Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Kaptanım günaydın
hedef soylemeye korkuyorum ya başaramazsam diye ama, kural kuraldır madem söyleyim..
67.8 hedefim
Tmmdır canım kaydettim
Sonradan tutmadı diye moralin bozulacaksa çok yüksek tutmasaydın şurada cumaya birşey kalmadı çünkü

Doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu ömürler diliyorum. Keşke ilk doğum gününde yanına geleceğim dediğinde ne münasebet ayrıldık bitti benim başka planlarım var deseydin neden kabul ettin ki. Bırak gerçekten ne moralini ne sağlığını bozmaya değmez. Canını sıkıp gününü mahvetme

Harika menü canım bu hafta çok buralarda değilim canım kusura bakma malum pazar günü lgs var onun için okulda denemeler soru çözümleri yoğun

Ben sabah erkenden kalktım sporumu yapıp duşumu aldım kahvaltımı ettim keyfim çok yerinde şu geçirdiğim iki gün beni alt üst etti cumaya çok korkuyorum ama neyse ki tekrar motiveyi kurmaya çalışıyorum niye böyle yapıyorum anlamadım bi düzene oturtamıyorum kendimi delleneceeğiimmm

canım benim hedef 73
canım benim hedefim 73 :)

Kaptanım çok sağol dünden beri çok ağrıyan oldu sağolsun lar düne göre moral olarak iyiyim şimdi toplanma telaşı başlayacak kızım üniversite sınavına girecek ondan sonra da eşim gidecek, canım eğer imkanım varsa biraz kendime geleyim izne ayrılayım kendimi iyi hissettiğimde yine gelirim arayı fazla açmam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…