- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.061
H deki t yi de fark ettim temmuz yazıyordun değil mi
He ya temmuz yaziyordum az kalsinH deki t yi de fark ettim temmuz yazıyordun değil migit et süt yumurta ye bacım
Bu hafta cok gıdım gıdım veren var canım üzülme olsun eksi olsun bizim olsunKızlar artık kilomu yazıyorum
Geçen Cuma: 56.65
4 Haziran: 56.55
Fark: -100
Yüzde: 0.1765%
Kusura bakmayın bu hafta takıma katkı sağlayamadım malesef
Eki Görüntüle 2864055
Cherry Mom hzlsel yarimuhendis Anka
Sonra biz yine beklerdik öyle öyle diye diye akşamı ediyormuşuz hilal taki sen doğru bildirim yapana kadarHe ya temmuz yaziyordum az kalsin
Teşekkürler tatlim. Hahaha onu hiç farketmemisim ben sonradan gördümTebrikler canımojelerinin rengine de bayıldım bir oje hastası olarak
Aynen öyle şu anda kuzenimle beraber başladık birbirimize gün içinde rapor veriyoruz yaptığımız sporları falan söylüyoruz söz verdik birbirimize 26 haziranda kuzenler buluşması var o gün görüşeceğiz bakalım sonuç ne olacakteşekkür ederim bu arada
Canım detoks bir süre yapmayı düşünmüyorum zaten. Sporlarımı da sabah erkenden kalkıp yapıyorum ondan sonra derse oturuyorum o yüzden sporlarımı da aksatmamaya çalışıyorumhaftaya bomba gibi geliyorumm diyorum
Ve ben derse kaçar sabah sineklik takmak için ustalar geldi sporum yarıda kaldı çok sinirlendim kahvaltı ettim yediklerim sinene kadar ders çalışıp sonra sporumu al baştan yapayım
Ayy o kadar ugrastim azicik eksi icin sabah sabah 2 saat yuruyus yaptim. Bi de sabahknden fazla ciksam kafayi yerdim heraldeSonra biz yine beklerdik öyle öyle diye diye akşamı ediyormuşuz hilal taki sen doğru bildirim yapana kadar
Ooo tebrikler ortakGecen hafta: 55.1
Bu hafta: 54.85
Fark: 0.25 kg
Cherry Mom missbellaa
Hedefim 55 di ulaştımCherry Mom Kaptanım ben biraz ara verip dönmek istiyorum. Yogunum aktif olamıyorum zaten. En azından adaptasyon sürecini atlatayım
Iste o tartida ki artilari gordukce butun disiplin gidiyor nefsine daha zor hakim oluyorsun canin daha cok yemek istiyor artiyim kilo vermem lazim yememeliyim dedikce strese giriyorsun. Yasam kalitem bile dusuyor benim mutsuzum resmenummhnisa canım artın çok büyük değil ama bu hafta ekstra dikkat edip 69lardan kurtulman gerek hiç kaçamak yapma bence ve ben dikkat etsem 1 ayda istediğime düşerim de bir şey beni yemeklere çekiyor buraya ilk geldiğimde ne güzel adapte oluyordum ama şimdi öyle olmuyor ama artık yaz geldi çattı kapıya yapılacak artık güzel güzel mini mini etekler aldım olması lazım
Canım o zaman bu hafta seni ortaklara eklemeyeyim döndüğünde hepimiz sana ortak oluruzKızlar, haftasonu abimin sözü var o nedenle aktif olamayacağım. Eşimle Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna gidip geleceğiz arabayla çünkü hafta içi işten iznimiz yok.
Yolda uzun durmaya vaktimiz olmadığı için de yolda sarma, börek vs yiyeceğiz ev yapımı. Orada da dikkat etme şansım yok. Dolayısıyla bu haftasonu kötü geçecek benim için.
Pazartesiden itibaren diyet spora güçlü bir şekilde devam edip cumaya toparlamaya çalışacağım. Pazartesiden itibaren menü paylaşıp aktif olurum.
Kaptanlarım, isterseniz ortaklar listesine koymayabilirsiniz, nasıl uygun olursaHedefim sabit olsun mümkünse, eksi olması gerekiyorsa da 56.40 olsun.
Cherry Mom hzlsel yarimuhendis
Aynen öyle sar başa oldum durdum düzenli bi eksi görmeye çabaladıkça stresleniyorum halbuki rahat olsam nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun desem ne kadar güzel olur bu hafta öyle yapacağım yediğime içtiğime dikkat ederim sonrasında ne olursa artık(mümkünse eksi göreyim görmezsem çıldırır yerimIste o tartida ki artilari gordukce butun disiplin gidiyor nefsine daha zor hakim oluyorsun canin daha cok yemek istiyor artiyim kilo vermem lazim yememeliyim dedikce strese giriyorsun. Yasam kalitem bile dusuyor benim mutsuzum resmen
İnşallah canım her ayrılık zor tabi bir alışma süreci istiyor ama sen her şeyden değerlisin o yüzden bırak gitsin sen kendini üzme
İnşallah seneye yine bambaşka bir yerde kutlayacaksın oh sefan olsun canım zıpla eğlenbende bir ay önce otuz oldum canım doğum günümü Leslie yaparak kutlamıştım
çok güzel bi kızsın ,yurt dışınada gididyorsun imkanların var demekki . çok daha iyilerine layıksın . senin değerini bilen birirne layıksın.
yeni yaşın kutlu olsun , yeni yaşın şans getirisin sana :)
Hayırlı olsun. Üzülme güzel bir şehir diye duydum hep, belki seversin zamanla.
İyi ki doğdun, iyi ki varsın! Yeni yaşın bol gezmeli, mutlu, sağlıklı ve diyetsiz (ideal kilonda) olur inşallahEx'ten next olmaz diyerek eski erkek arkadaşını sal diyorum
Canım canımmm çok özledik yaaaama kilo korumana sevindim canım hiç bir zaman patlamalar olmadı sende zaten
Bekliyoruz yeniden
Kuzummm çok sevindim yaaa günün en güzel haberi buharika harikaa
Niyeti hiç yanına gelmek flan olmamış resmen seni denemiş yalnız mı geçireceksin yoksa biriyle mi olacaksın diyene üzücü yazık keşke davet bile etmeseydin
Doğum günün kutlu olsun canımumarım bu yıl sana zarar ve üzüntü veren tüm kişi ve sorunlardan uzaklaşırsın
Canım hemen çöküşe geçme lütfenorayada bir şans ver herkes güzel bir yer olduğunu söylüyor doğu gibi düşünme
İzin konusunda eski üye olduğun için izin hakkın var tabi eğer fikrin değişmezse çıkartırız sorun değil ama fevri davranma tatlım
Doğum günün kutlu olsun canım. Nice yıllara
Doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu ömürler diliyorum. Keşke ilk doğum gününde yanına geleceğim dediğinde ne münasebet ayrıldık bitti benim başka planlarım var deseydin neden kabul ettin ki. Bırak gerçekten ne moralini ne sağlığını bozmaya değmez. Canını sıkıp gününü mahvetme
Musmutlu senelerin olsun.cok da güzel çıkmışsın
Tüm iyi dilekleriniz ve tebriklerini için çok çok teşekkür ederim kızlarkollontai Doğum günün kutlu olsun tatlım, şahane yaşların olsun Ayrıca o eski erkek arkadaşın seni hiç ama hiç haketmiyor, yeni yaşın sana kıymet bilen, kadın ruhundan anlayan ve seni hakeden bir aşk getirsin
Muhteşem eksi canım tebrik ederim
Bende oyle yapacagim sıktıkça sıkılıyorum yemek doymak icin ne olursa spor da tam gazAynen öyle sar başa oldum durdum düzenli bi eksi görmeye çabaladıkça stresleniyorum halbuki rahat olsam nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun desem ne kadar güzel olur bu hafta öyle yapacağım yediğime içtiğime dikkat ederim sonrasında ne olursa artık(mümkünse eksi göreyim görmezsem çıldırır yerim)
Ben aktif olamadım lakin bu hafta da ayarsan beni sevinirim, toparlamam lazım acil şekildeBi de arkadaşlar bu hafta ortaklar listesine kesinlikle aktif olup ortağıma sahip çıkıp motive edeceğim diyen kişileri ekleyeyim diyorum bu hafta genel olarak aktif değildik haftaya da aynısı olsun istemiyorumo yüzden tamam ben varım diyenleri göreyim
Canım tartı sonucun için üzgünüm ama dikkat etmen gerek bu hafta dediğin gibi bi de üst listede olmak daha bi üzücü olmuştur senin için çünkü sadece kendini değil takımı da etkiliyorsunBen aktif olamadım lakin bu hafta da ayarsan beni sevinirim, toparlamam lazım acil şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?