- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.621
Aynen canım inşallah işe yararUmarım sende de işe yarar canımboşver kullan yani hiç yoktan iyidir
Seninkinin markası ne canım faydasını gördün mü senKizlar ben de korse kullaniyorum. Balenli alin bence. Balensiz denemek için almıştım otururken mideyle karnin ortasina buzusup toplaniyor
Ben 6 saat takiyorum, faydasini da gördüm
Sende ki şişkinlik neden oldu canımBende artı 1 canım 69 geldim cumaya kadar veririz inşallah
Ümrancım önemli bir artı değil cumaya eksi geleceksin benceİyi haftalar kızlar
Cuma 84
Bugün 84.3
Canım normalde iyi bir ortaksın sadece bu hafta çok aktif değilsin orda da hilalin müthiş şansı devreye girmişDün çok yiyemedim evet, bugün de öyle hala kahvaltıyla duruyorum. İşler yoğun olunca bitirmeden yemek yiyemiyorum öyle de inat bir huyum var. Senin menülerini görüyorum takip ediyorum ancak alıntılayıp yorumlayamadım kusura bakma. Kötü bir ortiyim itiraf etmeliyim ki.
Cherry Mom yarimuhendis canlarım, ben iş yoğunluğundan ötürü eve gidince yorgunluktan hemen devriliyorum. Zaman zaman ortilerimin menülerini yorumlayamıyorum, o sebeple beni bir sonraki hafta orti listesinden çıkartarak cezalandırmalısınız kanımca. Hak geçiyor gibi sanki böyle çünkü..
Çok güzel açılış canım, tebrikler
Oooo süpersin canım
Ortiim süpersin
Ablam da öyle yapıyor ya sabah akşam yulaf yiyor baya iyi eksi görüyor sonraki güne ama bende işe yaramadı denedim de
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm
Sizleri de tebrik edeeim kızlar muhteşemsiniz
Çok iyi kızlar daha şimdiden böyleyse cuma günü çok iyi eksiler gelecek
Teşekkürler kızlarCanım hoşgeldin aramıza G gibivegibi :)
Ben Esra takım kaptanıyım
Hedef kilon ve güncel kilon arasındaki fark yarışma kurallarına uymuyor ama sen yinede takım içinde bizle kalabilir motivasyon kurabilirsin canım sadece diğer takımlarla yarıştığımız bir listemiz var seni kural gereği oraya alamayız onun dışında herşeye dahil olabilirsin
Ah canım çok üzüldüm bende ama şu fani dünyada hepimizin bir vadesi var arkadaşında kendini suçlu hisstmesin
Harika adım sayısı
Süper çok sevindim canım
Eline sağlık hazalcımveee seni C Cagrihilal1 matteroftime ı tebrik ederim
Diğer kızlar sopamı alıp geliyorum bu ne hallll bugün spor günüü bu tabloo dolup taşsınnnn
Oooo en nefisinden bir eksiiii harikasın
Eline sağlık canım
@Clair de lune geçen haftada eksikleri çoktu çıkaralım olmadı listeden geri geldiğinde de düzenli 3 5 gün paylaşsın önce bir alışsın spkra al listeye olur mu :))
Süpersiiin canım
Harikaaa Hazalcım
Halllersin canımcuma günü eksi bizimdir
Önemli bir artı değilmiş canım
Bu biraz fazla olmuş yadikkat edelim kuzum
Güzel canım
Bütün suç bulgurun mu
Ayy ne diyorsun çok gelmiş senin oğlan daha küçük değil mi ne yapmış öyle canım
Benim aklıma öyle şeyler gelmedi tatlım ya tüh kötü olmuş küçük beyi başı boş bırakmamak gerek
Carsambaya falan gelir belki daha gelmedi tartim. Cumaya Allah kerimYeni tartın gelmedi henüz değil mi? Bir de regl öncesi şişkinlik illa ki oluyor, gögüslerimizin bile şiştiğini hissediyoruz artı görmen çok normal. Cumaya kadar halledersin sen merak etme.
Ben eve gidince tartılıp bildirim yapayım. Sabah tartılamadım maalesef şu anda da ofisteyim.
Markasını unuttum canım maalesef ama iç giyim dükkânından aldim 3 yil once hala kullanıyorum. Onemli olan bence dediğim gibi balenli olması ve balenlerin belli bir esneklige sahip olmasiSeninkinin markası ne canım faydasını gördün mü sen
Aslında karnım ağrıyordu ama buraya yazacağım diye yarim saate yakin eliptik bisiklet bindimKızlar sporlar yapıldı mısöyleyene bakın ben de daha yapmadım akşam yapacağım bugünü boş geçirmeyelim canlar herkes kendine uygun bir spor seçsin yapsın emi
Olsun canim arada oluyor boyle sıkıntı degil ikimizde kontrollu gidiyoruz zaten idare ederiz boyleDün çok yiyemedim evet, bugün de öyle hala kahvaltıyla duruyorum. İşler yoğun olunca bitirmeden yemek yiyemiyorum öyle de inat bir huyum var. Senin menülerini görüyorum takip ediyorum ancak alıntılayıp yorumlayamadım kusura bakma. Kötü bir ortiyim itiraf etmeliyim ki.
Cherry Mom yarimuhendis canlarım, ben iş yoğunluğundan ötürü eve gidince yorgunluktan hemen devriliyorum. Zaman zaman ortilerimin menülerini yorumlayamıyorum, o sebeple beni bir sonraki hafta orti listesinden çıkartarak cezalandırmalısınız kanımca. Hak geçiyor gibi sanki böyle çünkü..
Evet benimki de balenli balen olmasa katlanirMarkasını unuttum canım maalesef ama iç giyim dükkânından aldim 3 yil once hala kullanıyorum. Onemli olan bence dediğim gibi balenli olması ve balenlerin belli bir esneklige sahip olmasi
Menün yine çok iyi, ufak tefek kaçamaklar da kaçamaktan bile sayılmaz aslında. Çok yememişsin zaten. Ödem tutuyorsa vucudun kabak yoğurt ikilisi detoks için güzel seçim olmuş. Ramazanda bu şekilde 3 kilom gitmişti iki günde bir kabak yiyordum neredeyse.Ben bugun detoks yapiyordum pek detoks gibi olmadi sacma bisey oldu ama açım yine de
Kahvalti
1 tane kozlenmis yesil biber
Salatalik
10 tane badem
2 kayisi
Ogle
1 kabak 3 yk kasigi yogurtla yogurtlu kabak
Arkadasa gidecegim demjstim. Oda yogurtlu kabak yapmis ama o kabaklari cok az yagda kizartmis 2 yemek kasigi ondan yedim. Giderken karpuz ve yeni dunya almistim ayip olmasin diye birazda karpuzla gunu kurtardim. Yarin tam yaparim insallah.
3 lt su
Spor
30 dk kardio
1 saat kosu bandinda yuruyus
Cherry Mom ummhnisa hzlsel redsonja87
Afiyet olsun ortim menün güzel ben de yazdım ama etiketi yine unutmuşum sonradan ekledim belki bildirim gelmez.31 Mayıs:
Sabah:
1 kuru kayısı, 1 haşlanmış yumurta, 40 gr beyaz peynir, 15 gr çeçil peyniri, 7 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek, domates, salatalık, 1 avuç maydanoz
Akşam:
Yarım kase şehriye çorbası
Yarım tabaktan fazla ıspanak, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim tahıllı ekmek
2 litre su
Dün çok spor yaptım bugün yapamam sanırım, yaparsam eklerim
Cherry Mom Anka ummhnisa hzlsel
Menün güzel ortim afiyet olsun31 Mayıs
11:00
1 haşlanmış yumurta
Közlenmiş biber
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim tb ekmek
18:00
5 kaşık bezelye
3 dilim karpuz
2 dilim tb ekmek
Salata
spor maalesef yine yapamadım
Su:2,5 litre
Cherry Mom ummhnisa matteroftime
Insallah bu cuma eksiyi goreyim artikMenün yine çok iyi, ufak tefek kaçamaklar da kaçamaktan bile sayılmaz aslında. Çok yememişsin zaten. Ödem tutuyorsa vucudun kabak yoğurt ikilisi detoks için güzel seçim olmuş. Ramazanda bu şekilde 3 kilom gitmişti iki günde bir kabak yiyordum neredeyse.
Sporun da güzel, Cuma eksi göreceksin bence.
Sende bu menulerle guzel bir eksi goreceksin belli. Senin normal menu benim detokstan daha iyiymisSabah
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane tb ekmek
Biraz domates sosu
Ara
Türk kahvesi
Ara
Çay
Akşam 2 yk bulgur pilavı
Yarım tabak taze fasülye yemeği
Su 2.5 Lt
Spor
Yok
Cherry Mom ummhnisa C Cagrihilal1
Gayet iyi canım bu yoğunluğa rağmen hoş menülerin gözüme çarptı hiçbir şey yemiyorsun gibi bir şey cuma günü daha çok eksi görürsünCherry Mom kaptanım biraz geç oldu ancak henüz tartılabildim. Cumaya göre -100 gram daha gitmiş. 56 kiloyum. Cuma günü hedefim 55.8 olsun. yarimuhendis hzlsel kızlar inşallah doğru yere etiketlemişimdir sizi. Kilo bildirimim bu şekilde, bilgilerinize arz olunur
Sakıncası yoksa haftaya eklesen olur mu canım tam oturtamadım onu daha
Ay bende menüye Leslie yazdım ama hiç yapasım yok okulların açılacağı haberi beni allak bullak etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?