- 2 Ağustos 2018
- 778
- 981
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.201
Çabam o yönde zaten, no kaçamakBu hafta seninle yüzü gülsün bari
Rica ederim3 tatlı kaşığı vardır yine teşekkür ederim canım
Salma kendini, hemen toparlan canımmm. Alti üstü bir hafta, tartida o sayiyi görünce hissedecegin keyfi, zaferin verdiği o mutluluğu düşün. Incelmis bir göbüş , otesi var mi!Ben bugünden biraz salma moduna girdim orticim güzel yememe rağmen sürekli açım açım diye dolandım durdumama yarın toparlarım canım bu hafta tartılmamayı planlıyorum sonra takıntı haline getiriyorum tartıyı eşime saklatacağım
Evet yariyor zorlamiyirlar oyle deyinceBi de benim alışıklar yiyince midemin bulantısına bu sefer yemeden bulandığını söylersem hiç zorlamazlarişe yarıyor ama
Aynen öyleEvet yariyor zorlamiyirlar oyle deyince
Bende cok hafif bir kahvaltı yaptim. Ara ogun yapmayacagim oglenide hafif gecirip 4 de falan kapatırım yemeyi sporda olmazsa olmazimiz zaten. Ama canimin istedigi seyler var bugun mu yesem bilemedimAynen öyleay ortim ben kahvaltımı falan ettim şimdi mutfağı toplayıp ders çalışıp spor evresine geçeceğim
Benim de kahvaltım çok hafifti doymadım desem yeridir arada da ödem atıcı içecek yapacağımBende cok hafif bir kahvaltı yaptim. Ara ogun yapmayacagim oglenide hafif gecirip 4 de falan kapatırım yemeyi sporda olmazsa olmazimiz zaten. Ama canimin istedigi seyler var bugun mu yesem bilemedim
PideBenim de kahvaltım çok hafifti doymadım desem yeridir arada da ödem atıcı içecek yapacağımmesela ne gibi şeyler istiyor canın
Ortim eğer çok istiyorsan poğaça yap bir tane ye ve fazlasını buzluğa kaldırPidedaha cok sey istiyorda hepsi olmuyor bir arada 2 aydir poagaca aseriyorum resmen ama yapmiyorum
Kahvaltıyı biraz geç yapıp öğlen değil de akşam yemeği yesen saat 5-6 gibi o kadar acıkmazsın canım bende en son yemeği 7 gibi yiyorum ama gece 3te filan uyuyorum uyuma saatine göre ayarla kendiniAcıkmak mi, gece midemde gök gürültüleri oluyor
Haklisin canım. Spor önemli
benimki de geçti bu hafta bize hiçbir şey engel olamazYeni ortağının doğum günü geçti, 6 nisan doğumgünüm
Dün ben öğlen uykusuna yattımSalma kendini, hemen toparlan canımmm. Alti üstü bir hafta, tartida o sayiyi görünce hissedecegin keyfi, zaferin verdiği o mutluluğu düşün. Incelmis bir göbüş , otesi var mi!
Acıktım diye dolaşıyorsan kesin meşgul etmediğinden kendini. Ben öyleyim cunku.
Hobi bul bence. Ben mesela ingilizce çalışıyorum acayip de keyif aliyorum. Ama herkes bir degil, sen de misal taki yapabilirsin boncuk misina alip..
Tutamazsam kendimj diye korkuyorumOrtim eğer çok istiyorsan poğaça yap bir tane ye ve fazlasını buzluğa kaldırama ölçüyü kaçırma
O korku varsa ya 1 tane yiyip gerisi buzluğa ya da hiç yapmamak ya da bi tb krep yapıp içine kaşar koyup erit yeTutamazsam kendimj diye korkuyorum
Dün kendime makaron alacaktım 9luydu ama kesin 9unu da aynı öğünde yerim diye almadım kasada geri bıraktımTutamazsam kendimj diye korkuyorum
Hoş geldin canım tabi ki devam edebilirsinSelam arkadaşlar uzun zamandır yoktum bi anda kayboldum biliyorum tekrardan aranıza karışmak istiyorum tabi kabul edersiniz bilmiyorum doğru yerde mi paylaştım
Hosbuldum canim teşekkürlerHoş geldin canım tabi ki devam edebilirsin
Yapmadim normal yedim yemegimi 2 bucukta 4 gibi de kefir icip bitirecegimO korku varsa ya 1 tane yiyip gerisi buzluğa ya da hiç yapmamak ya da bi tb krep yapıp içine kaşar koyup erit ye
Aynen en iyisi yapmamak yiyip hemen bitirseler sıkıntı yok nimet yazik atilmasin diye kendim bitirmeye calisacagim bu defa o yuzden bi kalabaliga falan denk getirisem o zaman yapar bende bi tane yerimDün kendime makaron alacaktım 9luydu ama kesin 9unu da aynı öğünde yerim diye almadım kasada geri bıraktımsen de fazla yiyeceğinden korkuyorsan hiç yapma canım yıllarca yedik ne faydası oldu
O is bende ortim nefes aldirmam sanaÇarşamba günü saat 3 4 gibi arkadaşıma gidicem ve kalıcamhadi akşam yemeği için dışarıdan alırsak bir şeyler onu ayarlarım köfteyle falan abur cuburu söylemek bile istemiyorum yemicem tabi ve perşembe günü içinde kahvaltı hazırlanıp tüm gün beraber olunacak 1 gün midem bulanır da diğer günlerde nasıl bulansın bu mide yaaa o gün bana psikolojik yüklenin sürekli beni etiketleyin bildirimsiz bırakmayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?