- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.801
Tebrik ederim canım. Çok sevindimKizlaarr atandiimmmDualarinizla yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim
Cherry Mom @hedef54kg @Namaria @muhursuzpusula Anka Mehfam ve etiketleyemedigim diger grup arkadaslarim
Nereden anlamış acaba bunu sen boşver o kısmı kilonu daha az tartıyor mu onu söyleBenim akilli tartim geldi bana diyor ki yasin 42 sinirim bozuldu
Yok ayni tarti ama sabah 68.3 cikan ben 71.8 ciktim şaka gibiNereden anlamış acaba bunu sen boşver o kısmı kilonu daha az tartıyor mu onu söyle
Yanlış o yanlış o kadar fark olur mu hiç yarın sabah tartıl daha doğru sonuç verir moral bozma hiçYok ayni tarti ama sabah 68.3 cikan ben 71.8 ciktim şaka gibi
Hissettiğin yaş önemlidir. O ne bilecekmiş robot haliyleBenim akilli tartim geldi bana diyor ki yasin 42 sinirim bozuldu
Canım sıkma canını inan herşey olacağına varıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahOrtağım dün moral bozukluğundan paylaşmadım canım
Oyle yapacam ama benim hep boyle arada daglar oynuyorYanlış o yanlış o kadar fark olur mu hiç yarın sabah tartıl daha doğru sonuç verir moral bozma hiç
Kendi yasimda yeterdi hissettigim yas olmasa bile 10 yas yaslanmisimHissettiğin yaş önemlidir. O ne bilecekmiş robot haliyle
Evet bugün çok sessiz takım çünkü herkes sporunu yapıyorKimse bisey yazmiyor mu bende mi sorun var
Cuma gününe hazırlanıyorlar diye düşünüyorum canımHerkes bi suskun bugün kimsenin hali vakti yok gibi
İnşallah yaCuma gününe hazırlanıyorlar diye düşünüyorum canımbu hafta 1. olacağız sonuçta
Yaaa ne kadar mutlu olduumm.Yok canım yermiyim hiç
Orticim akşama gelene kadar diyordum ki ne güzel menü.1 haziran salı
Sabah
1 yumurta içine 2 dilim sucuk doğradım
1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
Öğle
1 kase yoğurt 1 yk yulaf zencefil zerdeçal tarçın
Akşam
1 kase tarhana çorbası 4 yk mantı bol yoğurt
3 lt su
Sporum yok
Cherry Mom ummhnisa pacman
Canımcım ben de bu hafta çok yoğunum. İkimiz birbirimizi bulmuşuz bu hafta iyi oldu.Harika menü canım bu hafta çok buralarda değilim canım kusura bakma malum pazar günü lgs var onun için okulda denemeler soru çözümleri yoğun
Yorgunum bebeğim. Menüyü zor yazıyorum derman bulup.Herkes bi suskun bugün kimsenin hali vakti yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?