- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.561
Merhaba. @ işaretini yazip yanina(bitişik olacak) etiketleyecegin üyenin ismini yazmalisinetiketi nasıl yapıyoruz
Olsun canını sıkma canım. Erken saatte yemisindir kahvalti sonucta ve tum gün biraz kisarak ve dediğin gibi sporla gayet de telafi edersinHiç hesapta yokken halama kahvaltıya gittik ve yumurta haşlaması hariç her şey vardı kızartma yememek için 1 tane poğaçayla 3 küçük kurabiye yedim yanında salatalıkla gün içinde halletmeye çalışacağım ekstra spor yapıp
Öyle olacak artık çok sağ ol canımOlsun canını sıkma canım. Erken saatte yemisindir kahvalti sonucta ve tum gün biraz kisarak ve dediğin gibi sporla gayet de telafi edersin
Cuma 75.5 bugün:74,6 fark=-900
Cumaya göre iyi bi eksin var canım öyle düşünelim tebriklerCuma 75.5 bugün:74,6 fark=-900
Hastanede kontrolüm vardı anca yazabildim kusura bakmayın kızlar. Dünki kaçamaktan olsa gerek bugün verememişim
yarimuhendis @s
Grecka benden sorulurValla buralarda bulamadım hafta sonu yemek sepetinden bunu buldum bunu alacağım mecbur. Kokuyor mu ki
Bende detoks yapacaktim bi arkadasa gidecegim calismiyormus bugun diyeti bozmam ama detoksu ne yapacagiz bilmiyorum. Babasi vefat etti gecen hafta morali bozuk tabi simdi gidip yok onu yemem bunu icmem simariklik gibi olacak benim derdim ne senin derdin ne diyecek kiz bisey falan yapma dedim sadece cay iceriz dedim insallah yapmaz. Aslinda benim yapip gitmem lazim bisryler ama yememek icin yapmiyorum cokta huzursuzum şu viruste zayiflamak lazim virus bitince is cok zor olacakHiç hesapta yokken halama kahvaltıya gittik ve yumurta haşlaması hariç her şey vardı kızartma yememek için 1 tane poğaçayla 3 küçük kurabiye yedim yanında salatalıkla gün içinde halletmeye çalışacağım ekstra spor yapıp
Aynen bende çok üzüldüm orticanCanım çok üzüldüm tarifi olmayan Bi acı rabbim geride kalanların içine inşirah ferahlığı versin amcanında mekanı cennet olsun rabbim rahmetiyle muamele etsin
Mis canım afiyet olsun ben dün akşam yazamadım efesin maçını izledim sonra maç sonu derken 2yi buldu uyuyakalmışımKahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 30 gr süzme peynir, domates, salatalık, 1 tane form etimek, 4 zeytin, çay
Ara: 150 gr yoğurtlu pancar, 4 tane form bisküvi (Diyetisyen böyle ara öğünler yaptırıyordu gittiğim zamanlar. Bi nostalji yapayım dedim.)
Akşam: 1 kepçe domates çorbası, 1 küçük kabaktan kabak spagetti, 100 gr yoğurtlu pancar
Su: 2200 ml
Cherry Mom @ummhnisa @olvidos
Bugün regl oldum canım 1 hafta geçmişti o yüzden çok şişkinlik var patlicak bomba gibi vücudumMenün gayet güzel ortim sporla da desteklersen bu şekilde çok güzel Bi eksi görebilirsin
Cok bisey yememissin uzgun oldugun için sanirim normal olur boyle donemler arkadasinin babası nasil oldu.Sabah
Yarım yumurtadan omlet
5-6 tane ince sucuk
öğle
Kırmızı et
2 dilim tb ekmek
akşam yok
Ara 1
Türk kahvesi
Ara 2
Kayısı çayı
su çok içemedim bugün
Spor 4 km yürüyüş
Cherry Mom @ummhnisa C Cagrihilal1 @hzlsel
Süpersin canımGünaydın kızlarbugün uzun zamandan sonra bir ilk yaşıyorum cuma günü 85,5 bugün ise 85,1 -400 @kollontai
Giderken meyve falan al götür yine de elin boş gitme. Ve evet yapıldığı zaman yemem etmem demek çok zor o yüzden sıkıntı böyle yerlere gitmek ama bir yandam da sırf yememek için o anı kaçırmak istemezsin ve baş sağlığına gidiyorsun mecbur bir şekilde ortayı bulmak lazımBende detoks yapacaktim bi arkadasa gidecegim calismiyormus bugun diyeti bozmam ama detoksu ne yapacagiz bilmiyorum. Babasi vefat etti gecen hafta morali bozuk tabi simdi gidip yok onu yemem bunu icmem simariklik gibi olacak benim derdim ne senin derdin ne diyecek kiz bisey falan yapma dedim sadece cay iceriz dedim insallah yapmaz. Aslinda benim yapip gitmem lazim bisryler ama yememek icin yapmiyorum cokta huzursuzum şu viruste zayiflamak lazim virus bitince is cok zor olacak
Cumaya kadar inşallah canım bak 7lerden kurtulmuşsun
Bende artı 1 canım 69 geldim cumaya kadar veririz inşallahPazartesinin en büyük artısı da benden gelsin +1 le açtım haftayı
Cherry Mom Deniz ve Kum ortim Bi ses ver hele sende durum nasıl
Insallah bisey hazirlamaz hazirlamazsa sıkıntı yasamam.Giderken meyve falan al götür yine de elin boş gitme. Ve evet yapıldığı zaman yemem etmem demek çok zor o yüzden sıkıntı böyle yerlere gitmek ama bir yandam da sırf yememek için o anı kaçırmak istemezsin ve baş sağlığına gidiyorsun mecbur bir şekilde ortayı bulmak lazım
Cumaya kadar inşallah canım bak 7lerden kurtulmuşsun
Cok tesekkur ederim hosbulduk tekrarCanım hoşgeldin aramıza G gibivegibi :)
Ben Esra takım kaptanıyım
Hedef kilon ve güncel kilon arasındaki fark yarışma kurallarına uymuyor ama sen yinede takım içinde bizle kalabilir motivasyon kurabilirsin canım sadece diğer takımlarla yarıştığımız bir listemiz var seni kural gereği oraya alamayız onun dışında herşeye dahil olabilirsin
Ah canım çok üzüldüm bende ama şu fani dünyada hepimizin bir vadesi var arkadaşında kendini suçlu hisstmesin
Harika adım sayısı
Süper çok sevindim canım
Eline sağlık hazalcımveee seni C Cagrihilal1 @matteroftime ı tebrik ederim
Diğer kızlar sopamı alıp geliyorum bu ne hallll bugün spor günüü bu tabloo dolup taşsınnnn
Oooo en nefisinden bir eksiiii harikasın
Eline sağlık canım
@Clair de lune geçen haftada eksikleri çoktu çıkaralım olmadı listeden geri geldiğinde de düzenli 3 5 gün paylaşsın önce bir alışsın spkra al listeye olur mu :))
Süpersiiin canım
Harikaaa Hazalcım
Halllersin canımcuma günü eksi bizimdir
Önemli bir artı değilmiş canım
Bu biraz fazla olmuş yadikkat edelim kuzum
Güzel canım
Bütün suç bulgurun mu
Ayy ne diyorsun çok gelmiş senin oğlan daha küçük değil mi ne yapmış öyle canım
Benim aklıma öyle şeyler gelmedi tatlım ya tüh kötü olmuş küçük beyi başı boş bırakmamak gerek
Hadi bakalım inşallah. Ben de bi 57 bi 56 görüyorum artık ikisinden de kurtulmak istiyorum yeter yaniInsallah bisey hazirlamaz hazirlamazsa sıkıntı yasamam.
Ben iki haftadir bir gun 70.5 bir gun 69.4 görüyorum . Bi kac gun arka arkaya 6 lari gorursem o zaman tamam kurtuldum diyecegim. Ama bu hafta kurtulacagim kacari yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?