Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kılzar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.ben yarın olamıycam malum teleşam var iyi bakın kendinize

aşk olsun canım o nasıl söz... kardeş takımlar ne için lazım...
ama daha işimiz bitmedi.. bizden kurtuluşunuz yok..

Ohooo zor işmiş o benim ideal kiloma 1 kilo kalmış zaten okuyarak kitabı veririm o kiloyu ben zaten
Ben haftaya kısmetse korumaya geçiyorum canım onun için yapıp kendimi sıkıntıya sokmasam daha iyi..
Birde haftaya regli olcam aman aman:))

dün akşam için mantar yapmıştım fırında dometesli biberli bol soğanlı
şimdi acıktım fena ondan yiyeyim biraz bi bardak ayranla
bu arada saçımı da boyadım gidiyim yıkayayım
gelirim yine
Ohhh saatler olsun bende bu arada sarışın oldum yaaaa

Akşam yemeğ için baget çıkardım fırında şu maginin mangal lezzeti var onunla yapıyorum harika oluyor arkadaşlar tavsiye ederim..
Zaten yağ koymuyorsun birde bütün yağını poşete bırakıyor...
Yanında salata ve yoğurt ekmeksiz...

Bu arada çok acıktım ben bugün nedense şu kabak hiç tutmuyor beni protein gibisi yok aslında

paylaşımsızlıktan şikayet eden takıma da bak sen :)))

Dukan diyetiyle ilgili bişeyler gördüm. Size derim ki asla başlamayın. Çünkü dukan diyetine vücut alışınca vücudun dengesi bozuluyo ve kilo almamak için ömür boyu protein yemen gerekiyo. Dukan kilo verdirir, tek besin diyetlerinin hepsi kilo verdirir. Bi ara isveç vardı, bıraktıktan tam 1 sene sonra 2 katı alıp asla veremiyorsun foyası çıktı. Atkins vardı o da tek besin diyeti. Atkins kendisi obeziteden öldü. Eğer hayatın boyunca (70 yaşına geldiğinde de) bu diyete devam edeceksen yap, ama diğer türlüsünde bıraktığın anda çok daha fazlasını alacaksın. Bunları diyetisyen söyledi baştan uyarayım :)

ollleeeeeeeeeyyyyyyy canıma oku valla ben feci hazırım azimliyim başarıcam inşAllah

bende tam başlasam mı diyodum gerçi meyvesizliğe dayanma gibi bişeyi nasıl başarabilirim pek emin değilim

gördüm kuzu saçların yakıyo
kesinlikle sarışın kalmalısın sen
değişik bi hava katmış sana ben çok beğendim
ben de kırmızı kafa oldum

Evet dediğin gibi arkadaşım vucudun dengesine bozmaya gerek yok..
Bende şuan diyetisyen desteği ile zayıflıyorum ve 10 haftada 8.5 kilo verdim gayette iyi gidiyorum..
Haftada 850 gram vermişim bu da gayet iyi bir rakam...
Birde zaten bir doktor desteği alıyorken başlamam saçma olur benim...
Tam gaz devam

aslında doğru diyosun
türk beslenme sistemine yetişdiğimiz tarza
ve yeme düzenine biraz aykırı ama çok başarılı ya canım
meyve dondurma off yazında zor iş dediğin gibi
biz ukan tarifleriyle harmanlasak kendi diyetlerimizi
olmaz mı melez bi diyet şekli turk-duk diye

gördüm kuzu saçların yakıyo
kesinlikle sarışın kalmalısın sen
değişik bi hava katmış sana ben çok beğendim
ben de kırmızı kafa oldum

Beğendiğine çok sevindim
Kızıl oldun demek ben çok kullandım hatta kk de fotoğraflarımda var görebilirsin albümde..
En sevdiğim renklerden biri diyebilirim..
Sarışın en zoru diyordum benim için ama güzel tepkiler alınca kullanmaya devam edicem..
Laf aramızda eşim kuaförümün önünden geçerken teşekkür bile etmiş

baktım albumüne canım
sonbahar kızılı mıydın sen
benim de senin eski halin gibi şimdi
valla sarışınlık çok yakışmış sana çok havalı olmuşsun
enişte bi kez daha aşık oldu sana desene
ama hanım da çok gayretli canım
kilolar verildi saçlar yeni renk aldı
daha ne olsun

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hazır girmişken bnde bugün yaptıklarımı yazayım bari

Kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek,küçük bir domates, bir de orta boy salatalık yedim.(09.45)
saat 2.05 te bir elma yedim.
şimdilik 1 litre su içtim

bugün su ve hareket konusunda biraz tembelim ama yarın daha iyi olacağım :)

harekette tembel olduğumu görünce biraz dans ettim ama yeterli olduğunu hiç sanmıyorum..

güml
yok canım o kadar katı deell.. ama şu yönde haklısın tüm diyetlerde eğer diyet biiti nasılsa diye çok yersen alırsın düz mantık bu diyet bittikten sonra verilen 3 kuralı ömür boyu uygulayacaksın ve günlük kal. ihtiyacını bilip ona göre sağlıklı ve dengel besleneceksin.. bunu zaten dukanda söylüyor. eğer diyet bitince bunları yapmazsanız er geç verdiklerinizi alırsınız diyee

gayet iyi dengeli menün canım
kaç kilosun sorması ayıp

doğrudur... deneyip görücez...
bu kadar uğraşmıken yarıda bırakamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…