Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bir de arkadaşlar ve kaptanım 72 mekik mayıs itibari ile bitiyor. haziranı spor ayım olarak geçirmek istiyorum kaptanım bilir spordan hiç anlamam.güzel zayıflatacak sıkılaştıracak bir program önerisi istiyorum sizden

Olsun canını sıkma canım. Erken saatte yemisindir kahvalti sonucta ve tum gün biraz kisarak ve dediğin gibi sporla gayet de telafi edersin

Valla buralarda bulamadım hafta sonu yemek sepetinden bunu buldum bunu alacağım mecbur. Kokuyor mu ki
Grecka benden sorulur az yemedim. Evet kokusu var kokuya falan cok diyarlaysan rahatsiz edebilir. Haslayip yiyince koku daha cok zaten cok fazla yiyemiyorsun ama yagli pilavini falan yaparsan daha yenilebilir

Bende detoks yapacaktim bi arkadasa gidecegim calismiyormus bugun diyeti bozmam ama detoksu ne yapacagiz bilmiyorum. Babasi vefat etti gecen hafta morali bozuk tabi simdi gidip yok onu yemem bunu icmem simariklik gibi olacak benim derdim ne senin derdin ne diyecek kiz bisey falan yapma dedim sadece cay iceriz dedim insallah yapmaz. Aslinda benim yapip gitmem lazim bisryler ama yememek icin yapmiyorum cokta huzursuzum şu viruste zayiflamak lazim virus bitince is cok zor olacak

Mis canım afiyet olsun ben dün akşam yazamadım efesin maçını izledim sonra maç sonu derken 2yi buldu uyuyakalmışım

Cok bisey yememissin uzgun oldugun için sanirim normal olur boyle donemler arkadasinin babası nasil oldu.
Ben bugun detoks yapacaktim arkadasa gidecegim diyeti bozmam insallah detoksuda bozmak zorunda kalacak biseyle karsilasmam. Kabagimi yiyip gidecegim eve donunce gec olur if saatini gecer. Stresli bir gun daha benim icin

Giderken meyve falan al götür yine de elin boş gitme. Ve evet yapıldığı zaman yemem etmem demek çok zor o yüzden sıkıntı böyle yerlere gitmek ama bir yandam da sırf yememek için o anı kaçırmak istemezsin ve baş sağlığına gidiyorsun mecbur bir şekilde ortayı bulmak lazım
Dun 70.5 cikmistim
Bugun 69.4 ciktim cumaya gore +600
Cherry Mom redsonja87
Cumaya kadar inşallah canım bak 7lerden kurtulmuşsun

Insallah bisey hazirlamaz hazirlamazsa sıkıntı yasamam.
Ben iki haftadir bir gun 70.5 bir gun 69.4 görüyorum . Bi kac gun arka arkaya 6 lari gorursem o zaman tamam kurtuldum diyecegim. Ama bu hafta kurtulacagim kacari yok

Cok tesekkur ederim hosbulduk tekrar

Insallah bisey hazirlamaz hazirlamazsa sıkıntı yasamam.
Ben iki haftadir bir gun 70.5 bir gun 69.4 görüyorum . Bi kac gun arka arkaya 6 lari gorursem o zaman tamam kurtuldum diyecegim. Ama bu hafta kurtulacagim kacari yok
Hadi bakalım inşallah. Ben de bi 57 bi 56 görüyorum artık ikisinden de kurtulmak istiyorum yeter yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…