- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 128
- 26
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #414.821
Valla kuzum seni biliyorumYorgunum bebeğim. Menüyü zor yazıyorum derman bulup.
Ortiim günaydın. Menu çok iyi akşam protein secimin ozellikle iyi olmus. Sporuna diyecek yok zaten2 haziran
Kahvaltı
1 muz , sütlü filtre kahve
Ögle
Tarhana corbası 1 k , 1 k. Etli bezelye
Aksam
Kuzu şiş,salata
Su:1.5 lt
Spor: 20.000 adım
Cherry Mom ummhnisa missbellaa
Ooo sabah sporu, kolay gelsin canim. GünaydınGünaydınlarrrrr ben bugün komşu çocuğunun sesine uyandım ve hemen kendimi spora verdim sonrasında ders çalışacağım
Ooo canım çok iyiiiGünaydın arkadaşlarım
Diyet ise yarıyor. Az once tartıldım,
67.9 yani -700 bir günde
runib Mathildablue
Sağ ol canım günaydın☺henüz 20 dk cardio ve 1ü dk bölgesel yaptım 15dk daha bölgesel yapıp bırakacağımOoo sabah sporu, kolay gelsin canim. Günaydın
Günaydın canım süpersin şimdi detaylı bakayım menüne benimde değişik şeyler denemeye ihtiyacım varGünaydın arkadaşlarım
67.9 yani -700 bir günde
runib Mathildablue
Galiba daha yapmana gerek yok bu tartıyı de asıl kaptanlardan birisine bildiriyorduk ama kime kaptanım geldiğinde daha detaylı bilgi verir
günaydın kızlarrrrr:))) sğper yaaa bende yapayım ... kaç gün arayala yapacaksınGünaydın arkadaşlarım
67.9 yani -700 bir günde
runib Mathildablue
Teşekkürler canımGünaydın canım süpersin şimdi detaylı bakayım menüne benimde değişik şeyler denemeye ihtiyacım var
Bir gün protein diyeti birgün dünkü salatalık diyetini yapacağım. Çünkü dün gece odadan odaya bile zor yürüdüm ust uste iki gün yaparsam canım sarsilirimgünaydın kızlarrrrr:))) sğper yaaa bende yapayım ... kaç gün arayala yapacaksın
Evet aynı C Cagrihilal1 in attığı gibi tartı resmî tarih ve kullanıcı adı bir arada olacakyarın fotoda atacakmıyız tartı sonuçlarımızı
Canım bildiğim ama yapamadığım hepsini bir güzel çöpe atacaksın ve eve almayacaksın ilk bir hafta kritik yoksunluk çekiyor vücut dayanacaksın ama her şeye iradesi olan ben bir tek şu sigaraya karşı iradesizim inşallah bırakabilirsinSigarayı bırakmaya çalışıyorum 2 yildir. Ozellikle son 1 aydir. Kizlar bu konuda tecrubeli biri varsa bana fikir verebilir mi? Tecrubesiz de olur sogumaak istiyorum artik kurtulmak istiyorum bu kanser çubuklarından
Ben 1 ocak 2020 de tak diye biraktim sigarayi 3 ay hic icmedim. Sonra ailevi sorunlar falan rahtalattigi icin tekrar azar azar icmeye basladim. Icmeye devam ediyorum birakmadan once gunde 2 paket iciyordum simdi cok daha az iciyorum. Ama tekrar birakacagim hem iciyorum hem tiksiniyorum. Olay kafada bitiyor herseyde oldugu gibi icmiycem deyince icmiyorsun.Sigarayı bırakmaya çalışıyorum 2 yildir. Ozellikle son 1 aydir. Kizlar bu konuda tecrubeli biri varsa bana fikir verebilir mi? Tecrubesiz de olur sogumaak istiyorum artik kurtulmak istiyorum bu kanser çubuklarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?