Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hzlsel canım nasılsın? Benim yarın doğum günüm ayrıldığım erkek arkadaşım dün arayıp yalnız kalma ben yarın gelirim demişti bugün aradı benim işim çıktı ben gelmiyorum dedi, ne iş diyorum söyleyemem diyor birde, dalga geçiyor sanki ya benimle! Sinirlerim bozuldu vallahi, sabah kahvaltı yaptım sadece Fransızca dersim vardı bugün 3 saat eve mutlu mutlu döndüm sonra bu telefon! Gittim bira aldım akşam yemeğim iki bira sadece sanırım bugün yanında da biraz meyve yiyorum! Sanırım hayatımın en kötü yılıydı, geçen sene doğum dünümde hiç istememe rağmen mecburi uçuşla Türkiye’ye döndüm bu sene de böyle, 30 yaş resmen bi kabus gibi geldi geçti ya

Süper menü canım valla eksiler seni bekliyor

Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım 90 doğumlusun sanırım aramızda bir yaş var demek inşallah yeni yaşın sana hak ettiğin mutluluğu getirsin kuzum çok güzel bir sene geçirirsin inşallah tekrar yurt dışı planların var mı canım belki sana sürpriz yapacaktır ama ne olursa olsun iyi düşün sana yaşattıkları az değil üzülen sen olma sonra bence kendine yeni bir sayfa aç ve bence o insanı hayatına sokma bak yine üzmüş seni

slm canım halsizlik olmuyormu , zamanla mı azalttın . bende halsizlik oluyor

bence seni yokladı , duruyormu birirni bulmuşmu diye.. kimseyi bulamazsa sana dönüş yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…