- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.441
evet metabolizmam hızlı şükürler olsun kiçabuk veriyorum zaten ama biraz dura dura verecem galiba dediğin gibi..olsun verelimde dura dura olsun fark etmez
kızlar aynı anda bikaç alıntı nasıl yapılıyo bilmiyorum buradan cevaplayayım ben :78:
reklam derken mesela bacak çalışan göbek çalışanlar felan diye başlıklar var,oraya gidip takımı anlatabiliriz,bence herkes bu şekilde el ele kilo vermeyi tercih edecektirhep müşterimi bize gelsin birazda müşteriye biz gidelim nasılda sahiplendim biranda grubu yaa,aferin bana
pöpürlenmiş biber közlenmiş biber yani,ocağın üzerine tutup çeviriyoruz
innuk seni şikayeeeeeettttttttt ediceeeeeemmmmmmmmmm
Niyee kızz naptımda şikayet edicenn
Niyee kızz naptımda şikayet edicenn
ayy şeeeyy acemiyim ya bi yannışlık olmuş özür dilerim:92: ben maibeyazı şikayet edicektim beyaz ekmek yediği için grubuna,tabi şakasınaydı ama hatlar karışınca yanlış oldu :78: şurada cadılığı bile düzgüncene yapamadım
böyle oldum resmen heee naptım ki ben diyene.. benim eski işten kalma bi şikayet korkum var biri bana seni şikayet edicem diyince kalp krizi geçircek gibi oluyorum ..
şeeeyyy.. gerçekten yanlışlıkla oldu kusura bakma e mi? :18: hadi barışalım
yok mai burdurlu değilim canım niye sordun ki?
kızlarrr tam size yazdım benimkinden tel geldi, tabak çanaaagı hazırla belgrada gideyoozz mangal yapcez dedi, bende dururmuyum tabak canaktan önce kendimi hazırladııım
süslendim püsleendim, şimdi tabak çanagmı hzırlıcaaam :)
sohbetinize kalamıyorum kusura bakmayınnn, akşam pinik dönüşü ugrarımm gene :)
öperim hepinizi muahhhhhhh :)
Bol bol yazayım sayfalar ilerlesin:)
O zaman bana haftaya cumaya kadar 1 kg.verdircek bir program önerin lütfen bekliyorum önerilerinizi
Günaydın kızlar hepinize güzel hafta sonları diliyorum...
Gülsümcüm geldim haberin olsun...
Bende destek olucam kapanmaması için zaten hep yazıyordum motivasyonumu düşürdünüz uleynnnnn
Elifffimmm dün konuşamadık sen yazdığından ben yemek yapıyordum buraya gelirsen yaz emi:)
Bu arada tanışmadığım diğer takım arkadaşlarım benim adım Duygu burda olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz
zor gelmazse dukan diyeti yap bacım 1 değil 3 kg bile verirsin
Saol canım inşallah darısı başınıza.. eğer et ve süt ürünlerini seversen bence çok rahat yapılabilecek bir diyet.. bol bol yiyosun daha nolsun.. Ama tabi kitabı edinmek gerek zira kulaktan dolma bilgilerle bi yere kadar.. kitap her yerde bulunan bir kitap fiyatıda 12-13 tl falan ..innuk seni bu haftaki başarından dolayı tebrik ediyor süpeeer kilo vermişsin
şu dukana bendemi takılsam am kitapsız olmaz diyolar
kardeş takımlar ne güzel insanlarla dolu ya
çok şaşırdım böyle içten desteğe
çok saolun
hoşgeldin canım çok sevindim geldiğine...Gülsüm bacım beni çağırdın kendinnn yoksun yaaa
hepsiburadada kampanya vardı kargosuz 13 liraya...Saol canım inşallah darısı başınıza.. eğer et ve süt ürünlerini seversen bence çok rahat yapılabilecek bir diyet.. bol bol yiyosun daha nolsun.. Ama tabi kitabı edinmek gerek zira kulaktan dolma bilgilerle bi yere kadar.. kitap her yerde bulunan bir kitap fiyatıda 12-13 tl falan ..
Ayıp ettiniz kızlar..
her zaman geliriz sohbete.. siz çağırın yeter.. kardeşiz değilmi sonuçta..
Yaşasın diyet kardeşliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?