- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.181
ORTAKLAR
(4 Haziran - 11 Haziran )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
C Cagrihilal1 yarimuhendis redsonja87 ummhnisa matteroftime pacman hzlsel missbellaa kollontai birniyetmeselesi G gibivegibi runib
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Ayy şimdi gördüm. Dün çok yorgundum. Uyuyakalmışım. Şimdi de 6.30da ayaktayım o yüzden hahahahaha. Çok sevindik. İnş bu hafta güzel veririz kilo. Ben regl olabilirsem her şey güzel olacak da... 2 haftadır bunu bekliyorum.pacman Canım ortiliğimiz hayırlı olsun Bu hafta ikimiz de 100 gramcık verdik, önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah
Sagol muhendiscim uzaklaşmam tamamMezuniyetin hayırlı olsun canımçok uzaklaşma buralardan
Sorma ben de olamadım hala sanırım diyet spor düzensizliği nedeniyleAyy şimdi gördüm. Dün çok yorgundum. Uyuyakalmışım. Şimdi de 6.30da ayaktayım o yüzden hahahahaha. Çok sevindik. İnş bu hafta güzel veririz kilo. Ben regl olabilirsem her şey güzel olacak da... 2 haftadır bunu bekliyorum.
Dün gece uyumuştum ortim ancak bakabiliyorum çok güzel olmuş menün ikimiz de if yapıyoruz süperKahvalti
1 dilim ekmek
1 lokma peynir
Zeytin
Ogle
5 yk pilav
4 yk yesil fasulye yemegi
2 yk yogurt
Salata
2.5 lt su
spor
13500 adim
Cherry Mom ummhnisa yarimuhendis
Günaydın herkese5 - 11 Haziran Menü Paylaşım Listesi
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
pacman
redsonja87
kollontai
@matteroftime
Anka
@missbellaa
birniyetmeselesi
G gibivegibi
runib
Evet if. Ben tam bekledigim gibi regl oldum bu sabah arti ciktim ama karnim cok şiş belli oluyor cumaya kadar bu beladan da kurtulacagiz jnsallah ama hic salmak yokDün gece uyumuştum ortim ancak bakabiliyorum çok güzel olmuş menün ikimiz de if yapıyoruz süper
Ayy bu taktigi bende cok kullaniyorum son zamanlarda rejimdeyim yiyemem yerine midem bulaniyor evde cok yedim cok sisim ben onu ben pek sevmiyorum bu ara hic istahim yokBen bugünden salı kaç çıkacağım diye düşünüyorum kaptanımve çarşamba günü arkadaşlarımla kalacağız galiba ama ne tesadüftür ki o güne midem çok bulanacakmış
Regl şişi geçer 6 güne bir şeycik kalmazEvet if. Ben tam bekledigim gibi regl oldum bu sabah arti ciktim ama karnim cok şiş belli oluyor cumaya kadar bu beladan da kurtulacagiz jnsallah ama hic salmak yokortim sen dusersen ben yolun ortasina yatarim o durumdayim saglam dur
Bi de benim alışıklar yiyince midemin bulantısına bu sefer yemeden bulandığını söylersem hiç zorlamazlarAyy bu taktigi bende cok kullaniyorum son zamanlarda rejimdeyim yiyemem yerine midem bulaniyor evde cok yedim cok sisim ben onu ben pek sevmiyorum bu ara hic istahim yok
Acıkmak mi, gece midemde gök gürültüleri oluyorMenü gayet güzel canım ama akşam salatalıkla acıkmıyor musunsporu da azcık artırdık mı eksiler gelecek bu hafta da
Canım menün gayet hafif olmuş, spor da var. Bence eksileri alicazKahvaltı
Tb ekmeğe peynirli tost, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, kiraz saplı çay
Ara
1 sb süt, 1 muz, tb galeta(15gr)
Akşam
Izgara et, 4 yk haşlanmış tb makarna, 2 yk yoğurt
Ara
Çilekli nesfit yulaf bar
dukan birası, 2 LT su / 3 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa missbellaa
Yeni ortağının doğum günü geçti, 6 nisan doğumgünümEvet kollontai iyi bir yüzde hazala borçlusun
Yeni ortağına sordun mu doğum günü ne zmanmışmissbellaa
Ne kadar yediğin önemli, yoksa 1 tatli kasigi recel 1 dilim ekmeğin yarisi kadar kaloriye sahipBEn de arkadaslarla kahvaltiya gittim. Yarım dilim ekmek yedim o çok güzel oldu da. Reçel de yemeseydim keşke yemiş bulundum
3 tatlı kaşığı vardır yine teşekkür ederim canımNe kadar yediğin önemli, yoksa 1 tatli kasigi recel 1 dilim ekmeğin yarisi kadar kaloriye sahip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?