- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.681
Elşne sağlık kaptanım29 Mayıs - 4 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Deniz ve Kum
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
yarimuhendis
@melita09
@Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
@pacman
@redsonja87
@Kendinin en iyi hali ol
kollontai
@matteroftime
Anka
@Clair de lune
@missbellaa
@birniyetmeselesi
@gibivegibi
runib
Canım benim biraz gitti şimdi oğlumu okuldan alıp gelicem sabah Bi yumurta yemiştim başka bişey yemedim gelince tartılıcam Bi dahaummhnisa canım sanada günaydın nasıl sın canım ikimizde 1 kilo artıdayız bu, hafta çok, dikkatli olalım canım
Dün akşam yürüyüş yaparken çok, fena sancı, girdi ama yinede bırakmadım bugün rahat olurum inşallah
rüzgardamı kaldın acabaGünaydın kızlar, çok kötü uyandım ben yüzüm çok şiş sanki. Tüm kaslarım ağrıyor. Kendime gelemedim hala, neden olabilir acaba
Dışarı çıkmadım ki, akşam bir markete gittim geldim sadecerüzgardamı kaldın acaba
Valla getirden sipariş verdim öyle standart bi çay herby detoks yazıyor üzerinde ama sevdim rahatlattı baya, birde bugün artılar gitmiş sabitim şuanNe güzel motor sürüyorsun çok havalıne çayı canım hemen not alayım ben bugün marketti yemekti hep onlarla uğraştım yarın da bütün gün sular kesik o yüzden bugünden halletmem gerekti birçok şeyi sonra birde haftaya okula gideceğimiz haberi gelince hiç spor yapamadım yarın telafi edeceğim inşallah senin de kalori olarak iyi canım ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş sadece o da ödem yapabiliyor yarın ve çarşamba kesin spor yapalım o yüzden birinci geleceğiz sonuçta
Canım boyun kaç bilmiyorum lakin bu kiloda 700 kaloriye çekersen hem zayıflaman neredeyse tamamen durur vücut kendini korumaya alır ve iç organların zarar görür, ortalama bi İnsanın günlük 1200 kalori alması Lazım ki senin muhtemelen bundan fazladır, bildiğim iyi bir iki site var istersen yazarım oradan vücut yağını günlük minimum kalori ihtiyacını hesapla ona göre bişey belirle. 700 kalori çok yanlış ve sağlıksız bir beslenme aman diyim. Ben 1400ü yakalayamadığım için zayıflamam yavaşladı şuan ve bitkin hissediyorum ama farklı sıkıntılardan yapamadım yani aç kalayım diye değil, ben o kalori hesaplarıyla yaptığım diyetler sonucu safra kesemi kaybettim, seni de uyarmak istedim sadece yine de sen bilirsinGünaydınlar
@Mathildablue ortiim dün 1400 kalori alınca korktum ama sanırım spor sayesinde hala 68.3 üm, cok rahatladim.Kalorimi 700e çekmeyi istiyorum. Bugün oburluk yok bana:)
Senin bugün planın ne spor kalori...?
Geçmiş olsun canım yogadan mı oldu acaba hiç yapmadım. ben de uyuyamadım gece sersem gibiyim gözüm açılmıyorGünaydın kızlar, çok kötü uyandım ben yüzüm çok şiş sanki. Tüm kaslarım ağrıyor. Kendime gelemedim hala, neden olabilir acaba
Teşekkürler canım. Uyarini dikkate alacağım. O sitenin adını verir misin lütfen?Valla getirden sipariş verdim öyle standart bi çay herby detoks yazıyor üzerinde ama sevdim rahatlattı baya, birde bugün artılar gitmiş sabitim şuanbiliyorum KB fazla oldu dün ama o kadar aç şehir trafiğine çıkmak istemedim gözüm kararır bişey olur diye :/
Evin işi zaten yap yap bitmİyor yalnız yaşıyorum yine iş yine işaynen birinci olucaz yarın spor yapalım mutlaka
Canım boyun kaç bilmiyorum lakin bu kiloda 700 kaloriye çekersen hem zayıflaman neredeyse tamamen durur vücut kendini korumaya alır ve iç organların zarar görür, ortalama bi İnsanın günlük 1200 kalori alması Lazım ki senin muhtemelen bundan fazladır, bildiğim iyi bir iki site var istersen yazarım oradan vücut yağını günlük minimum kalori ihtiyacını hesapla ona göre bişey belirle. 700 kalori çok yanlış ve sağlıksız bir beslenme aman diyim. Ben 1400ü yakalayamadığım için zayıflamam yavaşladı şuan ve bitkin hissediyorum ama farklı sıkıntılardan yapamadım yani aç kalayım diye değil, ben o kalori hesaplarıyla yaptığım diyetler sonucu safra kesemi kaybettim, seni de uyarmak istedim sadece yine de sen bilirsin
Çok güzel dengelemişsin tebrik ederim seni harika menüKahvaltı: 20 gr süzme, 1 yumurtadan omlet, 1 form etimek, 10 gr ceviz
Öğle: 1 kepçe mercimek çorbası, 1 kibrit kutusu kadar et, 3-4 çatal şehriye pilavı, 1 minik çatal trileçe (Öğle yemeğini okulda yemek zorunda kaldım. Kızartma falan da vardı, hiç hiç yemedim.)
Ara: 100 gr yoğurtlu pancar, 1 ceviz
Akşam: 1 kepçe domates çorbası, 40 gr biftek, 2 yk taze fasulye, 50 gr yoğurtlu pancar, salata
Su: 2200 ml
Spor: 11000 adım
Cherry Mom ummhnisa @olvidos
Ben bu pazartesi tatrılmadım sabah okula gittim aceleyle unutmuşum bakalım sürpriz olacak yarın oğlumun doğumgünü bakalım mecbur pasta alacağımEvet yazmadığını gördüm orticiğim. Önemli değil, bir daha unutmazsın.Ben de bugün tartıldım, yine artı çıktım... Hala regl olamadım çok mutsuzum. İnşallah cumaya kadar iner. Sende durumlar nasıl? Hastaneye gittiğim için çok yazamıyorum buraya. Ama en kötü akşamları her şeyi okurum. Merak etme.
Sağol canım, yoga olabilir bir de uyku saatlerim düzensin günden güne bi gün az uyudum bir gün çok belki o da etkilemiştirGeçmiş olsun canım yogadan mı oldu acaba hiç yapmadım. ben de uyuyamadım gece sersem gibiyim gözüm açılmıyor
Sana karbonhidrat fazla dedim bugün benim menü öyle olacakValla getirden sipariş verdim öyle standart bi çay herby detoks yazıyor üzerinde ama sevdim rahatlattı baya, birde bugün artılar gitmiş sabitim şuanbiliyorum KB fazla oldu dün ama o kadar aç şehir trafiğine çıkmak istemedim gözüm kararır bişey olur diye :/
Evin işi zaten yap yap bitmİyor yalnız yaşıyorum yine iş yine işaynen birinci olucaz yarın spor yapalım mutlaka
Canım boyun kaç bilmiyorum lakin bu kiloda 700 kaloriye çekersen hem zayıflaman neredeyse tamamen durur vücut kendini korumaya alır ve iç organların zarar görür, ortalama bi İnsanın günlük 1200 kalori alması Lazım ki senin muhtemelen bundan fazladır, bildiğim iyi bir iki site var istersen yazarım oradan vücut yağını günlük minimum kalori ihtiyacını hesapla ona göre bişey belirle. 700 kalori çok yanlış ve sağlıksız bir beslenme aman diyim. Ben 1400ü yakalayamadığım için zayıflamam yavaşladı şuan ve bitkin hissediyorum ama farklı sıkıntılardan yapamadım yani aç kalayım diye değil, ben o kalori hesaplarıyla yaptığım diyetler sonucu safra kesemi kaybettim, seni de uyarmak istedim sadece yine de sen bilirsin
Geçmiş olsun canımSağol canım, yoga olabilir bir de uyku saatlerim düzensin günden güne bi gün az uyudum bir gün çok belki o da etkilemiştir
Elşne sağlık kaptanım
Ah canım benim dün teyzemlere geldim sınavlardan önce kuzenlerle eğlendik baya o anın şeyiyle unutmuşum girmeyi telefonun şarjı bitti geri takmadım falan ve biraz kötü beslendim hala burdayım yeni yeni geldik kendimize uyandık falan ancak girdim
Sağol kaptanım dikkat ediyorum fazladan bir şey yemiyorum kaçamak yapınca Biliyorum ki 1 hatanız onu vermekle geçiyorAnladım canımmm
Çok dikkat et o halde olur mu tamamı ödem ise ödem atacak şeyler içmekte fayda var
Ödem yapacak şeylerden uzak durup yeterli miktarda su içmeyide ihmal etme canımyeterli sürede zamanımız var amacımız eksi elde etmek olsun
Çok iyi yapmışsın canım ne güzel eğlenmişsinizdirAh canım benim dün teyzemlere geldim sınavlardan önce kuzenlerle eğlendik baya o anın şeyiyle unutmuşum girmeyi telefonun şarjı bitti geri takmadım falan ve biraz kötü beslendim hala burdayım yeni yeni geldik kendimize uyandık falan ancak girdim
Canım inan kötüydü cumaya kadar artımı birazcık azaltmaya çalışacağım eksi gelmek ve sabit gelmek planlarım arasında bile değilÇok iyi yapmışsın canım ne güzel eğlenmişsinizdirsen yine de o kadar kötü beslenmemişsindir dikkat etmişsindir
Ablam kullanıyordu canım hatta ramazanda oruç tuttuğu için sahurda promaltın yeşil olanından içiyordu bir olumsuz etkisi olmadı kilosunda hatta verdi bile ama 1000 kalori değildir o yanlışın var benceArkadaşlar geçen haftadan bu yana sütümde eksilme var promalt bugün kullanmaya başladım ama onun da bir kutusu 1000 kalorikilo yapar mı acaba ya tedirgin oldum, kullanan ya da bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?