- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.521
Çok iyi kızlar daha şimdiden böyleyse cuma günü çok iyi eksiler gelecek73.8 74 - 75 arasınsaydım
Çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versinAmcayı maalesef kaybettik. Açtır şimdi diye elindeki böreği bahçedeki köpekle paylaşan güzel yüreğinin hatrına Allah taksiratını affetsin inşallah. Kızı çok üzülüyor ve perişan haldeler, peşimden sürükledim benim yüzümden oldu diyor. Gerçekten çok acı bir durum.
Harika canım tebrik ederimGünaydın kızlarbugün uzun zamandan sonra bir ilk yaşıyorum cuma günü 85,5 bugün ise 85,1 -400
Teşekkür ederimAblam da öyle yapıyor ya sabah akşam yulaf yiyor baya iyi eksi görüyor sonraki güne ama bende işe yaramadı denedim de
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm
Sizleri de tebrik edeeim kızlar muhteşemsiniz
Canım benim dün çok sancım vardı öğleden sonra birde 20’lik dişim şişti ilaç yoktu evde öyle olunca uyku ilacı aldım akşamüstü bayılmış uyumuşum az evvel uyandım! Kusuruma bakma. Çok şükür iyi uyandım ağrım sancım yokBen bugün çok kötü beslendim ya ortim sen de durumlar nasıl sabahtan sonra hiç yazmadın bir daha canım iyi misinkollontai
Mühteşem işte budur, dedim ben sana 1. olciciiiiiizGünaydın kızlarbugün uzun zamandan sonra bir ilk yaşıyorum cuma günü 85,5 bugün ise 85,1 -400 kollontai
Spor çok etkili canım hele daha önce çok yapılmamışsa vücut şaşırmıştır güzel güzel gider kilolar bundan sonraHalkıymışsınız kızlar, iki gündür spor yapıyorum ve galiba o yüzden 1 haftalık sabit kilomu kırdım.
Artık bisiklete üşenmek yok
ufacık bir artı canım cuma gününe kadar çok rahat eksiye geçersin
Çok geçmiş olsun ortim ağrın olmamasına çok sevindim canım ama dışarı çıktığında bir ağrı kesici al mutlaka evde bulunsunCanım benim dün çok sancım vardı öğleden sonra birde 20’lik dişim şişti ilaç yoktu evde öyle olunca uyku ilacı aldım akşamüstü bayılmış uyumuşum az evvel uyandım! Kusuruma bakma. Çok şükür iyi uyandım ağrım sancım yok
Mühteşem işte budur, dedim ben sana 1. olciciiiiiiz
Cuma gününe gider o eksiler şimdi en ödemli zamanların canım olmadı ödem için bir şeyler hazırla birkaç gün iç canım55,3 bugün 55,6
300 gr artıdayım ama regl şişkinliği olduğunu düşünüyorum iki gün daha böyle gider benim, cumadan önce düzelir ama
Cherry Mom hzlsel
Süpersin canım tebrik ederim
Yaaa canım harikasın sen bu işi çözdün artıkGünaydın kızlarbugün uzun zamandan sonra bir ilk yaşıyorum cuma günü 85,5 bugün ise 85,1 -400 kollontai
Canım detoks işe yaramış sanırım 100 gr artıdan sayılmaz bile
300 gr bişey değil canım en geç 2güne yollarsın sen onu.55,3 bugün 55,6
300 gr artıdayım ama regl şişkinliği olduğunu düşünüyorum iki gün daha böyle gider benim, cumadan önce düzelir ama
Cherry Mom hzlsel
2 günde 900 gram gitti canım 800ü ilk gündem gitmişti zaten ama normal beslenseydim belki daha fazla giderdi bilemiyorum ama bana 2.gün detokslar çok yaramıyor tek günde kalması daha iyiSüpersin canım tebrik ederim
Yaaa canım harikasın sen bu işi çözdün artık
Canım detoks işe yaramış sanırım 100 gr artıdan sayılmaz bile
300 gr bişey değil canım en geç 2güne yollarsın sen onu.
Geçmiş olsun burada diş ağrısı çok zor oluyor
Ben dün bulgur yemiştim hemen şişiriyor beni accık artı geldim 700 gr kadarKızlar ben de cumaya göre sabitim, umarım cumaya kadar eksi görürüm ihtiyacım var buna
1 haftadır evdeydim teldeki internetimi oğlum bitirmiş. üstüne limiti aşmış fatura 245 tl...telim internete kapatılmış...aşıldığı için.oğlumdan dolayı eve internet alamıyorum. komşudan bildirim yaptım...kaptanıma bildirim yapamıyacağımı söyledim.yanlış anlaşıldı herhalde..kaçamağım hemen hemen yok gibi...yarından itibaren düzenime geçerimAnka canım etiketi tekrar yaptım Bi kontrol et bakalım
melita09 @Kendinin en iyi hali ol @Clair de lune kızlar herşey yolunda mı 3gündür yoksunuz da
Harikasın canım ya -400 e uçardım benGünaydın kızlarbugün uzun zamandan sonra bir ilk yaşıyorum cuma günü 85,5 bugün ise 85,1 -400 kollontai
Sabit sayılırsın canım cumaya kadar eksiye geçersin
Regl etkilemiştir ona rağmen çok iyi55,3 bugün 55,6
Cherry Mom hzlsel
Olsun detoks yaparsın gider çabucakPazartesinin en büyük artısı da benden gelsin +1 le açtım haftayı
Cherry Mom Deniz ve Kum ortim Bi ses ver hele sende durum nasıl
Olsun ortim gider o, çarşamba perşembe bulgur pirinç yemezsinBen dün bulgur yemiştim hemen şişiriyor beni accık artı geldim 700 gr kadar
Karabuğday alacağım bu gün 40 gün bi glutensiz beslenmeyi denicem bakalımOlsun ortim gider o, çarşamba perşembe bulgur pirinç yemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?