Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Duzenli kullananlar incelme ve şekillenmeden memnun ustten biraz tasiriyor eti onu sevmedim kiyefetten belli olursa disari cikarken cikartacam
Benim de çok fena taşırdı Ben de hiç dışarıda kullanabileceğimi sanmıyorum artık evde takarım yorumlara güvenerek aldım inşallah bizde de etkili olur

Hangi korse bu kızlar C Cagrihilal1 bende almayı istiyorum ama kararsızım
ve sonunda hamileyim kızlar :)
Yaaa tebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin

Ben de yamuna korse var canım çelik balenli olanlardan ne zamandır var ama sıkılıp sıkılıp bırakıyorum düzenli kullanmam lazım artık

Bende cok kararsizlikla aldim sonucu bilmiyorum daha benimki de elita diye bir markanin lateks korsesi daha ilk gunum sonuc ne olur bilmiyorum. Kullandikca daha iyi fikir verebilirim. Duzenli kullanacagim sonuclari yazarim

Bende cok kararsizlikla aldim sonucu bilmiyorum daha benimki de elita diye bir markanin lateks korsesi daha ilk gunum sonuc ne olur bilmiyorum. Kullandikca daha iyi fikir verebilirim. Duzenli kullanacagim sonuclari yazarim
Sizden hsber bekliyorum o halde bir yandan da araştırmaya devam tabi ki

Dun 70.5 cikmistim
Bugun 69.4 ciktim cumaya gore +600
Cherry Mom redsonja87
Yeni tartın gelmedi henüz değil mi? Bir de regl öncesi şişkinlik illa ki oluyor, gögüslerimizin bile şiştiğini hissediyoruz artı görmen çok normal. Cumaya kadar halledersin sen merak etme.

Ben eve gidince tartılıp bildirim yapayım. Sabah tartılamadım maalesef şu anda da ofisteyim.

Dün çok yiyemedim evet, bugün de öyle hala kahvaltıyla duruyorum. İşler yoğun olunca bitirmeden yemek yiyemiyorum öyle de inat bir huyum var. Senin menülerini görüyorum takip ediyorum ancak alıntılayıp yorumlayamadım kusura bakma. Kötü bir ortiyim itiraf etmeliyim ki.

Cherry Mom yarimuhendis canlarım, ben iş yoğunluğundan ötürü eve gidince yorgunluktan hemen devriliyorum. Zaman zaman ortilerimin menülerini yorumlayamıyorum, o sebeple beni bir sonraki hafta orti listesinden çıkartarak cezalandırmalısınız kanımca. Hak geçiyor gibi sanki böyle çünkü..

Sizden hsber bekliyorum o halde bir yandan da araştırmaya devam tabi ki
Kullanmaya yeni başlayacağım ben de canım bir etkisi olursa anlarsam mutlaka haberdar ederim
Kizlar ben de korse kullaniyorum. Balenli alin bence. Balensiz denemek için almıştım otururken mideyle karnin ortasina buzusup toplaniyor
Ben 6 saat takiyorum, faydasini da gördüm
O zaman kesin ihmal etmeden takayım acil göbeğimin gitmesi lazım
Ben simdi disari ciktim en ust iki kopcasini actim sıkıntı giderildi
Çok mantıklı ben de şimdi takmaya gidiyorum

hzlsel Bir beden küçük aldım ben kendi bedenimden
İlk aldığımda geçen kasım ayıydı 46-44 arasıydım 44 almıştım ama hiç kullanmamıştım şimdi tam 44 bedenim ama 42 alsaymışım daha iyi olacakmış gerçekten artık yapacak bir şey yok iyi para verdim bir iki ay bunu kullanırım sonra yenisini alırım

Umarım sende de işe yarar canım boşver kullan yani hiç yoktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…