- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.501
Ortim bugün temizlik çamaşır işleri vardı da onlarla uğraştık
Aslında menülerinde sıkıntı yok gibi gözüküyor gayet düzgün ve az besleniyorsun ancak belki de dediğin gibi tartın bozuktur.Cuma gunu 68.8 sabittim. Gecen haftayida hep artilarla ugrasarak gecirdim. Bu haftada ayniyim tek temennim insallah tartim bozuktur yeni tarti aldim 2 gune gelir. Bide ayin 5 de regl olacagim bu hafta detokslar kurtarir beni bu hafta sabittim onumuzdeki cuma eksi gelmem lazim hatta 2 haftalik eksi gelmem lazim.
Canım bu benim kendi kendime uydurduğum bir şey o yüzden senin bünyene iyi gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Yine de anlatayım. Sabahları süte glutensiz yulaf ezmem var onu karıştırıyorum ben. İçine de bazen orman meyveleri atıyorum gayet lezzetli oluyor bazen öğlen öğünümü bile o şekilde yiyebiliyorum tadı hoşuma gittiği için. O şekilde iyi kilo veriyorum ben.Kolay gelsin. Yulaf ezmesi diyetini de merak ettim
Amcayı maalesef kaybettik. Açtır şimdi diye elindeki böreği bahçedeki köpekle paylaşan güzel yüreğinin hatrına Allah taksiratını affetsin inşallah. Kızı çok üzülüyor ve perişan haldeler, peşimden sürükledim benim yüzümden oldu diyor. Gerçekten çok acı bir durum.merak ederim amacayı bilgi verirmisisniz
Kolay gelsin canım
Teşekkürler kızlarKolay gelsin canım. Iyiyim :)
Harikasın ortim. Özellikle su miktarı30 mayıs pazar
09.30
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3 adet zeytin
11.00
3 üçgen karpuz
16.00
1 kase yoğurt
1 küp şeker çay(sporun üstüne kötü düştü sekerim)
1 adet salatalık
19.00
1 kase yoğurt
1 koçan haşlanmış mısır(dayanamadım:))
1 küçük boy muz
Spor:
31 dakika kondisyon bisikleti sürdüm
10 dakika oryantal dans
Su: 2.750 litre
Cherry Mom hzlsel Mathildablue
Yaa öyle midomates glisemik oranı yüksekmiş , domates yerine salatalık fazla olmalıymıiş.
Çok güzel açılış canım, tebrikler
Harika, tebrik ederim73.8 74 - 75 arasınsaydım
Canım çok üzüldüm tarifi olmayan Bi acı rabbim geride kalanların içine inşirah ferahlığı versin amcanında mekanı cennet olsun rabbim rahmetiyle muamele etsinAmcayı maalesef kaybettik. Açtır şimdi diye elindeki böreği bahçedeki köpekle paylaşan güzel yüreğinin hatrına Allah taksiratını affetsin inşallah. Kızı çok üzülüyor ve perişan haldeler, peşimden sürükledim benim yüzümden oldu diyor. Gerçekten çok acı bir durum.
Menün gayet güzel ortim sporla da desteklersen bu şekilde çok güzel Bi eksi görebilirsinSabah
1 dilim ekmek
3 yemek kaşığı biberli domates
1 domates
1 salatalık
4 zeytin
2 yemek kaşığı lor
2 yemek kaşığı yumurta
Ara
1 türk kahvesi
Akşam
3 tane balık kızartması
2 dilim ekmek
1 kase salata
2 litre su
ummhnisa
Oooo süpersin canım
29 Mayıs - 4 Haziran Menü Paylaşım Listesi
@karabiber01
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
pacman
redsonja87
Kendinin en iyi hali ol
kollontai
@matteroftime
Anka
Arc-en-ciel
@missbellaa
@birniyetmeselesi
G gibivegibi
Ortiim süpersin
Eline sağlık canım gelmiş bu gün teşekkür ederimAnka canım etiketi tekrar yaptım Bi kontrol et bakalım
melita09 Kendinin en iyi hali ol Arc-en-ciel kızlar herşey yolunda mı 3gündür yoksunuz da
Ablam da öyle yapıyor ya sabah akşam yulaf yiyor baya iyi eksi görüyor sonraki güne ama bende işe yaramadı denedim deAslında menülerinde sıkıntı yok gibi gözüküyor gayet düzgün ve az besleniyorsun ancak belki de dediğin gibi tartın bozuktur.
Canım bu benim kendi kendime uydurduğum bir şey o yüzden senin bünyene iyi gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Yine de anlatayım. Sabahları süte glutensiz yulaf ezmem var onu karıştırıyorum ben. İçine de bazen orman meyveleri atıyorum gayet lezzetli oluyor bazen öğlen öğünümü bile o şekilde yiyebiliyorum tadı hoşuma gittiği için. O şekilde iyi kilo veriyorum ben.
Allah rahmet eylesin çok üzüldümAmcayı maalesef kaybettik. Açtır şimdi diye elindeki böreği bahçedeki köpekle paylaşan güzel yüreğinin hatrına Allah taksiratını affetsin inşallah. Kızı çok üzülüyor ve perişan haldeler, peşimden sürükledim benim yüzümden oldu diyor. Gerçekten çok acı bir durum.
73.8 74 - 75 arasınsaydım
Sizleri de tebrik edeeim kızlar muhteşemsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?