- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.721
Kâğıt kalem hazır, nasıl birşey anlatir misin???Çilek detoksu buşdum 3 gün onu yapacağım delirmedik inşallah
Buyur canımKâğıt kalem hazır, nasıl birşey anlatir misin???
Teşekkürler canım. Yok bu benlik değilmiş ben de sandimki cilek diyeti deyince 1 Kilo cilek ye baska bisey yemeBuyur canım
Yine hafif cok guzel bir menu1 haziran menü
Sabah
Domatesli omlet
2 tane tb ekmek
Öğle
4 dilim patetes, 2 tane köfte(patates ve köfte kızartma değil yemek şeklinde tencerede pişmiş)
Ara1
Kahve
Ara 2
2 tane çiğ köfte
Akşam
Yok
Su 2.5 lt
Cherry Mom C Cagrihilal1 ummhnisa
İyiyim ortim, normale döndüm sağol sorduğun içinmatteroftime ortim nasıl oldun canım
Yaa harika bir haber canım tebrik ederim.Kizlaarr atandiimmmDualarinizla yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim
Cherry Mom Hedef60kgolmak Namaria muhursuzpusula Anka Mehfam ve etiketleyemedigim diger grup arkadaslarim
Süper menü canım valla eksiler seni bekliyorKahvaltı
3 yk yulaf, 1 armut, 5 çilek, 1 sb süt
Ara
1 sb kefir, 1 avuç kuruyemiş, 15 gr tb galeta
Akşam
7 yk Zeytinyağlı barbunya, 3 yk haşlanmış tb makarna, 1 kase yoğurt
Dukan birası, 2 LT su, beyaz çay
3 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa kollontai
Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım 90 doğumlusun sanırım aramızda bir yaş var demekhzlsel canım nasılsın? Benim yarın doğum günüm ayrıldığım erkek arkadaşım dün arayıp yalnız kalma ben yarın gelirim demişti bugün aradı benim işim çıktı ben gelmiyorum dedi, ne iş diyorum söyleyemem diyor birde, dalga geçiyor sanki ya benimle! Sinirlerim bozuldu vallahi, sabah kahvaltı yaptım sadece Fransızca dersim vardı bugün 3 saat eve mutlu mutlu döndüm sonra bu telefon! Gittim bira aldım akşam yemeğim iki bira sadece sanırım bugün yanında da biraz meyve yiyorum! Sanırım hayatımın en kötü yılıydı, geçen sene doğum dünümde hiç istememe rağmen mecburi uçuşla Türkiye’ye döndüm bu sene de böyle, 30 yaş resmen bi kabus gibi geldi geçti ya
slm canım halsizlik olmuyormu , zamanla mı azalttın . bende halsizlik oluyor1 haziran menüsü
Sabah 1 poset kahve(70 kalori)
Öğlen yarım paket eti form (80 kalori)
Akşam üzeri hazır olmayan sütlü kahve 1 küçük elma(80-90 kalori)
Akşam 3 kabak 350 kalori yoğurt 1 küçük elma yine yıkılıyor (480 kalori)
2 litreye tamamlanacak su
Spor: iyi yaptım 1 saat çok tempolu bisiklet
tüm gün salatalıkmı yiyeceksin, kalosi çok az . ben bekliyorum sonuçlarını :)Yarın salatalık diyetine başlıyorum. Ertesi gün tartilicam sevgili kadınlar, ise yaramissa buraya yazacağım.
Yine de merak eden varsa paylaşırım şimdiden
bence seni yokladı , duruyormu birirni bulmuşmu diye.. kimseyi bulamazsa sana dönüş yapacakhzlsel canım nasılsın? Benim yarın doğum günüm ayrıldığım erkek arkadaşım dün arayıp yalnız kalma ben yarın gelirim demişti bugün aradı benim işim çıktı ben gelmiyorum dedi, ne iş diyorum söyleyemem diyor birde, dalga geçiyor sanki ya benimle! Sinirlerim bozuldu vallahi, sabah kahvaltı yaptım sadece Fransızca dersim vardı bugün 3 saat eve mutlu mutlu döndüm sonra bu telefon! Gittim bira aldım akşam yemeğim iki bira sadece sanırım bugün yanında da biraz meyve yiyorum! Sanırım hayatımın en kötü yılıydı, geçen sene doğum dünümde hiç istememe rağmen mecburi uçuşla Türkiye’ye döndüm bu sene de böyle, 30 yaş resmen bi kabus gibi geldi geçti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?