- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.661
Amin inşallah canımSaglikla kucagina da alirsin insallah hayirli olsun
Çok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallahhayırlı olsun analı babalı büyütsünnn
Çok teşekkür ederim canımHangi korse bu kızlar C Cagrihilal1 bende almayı istiyorum ama kararsızım
Yaaa tebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin
Ortim dün yazmayınca yine unuttun sandımm31 mayıs pazartesi
Sabah
Biberli yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık
Öğle
Fırın şakşuka
Ara sütlü kahve
Akşam
Hindi sote 1 kase cacık
2 lt su
10 bin adım
Cherry Mom ummhnisa pacman hzlsel
Yokluğu anlaşılmaz mı bebişGünaydın dostlarııım.Nabersiniz? Bu aralar biraz yoğunum, çok giremiyorum. Fark ettiniz mi yokluğumu bakayım?? Her gün hastaneye gidiyorum, anniş de evde olmayınca ev işi de bende. Allah yardımcısı olsun bütün ev hanımlarının. Bi de üstüne çalışanlar da var. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Çekilecek çile değil.
Allah var babam yemek yapmama ucundan yardım ediyor. Ama toplaması sıkıntı zaten. Yemek yapması daha kolay. Bir de her yeri batırıyorlar. Rica ederim artık erkekler kendi dağıttıklarını “düzgünce” toplayıp temizlemeyi öğrensin.
İçimi döktüm rahatladım hehe
Inşallah canım. Diyetine baktım gayet iyi ve tabii hedefi tutturman ayrica takdire değerYa aslında ufak tefek yapıyorum ben kaçamak tatlı mesela dondurma ya da 1 tane ufaktan tatlı bisi yiyorum hem içimde kalmamış oluyor hem kalori olarak asmıyor:) biraz hareketli olmama güveniyorum galibauzun zamandır pirinc yemiyordum yedim bugün. İnsallah iyi bir sonuc olur simdiden hedefimi tutturdum artı cıkmazsa cumaya kadar :)sen de güzel gidiyorsun ortim
Anladım canımmmKaptanım ben adet oldum 1 haftadır bekliyordum 1 hafta gecikti aslında artık bazen oluyorum bazen olmuyorum oruç ayında 11 gün sürdü hiç okadar sürmezdi
Kolay gelsin canımGünaydın canlar oğlanı derse kaldırdım
Selammm pacomm yookluğun hissediliyor tabiiGünaydın dostlarııım.Nabersiniz? Bu aralar biraz yoğunum, çok giremiyorum. Fark ettiniz mi yokluğumu bakayım?? Her gün hastaneye gidiyorum, anniş de evde olmayınca ev işi de bende. Allah yardımcısı olsun bütün ev hanımlarının. Bi de üstüne çalışanlar da var. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Çekilecek çile değil.
Allah var babam yemek yapmama ucundan yardım ediyor. Ama toplaması sıkıntı zaten. Yemek yapması daha kolay. Bir de her yeri batırıyorlar. Rica ederim artık erkekler kendi dağıttıklarını “düzgünce” toplayıp temizlemeyi öğrensin.
İçimi döktüm rahatladım hehe
Çok iyi canım tebriklerCherry Mom kaptanım biraz geç oldu ancak henüz tartılabildim. Cumaya göre -100 gram daha gitmiş. 56 kiloyum. Cuma günü hedefim 55.8 olsun. yarimuhendis hzlsel kızlar inşallah doğru yere etiketlemişimdir sizi. Kilo bildirimim bu şekilde, bilgilerinize arz olunur
UYE | 31 Mayıs |
| ------ |
| ------ |
@olvidos | 1 |
@karabiber01 | 1 |
M monarosaa | ------ |
| 1 |
| 2 |
C Cagrihilal1 | 3+6 |
| ------ |
| 1 |
| ------ |
| 4 |
| ------ |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?