- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.761
Çok sevindim canım memnun olduğuna inşallah bende memnun kalırım mutlu olurum bu üzüldüklerime geçer giderim inşallah, şuan ne nasıl olacak kafamda bissürü soru varEvet canim benim de esim polis. Bildigim kadariyla yardimci olmaya calisirim. Lojmanda oturmuyorum okula giden cocugum da yok ama elimden geldigince yardimci olurum insallah ozelden mesaj atabilirsin istedigin zamandiyarbakir cok guzel bir sehir pisman olmazsiniz geldiginize. Biz 2. Sark icin kaldik 4 yil oldu ama gitmek istemiyoruz
çok güzel bi kızsın ,yurt dışınada gididyorsun imkanların var demekki . çok daha iyilerine layıksın . senin değerini bilen birirne layıksın.30 yaşımı bu fotoyla kutluyorum bu sene! İyi ki doğdum gördün mü bak 30 oldum diye diye evde zıplıyorum biri görse valla deli diye kovalar
yeni yaşın kutlu olsun , yeni yaşın şans getirisin sana :)30 yaşımı bu fotoyla kutluyorum bu sene! İyi ki doğdum gördün mü bak 30 oldum diye diye evde zıplıyorum biri görse valla deli diye kovalar
hayırlı olsun , ne olarak atatndın. polislerin ataması dün olduTesekkur ederim kizlarcok sukur
Bulundugum sehir diyarbakirda baslayacagim.
Deniz ve Kum esin polis miydi canim diyarbakir merkeze mi cikti. Bugun belli oldu onlarin tayini de biz de ipka vermistik o da kabul oldu cok sukur
Yok canım yermiyim hiçOrticimmm. Aman diyim, pasta yiyecek misin? Yiyeceksen ne kadar yiyeceksin?Cumaya acıcık kalmışken hiçbirimize bu kötülüğü yapma hahahahah Bir de miniğimizin doğum günü kutlu olsuun.
Hayırlı olsun. Üzülme güzel bir şehir diye duydum hep, belki seversin zamanla.Cherry Mom kaptanım moralim çok bozuk akşamdan beri ağlıyorum tayinimiz Diyarbakıra çıktı, birden herşey değişti bakarmısın 17 yıl sonra doğuya tekrar gidiyoruz kaptanım psikolojim hiç iyi değil kaptanım bana müsade varmı izne ayrılmak istiyorum eğer uygunsa kendimi toparladıktan sonra geri gelirim
İyi ki doğdun, iyi ki varsın! Yeni yaşın bol gezmeli, mutlu, sağlıklı ve diyetsiz (ideal kilonda) olur inşallah30 yaşımı bu fotoyla kutluyorum bu sene! İyi ki doğdum gördün mü bak 30 oldum diye diye evde zıplıyorum biri görse valla deli diye kovalar
Canım şu an uzun gözüküyor ama vakit geçer bir şekilde bir süre sonra da alışırsınız çok güzel bir şehir diyorlar hem Diyarbakır için belki de çok seveceksin4 yıl kalacağız canım
Yaaa çok sevindim tebrik ederimmmmKizlaarr atandiimmmDualarinizla yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim
Cherry Mom @hedef54kg @Namaria muhursuzpusula Anka @Mehfam ve etiketleyemedigim diger grup arkadaslarim
Olsun ortiim sorun degil. Ama merak ettim seni yazmayinca, iyi misin diyeKusura bakma ortim yogun bir gündü yazmaya fırsatım olmadı. Ben artık kalori saymıyorum sadece porsiyon kontrolü. Spor 17 bin adım attım yani spor olarak sadece yürüyüs. 2 gün kaldı deneyebilirsin bence fark eder
Porsiyon kontrolü de önemli. Olsun işe yarar bence bu yaptığın. Cumaya gelsin ikimizin de eksileriKarbonhidrat kısıtlamıyorum aslında keske öyle yapabilsem , suan yemek secme sansım yok. Azar azar yemeye calısıyorum. Bu 2 gün ben de senin gibi dikkat edeyim tartı yaklasıyor
Canım canımmm çok özledik yaaaSelam kızlar nasılsınız.Kaptancığım sen ne alemlerdesin Cherry Mom
Ben de aşırı yoğunluk tam gaz devam ediyor kızlar. Uzun süredir uğrayamadım buralara. Ay ne kilolar verilmiştir ben yokken
Ben de 62 nin içinde yaşıyorumkilo korumak korktuğum kadar zor olmadı. Bu haftadan itibaren tekrar diyet düzenine döndüm. Cesaretimi toplayabilirsem yakında döneceğim aranıza
Hepinizi çok öpüyorum
Kuzummm çok sevindim yaaa günün en güzel haberi buKizlaarr atandiimmmDualarinizla yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim
Cherry Mom @hedef54kg @Namaria muhursuzpusula Anka @Mehfam ve etiketleyemedigim diger grup arkadaslarim
Niyeti hiç yanına gelmek flan olmamış resmen seni denemiş yalnız mı geçireceksin yoksa biriyle mi olacaksın diyehzlsel canım nasılsın? Benim yarın doğum günüm ayrıldığım erkek arkadaşım dün arayıp yalnız kalma ben yarın gelirim demişti bugün aradı benim işim çıktı ben gelmiyorum dedi, ne iş diyorum söyleyemem diyor birde, dalga geçiyor sanki ya benimle! Sinirlerim bozuldu vallahi, sabah kahvaltı yaptım sadece Fransızca dersim vardı bugün 3 saat eve mutlu mutlu döndüm sonra bu telefon! Gittim bira aldım akşam yemeğim iki bira sadece sanırım bugün yanında da biraz meyve yiyorum! Sanırım hayatımın en kötü yılıydı, geçen sene doğum dünümde hiç istememe rağmen mecburi uçuşla Türkiye’ye döndüm bu sene de böyle, 30 yaş resmen bi kabus gibi geldi geçti ya
Canım hemen çöküşe geçme lütfenCherry Mom kaptanım moralim çok bozuk akşamdan beri ağlıyorum tayinimiz Diyarbakıra çıktı, birden herşey değişti bakarmısın 17 yıl sonra doğuya tekrar gidiyoruz kaptanım psikolojim hiç iyi değil kaptanım bana müsade varmı izne ayrılmak istiyorum eğer uygunsa kendimi toparladıktan sonra geri gelirim
Doğum günün kutlu olsun canım. Nice yıllara30 yaşımı bu fotoyla kutluyorum bu sene! İyi ki doğdum gördün mü bak 30 oldum diye diye evde zıplıyorum biri görse valla deli diye kovalar
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
73,9 | 73,1 | | |
68 | |||
71,4 | 70,5 | | |
55,1 | 54,9 | | |
84 | 83,5 | | |
68,8 | 68 | | |
56,7 | 56,2 | | |
69,2 | 68,8 | | |
71,55 | | | |
85,5 | 84,9 | | |
64,7 | 64 | | |
56,1 | | | |
55,3 | | | |
56,6 | 56,2 | | |
68,6 | 67,8 | | |
75.50 | | | |
56,9 | | | |
73,8 | | |
Günaydın canım şahanesinnnnGünaydın kızlar
Ben bugün şok bir eksiyle güne başladım iki günüm daha var inşallah daha da gider
Sağ ol kaptanım hem de dün yediğim barbunyanın yaptığı şişkinliğe rağmen çok umutluyum bu haftadanGünaydın canım şahanesinnnn
Zor duzen bozup gelmesi ama gelince pisman olmayacaksin gonlun rahat olsunÇok sevindim canım memnun olduğuna inşallah bende memnun kalırım mutlu olurum bu üzüldüklerime geçer giderim inşallah, şuan ne nasıl olacak kafamda bissürü soru var
Icisleri bakanligina memur olarak atandim canim. Esim polishayırlı olsun , ne olarak atatndın. polislerin ataması dün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?