Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

matteroftime nerdesin bu gün hiç gelmemişsi canım kaçamak yok dimi bak birinci olcaz
Ortim bugün temizlik çamaşır işleri vardı da onlarla uğraştık Sonra akşam yemeği, spor derken gelemedim. Kaçamak yok ama kuş kadar yedim de sayılmaz, normal bence. Yazarım şimdi menümü. Sende ne var ne yok

Aslında menülerinde sıkıntı yok gibi gözüküyor gayet düzgün ve az besleniyorsun ancak belki de dediğin gibi tartın bozuktur.
Kolay gelsin. Yulaf ezmesi diyetini de merak ettim
Canım bu benim kendi kendime uydurduğum bir şey o yüzden senin bünyene iyi gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Yine de anlatayım. Sabahları süte glutensiz yulaf ezmem var onu karıştırıyorum ben. İçine de bazen orman meyveleri atıyorum gayet lezzetli oluyor bazen öğlen öğünümü bile o şekilde yiyebiliyorum tadı hoşuma gittiği için. O şekilde iyi kilo veriyorum ben.

merak ederim amacayı bilgi verirmisisniz
Amcayı maalesef kaybettik. Açtır şimdi diye elindeki böreği bahçedeki köpekle paylaşan güzel yüreğinin hatrına Allah taksiratını affetsin inşallah. Kızı çok üzülüyor ve perişan haldeler, peşimden sürükledim benim yüzümden oldu diyor. Gerçekten çok acı bir durum.

Kolay gelsin canım

Kolay gelsin canım. Iyiyim :)
Teşekkürler kızlar
Harikasın ortim. Özellikle su miktarı

Canım çok üzüldüm tarifi olmayan Bi acı rabbim geride kalanların içine inşirah ferahlığı versin amcanında mekanı cennet olsun rabbim rahmetiyle muamele etsin

Menün gayet güzel ortim sporla da desteklersen bu şekilde çok güzel Bi eksi görebilirsin

Ablam da öyle yapıyor ya sabah akşam yulaf yiyor baya iyi eksi görüyor sonraki güne ama bende işe yaramadı denedim de
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm
Günaydın herkese
Kontrol tartımda 54.55 çıktım. Yani cumaya göre -550 gr
Cherry Mom missbellaa
73.8 74 - 75 arasınsaydım
Hanımlar günaydın. Az önce tartildim, 68.3 üm.
Cumaya göre -400 gram
Cherry Mom Mathildablue
Sizleri de tebrik edeeim kızlar muhteşemsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…