- 23 Mart 2016
- 30.945
- 92.108
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.841
Tartilarimi paylasayim bunu yarinda yapmayacagim degilmi bi defa yeterCherry Mom yarimuhendis @Anka
Teşekkür ederiz canım yeterliGaliba daha yapmana gerek yok bu tartıyı de asıl kaptanlardan birisine bildiriyorduk ama kime kaptanım geldiğinde daha detaylı bilgi verirben acemiyim daha bilmiyommmmm
Canım ilk bıraktığın 3 gün yani illaki canın istemiştir. O anlarda aklindan hangi düşünceler gecti, kendini nasil ikna ettin icmemeye?Ben 1 ocak 2020 de tak diye biraktim sigarayi 3 ay hic icmedim. Sonra ailevi sorunlar falan rahtalattigi icin tekrar azar azar icmeye basladim. Icmeye devam ediyorum birakmadan once gunde 2 paket iciyordum simdi cok daha az iciyorum. Ama tekrar birakacagim hem iciyorum hem tiksiniyorum. Olay kafada bitiyor herseyde oldugu gibi icmiycem deyince icmiyorsun.
Ay hilalcim seni tamamen bıraktı sanıyordum ama yine iyi durumdaymışsın bu noktaya geldiysen onuda bırakırsın inşallah geçen sene hem diyet hem sigara çok zorlanmıştınBen 1 ocak 2020 de tak diye biraktim sigarayi 3 ay hic icmedim. Sonra ailevi sorunlar falan rahtalattigi icin tekrar azar azar icmeye basladim. Icmeye devam ediyorum birakmadan once gunde 2 paket iciyordum simdi cok daha az iciyorum. Ama tekrar birakacagim hem iciyorum hem tiksiniyorum. Olay kafada bitiyor herseyde oldugu gibi icmiycem deyince icmiyorsun.
Ohooo hedef tutacakmış bilee harikasın canımGünaydın arkadaşlarım
Diyet ise yarıyor. Az once tartıldım,
67.9 yani -700 bir günde
@runibMathildablue
Inşallah canım sağol. Ikimiz de bırakırız insallah.Canım bildiğim ama yapamadığım hepsini bir güzel çöpe atacaksın ve eve almayacaksın ilk bir hafta kritik yoksunluk çekiyor vücut dayanacaksın ama her şeye iradesi olan ben bir tek şu sigaraya karşı iradesizim inşallah bırakabilirsin
Teşekkür ederiz kaptanımKızlar @Anka nın telefonu bozulmuş. Gelemiyor. Merak etmeyin diye haber vermemi istedi.
Teşekkürler kaptanımOhooo hedef tutacakmış bilee harikasın canım
Eline sağlık canım29 Mayıs - 4 Haziran Menü Paylaşım Listesi
@karabiber01
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
pacman
redsonja87
@Kendinin en iyi hali ol
kollontai
@matteroftime
@Anka
@Clair de lune
@missbellaa
@birniyetmeselesi
@gibivegibi
@runib
UYE | 31 Mayıs | 2 Haziran |
| ------ | ------ |
| ------ | 4+6 |
@olvidos | 1 | ------ |
@karabiber01 | 1 | ------ |
M monarosaa | ------ | ------ |
| 1 | 1 |
| 2 | 1+2 |
C Cagrihilal1 | 3+6 | 3+6 |
| ------ | 2 |
| 1 | ------ |
| ------ | ------ |
| 4 | ------ |
| ------ | 2 |
Canım ben neden yokum?31 Mayıs-6 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE 31 Mayıs 2 Haziran kollontai ------ ------ yarimuhendis ------ 4+6 @olvidos 1 ------ @karabiber01 1 ------ M monarosaa ------ ------ Mathildablue 1 1 ummhnisa 2 1+2 C Cagrihilal1 3+6 3+6 hzlsel ------ 2 pacman 1 ------ redsonja87 ------ ------ matteroftime 4 ------ melita09 ------ 2
Salı günü yazmıştım diye yazmadım tekrar canım haftaya ekleyeceğim seni ve yeni katılan diğer arkadaşlarıCanım ben neden yokum?
Eline sağlık canım31 Mayıs-6 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE 31 Mayıs 2 Haziran kollontai ------ ------ yarimuhendis ------ 4+6 @olvidos 1 ------ @karabiber01 1 ------ M monarosaa ------ ------ Mathildablue 1 1 ummhnisa 2 1+2 C Cagrihilal1 3+6 3+6 hzlsel ------ 2 pacman 1 ------ redsonja87 ------ ------ matteroftime 4 ------ melita09 ------ 2
Ben biseye kilitlenince kapatırım kendimi herseye o yuzden cok aklima gelmedi. Sonra basladigimada pisman oldum. Diyet doneminde birakmisttim kendimi yiyecekle oyle cerezle falanda avutma sansim olmadi bi bosluga dusmus gibiydim. Ama birakinca etrafta sigara kokusu yoktu balkonlarda kul falan yoktu. Ben cogunlukla mutfakta içiyordum ben sürekli perde yikayip duvar silmek zorunda kaliyordum. Her misafir geleceginde ilk işim perde yikamakti o kadar rahatlamistim ki birakinca evim bile daha temizdi simdi balkonda iciyorum. Ama hic keyif almiyorum midem bulaniyor basim donuyor icince bana iyi gelmiyor o yuzden en kisa zaman da tekrar birakacagim.Canım ilk bıraktığın 3 gün yani illaki canın istemiştir. O anlarda aklindan hangi düşünceler gecti, kendini nasil ikna ettin icmemeye?
Yapanlarda bisey degismeyince milletin sevki kaciyorEline sağlık canım
Kızlar sporsuz kilo veremeyiz lütfen burayı aksatmayalım
Özellikle üst listenin sorumluluğu da ayrı
@olvidos nerede şahane adımların canım hadi
pacman sende aslında baya bir adım yapıyor olmalısın ama 10.000 e tamamlanmıyor mu zorla biraz kendini bahaneyle :)) uzat yolları
redsonja87 matteroftime pilates yoga yokmu kızlar bir şeyler hadi ama
Evet hangisine adapte olacagimi sasirmistimAy hilalcim seni tamamen bıraktı sanıyordum ama yine iyi durumdaymışsın bu noktaya geldiysen onuda bırakırsın inşallah geçen sene hem diyet hem sigara çok zorlanmıştın
Anladim. Insallah birakirsin canımBen biseye kilitlenince kapatırım kendimi herseye o yuzden cok aklima gelmedi. Sonra basladigimada pisman oldum. Diyet doneminde birakmisttim kendimi yiyecekle oyle cerezle falanda avutma sansim olmadi bi bosluga dusmus gibiydim. Ama birakinca etrafta sigara kokusu yoktu balkonlarda kul falan yoktu. Ben cogunlukla mutfakta içiyordum ben sürekli perde yikayip duvar silmek zorunda kaliyordum. Her misafir geleceginde ilk işim perde yikamakti o kadar rahatlamistim ki birakinca evim bile daha temizdi simdi balkonda iciyorum. Ama hic keyif almiyorum midem bulaniyor basim donuyor icince bana iyi gelmiyor o yuzden en kisa zaman da tekrar birakacagim.
Tamam canım öyle yaparımEline sağlık canım
Cuma sonrası yeni listedende clair ve kendinin en iyi hali ol u çıkar istersen canım belliki yazmayacaklar boşa takip etme yorulma sende geldiklerinde bakarız
Karabiber izne ayrılacak onuda çıkarırsın
Yapanlarda bisey degismeyince milletin sevki kaciyor
Insallah canim sende birakirsinAnladim. Insallah birakirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?