- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.081
Kızlar, haftasonu abimin sözü var o nedenle aktif olamayacağım. Eşimle Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna gidip geleceğiz arabayla çünkü hafta içi işten iznimiz yok.
Yolda uzun durmaya vaktimiz olmadığı için de yolda sarma, börek vs yiyeceğiz ev yapımı. Orada da dikkat etme şansım yok. Dolayısıyla bu haftasonu kötü geçecek benim için.
Pazartesiden itibaren diyet spora güçlü bir şekilde devam edip cumaya toparlamaya çalışacağım. Pazartesiden itibaren menü paylaşıp aktif olurum.
Kaptanlarım, isterseniz ortaklar listesine koymayabilirsiniz, nasıl uygun olursaHedefim sabit olsun mümkünse, eksi olması gerekiyorsa da 56.40 olsun.
Cherry Mom hzlsel yarimuhendis
Abine mutluluklar canım ve size kolay gelsinCanım o zaman bu hafta seni ortaklara eklemeyeyim döndüğünde hepimiz sana ortak oluruz
Canım aslında yine aynı hesap listeye girmek için yine izin kilona inmen lazımdı 2.4 ü verecektin bekleyecektik.. mezunkende öyle yine 2.4 ün altına düşüp listeye girebilirsin üzülmeSelam canımlaarrnapıyosnz nasılsınz ne var ne yok kilo bildirmeye geldim
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 76.4
Sabitim
Aslında dün 75.8dim bu gün böyle çıktı
Meziniyet Kiloma göre +2.4 kilom
Tekrar moda girmek istiyorum ama canım hiç istemiyoböyle devam edersem de +200 300 diye diye geri alırım
Bu hafta kvdemlerde kalcz her hafta birşey çıkıyor
Keşke mezun olmasaydım izne ayrılsaydm ozaman hemen girerdim listeye al sana sorumluluk mecbur tutardm kursağımı
Cherry Mom
Tamam kaptanımAbine mutluluklar canım ve size kolay gelsinZeynep aslında sadece hafta sonu için diyor pazartesiden itibaren sağlam bir ortağa ihtiyaç olabilir gibi zaten ortakların coğu pazartesi kilo bildirimi sonrası canlanıyor
Sağol kaptanım, tamamdır o zaman ben haftasonu da arada uğramaya çalışacağımAbine mutluluklar canım ve size kolay gelsinZeynep aslında sadece hafta sonu için diyor pazartesiden itibaren sağlam bir ortağa ihtiyaç olabilir gibi zaten ortakların coğu pazartesi kilo bildirimi sonrası canlanıyor
Diyet reglide düzensizlik yapabiliyor8 gün erkenden oldum. inşallah şişlik olmaz.aynı durum başına gelen var mı. sanırım diyet etkiledi
Canım beni ekleyebilirsin okula gideceğim ama yine de aktif olurum diye düşünüyorumBi de arkadaşlar bu hafta ortaklar listesine kesinlikle aktif olup ortağıma sahip çıkıp motive edeceğim diyen kişileri ekleyeyim diyorum bu hafta genel olarak aktif değildik haftaya da aynısı olsun istemiyorumo yüzden tamam ben varım diyenleri göreyim
Tamam canımCanım beni ekleyebilirsin okula gideceğim ama yine de aktif olurum diye düşünüyorum
Hmm ben izinli olunduğu zaman artıda olsan giriliyor sanıyordumCanım aslında yine aynı hesap listeye girmek için yine izin kilona inmen lazımdı 2.4 ü verecektin bekleyecektik.. mezunkende öyle yine 2.4 ün altına düşüp listeye girebilirsin üzülme
kaptanım aklıma gelmişken sorayım dedim. ilk mail adresi artık kullanılmayan bir adres olduğu için benden güncelleme istemişti sistem.bende güncelledim. hatta kk whatsapp ekibiyle iletişim halindeydim...güncelledim. proluğum gitti.. ayrıca bir kaç kişide mezun ve 5. takım rozeti ver....verilen hak geri alınmaz diye biliyorum benAy ortalama geçen haftanın yarısı kadar bile değil
Ben yine aktif olurum canım. Gönül rahatlığıyla ekleyebilirsinBi de arkadaşlar bu hafta ortaklar listesine kesinlikle aktif olup ortağıma sahip çıkıp motive edeceğim diyen kişileri ekleyeyim diyorum bu hafta genel olarak aktif değildik haftaya da aynısı olsun istemiyorumo yüzden tamam ben varım diyenleri göreyim
Canım o muhtemelen güncelleme sonrası olmuşturkaptanım aklıma gelmişken sorayım dedim. ilk mail adresi artık kullanılmayan bir adres olduğu için benden güncelleme istemişti sistem.bende güncelledim. hatta kk whatsapp ekibiyle iletişim halindeydim...güncelledim. proluğum gitti.. ayrıca bir kaç kişide mezun ve 5. takım rozeti ver....verilen hak geri alınmaz diye biliyorum ben
Teşekkürler kaptanım❤ ben simdi gördüm mesajini , fotoyu paylaşıp kahvalti yapip denemeye girmiştim maalesef.Tebriklr cnm harika notlu bildirim yapmann mümkün mü yemek yemediysen diğer kızlar gibi
Tamam canımBen yine aktif olurum canım. Gönül rahatlığıyla ekleyebilirsin
Hayırlı olsun canımKızlar, haftasonu abimin sözü var o nedenle aktif olamayacağım. Eşimle Türkiye'nin bir ucundan diğer ucuna gidip geleceğiz arabayla çünkü hafta içi işten iznimiz yok.
Yolda uzun durmaya vaktimiz olmadığı için de yolda sarma, börek vs yiyeceğiz ev yapımı. Orada da dikkat etme şansım yok. Dolayısıyla bu haftasonu kötü geçecek benim için.
Pazartesiden itibaren diyet spora güçlü bir şekilde devam edip cumaya toparlamaya çalışacağım. Pazartesiden itibaren menü paylaşıp aktif olurum.
Kaptanlarım, isterseniz ortaklar listesine koymayabilirsiniz, nasıl uygun olursaHedefim sabit olsun mümkünse, eksi olması gerekiyorsa da 56.40 olsun.
Cherry Mom hzlsel yarimuhendis
Kız o ne biçim artıGeçen hafta 55.3
Güncel 57.6
Fark +2.3
valla utanarak yazıyorum ama durum budurReglim hala bitmedi sanırım 1 kilosu ondan 1 kilosu da benim 2 günlük kaçamaklarım arkadaşlar geldi eski erkek arkadaşım falan da geldi doğum günü sürprizi diye, pasta falan filan derken diyet bişey kalmadı, 2 gün benim evde oturduk sohbet muhabbet eş dost derken daha yeni telefona bakıyorum desem yalan olmaz
Kaptanım ortağım ve tüm takımdan özür dilerimHızlı gelen hızlı gider lakin böyle bir sonuç paylaşmak istemezdim.
Cherry Mom hzlsel
1. Olacaktık kaptanım yaaAy ortalama geçen haftanın yarısı kadar bile değil
Benide unutma kaptanımCanım o muhtemelen güncelleme sonrası olmuştur
5.takım rozeti benimle alakalı onların suçu yokyani ben talep edersem kişiye veriliyor ama bende hep unutuyorum şimdiii yazıyorum yönetime araya senin konuyuda kaynatayım bakalım dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?