Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım normalde iyi bir ortaksın sadece bu hafta çok aktif değilsin orda da hilalin müthiş şansı devreye girmiş C Cagrihilal1 :)
İstersen cuma günü karar ver sonraki hafta programın yine yoğun olacak gibiyse Zeynep yarimuhendis dediğin gibi ayarlar zor bir hafta oldu senin için :/

Çok güzel açılış canım, tebrikler

Oooo süpersin canım

Ortiim süpersin

Ablam da öyle yapıyor ya sabah akşam yulaf yiyor baya iyi eksi görüyor sonraki güne ama bende işe yaramadı denedim de

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm

Sizleri de tebrik edeeim kızlar muhteşemsiniz

Çok iyi kızlar daha şimdiden böyleyse cuma günü çok iyi eksiler gelecek

Teşekkürler kızlar normalde ugrasıp göremediğim eksiyi stresten verdim resmen

Carsambaya falan gelir belki daha gelmedi tartim. Cumaya Allah kerim

Kızlar sporlar yapıldı mısöyleyene bakın ben de daha yapmadımakşam yapacağım bugünü boş geçirmeyelim canlar herkes kendine uygun bir spor seçsin yapsın emi
Aslında karnım ağrıyordu ama buraya yazacağım diye yarim saate yakin eliptik bisiklet bindim

Olsun canim arada oluyor boyle sıkıntı degil ikimizde kontrollu gidiyoruz zaten idare ederiz boyle

Menün yine çok iyi, ufak tefek kaçamaklar da kaçamaktan bile sayılmaz aslında. Çok yememişsin zaten. Ödem tutuyorsa vucudun kabak yoğurt ikilisi detoks için güzel seçim olmuş. Ramazanda bu şekilde 3 kilom gitmişti iki günde bir kabak yiyordum neredeyse.
Sporun da güzel, Cuma eksi göreceksin bence.

Afiyet olsun ortim menün güzel ben de yazdım ama etiketi yine unutmuşum sonradan ekledim belki bildirim gelmez.

Insallah bu cuma eksiyi goreyim artik
Sende bu menulerle guzel bir eksi goreceksin belli. Senin normal menu benim detokstan daha iyiymis

Gayet iyi canım bu yoğunluğa rağmen hoş menülerin gözüme çarptı hiçbir şey yemiyorsun gibi bir şey cuma günü daha çok eksi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…