Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pacman Canım ortiliğimiz hayırlı olsun Bu hafta ikimiz de 100 gramcık verdik, önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah

pacman Canım ortiliğimiz hayırlı olsun Bu hafta ikimiz de 100 gramcık verdik, önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah
Ayy şimdi gördüm. Dün çok yorgundum. Uyuyakalmışım. Şimdi de 6.30da ayaktayım o yüzden hahahahaha. Çok sevindik. İnş bu hafta güzel veririz kilo. Ben regl olabilirsem her şey güzel olacak da... 2 haftadır bunu bekliyorum.

Sorma ben de olamadım hala sanırım diyet spor düzensizliği nedeniyle

Dün gece uyumuştum ortim ancak bakabiliyorum çok güzel olmuş menün ikimiz de if yapıyoruz süper
Evet if. Ben tam bekledigim gibi regl oldum bu sabah arti ciktim ama karnim cok şiş belli oluyor cumaya kadar bu beladan da kurtulacagiz jnsallah ama hic salmak yok ortim sen dusersen ben yolun ortasina yatarim o durumdayim saglam dur

Ben bugünden salı kaç çıkacağım diye düşünüyorum kaptanımve çarşamba günü arkadaşlarımla kalacağız galiba ama ne tesadüftür ki o güne midem çok bulanacakmış
Ayy bu taktigi bende cok kullaniyorum son zamanlarda rejimdeyim yiyemem yerine midem bulaniyor evde cok yedim cok sisim ben onu ben pek sevmiyorum bu ara hic istahim yok

Evet if. Ben tam bekledigim gibi regl oldum bu sabah arti ciktim ama karnim cok şiş belli oluyor cumaya kadar bu beladan da kurtulacagiz jnsallah ama hic salmak yok ortim sen dusersen ben yolun ortasina yatarim o durumdayim saglam dur
Regl şişi geçer 6 güne bir şeycik kalmazbi de ortim sen düşersen ben de yatarım sürünemem de vallahi sen ayakta ben ayakta,ben ayakta sen ayakta

Ayy bu taktigi bende cok kullaniyorum son zamanlarda rejimdeyim yiyemem yerine midem bulaniyor evde cok yedim cok sisim ben onu ben pek sevmiyorum bu ara hic istahim yok
Bi de benim alışıklar yiyince midemin bulantısına bu sefer yemeden bulandığını söylersem hiç zorlamazlarişe yarıyor ama

Canım menün gayet hafif olmuş, spor da var. Bence eksileri alicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…