- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.541
Cuma gününe kadar neler değişiyor canım inşallah gider ödemdir zaten oPazartesinin en büyük artısı da benden gelsin +1 le açtım haftayı
Cherry Mom @karabiber01 ortim Bi ses ver hele sende durum nasıl
herhalde en son ilk gruba katıldığım hafta eksi görmüştüm
gider gider canım beni düşün her hafta sabit başlıyordum cuma gününe eksi geliyordumKızlar ben de cumaya göre sabitim, umarım cumaya kadar eksi görürüm ihtiyacım var buna
Cherry Mom Anka ortim sende durumlar nasıl?
Olsun canım ödemdir zaten o gider birkaç güne eksiye geçersinBen dün bulgur yemiştim hemen şişiriyor beni accık artı geldim 700 gr kadar
Harika tebriklerPazartesinin en büyük artısı da benden gelsin +1 le açtım haftayı
Ben pek bilmiyorum karabuğdayı, tam buğday unundan daha sağlıklı mı?Karabuğday alacağım bu gün 40 gün bi glutensiz beslenmeyi denicem bakalım
Un olarak değil canım direk buğday alacağım glutensiz olduğu için ödeme toksine iyi geldiğini okudum bakalım ilk deneyeceğim ben deBen pek bilmiyorum karabuğdayı, tam buğday unundan daha sağlıklı mı?
Yok kesinlikle yokgünaydınnnn kızlarrrrr
güzel bir hafta diliyorum hepimize
pazartesi EKSİLERİMİzzzz nasıllarrrartımız zaten hiç yoktur
çok çok üzüzldüm bende .Amcayı maalesef kaybettik. Açtır şimdi diye elindeki böreği bahçedeki köpekle paylaşan güzel yüreğinin hatrına Allah taksiratını affetsin inşallah. Kızı çok üzülüyor ve perişan haldeler, peşimden sürükledim benim yüzümden oldu diyor. Gerçekten çok acı bir durum.
beyaz olanı alın kabuksuz koku sevmeyebilirsiniz . siyezde tavsiye ederim gluteni az . ayrıca tok tutuyorUn olarak değil canım direk buğday alacağım glutensiz olduğu için ödeme toksine iyi geldiğini okudum bakalım ilk deneyeceğim ben de
sonuçlarını yazarmısısnız , ben ufak kaçamaklarla glutensiz besleniyorum. tam kesemiyorumKarabuğday alacağım bu gün 40 gün bi glutensiz beslenmeyi denicem bakalım
Canım hoşgeldin aramıza G gibivegibi :)Yapabildim sanırım
Ah canım çok üzüldüm bende ama şu fani dünyada hepimizin bir vadesi var arkadaşında kendini suçlu hisstmesinMerhaba canım, kusura bakma dün hiç vaktim olmadı siteye girmek için, bir arkadaşımızın babası hakimlik mülakatında kızını beklerken kalp krizi geçirmiş mülakat binasında. Çok tesir etti bize de hem kızın hem de babasının durumu. Kızcağız da kendini suçluyor kıyafetim kırışmasın diye babam poşet/çanta taşıtmadı bana, benim yüzümden oldu şimdi o taşımadığım çantaların yükünden daha ağırı omuzlarımda diyor. Çok etkiledi hali beni. Durumu kritik onun için dualar okuduk, okumaya çalıştık dün tüm gün, pek modumda değildim buraya girmek yazmak içimden gelmedi kusura bakma. Bu akşam menümü yazacağım inşallah. Sen nasılsın her şey yolunda mı?
Harika adım sayısıEki Görüntüle 2860757 bugünkü sporum bu oldu
Süper çok sevindim canımAy ben yine ilaçsız regl oldum çok mutluyum çokbu aşırı yeme isteğimin olmasını şimdi anladım
Eline sağlık hazalcım24-30 Mayıs Tablo Spor Listesi :)
UYE 24 Mayıs 26 Mayıs 29 Mayıs @kollontai ------ ------ ------ yarimuhendis 2 1+6 ------ @olvidos ------ 1 1 @karabiber01 1+6 1 ------ @monarosaa ------ 1 ------ @Mathildablue 1 1 ------ ummhnisa 1+7 ------ 2 C Cagrihilal1 2+6 1+2+6 3+6 hzlsel 1+2 1 2 @seyrulsefer 1+6 1 ------ @pacman ------ 1 ------ @redsonja87 ------ ------ ------ matteroftime 4 4 2+4 @Kendinin en iyi hali ol 1 1+5 ------ melita09 ------ ------ ------
Haftanın üç günü de spor yapan C Cagrihilal1hzlsel matteroftime tebrik ediyorum
Kızlar bu hafta biraz daha arttıralım sporları hiç spor yapmamış olanlar ve menülerini yazmanyanlar var hadi bir gayret siz yaparsınız
Oooo en nefisinden bir eksiiii harikasın
Eline sağlık canım29 Mayıs - 4 Haziran Menü Paylaşım Listesi
@karabiber01
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
@pacman
@redsonja87
@Kendinin en iyi hali ol
@kollontai
@matteroftime
Anka
Arc-en-ciel
@missbellaa
@birniyetmeselesi
G gibivegibi
Süpersiiin canım
Günaydın kızlarbugün uzun zamandan sonra bir ilk yaşıyorum cuma günü 85,5 bugün ise 85,1 -400 @kollontai
Halllersin canım
Önemli bir artı değilmiş canım55,3 bugün 55,6
300 gr artıdayım ama regl şişkinliği olduğunu düşünüyorum iki gün daha böyle gider benim, cumadan önce düzelir ama
Cherry Mom hzlsel
Bu biraz fazla olmuş yaPazartesinin en büyük artısı da benden gelsin +1 le açtım haftayı
Güzel canımKızlar ben de cumaya göre sabitim, umarım cumaya kadar eksi görürüm ihtiyacım var buna
Cherry Mom Anka ortim sende durumlar nasıl?
Bütün suç bulgurun muBen dün bulgur yemiştim hemen şişiriyor beni accık artı geldim 700 gr kadar
Ayy ne diyorsun çok gelmiş senin oğlan daha küçük değil mi ne yapmış öyle canım1 haftadır evdeydim teldeki internetimi oğlum bitirmiş. üstüne limiti aşmış fatura 245 tl...telim internete kapatılmış...aşıldığı için.oğlumdan dolayı eve internet alamıyorum. komşudan bildirim yaptım...kaptanıma bildirim yapamıyacağımı söyledim.yanlış anlaşıldı herhalde..kaçamağım hemen hemen yok gibi...yarından itibaren düzenime geçerim
Kesinlikle hırsız tamamen masumBütün suç bulgurun mu
Valla ben +1.5 dum şimdi tartıldım +800 inşallah çarşambaya sabit olursam cumaya eksiye geçerim diye umut ediyorum2 günde 900 gram gitti canım 800ü ilk gündem gitmişti zaten ama normal beslenseydim belki daha fazla giderdi bilemiyorum ama bana 2.gün detokslar çok yaramıyor tek günde kalması daha iyi
Senin artın da ne yapar ne eder yollarsın sen onu cumaya
Yaa çok gelmiş faturan. Tamam canım ben seni FREE olarak yazarım sen işin hallolunca haber verirsin1 haftadır evdeydim teldeki internetimi oğlum bitirmiş. üstüne limiti aşmış fatura 245 tl...telim internete kapatılmış...aşıldığı için.oğlumdan dolayı eve internet alamıyorum. komşudan bildirim yaptım...kaptanıma bildirim yapamıyacağımı söyledim.yanlış anlaşıldı herhalde..kaçamağım hemen hemen yok gibi...yarından itibaren düzenime geçerim
Yanlış anlaşıldı sanırım cumaya göre 1 kilo almışımHarika tebrikler
Tamam kaptanım öyle yaparım.Canım hoşgeldin aramıza G gibivegibi :)
Ben Esra takım kaptanıyım
Hedef kilon ve güncel kilon arasındaki fark yarışma kurallarına uymuyor ama sen yinede takım içinde bizle kalabilir motivasyon kurabilirsin canım sadece diğer takımlarla yarıştığımız bir listemiz var seni kural gereği oraya alamayız onun dışında herşeye dahil olabilirsin
Ah canım çok üzüldüm bende ama şu fani dünyada hepimizin bir vadesi var arkadaşında kendini suçlu hisstmesin
Harika adım sayısı
Süper çok sevindim canım
Eline sağlık hazalcımveee seni C Cagrihilal1 matteroftime ı tebrik ederim
Diğer kızlar sopamı alıp geliyorum bu ne hallll bugün spor günüü bu tabloo dolup taşsınnnn
Eline sağlık canım
Arc-en-ciel geçen haftada eksikleri çoktu çıkaralım olmadı listeden geri geldiğinde de düzenli 3 5 gün paylaşsın önce bir alışsın spkra al listeye olur mu :))
Süpersiiin canım
Harikaaa Hazalcım
Halllersin canımcuma günü eksi bizimdir
Önemli bir artı değilmiş canım
Bu biraz fazla olmuş yadikkat edelim kuzum
Güzel canım
Bütün suç bulgurun mu
Ayy ne diyorsun çok gelmiş senin oğlan daha küçük değil mi ne yapmış öyle canım
Benim aklıma öyle şeyler gelmedi tatlım ya tüh kötü olmuş küçük beyi başı boş bırakmamak gerek
İyi bari canım yaaValla ben +1.5 dum şimdi tartıldım +800 inşallah çarşambaya sabit olursam cumaya eksiye geçerim diye umut ediyorum
Yaa çok gelmiş faturan. Tamam canım ben seni FREE olarak yazarım sen işin hallolunca haber verirsin
Yanlış anlaşıldı sanırım cumaya göre 1 kilo almışım
Tamam kaptanım öyle yaparım.
Detoksa başladım yine kaptanım sabah ödemim varmış şimdi tartıldım +800 geldi inşallah 2güne hallederim bunu
etiketi nasıl yapıyoruz
Kızlar yukarıdaki tablodan en az 1 adet spor seçip gün sonunda kaptan yardımcımızhzlsel i menünümüzde etiket yapıyoruz
Spor yapmayan kalmasın lütfen
Valla buralarda bulamadım hafta sonu yemek sepetinden bunu buldum bunu alacağım mecbur. Kokuyor mu kibeyaz olanı alın kabuksuz koku sevmeyebilirsiniz . siyezde tavsiye ederim gluteni az . ayrıca tok tutuyor
Başarabilirsem yazarım tabii.sonuçlarını yazarmısısnız , ben ufak kaçamaklarla glutensiz besleniyorum. tam kesemiyorum
Evet ben vermisin olarak anladım ya.Valla ben +1.5 dum şimdi tartıldım +800 inşallah çarşambaya sabit olursam cumaya eksiye geçerim diye umut ediyorum
Yaa çok gelmiş faturan. Tamam canım ben seni FREE olarak yazarım sen işin hallolunca haber verirsin
Yanlış anlaşıldı sanırım cumaya göre 1 kilo almışım
Tamam kaptanım öyle yaparım.
Detoksa başladım yine kaptanım sabah ödemim varmış şimdi tartıldım +800 geldi inşallah 2güne hallederim bunu
kaptanım küçük dediğin 12 yaşında bir ergenCanım hoşgeldin aramıza G gibivegibi :)
Ben Esra takım kaptanıyım
Hedef kilon ve güncel kilon arasındaki fark yarışma kurallarına uymuyor ama sen yinede takım içinde bizle kalabilir motivasyon kurabilirsin canım sadece diğer takımlarla yarıştığımız bir listemiz var seni kural gereği oraya alamayız onun dışında herşeye dahil olabilirsin
Ah canım çok üzüldüm bende ama şu fani dünyada hepimizin bir vadesi var arkadaşında kendini suçlu hisstmesin
Harika adım sayısı
Süper çok sevindim canım
Eline sağlık hazalcımveee seni C Cagrihilal1 matteroftime ı tebrik ederim
Diğer kızlar sopamı alıp geliyorum bu ne hallll bugün spor günüü bu tabloo dolup taşsınnnn
Eline sağlık canım
Arc-en-ciel geçen haftada eksikleri çoktu çıkaralım olmadı listeden geri geldiğinde de düzenli 3 5 gün paylaşsın önce bir alışsın spkra al listeye olur mu :))
Süpersiiin canım
Harikaaa Hazalcım
Halllersin canımcuma günü eksi bizimdir
Önemli bir artı değilmiş canım
Bu biraz fazla olmuş yadikkat edelim kuzum
Güzel canım
Bütün suç bulgurun mu
Ayy ne diyorsun çok gelmiş senin oğlan daha küçük değil mi ne yapmış öyle canım
Benim aklıma öyle şeyler gelmedi tatlım ya tüh kötü olmuş küçük beyi başı boş bırakmamak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?