Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

Ben bugün çok kötü beslendim ya ortim sen de durumlar nasıl sabahtan sonra hiç yazmadın bir daha canım iyi misin kollontai
Canım benim dün çok sancım vardı öğleden sonra birde 20’lik dişim şişti ilaç yoktu evde öyle olunca uyku ilacı aldım akşamüstü bayılmış uyumuşum az evvel uyandım! Kusuruma bakma. Çok şükür iyi uyandım ağrım sancım yok
Günaydın kızlar bugün uzun zamandan sonra bir ilk yaşıyorum cuma günü 85,5 bugün ise 85,1 -400 kollontai
Mühteşem işte budur, dedim ben sana 1. olciciiiiiiz

Halkıymışsınız kızlar, iki gündür spor yapıyorum ve galiba o yüzden 1 haftalık sabit kilomu kırdım.
Artık bisiklete üşenmek yok
Spor çok etkili canım hele daha önce çok yapılmamışsa vücut şaşırmıştır güzel güzel gider kilolar bundan sonra
Cuma 56.7
Bugün 56.8 100gram artıdayım
Cherry Mom birniyetmeselesi
ufacık bir artı canım cuma gününe kadar çok rahat eksiye geçersin
Çok geçmiş olsun ortim ağrın olmamasına çok sevindim canım ama dışarı çıktığında bir ağrı kesici al mutlaka evde bulunsun

55,3 bugün 55,6
300 gr artıdayım ama regl şişkinliği olduğunu düşünüyorum iki gün daha böyle gider benim, cumadan önce düzelir ama

Cherry Mom hzlsel
Cuma gününe gider o eksiler şimdi en ödemli zamanların canım olmadı ödem için bir şeyler hazırla birkaç gün iç canım

Hanımlar günaydın. Az önce tartildim, 68.3 üm.
Cumaya göre -400 gram
Cherry Mom @Mathildablue
Süpersin canım tebrik ederim
Günaydın kızlar bugün uzun zamandan sonra bir ilk yaşıyorum cuma günü 85,5 bugün ise 85,1 -400 kollontai
Yaaa canım harikasın sen bu işi çözdün artık
Cuma 56.7
Canım detoks işe yaramış sanırım 100 gr artıdan sayılmaz bile
55,3 bugün 55,6
300 gr artıdayım ama regl şişkinliği olduğunu düşünüyorum iki gün daha böyle gider benim, cumadan önce düzelir ama

Cherry Mom hzlsel
300 gr bişey değil canım en geç 2güne yollarsın sen onu.
Geçmiş olsun burada diş ağrısı çok zor oluyor

2 günde 900 gram gitti canım 800ü ilk gündem gitmişti zaten ama normal beslenseydim belki daha fazla giderdi bilemiyorum ama bana 2.gün detokslar çok yaramıyor tek günde kalması daha iyi

Senin artın da ne yapar ne eder yollarsın sen onu cumaya

Anka canım etiketi tekrar yaptım Bi kontrol et bakalım
melita09 @Kendinin en iyi hali ol @Clair de lune kızlar herşey yolunda mı 3gündür yoksunuz da
1 haftadır evdeydim teldeki internetimi oğlum bitirmiş. üstüne limiti aşmış fatura 245 tl...telim internete kapatılmış...aşıldığı için.oğlumdan dolayı eve internet alamıyorum. komşudan bildirim yaptım...kaptanıma bildirim yapamıyacağımı söyledim.yanlış anlaşıldı herhalde..kaçamağım hemen hemen yok gibi...yarından itibaren düzenime geçerim

Harikasın canım ya -400 e uçardım ben Artarak gitsin
Cuma 56.7
Sabit sayılırsın canım cumaya kadar eksiye geçersin
55,3 bugün 55,6

Cherry Mom hzlsel
Regl etkilemiştir ona rağmen çok iyi
Pazartesinin en büyük artısı da benden gelsin +1 le açtım haftayı
Cherry Mom Deniz ve Kum ortim Bi ses ver hele sende durum nasıl
Olsun detoks yaparsın gider çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…