Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok sevindim canım memnun olduğuna inşallah bende memnun kalırım mutlu olurum bu üzüldüklerime geçer giderim inşallah, şuan ne nasıl olacak kafamda bissürü soru var

30 yaşımı bu fotoyla kutluyorum bu sene! İyi ki doğdum gördün mü bak 30 oldum diye diye evde zıplıyorum biri görse valla deli diye kovalar
çok güzel bi kızsın ,yurt dışınada gididyorsun imkanların var demekki . çok daha iyilerine layıksın . senin değerini bilen birirne layıksın.

Hayırlı olsun. Üzülme güzel bir şehir diye duydum hep, belki seversin zamanla.
30 yaşımı bu fotoyla kutluyorum bu sene! İyi ki doğdum gördün mü bak 30 oldum diye diye evde zıplıyorum biri görse valla deli diye kovalar
İyi ki doğdun, iyi ki varsın! Yeni yaşın bol gezmeli, mutlu, sağlıklı ve diyetsiz (ideal kilonda) olur inşallah Ex'ten next olmaz diyerek eski erkek arkadaşını sal diyorum

Olsun ortiim sorun degil. Ama merak ettim seni yazmayinca, iyi misin diye
Sporun çok iyi bence başarcaz gibi gözüküyor
Evet artik kilom sabitlendi. Az önce tartıldım 68.5 ciktim. Insallah canim. başladım bakalım salatalik diyetine bugün.

Karbonhidrat kısıtlamıyorum aslında keske öyle yapabilsem , suan yemek secme sansım yok. Azar azar yemeye calısıyorum. Bu 2 gün ben de senin gibi dikkat edeyim tartı yaklasıyor
Porsiyon kontrolü de önemli. Olsun işe yarar bence bu yaptığın. Cumaya gelsin ikimizin de eksileri

Canım canımmm çok özledik yaaa ama kilo korumana sevindim canım hiç bir zaman patlamalar olmadı sende zaten
Bekliyoruz yeniden
Kizlaarr atandiimmm Dualarinizla yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim
Cherry Mom @hedef54kg @Namaria muhursuzpusula Anka @Mehfam ve etiketleyemedigim diger grup arkadaslarim
Kuzummm çok sevindim yaaa günün en güzel haberi bu harika harikaa
Niyeti hiç yanına gelmek flan olmamış resmen seni denemiş yalnız mı geçireceksin yoksa biriyle mi olacaksın diye ne üzücü yazık keşke davet bile etmeseydin

Doğum günün kutlu olsun canım umarım bu yıl sana zarar ve üzüntü veren tüm kişi ve sorunlardan uzaklaşırsın
Canım hemen çöküşe geçme lütfen orayada bir şans ver herkes güzel bir yer olduğunu söylüyor doğu gibi düşünme
İzin konusunda eski üye olduğun için izin hakkın var tabi eğer fikrin değişmezse çıkartırız sorun değil ama fevri davranma tatlım

28 Mayıs - 4 Haziran Cuma Hedef Listesi

Kızlar tablo gecikti kusura bakmayın yapıldı sanıyordum, eksik olanlardan acil cuma günü için hedeflerini alayım kaldı 2 gün hazır mıyızzzzzz
5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
73,9​
73,1​
68​
71,4​
70,5​
55,1​
54,9​
84​
83,5​
68,8​
68​
56,7​
56,2​
69,2​
68,8​
71,55​
85,5​
84,9​
64,7​
64​
56,1​
55,3​
56,6​
56,2​
68,6​
67,8​
75.50​
56,9​
73,8​

Son düzenleme:
Çok sevindim canım memnun olduğuna inşallah bende memnun kalırım mutlu olurum bu üzüldüklerime geçer giderim inşallah, şuan ne nasıl olacak kafamda bissürü soru var
Zor duzen bozup gelmesi ama gelince pisman olmayacaksin gonlun rahat olsun
hayırlı olsun , ne olarak atatndın. polislerin ataması dün oldu
Icisleri bakanligina memur olarak atandim canim. Esim polis

Cherry Mom muhursuzpusula Allah razi olsun kizlar tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…