Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sigarayı bırakmaya çalışıyorum 2 yildir. Ozellikle son 1 aydir. Kizlar bu konuda tecrubeli biri varsa bana fikir verebilir mi? Tecrubesiz de olur sogumaak istiyorum artik kurtulmak istiyorum bu kanser çubuklarından
Canım bildiğim ama yapamadığım hepsini bir güzel çöpe atacaksın ve eve almayacaksın ilk bir hafta kritik yoksunluk çekiyor vücut dayanacaksın ama her şeye iradesi olan ben bir tek şu sigaraya karşı iradesizim inşallah bırakabilirsin

Sigarayı bırakmaya çalışıyorum 2 yildir. Ozellikle son 1 aydir. Kizlar bu konuda tecrubeli biri varsa bana fikir verebilir mi? Tecrubesiz de olur sogumaak istiyorum artik kurtulmak istiyorum bu kanser çubuklarından
Ben 1 ocak 2020 de tak diye biraktim sigarayi 3 ay hic icmedim. Sonra ailevi sorunlar falan rahtalattigi icin tekrar azar azar icmeye basladim. Icmeye devam ediyorum birakmadan once gunde 2 paket iciyordum simdi cok daha az iciyorum. Ama tekrar birakacagim hem iciyorum hem tiksiniyorum. Olay kafada bitiyor herseyde oldugu gibi icmiycem deyince icmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…