- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.601
Benim de çok fena taşırdıDuzenli kullananlar incelme ve şekillenmeden memnun ustten biraz tasiriyor eti onu sevmedim kiyefetten belli olursa disari cikarken cikartacam
Hangi korse bu kızlar C Cagrihilal1 bende almayı istiyorum ama kararsızımBütün vücut canım keşke sadece bel olsaama en çok belden incelmişim 8 cm kadar düzenli yaparsan etkisini görürsün en etkili incelmeyi chloe ile sağlarsın ama çok zor olduğu söyleniyor ben denemeyi göze alamadım
Aynen bende Leslie için düşündüm ama evet karnı sıkmak zor olur korse kesin katlanıroturmak bile yeterince zor oluyor ama ağustosa kadar bu göbeğin gitmesi lazım
Yaaa tebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsinve sonunda hamileyim kızlar :)
Ben de yamuna korse var canım çelik balenli olanlardan ne zamandır var ama sıkılıp sıkılıp bırakıyorum düzenli kullanmam lazım artıkHangi korse bu kızlar C Cagrihilal1 bende almayı istiyorum ama kararsızım
Yaaa tebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin
Onu bende çok duydum Bi bakayım benimde göbek için Bi şeyler kullanmam lazımBen de yamuna korse var canım çelik balenli olanlardan ne zamandır var ama sıkılıp sıkılıp bırakıyorum düzenli kullanmam lazım artık
Ben simdi disari ciktim en ust iki kopcasini actim sıkıntı giderildiBenim de çok fena taşırdıBen de hiç dışarıda kullanabileceğimi sanmıyorum artık evde takarım yorumlara güvenerek aldım inşallah bizde de etkili olur
Bende cok kararsizlikla aldim sonucu bilmiyorum daha benimki de elita diye bir markanin lateks korsesi daha ilk gunum sonuc ne olur bilmiyorum. Kullandikca daha iyi fikir verebilirim. Duzenli kullanacagim sonuclari yazarimHangi korse bu kızlar C Cagrihilal1 bende almayı istiyorum ama kararsızım
Yaaa tebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin
Ben de ayni durumdayım. O yüzden cumaya daha hafif olacagimizi düşünüyorumBugün regl oldum canım 1 hafta geçmişti o yüzden çok şişkinlik var patlicak bomba gibi vücudum
Sizden hsber bekliyorum o halde bir yandan da araştırmaya devam tabi kiBende cok kararsizlikla aldim sonucu bilmiyorum daha benimki de elita diye bir markanin lateks korsesi daha ilk gunum sonuc ne olur bilmiyorum. Kullandikca daha iyi fikir verebilirim. Duzenli kullanacagim sonuclari yazarim
Yeni tartın gelmedi henüz değil mi? Bir de regl öncesi şişkinlik illa ki oluyor, gögüslerimizin bile şiştiğini hissediyoruz artı görmen çok normal. Cumaya kadar halledersin sen merak etme.
Dün çok yiyemedim evet, bugün de öyle hala kahvaltıyla duruyorum. İşler yoğun olunca bitirmeden yemek yiyemiyorum öyle de inat bir huyum var. Senin menülerini görüyorum takip ediyorum ancak alıntılayıp yorumlayamadım kusura bakma. Kötü bir ortiyim itiraf etmeliyim ki.Cok bisey yememissin uzgun oldugun için sanirim normal olur boyle donemler arkadasinin babası nasil oldu.
Ben bugun detoks yapacaktim arkadasa gidecegim diyeti bozmam insallah detoksuda bozmak zorunda kalacak biseyle karsilasmam. Kabagimi yiyip gidecegim eve donunce gec olur if saatini gecer. Stresli bir gun daha benim icin
bu tanesi , ben un alacaksın anladım. kabuksuz olandan al .yorumları oku öyle .ben pilavınıda yaptım güzeldi. yanına lahana haşladım güzel olduValla buralarda bulamadım hafta sonu yemek sepetinden bunu buldum bunu alacağım mecbur. Kokuyor mu ki
hayırlı olsun analı babalı büyütsünnnve sonunda hamileyim kızlar :)
Kullanmaya yeni başlayacağım ben de canım bir etkisi olursa anlarsam mutlaka haberdar ederimSizden hsber bekliyorum o halde bir yandan da araştırmaya devam tabi ki
O zaman kesin ihmal etmeden takayım acil göbeğimin gitmesi lazımKizlar ben de korse kullaniyorum. Balenli alin bence. Balensiz denemek için almıştım otururken mideyle karnin ortasina buzusup toplaniyor
Ben 6 saat takiyorum, faydasini da gördüm
Çok mantıklıBen simdi disari ciktim en ust iki kopcasini actim sıkıntı giderildi
Kısır çorba pilav tarifleri buldum onları denicem inşallahbu tanesi , ben un alacaksın anladım. kabuksuz olandan al .yorumları oku öyle .ben pilavınıda yaptım güzeldi. yanına lahana haşladım güzel oldu
İlk aldığımda geçen kasım ayıydı 46-44 arasıydım 44 almıştım ama hiç kullanmamıştım şimdi tam 44 bedenim ama 42 alsaymışım daha iyi olacakmış gerçekten artık yapacak bir şey yok
Teşekkürler kaptan inşallah bakalım bu hafta Cuma’ya kadar kaç kilo olucamCanım süper eksi cumaya katlanacak ne güzel
Ortim kaderdaşız bu hafta bende de büyük Bi artı var ama hallederiz bence biz. Senin ki regli den de kaynaklı olabilir
Umarım sende de işe yarar canımİlk aldığımda geçen kasım ayıydı 46-44 arasıydım 44 almıştım ama hiç kullanmamıştım şimdi tam 44 bedenim ama 42 alsaymışım daha iyi olacakmış gerçekten artık yapacak bir şey yokiyi para verdim bir iki ay bunu kullanırım sonra yenisini alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?