Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pazartesinin en büyük artısı da benden gelsin +1 le açtım haftayı
Cherry Mom @karabiber01 ortim Bi ses ver hele sende durum nasıl
Cuma gününe kadar neler değişiyor canım inşallah gider ödemdir zaten o
hzlsel bugünü tarihe geçelim mi hem de dün kötü beslendim demiştin
herhalde en son ilk gruba katıldığım hafta eksi görmüştüm aynen pek iyi beslenmedim ama demekki vücudumun hoşuna gitti
Kızlar ben de cumaya göre sabitim, umarım cumaya kadar eksi görürüm ihtiyacım var buna
Cherry Mom Anka ortim sende durumlar nasıl?
gider gider canım beni düşün her hafta sabit başlıyordum cuma gününe eksi geliyordum
Ben dün bulgur yemiştim hemen şişiriyor beni accık artı geldim 700 gr kadar
Olsun canım ödemdir zaten o gider birkaç güne eksiye geçersin

çok çok üzüzldüm bende .(

Yapabildim sanırım
Canım hoşgeldin aramıza G gibivegibi :)
Ben Esra takım kaptanıyım
Hedef kilon ve güncel kilon arasındaki fark yarışma kurallarına uymuyor ama sen yinede takım içinde bizle kalabilir motivasyon kurabilirsin canım sadece diğer takımlarla yarıştığımız bir listemiz var seni kural gereği oraya alamayız onun dışında herşeye dahil olabilirsin
Ah canım çok üzüldüm bende ama şu fani dünyada hepimizin bir vadesi var arkadaşında kendini suçlu hisstmesin
Harika adım sayısı
Ay ben yine ilaçsız regl oldum çok mutluyum çokbu aşırı yeme isteğimin olmasını şimdi anladım
Süper çok sevindim canım
Eline sağlık hazalcım veee seni C Cagrihilal1 matteroftime ı tebrik ederim

Diğer kızlar sopamı alıp geliyorum bu ne hallll bugün spor günüü bu tabloo dolup taşsınnnn
Günaydın herkese
Kontrol tartımda 54.55 çıktım. Yani cumaya göre -550 gr
Cherry Mom missbellaa
Oooo en nefisinden bir eksiiii harikasın
Eline sağlık canım
Arc-en-ciel geçen haftada eksikleri çoktu çıkaralım olmadı listeden geri geldiğinde de düzenli 3 5 gün paylaşsın önce bir alışsın spkra al listeye olur mu :))

Hanımlar günaydın. Az önce tartildim, 68.3 üm.
Cumaya göre -400 gram
Cherry Mom @Mathildablue
Süpersiiin canım
Günaydın kızlar bugün uzun zamandan sonra bir ilk yaşıyorum cuma günü 85,5 bugün ise 85,1 -400 @kollontai
Harikaaa Hazalcım
Cuma 56.7
Bugün 56.8 100gram artıdayım
Cherry Mom @birniyetmeselesi
Halllersin canım cuma günü eksi bizimdir
55,3 bugün 55,6
300 gr artıdayım ama regl şişkinliği olduğunu düşünüyorum iki gün daha böyle gider benim, cumadan önce düzelir ama

Cherry Mom hzlsel
Önemli bir artı değilmiş canım
Pazartesinin en büyük artısı da benden gelsin +1 le açtım haftayı
Cherry Mom @karabiber01 ortim Bi ses ver hele sende durum nasıl
Bu biraz fazla olmuş ya dikkat edelim kuzum
Kızlar ben de cumaya göre sabitim, umarım cumaya kadar eksi görürüm ihtiyacım var buna
Cherry Mom Anka ortim sende durumlar nasıl?
Güzel canım
Ben dün bulgur yemiştim hemen şişiriyor beni accık artı geldim 700 gr kadar
Bütün suç bulgurun mu
Ayy ne diyorsun çok gelmiş senin oğlan daha küçük değil mi ne yapmış öyle canım
Benim aklıma öyle şeyler gelmedi tatlım ya tüh kötü olmuş küçük beyi başı boş bırakmamak gerek

Valla ben +1.5 dum şimdi tartıldım +800 inşallah çarşambaya sabit olursam cumaya eksiye geçerim diye umut ediyorum
Yaa çok gelmiş faturan. Tamam canım ben seni FREE olarak yazarım sen işin hallolunca haber verirsin
Harika tebrikler
Yanlış anlaşıldı sanırım cumaya göre 1 kilo almışım
Tamam kaptanım öyle yaparım.
Detoksa başladım yine kaptanım sabah ödemim varmış şimdi tartıldım +800 geldi inşallah 2güne hallederim bunu

İyi bari canım yaa

beyaz olanı alın kabuksuz koku sevmeyebilirsiniz . siyezde tavsiye ederim gluteni az . ayrıca tok tutuyor
Valla buralarda bulamadım hafta sonu yemek sepetinden bunu buldum bunu alacağım mecbur. Kokuyor mu ki

Eklentiler

• DE844C73-F3EC-4CFC-B6C2-DC4883E21590.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 24
Evet ben vermisin olarak anladım ya.
Çok pardon

Hiç hesapta yokken halama kahvaltıya gittik ve yumurta haşlaması hariç her şey vardı kızartma yememek için 1 tane poğaçayla 3 küçük kurabiye yedim yanında salatalıkla gün içinde halletmeye çalışacağım ekstra spor yapıp

kaptanım küçük dediğin 12 yaşında bir ergen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…