Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim biraz gitti şimdi oğlumu okuldan alıp gelicem sabah Bi yumurta yemiştim başka bişey yemedim gelince tartılıcam Bi daha

Valla getirden sipariş verdim öyle standart bi çay herby detoks yazıyor üzerinde ama sevdim rahatlattı baya, birde bugün artılar gitmiş sabitim şuan biliyorum KB fazla oldu dün ama o kadar aç şehir trafiğine çıkmak istemedim gözüm kararır bişey olur diye :/
Evin işi zaten yap yap bitmİyor yalnız yaşıyorum yine iş yine iş aynen birinci olucaz yarın spor yapalım mutlaka

Canım boyun kaç bilmiyorum lakin bu kiloda 700 kaloriye çekersen hem zayıflaman neredeyse tamamen durur vücut kendini korumaya alır ve iç organların zarar görür, ortalama bi İnsanın günlük 1200 kalori alması Lazım ki senin muhtemelen bundan fazladır, bildiğim iyi bir iki site var istersen yazarım oradan vücut yağını günlük minimum kalori ihtiyacını hesapla ona göre bişey belirle. 700 kalori çok yanlış ve sağlıksız bir beslenme aman diyim. Ben 1400ü yakalayamadığım için zayıflamam yavaşladı şuan ve bitkin hissediyorum ama farklı sıkıntılardan yapamadım yani aç kalayım diye değil, ben o kalori hesaplarıyla yaptığım diyetler sonucu safra kesemi kaybettim, seni de uyarmak istedim sadece yine de sen bilirsin

Teşekkürler canım. Uyarini dikkate alacağım. O sitenin adını verir misin lütfen?

Çok güzel dengelemişsin tebrik ederim seni harika menü

Ben bu pazartesi tatrılmadım sabah okula gittim aceleyle unutmuşum bakalım sürpriz olacak yarın oğlumun doğumgünü bakalım mecbur pasta alacağım

Sana karbonhidrat fazla dedim bugün benim menü öyle olacak ben de tartıldım sabah -600 üm cuma gününe göre inşallah daha da gider bugün de yarın da muhakkak az da olsa spor yapacağım

Sağol canım, yoga olabilir bir de uyku saatlerim düzensin günden güne bi gün az uyudum bir gün çok belki o da etkilemiştir
Geçmiş olsun canım
Uyku çok önemli uzmanlar hafta sonu bile dinlenmek amacıyla geç kalkmayın yine aynı saatinizde yatın kalkın diyorlar biyolojik saati hiç bozmamak lazım insana iyi gelmek şöyle dursun sersemleştiriyor hemenn

yarimuhendis canım nerelerdesin dün menü de yazmamışsın merak ettim
Ah canım benim dün teyzemlere geldim sınavlardan önce kuzenlerle eğlendik baya o anın şeyiyle unutmuşum girmeyi telefonun şarjı bitti geri takmadım falan ve biraz kötü beslendim hala burdayım yeni yeni geldik kendimize uyandık falan ancak girdim

Sağol kaptanım dikkat ediyorum fazladan bir şey yemiyorum kaçamak yapınca Biliyorum ki 1 hatanız onu vermekle geçiyor

Çok iyi yapmışsın canım ne güzel eğlenmişsinizdir sen yine de o kadar kötü beslenmemişsindir dikkat etmişsindir

Çok iyi yapmışsın canım ne güzel eğlenmişsinizdir sen yine de o kadar kötü beslenmemişsindir dikkat etmişsindir
Canım inan kötüydü cumaya kadar artımı birazcık azaltmaya çalışacağım eksi gelmek ve sabit gelmek planlarım arasında bile değilama neyse bunu da hallederiz bir şekilde baksanıza kilo korumanızda bana benzetin çok iyi kilomu koruyorum hep aynı sulardayım

Arkadaşlar geçen haftadan bu yana sütümde eksilme var promalt bugün kullanmaya başladım ama onun da bir kutusu 1000 kalori kilo yapar mı acaba ya tedirgin oldum, kullanan ya da bilgisi olan var mı?
Ablam kullanıyordu canım hatta ramazanda oruç tuttuğu için sahurda promaltın yeşil olanından içiyordu bir olumsuz etkisi olmadı kilosunda hatta verdi bile ama 1000 kalori değildir o yanlışın var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…