoksu yapacagim. Tarti degismezse carsamba persembede ayran detoksunu yaparim. If e de devam bu hafta disimizi sıkacağız

Hurmayi yapamadim ben ya hep yarida kaldi. Bende bugun kabak falan alayim pazartesi sali kabak detoksu yapacagim. Tarti degismezse carsamba persembede ayran detoksunu yaparim. If e de devam bu hafta disimizi sıkacağız
Ben de bu hafta revize edilmiş bir kabak detoksu yapicam

Benim yaptığım hurma detoksunda sabah sütlü kahve,2 ceviz,2 hurma var öğlen 4yk yoğurt 2 hurma,ikindi yarım paket altınbaşak 1 dilim peynir,akşam da 4yk yoğurt 2 hurma var değişik geldiği için denemiştim memnun da kaldımben de kabak detoksu yapamıyorum yarıda kalıyor akşam soteleyip yiyince sanki detoks havasında değilmişim gibi geliyor doymayınca da başka şeyler yiyorum
Bu benim tartiya esim cikiyor her ciktiginda eksi tartiyor ben cikiyorum beni her ciktigimda fazla tartiyor akil sagligimi korumaya calisiyorum
Sen tartıya çık sonra eşin çıksın peşinden hemen sen çık bakalım eksi mi tartacak

Yok yemedim ortim tuttum kendimi sen nasılsı bugün çok ağrın var mı canım

Canım bende bugün akşamdan ayran detoks una başlıycam çarşamba perşembe de başka Bi detoks buldum instagramda onu deniycem onda da akşamları kıymalı kabak vardı belki kıyma da koymayabilirim yada 1 gün koyar 1 koy koymayabilirim inşallah istediğimiz etkiyi görebiliriz

Bende baktım şimdi biraz da günde 4 5 öğün yazıyor toplamda da 6 ya da 8 yk bakliyat var ama o kadar içmiyeceğim bakalım akşama hazırlıyorum sonuç iyi olur umarım. Tuz koyulmuyormuş buna sen koyuyor musun

Süzme peynir detoksu buldum bir yerde de seviyorsanız aklında bulunsun canım

Normalde 10da kahvaltı yapılıp saat akşam 10a kadar 2 saatte bir 2 kepçe bu ayrandan içiliyor ama ben if beslendiğim için kendime uydurdum onun için yarıya düşürdüm ölçülerimi ve evet tuz koymuyorum bugün sadece nane attım o kadar

Teşekkürler canım bilgi için bende akşamdan başlıyorum sadece kahvaltı yaptım zaten akşama 1 kase içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…