- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.581
Halledersin canım bir şey olmaz az yemişsin zatenHiç hesapta yokken halama kahvaltıya gittik ve yumurta haşlaması hariç her şey vardı kızartma yememek için 1 tane poğaçayla 3 küçük kurabiye yedim yanında salatalıkla gün içinde halletmeye çalışacağım ekstra spor yapıp
canım seni bu hafta spor listesinden çıkarayım mı yoksa aktif mi olacaksınbir de arkadaşlar ve kaptanım 72 mekik mayıs itibari ile bitiyor. haziranı spor ayım olarak geçirmek istiyorum kaptanım bilir spordan hiç anlamam.güzel zayıflatacak sıkılaştıracak bir program önerisi istiyorum sizden
çok iyi canım cuma gününe daha da gider sıkma canınıCuma 75.5 bugün:74,6 fark=-900
Hastanede kontrolüm vardı anca yazabildim kusura bakmayın kızlar. Dünki kaçamaktan olsa gerek bugün verememişim
yarimuhendis @s
düne göre azsan canım cuma gününe güzel bir eksi görürsün
Şişkinliğin varmış normal canım Cuma’ya kadar gider şişkinlikBende artı 1 canım 69 geldim cumaya kadar veririz inşallah
bende de var ama hep ihmal ediyorum bu hafta ben de başlayacağım inşallahBel korsesi aldim ben bu sekillendirenlerden alt gobegim ne kadar gitsede dogumdan dolayi sanirim bi potluk oluyor bakalim işe yarayacak mi. Baya sıkıyor insallah yememi de etkiler.
Üzülme canım bir şey değil 300 gram gider cumaya kadarİyi haftalar kızlar
Cuma 84
Bugün 84.3
Hadi insallahHadi bakalım inşallah. Ben de bi 57 bi 56 görüyorum artık ikisinden de kurtulmak istiyorum yeter yani
Gundr 6 saat takmak lazimmisHalledersin canım bir şey olmaz az yemişsin zaten
canım seni bu hafta spor listesinden çıkarayım mı yoksa aktif mi olacaksın
çok iyi canım cuma gününe daha da gider sıkma canını
Şişkinliğin varmış normal canım Cuma’ya kadar gider şişkinlik
bende de var ama hep ihmal ediyorum bu hafta ben de başlayacağım inşallah
Sen bu hafta evde değildin dimi canım düzenin bozulduğu için olabilir cuma gününe kadar biraz dikkat etmeye çalış en azından sabit bitirsen bile haftayı yeterİyi haftalar kızlar
Cuma 84
Bugün 84.3
Cok bi fark yok canim toparlarsinİyi haftalar kızlar
Cuma 84
Bugün 84.3
Evet ya ben 3. Saatten sonra sıkılıyorumGundr 6 saat takmak lazimmis
Evet yazmadığını gördüm orticiğim. Önemli değil, bir daha unutmazsın.Mis canım afiyet olsun ben dün akşam yazamadım efesin maçını izledim sonra maç sonu derken 2yi buldu uyuyakalmışım
yok canım aksine aktif olmak istiyorumHalledersin canım bir şey olmaz az yemişsin zaten
canım seni bu hafta spor listesinden çıkarayım mı yoksa aktif mi olacaksın
çok iyi canım cuma gününe daha da gider sıkma canını
Şişkinliğin varmış normal canım Cuma’ya kadar gider şişkinlik
bende de var ama hep ihmal ediyorum bu hafta ben de başlayacağım inşallah
Canım süper eksi cumaya katlanacak ne güzelCuma 75.5 bugün:74,6 fark=-900
Hastanede kontrolüm vardı anca yazabildim kusura bakmayın kızlar. Dünki kaçamaktan olsa gerek bugün verememişim
yarimuhendis @s
Ortim kaderdaşız bu hafta bende de büyük Bi artı var ama hallederiz bence biz. Senin ki regli den de kaynaklı olabilirBende artı 1 canım 69 geldim cumaya kadar veririz inşallah
Tamam canım spor olarak sıkılmıyorsan Leslie yapabilirsin ben bir ayda 20 cm e yakın inceldim veya internetten cardio videolarına bakabilirsin bölgesel için ben fitness partnerimin videolarını da yapıyorum arada ona da bakabilirsinyok canım aksine aktif olmak istiyorum
ben kilo vermeden önce ölçülerimi almıştım. incelmelerim var. fakat şimdi sen diyosun ya 20 cm inceldim. bu bütün vücut toplammı yoksa göbek yada bel bölgesimi...cahilliğime ver....Tamam canım spor olarak sıkılmıyorsan Leslie yapabilirsin ben bir ayda 20 cm e yakın inceldim veya internetten cardio videolarına bakabilirsin bölgesel için ben fitness partnerimin videolarını da yapıyorum arada ona da bakabilirsin
Cok zor olur bence yuruyus falan yapilir ama egilmeli falan seyler için zor. Bende leslie yapacagimdami taksam dedim kadin karninizi cekin diyor hem karninj sık hem nefes al ver hem hareketi yap olmuyor karnimi sıkamıyorum. Ama bununlada zor yapilir korseyide esnetir katlanir biz takip çivi gjbj oturalimEvet ya ben 3. Saatten sonra sıkılıyorumbugün başlayayım madem 2 ayda güzel sonuç yaratır inşallah sporu onla mı yapsak daha güzel sonuç alırız
Bütün vücut canım keşke sadece bel olsaben kilo vermeden önce ölçülerimi almıştım. incelmelerim var. fakat şimdi sen diyosun ya 20 cm inceldim. bu bütün vücut toplammı yoksa göbek yada bel bölgesimi...cahilliğime ver....
Aynen bende Leslie için düşündüm ama evet karnı sıkmak zor olur korse kesin katlanırCok zor olur bence yuruyus falan yapilir ama egilmeli falan seyler için zor. Bende leslie yapacagimdami taksam dedim kadin karninizi cekin diyor hem karninj sık hem nefes al ver hem hareketi yap olmuyor karnimi sıkamıyorum. Ama bununlada zor yapilir korseyide esnetir katlanir biz takip çivi gjbj oturalim
ve sonunda hamileyim kızlar :)Erken hamilelik testlerinden yapsaydın canım benim değil ama 2. Çocuk için çok ara verilince böyle hemen olmama durumunu daha önce de duymuştum inşallah bir an önce hamilelik haberi alırsın
Çok sevindimve sonunda hamileyim kızlar :)
çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsinÇok sevindimHayırlı olsun canım Allah vaktinde kucağına almayı nasip etsin geçen gün aklıma geldin acaba ne oldu bir daha da hiç sesi çıkmadı dedim
Duzenli kullananlar incelme ve şekillenmeden memnun ustten biraz tasiriyor eti onu sevmedim kiyefetten belli olursa disari cikarken cikartacamBütün vücut canım keşke sadece bel olsaama en çok belden incelmişim 8 cm kadar düzenli yaparsan etkisini görürsün en etkili incelmeyi chloe ile sağlarsın ama çok zor olduğu söyleniyor ben denemeyi göze alamadım
Aynen bende Leslie için düşündüm ama evet karnı sıkmak zor olur korse kesin katlanıroturmak bile yeterince zor oluyor ama ağustosa kadar bu göbeğin gitmesi lazım
Saglikla kucagina da alirsin insallah hayirli olsunve sonunda hamileyim kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?