- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #41.501
o süper 3 taze kan
çok sağ olun kızlar ya hakkınızı nasıl öderiz bilmiyorum valla
malesef dukan yapacaksan alacaksın başka çare yok...çünkü bu diyet 4 evreden oluşuyo
atak-syir-güçlendirme ve koruma...
atakta sadece saf prıtein yiyorsun kilona göre 2 veya 10 gün arası sürüyor...
seyirde saf proteinlerle beraber sebze yiyebiliyorsun
ama dönüşümlü olarak... mesela 1+1 yapaaksan 1 gün saf protein bir gün protein+sebze şeklinde
5+5 yaparsan 5 gün saf pro 5 gün pro+sebze vs bu şekilde dönüşümlü olrak gidiyosun sonra idel kiloya kavuşunca güçlendirme geliyor burada verdiğin kiloyu güçlendiriyosun... verdiğin kilo * 10 gün olarak hesaplanıyor daha sonra koruma var bu dönemde ömür boyu sürüyor...bu
ndan sonra ömür boyu her perşembe ya da haftada 1 gün işte saf protein yiyorsun...
daha da ayrıntıları var da ben kaba taslak anlattım...
yani anlican kitabı almak şart yani...
son bi kez daha denicem ama bi süre sona kaptanlığı bi çaylak yetiştirip devretmek şartıyla
sıkı kararlara herkes hazır olsun o zaman
canına okuycam herkesin
sen yeni katıldın de mi takıma canımcım
hoşgeldin aramıza
korkma korkma bizim iyiliğimiz ve motive olmamız için
ortak aldığımız faydamıza kararlar kurallar bunlar
Ohhh saatler olsun bende bu arada sarışın oldum yaaaadün akşam için mantar yapmıştım fırında dometesli biberli bol soğanlı
şimdi acıktım fena ondan yiyeyim biraz bi bardak ayranla
bu arada saçımı da boyadım gidiyim yıkayayım
gelirim yine
son bi kez daha denicem ama bi süre sona kaptanlığı bi çaylak yetiştirip devretmek şartıyla
sıkı kararlara herkes hazır olsun o zaman
canına okuycam herkesin
sen yeni katıldın de mi takıma canımcım
hoşgeldin aramıza
korkma korkma bizim iyiliğimiz ve motive olmamız için
ortak aldığımız faydamıza kararlar kurallar bunlar
paylaşımsızlıktan şikayet eden takıma da bak sen :)))
Dukan diyetiyle ilgili bişeyler gördüm. Size derim ki asla başlamayın. Çünkü dukan diyetine vücut alışınca vücudun dengesi bozuluyo ve kilo almamak için ömür boyu protein yemen gerekiyo. Dukan kilo verdirir, tek besin diyetlerinin hepsi kilo verdirir. Bi ara isveç vardı, bıraktıktan tam 1 sene sonra 2 katı alıp asla veremiyorsun foyası çıktı. Atkins vardı o da tek besin diyeti. Atkins kendisi obeziteden öldü. Eğer hayatın boyunca (70 yaşına geldiğinde de) bu diyete devam edeceksen yap, ama diğer türlüsünde bıraktığın anda çok daha fazlasını alacaksın. Bunları diyetisyen söyledi baştan uyarayım :)
bende tam başlasam mı diyodumgerçi meyvesizliğe dayanma gibi bişeyi nasıl başarabilirim pek emin değilim
aşk olsun canım o nasıl söz... kardeş takımlar ne için lazım...
ama daha işimiz bitmedi.. bizden kurtuluşunuz yok..
yaa ben yine gelcem buraya bananem yaaaa sevdim ben burayı heee. Gelirim hergün mööbbet ederik..
Ohooo zor işmiş o benim ideal kiloma 1 kilo kalmış zaten okuyarak kitabı veririm o kiloyu ben zaten
Ben haftaya kısmetse korumaya geçiyorum canım onun için yapıp kendimi sıkıntıya sokmasam daha iyi..
Birde haftaya regli olcam aman aman:))
Ohhh saatler olsun bende bu arada sarışın oldum yaaaa
özellikle de bu yaz sıcağında dondurmasızlığa dayanamazdım benn
Dukan diyetiyle ilgili bişeyler gördüm. Size derim ki asla başlamayın. Çünkü dukan diyetine vücut alışınca vücudun dengesi bozuluyo ve kilo almamak için ömür boyu protein yemen gerekiyo. Dukan kilo verdirir, tek besin diyetlerinin hepsi kilo verdirir. Bi ara isveç vardı, bıraktıktan tam 1 sene sonra 2 katı alıp asla veremiyorsun foyası çıktı. Atkins vardı o da tek besin diyeti. Atkins kendisi obeziteden öldü. Eğer hayatın boyunca (70 yaşına geldiğinde de) bu diyete devam edeceksen yap, ama diğer türlüsünde bıraktığın anda çok daha fazlasını alacaksın. Bunları diyetisyen söyledi baştan uyarayım :)
gördüm kuzu saçların yakıyo
kesinlikle sarışın kalmalısın sen
değişik bi hava katmış sana ben çok beğendim
ben de kırmızı kafa oldum
Beğendiğine çok sevindim
Kızıl oldun demek ben çok kullandım hatta kk de fotoğraflarımda var görebilirsin albümde..
En sevdiğim renklerden biri diyebilirim..
Sarışın en zoru diyordum benim için ama güzel tepkiler alınca kullanmaya devam edicem..
Laf aramızda eşim kuaförümün önünden geçerken teşekkür bile etmiş
Teşekkür ederim hazır girmişken bnde bugün yaptıklarımı yazayım bari
Kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek,küçük bir domates, bir de orta boy salatalık yedim.(09.45)
saat 2.05 te bir elma yedim.
şimdilik 1 litre su içtim
bugün su ve hareket konusunda biraz tembelim ama yarın daha iyi olacağım :)
harekette tembel olduğumu görünce biraz dans ettim ama yeterli olduğunu hiç sanmıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?