- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.481
Güzel düşünmüşsün:) dedigin gibi denerimAnladım sorun değil canımevet sporu artık duzenli hale getirmeliyim..
Benim onerim de bu telasli donemde gündüz yediklerini biraz abartirsan aksam saat 17.30 gibi katı gıdayı kesip sadece su, soda icmen yatana kadar. En azindan telafi eder.
Tasındıgım icin temizlik yapıyorum ortim sıkıntı yok . :) sen nasılsınMathildablue ortiiim nasılsın merak ettim seni bugun sessizsin iyi misin?
Cok tesekkur ederimCanım menümüzü hergün menü sayfamız var orda paylaşıyoruz. İlk sayfadan rahatça o sayfaya geçebilirsin
Kolay gelsin canımTasındıgım icin temizlik yapıyorum ortim sıkıntı yok . :) sen nasılsın
Darısı başımaAy ben yine ilaçsız regl oldum çok mutluyum çokbu aşırı yeme isteğimin olmasını şimdi anladım
Yaa çok zor bi durum Allah şifa versin biran önce iyileşir inşallahMerhaba canım, kusura bakma dün hiç vaktim olmadı siteye girmek için, bir arkadaşımızın babası hakimlik mülakatında kızını beklerken kalp krizi geçirmiş mülakat binasında. Çok tesir etti bize de hem kızın hem de babasının durumu. Kızcağız da kendini suçluyor kıyafetim kırışmasın diye babam poşet/çanta taşıtmadı bana, benim yüzümden oldu şimdi o taşımadığım çantaların yükünden daha ağırı omuzlarımda diyor. Çok etkiledi hali beni. Durumu kritik onun için dualar okuduk, okumaya çalıştık dün tüm gün, pek modumda değildim buraya girmek yazmak içimden gelmedi kusura bakma. Bu akşam menümü yazacağım inşallah. Sen nasılsın her şey yolunda mı?
Çok sevindim canım senin adına ne güzel herşey yavaş yavaş yoluna giriyorAy ben yine ilaçsız regl oldum çok mutluyum çokbu aşırı yeme isteğimin olmasını şimdi anladım
Canım ben çok sıkıntılar çektim kilo verdikten sonra regl olamadım düzenim şaştı falan 6 ay ilaç kullandım ondan sonra 2.ilaçsız oluşum o yüzden çok mutluyum. Ve benim cidden iştahım açılıyor yaDarısı başımaben de sanırım stresten kaynaklı ama iştahım açık değil en azindan
Çok sağ ol canımYaa çok zor bi durum Allah şifa versin biran önce iyileşir inşallah
Çok sevindim canım senin adına ne güzel herşey yavaş yavaş yoluna giriyor
UYE | 24 Mayıs | 26 Mayıs | 29 Mayıs |
| ------ | ------ | ------ |
| 2 | 1+6 | ------ |
@olvidos | ------ | 1 | 1 |
@karabiber01 | 1+6 | 1 | ------ |
M monarosaa | ------ | 1 | ------ |
| 1 | 1 | ------ |
| 1+7 | ------ | 2 |
C Cagrihilal1 | 2+6 | 1+2+6 | 3+6 |
| 1+2 | 1 | 2 |
S seyrulsefer | 1+6 | 1 | ------ |
| ------ | 1 | ------ |
| 4 | 4 | 2+4 |
| 1 | 1+5 | ------ |
merak ederim amacayı bilgi verirmisisnizMerhaba canım, kusura bakma dün hiç vaktim olmadı siteye girmek için, bir arkadaşımızın babası hakimlik mülakatında kızını beklerken kalp krizi geçirmiş mülakat binasında. Çok tesir etti bize de hem kızın hem de babasının durumu. Kızcağız da kendini suçluyor kıyafetim kırışmasın diye babam poşet/çanta taşıtmadı bana, benim yüzümden oldu şimdi o taşımadığım çantaların yükünden daha ağırı omuzlarımda diyor. Çok etkiledi hali beni. Durumu kritik onun için dualar okuduk, okumaya çalıştık dün tüm gün, pek modumda değildim buraya girmek yazmak içimden gelmedi kusura bakma. Bu akşam menümü yazacağım inşallah. Sen nasılsın her şey yolunda mı?
ben yarın başlıyorum , yazı işlerine . sporum bbeeeli zaten 10000 adım24-30 Mayıs Tablo Spor Listesi :)
UYE 24 Mayıs 26 Mayıs 29 Mayıs kollontai ------ ------ ------ yarimuhendis 2 1+6 ------ @olvidos ------ 1 1 @karabiber01 1+6 1 ------ M monarosaa ------ 1 ------ Mathildablue 1 1 ------ ummhnisa 1+7 ------ 2 C Cagrihilal1 2+6 1+2+6 3+6 hzlsel 1+2 1 2 S seyrulsefer 1+6 1 ------ pacman ------ 1 ------ redsonja87 ------ ------ ------ matteroftime 4 4 2+4 Kendinin en iyi hali ol 1 1+5 ------ melita09 ------ ------ ------
Haftanın üç günü de spor yapan C Cagrihilal1hzlsel matteroftime tebrik ediyorum
Kızlar bu hafta biraz daha arttıralım sporları hiç spor yapmamış olanlar ve menülerini yazmanyanlar var hadi bir gayret siz yaparsınız
domates glisemik oranı yüksekmiş , domates yerine salatalık fazla olmalıymıiş.Cok tesekkur ederim
Kolay gelsin canım. Iyiyim :)Tasındıgım icin temizlik yapıyorum ortim sıkıntı yok . :) sen nasılsın
Evet canım biraz kaçamaklı olmuş ama daha fazlası olmadan bitirmişsin yarına olmasın amayarimuhendis Cherry Mom ummhnisa hzlsel
Sabah:
10:00-12:00=2 dilim tam tahıllı buğday ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, çok az süzme peynir,3 zeytin, çok çok az helva
Öğle 13.00= 4 yemek kaşığı yoğurt, yarım çay bardağı kuru üzüm, 2 adet ceviz
15:00-16:00= 8 yk etli nohut 2 kaşık fazla oldu, 3 kaşık pirinç pilavı, 1 dilim ekmek, 1 adet halley yedim bu halley kaçamak oluyor
Akşam:
18:00-19:30= 15 adet çiğ badem, bol yeşil salata, 4 kaşık makarna
Su:3 Lt
Spor:4524 adım
Olur canım olur herkesin başına gelir önünü alabilmek önemli olanyarimuhendis ortim bugün pek aktif olamadım benim oğluş bugün hiç durmadı sürekli onla uğraştık, menümü yazdım biraz fazla yemişim gibi ama dengelerim Cuma’ya kadar inşallah reglden olsa gerek bir de emzirme olunca bugün acayip acıktım
Çok çok geçmiş olsun. Insallah başka sıkıntı olmazCanım ben çok sıkıntılar çektim kilo verdikten sonra regl olamadım düzenim şaştı falan 6 ay ilaç kullandım ondan sonra 2.ilaçsız oluşum o yüzden çok mutluyum. Ve benim cidden iştahım açılıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?