Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tartilarimi paylasayim bunu yarinda yapmayacagim degilmi bi defa yeter Cherry Mom yarimuhendis @Anka

Galiba daha yapmana gerek yok bu tartıyı de asıl kaptanlardan birisine bildiriyorduk ama kime kaptanım geldiğinde daha detaylı bilgi verirben acemiyim daha bilmiyommmmm
Teşekkür ederiz canım yeterli
Zıpzıp a cuma günü tüm bildirimleri atarken bunuda atarız
Benimle birlikte diğer denetçi kaptanda kendisi bizim takımın bildirimlerinede zıpzıp kaptan bakıyor :)

Canım ilk bıraktığın 3 gün yani illaki canın istemiştir. O anlarda aklindan hangi düşünceler gecti, kendini nasil ikna ettin icmemeye?

Ay hilalcim seni tamamen bıraktı sanıyordum ama yine iyi durumdaymışsın bu noktaya geldiysen onuda bırakırsın inşallah geçen sene hem diyet hem sigara çok zorlanmıştın

Inşallah canım sağol. Ikimiz de bırakırız insallah.

Eline sağlık canım
Cuma sonrası yeni listedende clair ve kendinin en iyi hali ol u çıkar istersen canım belliki yazmayacaklar boşa takip etme yorulma sende geldiklerinde bakarız
Karabiber izne ayrılacak onuda çıkarırsın

Eline sağlık canım

Kızlar sporsuz kilo veremeyiz lütfen burayı aksatmayalım
Özellikle üst listenin sorumluluğu da ayrı
@olvidos nerede şahane adımların canım hadi
pacman sende aslında baya bir adım yapıyor olmalısın ama 10.000 e tamamlanmıyor mu zorla biraz kendini bahaneyle :)) uzat yolları
redsonja87 matteroftime pilates yoga yokmu kızlar bir şeyler hadi ama

Canım ilk bıraktığın 3 gün yani illaki canın istemiştir. O anlarda aklindan hangi düşünceler gecti, kendini nasil ikna ettin icmemeye?
Ben biseye kilitlenince kapatırım kendimi herseye o yuzden cok aklima gelmedi. Sonra basladigimada pisman oldum. Diyet doneminde birakmisttim kendimi yiyecekle oyle cerezle falanda avutma sansim olmadi bi bosluga dusmus gibiydim. Ama birakinca etrafta sigara kokusu yoktu balkonlarda kul falan yoktu. Ben cogunlukla mutfakta içiyordum ben sürekli perde yikayip duvar silmek zorunda kaliyordum. Her misafir geleceginde ilk işim perde yikamakti o kadar rahatlamistim ki birakinca evim bile daha temizdi simdi balkonda iciyorum. Ama hic keyif almiyorum midem bulaniyor basim donuyor icince bana iyi gelmiyor o yuzden en kisa zaman da tekrar birakacagim.

Yapanlarda bisey degismeyince milletin sevki kaciyor

Ay hilalcim seni tamamen bıraktı sanıyordum ama yine iyi durumdaymışsın bu noktaya geldiysen onuda bırakırsın inşallah geçen sene hem diyet hem sigara çok zorlanmıştın
Evet hangisine adapte olacagimi sasirmistim iyi de gidiyordum baslamasamda olurdu ama şu zayiflama işini bir halledeyim ilk işim sigara birakmak olacak

Anladim. Insallah birakirsin canım

Yapanlarda bisey degismeyince milletin sevki kaciyor

Kilo vermen durakladı diye haksızlık etme kendine çok iyi biliyorsun bu olağan bir durum ve sabredersen kazanan sen olacaksın. Bu aşamada vitesi düşürmek değil arttırmak gerekiyor bunuda biliyorsun

Cagrihilal1 (76,1/75/1.1/%1.446) 686.etapta mezun üye geri döndü başlangıç tarihi 26.03.21 başlangıç kg 76.1 hedef kg 67

Cagrihilal1 (75/74,4/0,6/%0,800)

Cagrihilal1 (74,4/73,9/0,5/%0,672)

Cagrihilal1 (73,9/72,3/1,6/%2,165)

Cagrihilal1 (72,3/70,9/1,4/%1,936)

Cagrihilal1 (70,9/69,8/1,1/%1,551)

Cagrihilal1 (69,8/69,4/0,4/%0,573)

Cagrihilal1 (69,4/68,8/0,6/%0,865)

Cagrihilal1 (68,8/) sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…