- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.461
hepsiburadada kampanya vardı kargosuz 13 liraya...
ben kitapçıdan 19 liraya aldım etket fiyatı
huhuu misafir geldii
Hoş geldin bebeeemmm neelerdesin görünmüyon hiç?? yada karşılaşamadık..
hosbuldum sekerim. bugun daha yeni girdim, calistim simdiye kadar
daha karnimi bile doyurmadan kendimi buraya attim
merhaba arkadaşlar artık bende sizinleyim...
yaaaaa tarihlere baktım neden kimse yook(
merhaba arkadaşlar artık bende sizinleyim...
Ayyy bende çok acıktım.. Gideyimde hindi atayım tavaya bugün saf protein günüm..
Oğlanda uyandı galiba takır tukur sesler geliyo içerden ben gidiyom arada uığrarım yine..
pardon arkadaşlar ya ben sizin kayıt tarihlerini en son yazl-ılan mesaj tarihi sandım bi baktım 2008 2009 neden kimse yok dedim ndan sonra :))
sogol innukcm hep beraber zayıflarız inşallah.. ya bu arada dukan diyeti nasıl yapılıyo ne yeniyo kii
Canım ben bu kiloya daha bu hafta düştüm ama diyetisyenin dediği doğrudur kilo azaldıkça ihtiyaç duyulan enerjide azalıyor spor takviyesi yapıp kasları kuvvetlendirme lazımki daha fazla enerji gereksin vücuda.. Bende kolay veremiyordum bu haftaya kadar iki ileri bir geri gidip geliyordum bakalım bundan sonra nolucak..bu arada innukcm senle aynı kilo sayılırız ben bu sabah 58.2 cıktım tartı da ve ben daha önce üç ay diyetisyene gitiştim o bana en zor veriilen kilo aralığında olduğumu sölemişti sen nasılsın bilmiyorum ama ben cok zor kilo veriyorum
Hosgeldin :))
Git bak bakalim yaramaza :) bos birakmaya gelmiyor senin pasayi
Bende ilknur canım memnun oldum..
bende oğlum için işi bıraktım 3 aydır evde oturuyorum. Bak ne güzel tatil yapmışsın o gelen kilolarıda yerleşmeden gönderirisin merak etme hiç..Mevlit okutucam demişsin allah kabul etsin.. kim için okutuyorsun ?
Elifcim zaten alınmışsın takıma görmedin mi kızzz... kolay gelsin sana sen iki iş yap bi uğra bize yaz :)) Ha bide azcık anlat bakalım kendini bize..
kızlarrr tam size yazdım benimkinden tel geldi, tabak çanaaagı hazırla belgrada gideyoozz mangal yapcez dedi, bende dururmuyum tabak canaktan önce kendimi hazırladııım
süslendim püsleendim, şimdi tabak çanagmı hzırlıcaaam :)
sohbetinize kalamıyorum kusura bakmayınnn, akşam pinik dönüşü ugrarımm gene :)
öperim hepinizi muahhhhhhh :)
Günaydın kızlar hepinize güzel hafta sonları diliyorum...
Gülsümcüm geldim haberin olsun...
Bende destek olucam kapanmaması için zaten hep yazıyordum motivasyonumu düşürdünüz uleynnnnn
Elifffimmm dün konuşamadık sen yazdığından ben yemek yapıyordum buraya gelirsen yaz emi:)
Bu arada tanışmadığım diğer takım arkadaşlarım benim adım Duygu burda olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz
kuzuuuu geldim
dün denk gelemedik
takım canlanmış gözlerim yaşardı çok sevindim
napak kanka toplar mıyız bu takımı bişiler olur mu dersin
dönelim mi dicektim
merhaba tatlım begüm ben memnun oldummerhaba arkadaşlar artık bende sizinleyim...
inş göndericem canım.yeni ev aldıkta martta taşındım işte anca kısmet oldu ev mevlüdü okutucam inş.
inş göndericem canım.yeni ev aldıkta martta taşındım işte anca kısmet oldu ev mevlüdü okutucam inş.
iyi gezmeler sana kuzucum
hoşgeldin tatlım.gitmeyin işte bak canlanıyo takım kalın burda
haydi dön dönnnn
üzülürüm valla gelmezsen(
merhaba tatlım begüm ben memnun oldum
zor gelmazse dukan diyeti yap bacım 1 değil 3 kg bile verirsin
kuzuuuu geldim
dün denk gelemedik
takım canlanmış gözlerim yaşardı çok sevindim
napak kanka toplar mıyız bu takımı bişiler olur mu dersin
dönelim mi dicektim
hoşgeldin canım çok sevindim geldiğine...
mustafa kafasından un dökmüş de... bıcı bıcı operasyonu yaptık..
şimdi de kızımı yıkıcam... sonra yemeklerini yedirir uyutur gelirim inşallah...
iyi gezmeler sana kuzucum
hoşgeldin tatlım.gitmeyin işte bak canlanıyo takım kalın burda
haydi dön dönnnn
üzülürüm valla gelmezsen(
merhaba tatlım begüm ben memnun oldum
Öncelikle teşekkür ederim aranıza katılabildiğim için.Bu arada ben siteninde yeni bir üyesi olduğum için hatalarım yanlışlarım olursa söylemenizi uyarmanızı rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?