- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.461
Ben de bugün senden ilham aldımNormalde 10da kahvaltı yapılıp saat akşam 10a kadar 2 saatte bir 2 kepçe bu ayrandan içiliyor ama ben if beslendiğim için kendime uydurdum onun için yarıya düşürdüm ölçülerimi ve evet tuz koymuyorum bugün sadece nane attım o kadar
Merhaba. Kabak detoksu ilgimi cekti kalorisi çok düşük canım iyi fikir. Detaylari bilmiyorum ama, nasil bilgi verir misin lütfen?Hurmayi yapamadim ben ya hep yarida kaldi. Bende bugun kabak falan alayim pazartesi sali kabak detoksu yapacagim. Tarti degismezse carsamba persembede ayran detoksunu yaparim. If e de devam bu hafta disimizi sıkacağız
Bence akşama kadar bir kase daha ye ki çok acıkma bende nohut bulgur mercimek var tok tutuyor biraz dahaBen de bugün senden ilham aldımkahvaltidan sonra oglene kadar hicbir şey yemedim. Öğlen yoğurt yedim . Akşam saat 18.00de bir daha yoğurt yeyip günü kapaticam canim
Dünden suçluluk var ya ondan bugün dikkatliyimBence akşama kadar bir kase daha ye ki çok acıkma bende nohut bulgur mercimek var tok tutuyor biraz daha
Anlıyorum canım dünü telafi etmek istediğini. O zaman akşam yoğurdunun içine salatalık falan doğra yanında 2 ceviz ye tok tutsunDünden suçluluk var ya ondan bugün dikkatliyim
Merhaba canım, kusura bakma dün hiç vaktim olmadı siteye girmek için, bir arkadaşımızın babası hakimlik mülakatında kızını beklerken kalp krizi geçirmiş mülakat binasında. Çok tesir etti bize de hem kızın hem de babasının durumu. Kızcağız da kendini suçluyor kıyafetim kırışmasın diye babam poşet/çanta taşıtmadı bana, benim yüzümden oldu şimdi o taşımadığım çantaların yükünden daha ağırı omuzlarımda diyor. Çok etkiledi hali beni. Durumu kritik onun için dualar okuduk, okumaya çalıştık dün tüm gün, pek modumda değildim buraya girmek yazmak içimden gelmedi kusura bakma. Bu akşam menümü yazacağım inşallah. Sen nasılsın her şey yolunda mı?redsonja87 ortim hic gorunmuyorsun menude paylasmadin iyi misin.
Canim sabah 1 haslanmis yumurta biraz peynir salatalik domates le falan hafif bir kahvalti yapiyorsun oglen ve aksamda kabagi rendeleyip yagsiz tavada soteliyorsun 2 kabaga 3 yk yogurt yaziyor tariflerde karistirip istedigin baharatlari atip yiyorsun ogle ve aksam sadece yoğurtlu kabak var 2 gun yapiyorsun. Ara ogun falan yok ama cok aclik cekersen elma falan yiyebilirsin. Ben if yaptigim icin yarin kahvalti ve bi ogun de kabak yiyip bitirecegim gunu pazartesi sali yapacagim bakalim niyet ettim detoksa.Merhaba. Kabak detoksu ilgimi cekti kalorisi çok düşük canım iyi fikir. Detaylari bilmiyorum ama, nasil bilgi verir misin lütfen?
Cok gecmis olsun insallah iyilesir. Kiza da uzuldum olacagi varmis inşallah iyilesir Allah acil sifalar versinMerhaba canım, kusura bakma dün hiç vaktim olmadı siteye girmek için, bir arkadaşımızın babası hakimlik mülakatında kızını beklerken kalp krizi geçirmiş mülakat binasında. Çok tesir etti bize de hem kızın hem de babasının durumu. Kızcağız da kendini suçluyor kıyafetim kırışmasın diye babam poşet/çanta taşıtmadı bana, benim yüzümden oldu şimdi o taşımadığım çantaların yükünden daha ağırı omuzlarımda diyor. Çok etkiledi hali beni. Durumu kritik onun için dualar okuduk, okumaya çalıştık dün tüm gün, pek modumda değildim buraya girmek yazmak içimden gelmedi kusura bakma. Bu akşam menümü yazacağım inşallah. Sen nasılsın her şey yolunda mı?
Ben de yarından itibaren yulaf ezmesi diyeti yapayım diyorum. Haftasonu pek dikkat edemedim. Yarın sabahtan başlayacağım bakalım hayırlısı artık. Senin güncel kilon kaçtı tatlım?Cok gecmis olsun insallah iyilesir. Kiza da uzuldum olacagi varmis inşallah iyilesir Allah acil sifalar versin
Ben her zamanki gibi artiyim nasil oluyorsa yarin detoksa baslayacagim artik baska turlu degil eksi 6 lari bile goremeyecegim
Aramıza hoşgeldinizz ikimizde aynı yaştayız bende ev hanımıyım 3 çocuk annesiyim 77ki loyla başladım ve 68 kiloya indimADINIZ: ( isteğe bağlı ) runib
YAŞINIZ: 42
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:74 civarı
HEDEF KİLONUZ:ilk hedef 69
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 çocuk , 9 ve 14
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?
KİLO ALMA NEDENİNİZ:iştah
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:dış görünüş sağlık
Cuma gunu 68.8 sabittim. Gecen haftayida hep artilarla ugrasarak gecirdim. Bu haftada ayniyim tek temennim insallah tartim bozuktur yeni tarti aldim 2 gune gelir. Bide ayin 5 de regl olacagim bu hafta detokslar kurtarir beni bu hafta sabittim onumuzdeki cuma eksi gelmem lazim hatta 2 haftalik eksi gelmem lazim.Ben de yarından itibaren yulaf ezmesi diyeti yapayım diyorum. Haftasonu pek dikkat edemedim. Yarın sabahtan başlayacağım bakalım hayırlısı artık. Senin güncel kilon kaçtı tatlım?
Teşekkürler bilgi için tatlim. Çok hafif ve etkili bir diyete benziyor deneyeceğimCanim sabah 1 haslanmis yumurta biraz peynir salatalik domates le falan hafif bir kahvalti yapiyorsun oglen ve aksamda kabagi rendeleyip yagsiz tavada soteliyorsun 2 kabaga 3 yk yogurt yaziyor tariflerde karistirip istedigin baharatlari atip yiyorsun ogle ve aksam sadece yoğurtlu kabak var 2 gun yapiyorsun. Ara ogun falan yok ama cok aclik cekersen elma falan yiyebilirsin. Ben if yaptigim icin yarin kahvalti ve bi ogun de kabak yiyip bitirecegim gunu pazartesi sali yapacagim bakalim niyet ettim detoksa.
Ben her yaptigimda faydasini gordum detoks yapinca faydasi oluyor ama sonraki gunleri dikkatli gecirmek gerekiyor yoksa etkisi hemen kayboluyor. Arkasinida sıkı tutmak lazimTeşekkürler bilgi için tatlim. Çok hafif ve etkili bir diyete benziyor deneyeceğim
Başarılar dilerim
Kolay gelsin. Yulaf ezmesi diyetini de merak ettimBen de yarından itibaren yulaf ezmesi diyeti yapayım diyorum. Haftasonu pek dikkat edemedim. Yarın sabahtan başlayacağım bakalım hayırlısı artık. Senin güncel kilon kaçtı tatlım?
Canım menümüzü hergün menü sayfamız var orda paylaşıyoruz. İlk sayfadan rahatça o sayfaya geçebilirsinGünün menüsü olarak:
-150 gram kadar light peynir(200 kalori)
-koca bir tabak salata(yaklaşık 300 kalori olduğunu varsiyorum)
-1 küçük elma(50 kalori)
-2 si 1 arada(yaklasik 60 70 kaloridir diye düşünüyorum)
-akşam da küçük bir tabak domates yeşillik yiyip kapatıcam ve bolca su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?