Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de bugün senden ilham aldım kahvaltidan sonra oglene kadar hicbir şey yemedim. Öğlen yoğurt yedim . Akşam saat 18.00de bir daha yoğurt yeyip günü kapaticam canim

Hurmayi yapamadim ben ya hep yarida kaldi. Bende bugun kabak falan alayim pazartesi sali kabak detoksu yapacagim. Tarti degismezse carsamba persembede ayran detoksunu yaparim. If e de devam bu hafta disimizi sıkacağız
Merhaba. Kabak detoksu ilgimi cekti kalorisi çok düşük canım iyi fikir. Detaylari bilmiyorum ama, nasil bilgi verir misin lütfen?

Kızlar yabanci bir bayan arkadaşım vardi, hayatta kalmak için yerdi. Birgün dedimki çok şanslısın keske ben de yemek yemekten bu kadar keyif almasam. Güldü. Dedi ki kilon kac? Dedim 82. Aaaa ben ergenlikte 85tim. Ama kiz kupkuru yani kürdan bildiğin. Nasıl dedim. Dediki...
Sürekli bir o diyetisyen bir bu diyetisyen gezdim. Hep 80 85 arasında gittim. En son bilgisayarımı açtım, tam 5 saat arastirdim. Telefonuma 3 program yukledim. Ve kendi listemi yaptim.
Listem sabah karbonhidrat ama 1 avuç ici kadar, mesela ben 5 kasık yulaf ya da bir dilim ekmek, 2 saat sonra 1 kucuk meyve yedim. Öğle protein 4 köfte gibi düşün. Ve sana kilidimi söylüyorum, acıkdıkça salatalık. Ama bir oturuşta 5 tane değil, bu mideni ve iştahını büyütür. Isirik isirik.(aynen böyle dedi:)) akşam yemeği salata, limonlu ve tuzlu, çünkü limon sekerli tuz da tansiyonun icin.
Ve kiz bunu 1 ay yaptıktan sonra abur cuburdan soğumuş.
Şimdi diyeceksiniz e sen de yap madem.
Ben de yapacağım zaten, ama inşallah tekrar işe girip ailemin evinden kurtulunca çünkü burda onlar ne isterse o alinir o piser...

redsonja87 ortim hic gorunmuyorsun menude paylasmadin iyi misin.
Merhaba canım, kusura bakma dün hiç vaktim olmadı siteye girmek için, bir arkadaşımızın babası hakimlik mülakatında kızını beklerken kalp krizi geçirmiş mülakat binasında. Çok tesir etti bize de hem kızın hem de babasının durumu. Kızcağız da kendini suçluyor kıyafetim kırışmasın diye babam poşet/çanta taşıtmadı bana, benim yüzümden oldu şimdi o taşımadığım çantaların yükünden daha ağırı omuzlarımda diyor. Çok etkiledi hali beni. Durumu kritik onun için dualar okuduk, okumaya çalıştık dün tüm gün, pek modumda değildim buraya girmek yazmak içimden gelmedi kusura bakma. Bu akşam menümü yazacağım inşallah. Sen nasılsın her şey yolunda mı?

Merhaba. Kabak detoksu ilgimi cekti kalorisi çok düşük canım iyi fikir. Detaylari bilmiyorum ama, nasil bilgi verir misin lütfen?
Canim sabah 1 haslanmis yumurta biraz peynir salatalik domates le falan hafif bir kahvalti yapiyorsun oglen ve aksamda kabagi rendeleyip yagsiz tavada soteliyorsun 2 kabaga 3 yk yogurt yaziyor tariflerde karistirip istedigin baharatlari atip yiyorsun ogle ve aksam sadece yoğurtlu kabak var 2 gun yapiyorsun. Ara ogun falan yok ama cok aclik cekersen elma falan yiyebilirsin. Ben if yaptigim icin yarin kahvalti ve bi ogun de kabak yiyip bitirecegim gunu pazartesi sali yapacagim bakalim niyet ettim detoksa.

Cok gecmis olsun insallah iyilesir. Kiza da uzuldum olacagi varmis inşallah iyilesir Allah acil sifalar versin
Ben her zamanki gibi artiyim nasil oluyorsa yarin detoksa baslayacagim artik baska turlu degil eksi 6 lari bile goremeyecegim

Cok gecmis olsun insallah iyilesir. Kiza da uzuldum olacagi varmis inşallah iyilesir Allah acil sifalar versin
Ben her zamanki gibi artiyim nasil oluyorsa yarin detoksa baslayacagim artik baska turlu degil eksi 6 lari bile goremeyecegim
Ben de yarından itibaren yulaf ezmesi diyeti yapayım diyorum. Haftasonu pek dikkat edemedim. Yarın sabahtan başlayacağım bakalım hayırlısı artık. Senin güncel kilon kaçtı tatlım?

Aramıza hoşgeldinizz ikimizde aynı yaştayız bende ev hanımıyım 3 çocuk annesiyim 77ki loyla başladım ve 68 kiloya indim

Ben de yarından itibaren yulaf ezmesi diyeti yapayım diyorum. Haftasonu pek dikkat edemedim. Yarın sabahtan başlayacağım bakalım hayırlısı artık. Senin güncel kilon kaçtı tatlım?
Cuma gunu 68.8 sabittim. Gecen haftayida hep artilarla ugrasarak gecirdim. Bu haftada ayniyim tek temennim insallah tartim bozuktur yeni tarti aldim 2 gune gelir. Bide ayin 5 de regl olacagim bu hafta detokslar kurtarir beni bu hafta sabittim onumuzdeki cuma eksi gelmem lazim hatta 2 haftalik eksi gelmem lazim.

Teşekkürler bilgi için tatlim. Çok hafif ve etkili bir diyete benziyor deneyeceğim
Başarılar dilerim

Teşekkürler bilgi için tatlim. Çok hafif ve etkili bir diyete benziyor deneyeceğim
Başarılar dilerim
Ben her yaptigimda faydasini gordum detoks yapinca faydasi oluyor ama sonraki gunleri dikkatli gecirmek gerekiyor yoksa etkisi hemen kayboluyor. Arkasinida sıkı tutmak lazim

Günün menüsü olarak:
-150 gram kadar light peynir(200 kalori)
-koca bir tabak salata(yaklaşık 300 kalori olduğunu varsiyorum)
-1 küçük elma(50 kalori)
-2 si 1 arada(yaklasik 60 70 kaloridir diye düşünüyorum)
-akşam da küçük bir tabak domates yeşillik yiyip kapatıcam ve bolca su

Canım menümüzü hergün menü sayfamız var orda paylaşıyoruz. İlk sayfadan rahatça o sayfaya geçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…