- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.781
Tmmdır canım kaydettimCherry Mom Kaptanım günaydın
hedef soylemeye korkuyorum ya başaramazsam diye ama, kural kuraldır madem söyleyim..
67.8 hedefim
Doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu ömürler diliyorum. Keşke ilk doğum gününde yanına geleceğim dediğinde ne münasebet ayrıldık bitti benim başka planlarım var deseydin neden kabul ettin ki. Bırak gerçekten ne moralini ne sağlığını bozmaya değmez. Canını sıkıp gününü mahvetme@hzlsel canım nasılsın? Benim yarın doğum günüm ayrıldığım erkek arkadaşım dün arayıp yalnız kalma ben yarın gelirim demişti bugün aradı benim işim çıktı ben gelmiyorum dedi, ne iş diyorum söyleyemem diyor birde, dalga geçiyor sanki ya benimle! Sinirlerim bozuldu vallahi, sabah kahvaltı yaptım sadece Fransızca dersim vardı bugün 3 saat eve mutlu mutlu döndüm sonra bu telefon! Gittim bira aldım akşam yemeğim iki bira sadece sanırım bugün yanında da biraz meyve yiyorum! Sanırım hayatımın en kötü yılıydı, geçen sene doğum dünümde hiç istememe rağmen mecburi uçuşla Türkiye’ye döndüm bu sene de böyle, 30 yaş resmen bi kabus gibi geldi geçti ya
Yaaa hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın iş hayatındaKizlaarr atandiimmmDualarinizla yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim
Cherry Mom @hedef54kg @Namaria @muhursuzpusula Anka @Mehfam ve etiketleyemedigim diger grup arkadaslarim
Çocuklar uyutmuyor gözüm açılmıyor ölü gibiyimİyiyim ortim, normale döndüm sağol sorduğun içinSen nasılsın, nasıl geçti günün?
Olduğu kadar artık, moralim evet biraz bozulur ama kaçamak hic yapmam en azından teşvik olsun bu da banaTmmdır canım kaydettim
Sonradan tutmadı diye moralin bozulacaksa çok yüksek tutmasaydın şurada cumaya birşey kalmadı çünkü
Harika menü canım bu hafta çok buralarda değilim canım kusura bakma malum pazar günü lgs var onun için okulda denemeler soru çözümleri yoğun1 Haziran Menüm
Kahvaltı (11.30): 1 yumurtadan omlet, 25 gr kadar süzme peynir, domates, salatalık, 5 zeytin, 1 form etimek, çay
Akşam: 1 kepçe domates çorbası, 5 gr kıymayla yapılmış kabak spagetti, 2 yk yoğurt, 1 minik çatal peynirli börek (Böreği akşam bizimkilere yaptım da sadece olmuş mu diye baktım, o kadar az yani)
Ara: Türk kahvesi, 15 gr (2 küçük boy) hurma
Su: 2400 ml
Cherry Mom @ummhnisa @olvidos
Yaaa nikinikcim çok sevindim allah daha iyilerini de versin inşallah çok mutlu oldumKizlaarr atandiimmmDualarinizla yanimda oldugunuz icin tesekkur ederim
Cherry Mom @hedef54kg @Namaria @muhursuzpusula Anka @Mehfam ve etiketleyemedigim diger grup arkadaslarim
Musmutlu senelerin olsun.cok da güzel çıkmışsın30 yaşımı bu fotoyla kutluyorum bu sene! İyi ki doğdum gördün mü bak 30 oldum diye diye evde zıplıyorum biri görse valla deli diye kovalar
canım benim hedefim 73 :)
28 Mayıs - 4 Haziran Cuma Hedef Listesi
Kızlar tablo gecikti kusura bakmayın yapıldı sanıyordum, eksik olanlardan acil cuma günü için hedeflerini alayımkaldı 2 gün hazır mıyızzzzzz
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇAnka 73,9 73,1 68 71,4 70,5 55,1 54,9 84 83,5 68,8 68 56,7 56,2 69,2 68,8 71,55 85,5 84,9 64,7 64 56,1 55,3 56,6 56,2 68,6 67,8 75.50 56,9 73,8
canım takipteyim , güzel sonuç alırsan bende yapacağım. inş güzel sonuç alırsınrunib Merhaba. Bugün 68.5 çıktım kahvaltiyi hafif yaptim peynir zeytin ekmek. Az önce ilk salataligimi yedim. Yarın kilomu tekrar yazacağım inşallah işe yarar
Inşallah canim. Teşekkürler. Yazicam yarin sabah yinecanım takipteyim , güzel sonuç alırsan bende yapacağım. inş güzel sonuç alırsın
Kaptanım çok sağol dünden beri çok ağrıyan oldu sağolsun lar düne göre moral olarak iyiyim şimdi toplanma telaşı başlayacak kızım üniversite sınavına girecek ondan sonra da eşim gidecek, canım eğer imkanım varsa biraz kendime geleyim izne ayrılayım kendimi iyi hissettiğimde yine gelirim arayı fazla açmam canımCanım canımmm çok özledik yaaaama kilo korumana sevindim canım hiç bir zaman patlamalar olmadı sende zaten
Bekliyoruz yeniden
Kuzummm çok sevindim yaaa günün en güzel haberi buharika harikaa
Niyeti hiç yanına gelmek flan olmamış resmen seni denemiş yalnız mı geçireceksin yoksa biriyle mi olacaksın diyene üzücü yazık keşke davet bile etmeseydin
Doğum günün kutlu olsun canımumarım bu yıl sana zarar ve üzüntü veren tüm kişi ve sorunlardan uzaklaşırsın
Canım hemen çöküşe geçme lütfenorayada bir şans ver herkes güzel bir yer olduğunu söylüyor doğu gibi düşünme
İzin konusunda eski üye olduğun için izin hakkın var tabi eğer fikrin değişmezse çıkartırız sorun değil ama fevri davranma tatlım
Ortağım dün moral bozukluğundan paylaşmadım canım29 Mayıs - 4 Haziran Menü Paylaşım Listesi
Deniz ve Kum
@olvidos
@monarosaa
@Mathildablue
yarimuhendis
@melita09
C Cagrihilal1
@ummhnisa
@hzlsel
@pacman
@redsonja87
@Kendinin en iyi hali ol
kollontai
@matteroftime
Anka
@Clair de lune
@missbellaa
@birniyetmeselesi
G gibivegibi
runib
Allah razi olsun canim insallahYaaa hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın iş hayatında
Tesekkur ederim canimm cok daha iyisi sana nasip olsun insallahYaaa nikinikcim çok sevindim allah daha iyilerini de versin inşallah çok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?