Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Salma kendini, hemen toparlan canımmm. Alti üstü bir hafta, tartida o sayiyi görünce hissedecegin keyfi, zaferin verdiği o mutluluğu düşün. Incelmis bir göbüş , otesi var mi!
Acıktım diye dolaşıyorsan kesin meşgul etmediğinden kendini. Ben öyleyim cunku.
Hobi bul bence. Ben mesela ingilizce çalışıyorum acayip de keyif aliyorum. Ama herkes bir degil, sen de misal taki yapabilirsin boncuk misina alip..

Aynen öyleay ortim ben kahvaltımı falan ettim şimdi mutfağı toplayıp ders çalışıp spor evresine geçeceğim
Bende cok hafif bir kahvaltı yaptim. Ara ogun yapmayacagim oglenide hafif gecirip 4 de falan kapatırım yemeyi sporda olmazsa olmazimiz zaten. Ama canimin istedigi seyler var bugun mu yesem bilemedim

Bende cok hafif bir kahvaltı yaptim. Ara ogun yapmayacagim oglenide hafif gecirip 4 de falan kapatırım yemeyi sporda olmazsa olmazimiz zaten. Ama canimin istedigi seyler var bugun mu yesem bilemedim
Benim de kahvaltım çok hafifti doymadım desem yeridir arada da ödem atıcı içecek yapacağımmesela ne gibi şeyler istiyor canın

Acıkmak mi, gece midemde gök gürültüleri oluyor
Haklisin canım. Spor önemli
Kahvaltıyı biraz geç yapıp öğlen değil de akşam yemeği yesen saat 5-6 gibi o kadar acıkmazsın canım bende en son yemeği 7 gibi yiyorum ama gece 3te filan uyuyorum uyuma saatine göre ayarla kendini
Yeni ortağının doğum günü geçti, 6 nisan doğumgünüm
benimki de geçti bu hafta bize hiçbir şey engel olamaz
Dün ben öğlen uykusuna yattım kalkınca sersem gibiydim öyle olunca yediklerim az geldi zor doyurdum kendimi su içtim spor yaptım açlık hissi kalmadı canım zaten pazartesi okula gitmeye başlayacağım tahminimce öğlenci olacağım o yüzden pek boş vakit kalmaz ev işi okul işi spor derken akşam anca eşle beraber ya dizi izleriz ya kitap okuruz günü bitiririm İngilizce bir ara ben de çalışmıştım hakikaten keyifli oluyor öğren ve yurt dışına çık inşallah

Tutamazsam kendimj diye korkuyorum
Dün kendime makaron alacaktım 9luydu ama kesin 9unu da aynı öğünde yerim diye almadım kasada geri bıraktım sen de fazla yiyeceğinden korkuyorsan hiç yapma canım yıllarca yedik ne faydası oldu

Çarşamba günü saat 3 4 gibi arkadaşıma gidicem ve kalıcamhadi akşam yemeği için dışarıdan alırsak bir şeyler onu ayarlarım köfteyle falan abur cuburu söylemek bile istemiyorum yemicem tabive perşembe günü içinde kahvaltı hazırlanıp tüm gün beraber olunacak 1 gün midem bulanır da diğer günlerde nasıl bulansın bu mide yaaa o gün bana psikolojik yüklenin sürekli beni etiketleyin bildirimsiz bırakmayın beni

Dün kendime makaron alacaktım 9luydu ama kesin 9unu da aynı öğünde yerim diye almadım kasada geri bıraktım sen de fazla yiyeceğinden korkuyorsan hiç yapma canım yıllarca yedik ne faydası oldu
Aynen en iyisi yapmamak yiyip hemen bitirseler sıkıntı yok nimet yazik atilmasin diye kendim bitirmeye calisacagim bu defa o yuzden bi kalabaliga falan denk getirisem o zaman yapar bende bi tane yerim

O is bende ortim nefes aldirmam sana sen yersen bende yerim sonuncu oluruz artilarla bogusuruz emnis bizi keser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…