Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Halledersin canım bir şey olmaz az yemişsin zaten
canım seni bu hafta spor listesinden çıkarayım mı yoksa aktif mi olacaksın
Cuma 75.5 bugün:74,6 fark=-900

Hastanede kontrolüm vardı anca yazabildim kusura bakmayın kızlar. Dünki kaçamaktan olsa gerek bugün verememişim

yarimuhendis @s
çok iyi canım cuma gününe daha da gider sıkma canını
Dun 70.5 cikmistim
Bugun 69.4 ciktim cumaya gore +600
Cherry Mom @redsonja87
düne göre azsan canım cuma gününe güzel bir eksi görürsün
Bende artı 1 canım 69 geldim cumaya kadar veririz inşallah
Şişkinliğin varmış normal canım Cuma’ya kadar gider şişkinlik
Bel korsesi aldim ben bu sekillendirenlerden alt gobegim ne kadar gitsede dogumdan dolayi sanirim bi potluk oluyor bakalim işe yarayacak mi. Baya sıkıyor insallah yememi de etkiler.
bende de var ama hep ihmal ediyorum bu hafta ben de başlayacağım inşallah

Gundr 6 saat takmak lazimmis

Mis canım afiyet olsun ben dün akşam yazamadım efesin maçını izledim sonra maç sonu derken 2yi buldu uyuyakalmışım
Evet yazmadığını gördüm orticiğim. Önemli değil, bir daha unutmazsın. Ben de bugün tartıldım, yine artı çıktım... Hala regl olamadım çok mutsuzum. İnşallah cumaya kadar iner. Sende durumlar nasıl? Hastaneye gittiğim için çok yazamıyorum buraya. Ama en kötü akşamları her şeyi okurum. Merak etme.

yok canım aksine aktif olmak istiyorum

Cuma 75.5 bugün:74,6 fark=-900

Hastanede kontrolüm vardı anca yazabildim kusura bakmayın kızlar. Dünki kaçamaktan olsa gerek bugün verememişim

yarimuhendis @s
Canım süper eksi cumaya katlanacak ne güzel
Bende artı 1 canım 69 geldim cumaya kadar veririz inşallah
Ortim kaderdaşız bu hafta bende de büyük Bi artı var ama hallederiz bence biz. Senin ki regli den de kaynaklı olabilir

yok canım aksine aktif olmak istiyorum
Tamam canım spor olarak sıkılmıyorsan Leslie yapabilirsin ben bir ayda 20 cm e yakın inceldim veya internetten cardio videolarına bakabilirsin bölgesel için ben fitness partnerimin videolarını da yapıyorum arada ona da bakabilirsin

ben kilo vermeden önce ölçülerimi almıştım. incelmelerim var. fakat şimdi sen diyosun ya 20 cm inceldim. bu bütün vücut toplammı yoksa göbek yada bel bölgesimi...cahilliğime ver....

Evet ya ben 3. Saatten sonra sıkılıyorum bugün başlayayım madem 2 ayda güzel sonuç yaratır inşallah sporu onla mı yapsak daha güzel sonuç alırız
Cok zor olur bence yuruyus falan yapilir ama egilmeli falan seyler için zor. Bende leslie yapacagimdami taksam dedim kadin karninizi cekin diyor hem karninj sık hem nefes al ver hem hareketi yap olmuyor karnimi sıkamıyorum. Ama bununlada zor yapilir korseyide esnetir katlanir biz takip çivi gjbj oturalim

ben kilo vermeden önce ölçülerimi almıştım. incelmelerim var. fakat şimdi sen diyosun ya 20 cm inceldim. bu bütün vücut toplammı yoksa göbek yada bel bölgesimi...cahilliğime ver....
Bütün vücut canım keşke sadece bel olsaama en çok belden incelmişim 8 cm kadar düzenli yaparsan etkisini görürsün en etkili incelmeyi chloe ile sağlarsın ama çok zor olduğu söyleniyor ben denemeyi göze alamadım
Aynen bende Leslie için düşündüm ama evet karnı sıkmak zor olur korse kesin katlanır oturmak bile yeterince zor oluyor ama ağustosa kadar bu göbeğin gitmesi lazım

Duzenli kullananlar incelme ve şekillenmeden memnun ustten biraz tasiriyor eti onu sevmedim kiyefetten belli olursa disari cikarken cikartacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…