Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler tatlim. Hahaha onu hiç farketmemisim ben sonradan gördüm

ummhnisa canım artın çok büyük değil ama bu hafta ekstra dikkat edip 69lardan kurtulman gerek hiç kaçamak yapma benceve ben dikkat etsem 1 ayda istediğime düşerim de bir şey beni yemeklere çekiyor buraya ilk geldiğimde ne güzel adapte oluyordum ama şimdi öyle olmuyor ama artık yaz geldi çattı kapıya yapılacak artık güzel güzel mini mini etekler aldım olması lazım

Kızlar, haftasonu abimin sözü var o nedenle aktif olamayacağım. Eşimle Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna gidip geleceğiz arabayla çünkü hafta içi işten iznimiz yok.

Yolda uzun durmaya vaktimiz olmadığı için de yolda sarma, börek vs yiyeceğiz ev yapımı. Orada da dikkat etme şansım yok. Dolayısıyla bu haftasonu kötü geçecek benim için.

Pazartesiden itibaren diyet spora güçlü bir şekilde devam edip cumaya toparlamaya çalışacağım. Pazartesiden itibaren menü paylaşıp aktif olurum.

Kaptanlarım, isterseniz ortaklar listesine koymayabilirsiniz, nasıl uygun olursa Hedefim sabit olsun mümkünse, eksi olması gerekiyorsa da 56.40 olsun.

Cherry Mom hzlsel yarimuhendis

Sonra biz yine beklerdik öyle öyle diye diye akşamı ediyormuşuz hilal taki sen doğru bildirim yapana kadar
Ayy o kadar ugrastim azicik eksi icin sabah sabah 2 saat yuruyus yaptim. Bi de sabahknden fazla ciksam kafayi yerdim heralde kabus gibi. Normalde koca bardaklarla su içerdim bugun icmedim cay 2 tane icmistim ustune yarim saatte yuruyus yapinca ayni geldim neyseki

Iste o tartida ki artilari gordukce butun disiplin gidiyor nefsine daha zor hakim oluyorsun canin daha cok yemek istiyor artiyim kilo vermem lazim yememeliyim dedikce strese giriyorsun. Yasam kalitem bile dusuyor benim mutsuzum resmen

Canım o zaman bu hafta seni ortaklara eklemeyeyim döndüğünde hepimiz sana ortak oluruz

Iste o tartida ki artilari gordukce butun disiplin gidiyor nefsine daha zor hakim oluyorsun canin daha cok yemek istiyor artiyim kilo vermem lazim yememeliyim dedikce strese giriyorsun. Yasam kalitem bile dusuyor benim mutsuzum resmen
Aynen öyle sar başa oldum durdum düzenli bi eksi görmeye çabaladıkça stresleniyorum halbuki rahat olsam nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun desem ne kadar güzel olur bu hafta öyle yapacağım yediğime içtiğime dikkat ederim sonrasında ne olursa artık(mümkünse eksi göreyim görmezsem çıldırır yerim)

çok güzel bi kızsın ,yurt dışınada gididyorsun imkanların var demekki . çok daha iyilerine layıksın . senin değerini bilen birirne layıksın.

yeni yaşın kutlu olsun , yeni yaşın şans getirisin sana :)

Doğum günün kutlu olsun canım. Nice yıllara

kollontai canım doğum günün kutlu olsun

Musmutlu senelerin olsun.cok da güzel çıkmışsın

Tüm iyi dilekleriniz ve tebriklerini için çok çok teşekkür ederim kızlar umarım yeni yıllar hepimize sağlık ve huzur getirir

Bende oyle yapacagim sıktıkça sıkılıyorum yemek doymak icin ne olursa spor da tam gaz

Geçen hafta 55.3
Güncel 57.6
Fark +2.3

valla utanarak yazıyorum ama durum budur Reglim hala bitmedi sanırım 1 kilosu ondan 1 kilosu da benim 2 günlük kaçamaklarım arkadaşlar geldi eski erkek arkadaşım falan da geldi doğum günü sürprizi diye, pasta falan filan derken diyet bişey kalmadı, 2 gün benim evde oturduk sohbet muhabbet eş dost derken daha yeni telefona bakıyorum desem yalan olmaz
Kaptanım ortağım ve tüm takımdan özür dilerim Hızlı gelen hızlı gider lakin böyle bir sonuç paylaşmak istemezdim.
Cherry Mom hzlsel

Eklentiler

• 485320A6-2D25-4183-B578-EA2FA91D156E.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 20
Ben aktif olamadım lakin bu hafta da ayarsan beni sevinirim, toparlamam lazım acil şekilde

Ben aktif olamadım lakin bu hafta da ayarsan beni sevinirim, toparlamam lazım acil şekilde
Canım tartı sonucun için üzgünüm ama dikkat etmen gerek bu hafta dediğin gibi bi de üst listede olmak daha bi üzücü olmuştur senin için çünkü sadece kendini değil takımı da etkiliyorsunhaftaya daha büyük eksiyle ve yüzdeyle takıma tam katkı sağlayacağını düşünüyorum ve seni de ortaklar listesine yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…