Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Az az sık sık yemişsin o yüzden menü spor ve su da sıkıntı yok gayet iyi ortim:)

Mathildablue ortiiim tam ben de sana yazıyordum. Hic kacamak yapmamissin üstüne cok iyi bir spor, galiba bu hafta sonucumuz iyi olacak(inşallah)
Ya aslında ufak tefek yapıyorum ben kaçamak tatlı mesela dondurma ya da 1 tane ufaktan tatlı bisi yiyorum hem içimde kalmamış oluyor hem kalori olarak asmıyor:) biraz hareketli olmama güveniyorum galiba uzun zamandır pirinc yemiyordum yedim bugün. İnsallah iyi bir sonuc olur simdiden hedefimi tutturdum artı cıkmazsa cumaya kadar :)sen de güzel gidiyorsun ortim

Aynen canım en son geçen Mart ayında gitmiştik çocuklar haftada iki gün biz de 4 gün gideceğiz inşallah şu bir ayı covid kapmadan atlatırız
Neyse yarına artık, ben yaptım aradan çıktı Ahaha doğru bayadır okullar kapalı değil mi? Her gün mü gidilecekmiş okula tam takip edemedim

Sen bu hafta evde değildin dimi canım düzenin bozulduğu için olabilir cuma gününe kadar biraz dikkat etmeye çalış en azından sabit bitirsen bile haftayı yeter
Aynen tatlım eşimin memleletindeyiz hava soğuk burda kütahya simav su içemiyorum inşallah kuzu dikkat edicem

Çok şükür ağrılarım bitti canım, tüm gün dışardaydım lakin. Birde motor sürüyordum yağmura yakalandım, eve yetişemeyince bi sandviç yedim, o kadar aç aç araç kullanmak istemedim, ama akşam pek bişey yemedim toplam kalorim yine düşük dengeledim gibi bişey
Ödem için yeni bi çay aldım onu içiyorum 3 gündür, bi iki güne farkı görürüm inşallh senin nasıl herşey yolunda mı..?

Sağolasın canım benim bu dişi çektirmem Lazım yıllardır aynı ağrı da korkudan ah ah

Gayet güzel menü canım şifa olsun sporda yapabilsen çok iyi olurmuş, çarşamba ikimizde kendimizi gazlayalım şu sporları yapalım

Ne güzel motor sürüyorsun çok havalı ne çayı canım hemen not alayım ben bugün marketti yemekti hep onlarla uğraştım yarın da bütün gün sular kesik o yüzden bugünden halletmem gerekti birçok şeyi sonra birde haftaya okula gideceğimiz haberi gelince hiç spor yapamadım yarın telafi edeceğim inşallah senin de kalori olarak iyi canım ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece o da ödem yapabiliyor yarın ve çarşamba kesin spor yapalım o yüzden birinci geleceğiz sonuçta

Sende ki şişkinlik neden oldu canım

Ümrancım önemli bir artı değil cumaya eksi geleceksin bence
Kaptanım ben adet oldum 1 haftadır bekliyordum 1 hafta gecikti aslında artık bazen oluyorum bazen olmuyorum oruç ayında 11 gün sürdü hiç okadar sürmezdi

ummhnisa canım sanada günaydın nasıl sın canım ikimizde 1 kilo artıdayız bu, hafta çok, dikkatli olalım canım
Dün akşam yürüyüş yaparken çok, fena sancı, girdi ama yinede bırakmadım bugün rahat olurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…