Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yoruldum biraz artik rejim yapmaktan spordan degil artilarla bogusmaktan. Ama biraz daha sabir aldiklarimi verince kilo vermis gibi hissetmiyorum kendimi mezuniyet kilosunun altina dusunce kilo vermeye baslayacagim. Bu arada ben hedefi 65 e cekecegim 65 olunca da diyetisyene gidecegim bacaklarimi inceltecek bi diyet verir belki. Tabi en azindan aldiklarimi geri verdim 2 ayda baslamak icin cok vakit kaybetmedim bu defa

Subat ta 80.3 dum 12 kilo vermisim şaka suka gecen yil kaplumbaga hizinda ilerliyordum

Subat ta 80.3 dum 12 kilo vermisim şaka suka gecen yil kaplumbaga hizinda ilerliyordum
Çok iyi ya bende herhalde önümüzdeki ay 80 ile mezun olacağım senin gibi 6ları görebilir miyim acaba çok güzel vermişsin canım hiç kendine laf atma o yaptığın sporlar vücudunu ne güzel sıkılaştırmıştır

Gecen yil 83 kusurle baslamistim bende kuzum 6 lar hayal gibi biseydi. Imkansiz geliyordu hic tartida gormedigim rakamlardi ama imkansiz degilmis 75 olabilsem yeter deeken simdi 65 leri kovaliyorum. Seninde olur yeter ki vazgecme

Canım öyle düşünme bana baksana 2 ay olacak al ver al ver korumaya geçtim resmen.
Diyet yaparken artilari görmek benim butun motivasyonumu dagitiyor cakiliyorim bi anda vazdagecmiyorum ama yorgunlugumu daha cok anliyorum ama toparladım sanki bu hafta 65 e kadar durmak yok

hzlsel :)

Başlangıç kg 98,1
Güncel 85.5 ====>>>> giden 12,6 kg ( 2 ay )

hzlsel (92,4/90,7/1,7/%1,840) yeni üye başlangıç tarihi 03.04.21 başlangıç kg 98,1 hedef kg 75

hzlsel (90,7/89,7/1/%1,103)

hzlsel (89,7/88,6/1,1/%1,226)

hzlsel (88,6/87,4/1,2/%1,354)

hzlsel (87,4/86,2/1,2/%1,373)hedefi 80 e revize etmek istiyor

hzlsel (86,2/85,5/0,8/%0,812)

Sigarayı bırakmaya çalışıyorum 2 yildir. Ozellikle son 1 aydir. Kizlar bu konuda tecrubeli biri varsa bana fikir verebilir mi? Tecrubesiz de olur sogumaak istiyorum artik kurtulmak istiyorum bu kanser çubuklarından
eşim bıraktı , azaltarak yapamadı . en sonunda karar verdi bırakacağım dedi bıraktı. azaltarak olmuyor dedi

Kaptanım, hep yapıyorum ben ama bi dün yapamadım yorgundum. Tesadüfen spor listesine denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…