- 23 Mart 2016
- 30.931
- 92.089
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.161
Valla ben bilmem cuma günü beni gıdıklamayındaBen salı tartılacağım kaptanım içim gıdıklanır benim tartılmazsam
Yok kaptanım stres yok hayatımızda bu hafta
Ben bugünden salı kaç çıkacağım diye düşünüyorum kaptanımValla ben bilmem cuma günü beni gıdıklamayında
NiyeBen bugünden salı kaç çıkacağım diye düşünüyorum kaptanımve çarşamba günü arkadaşlarımla kalacağız galiba ama ne tesadüftür ki o güne midem çok bulanacakmış
Yok kaptanım ben yiyip yiyip kusmak istesem bile kusamam asla hiçbir şey etki etmez yaniNiyeyiyip yiyip kuscan mı kızzz
Helal kız sanaaaaYok kaptanım ben yiyip yiyip kusmak istesem bile kusamam asla hiçbir şey etki etmez yanikendi yiyeceklerimi yiyip gece abur cubur yememek için midem bulanacak çünkü arkadaşlarım kızıyorlar öyle ortamlarda yemediğimde
Keşke yediğimiz içtiğimiz herşeyi çözse canım verdiği haz anlık sonra sorunlar çözülmediği gibi birde kaçamak yapmanın huzursuzluğu geliyor
Arada gelme sık gelöptük canım
Yok yok kaptanım yalan söliyemicem çok yediğimde kusmaya çalışmışlığım var ama yapamadım o yüzden daha teşebbüs bile etmiyorum korkarım o işlerdenHelal kız sanaaaabende hemen kötüyü çağırdım
Canım ben 55 te mezun oldum biraz ara vericem ise alısma sürecinde beni ortaklara yazma bu hafta :) Ben yine arada kilo bildirimi yaparım kontrolde olmam acısındanHAFTANIN EN İYİ ORTAKLARI
C Cagrihilal1
Veeeee
@redsonja87
Tebrikler kızlar bu hafta ortaklar olarak çökmüşüz ama siz iki ortak çok güzel eksiler gördünüz
Sonuncular maalesef
hzlsel ve kollontai kızlar bu hafta siz sonuncusunuz ama moral bozmak yok kollontai canım bu hafta daha aktif ve daha dikkatli olmanı isterim
Bir sonraki ortaklık sonuçları tablosunda görüşmek üzereee
@karabiber01 @ummhnisa 0,007 Mathildablue @monarosaa 0,573 @olvidos @pacman 0,715 yarimuhendis birniyetmeselesi -0,880 hzlsel kollontai -2,288 C Cagrihilal1 @redsonja87 1,706 @Kendinin en iyi hali ol @missbellaa ?+1,458 @matteroftime Anka 0,718
Mezuniyetin hayırlı olsun canımCanım ben 55 te mezun oldum biraz ara vericem ise alısma sürecinde beni ortaklara yazma bu hafta :) Ben yine arada kilo bildirimi yaparım kontrolde olmam acısından
Aaa kaptan ben hedef belirtmemişim ama bu hafta 74,700 e düştüm haftaya hedefim 73,700
28 Mayıs - 4 Haziran Cuma Hedef Sonuç Listesi
Buyrun çarpılardan çarpı beğenin hanımlar
Haftaya listede Max 2 3 çarpımız olsun kızlar el ele verip güzel bir tablo çıkaralım ortaya ..
Hedefine ulaşanMathildablue hzlsel @redsonja87 @missbellaa @gibivegibi harikasınız kızlar
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇAnka 73,9 73,1 71,4 70,5 55,1 54,9 84 83,5 68,8 68 56,7 56,2 69,2 68,8 71,55 85,5 84,9 64,7 64 56,1 55,8 55,3 56,6 56,2 68,6 67,8 75.50 56,9 55,9 73,8 73
Saklıycam tartıyı kaptancım bu hafta stressiz geçirmek istiyorumKendine güvenen tartılmasın
Ben üst listede değilim canım zaten şimdilik geçmek de istemiyorum, lakin ama evet üzücü oldu baya 1 ayım boşa gitti. Toparlarım bu haftaCanım tartı sonucun için üzgünüm ama dikkat etmen gerek bu hafta dediğin gibi bi de üst listede olmak daha bi üzücü olmuştur senin için çünkü sadece kendini değil takımı da etkiliyorsunhaftaya daha büyük eksiyle ve yüzdeyle takıma tam katkı sağlayacağını düşünüyorum ve seni de ortaklar listesine yazarım
Evet bu hafta toparlamam gerekli gerçekten farkındayımHayırlı olsun canımhafta sonları zaten kimsenin çok düzgün geçmiyor o yüzden hafta içi toparlarsın eminim
Kız o ne biçim artışaka canım artık önüne bakman lazım bu hafta toparlan ve grupta daha aktif olmaya çalış hızlı gelen hızlı da gider eksiye de geçer ama senin daha motive olman lazım
1. Olacaktık kaptanım yaabu hafta durağan geçti bence haftaya bomba gibi geleceğiz
Kaptanım ben artıdan kurtulmaya çalışırım 55.3 diyelim
Vallahi kusura bakma ya senin emekleride ben yedimAy kaptanım sorma o kadar dukan birası içtim kabak yedim son haftaların en iyi ortalamasını yaptım kendi çapımda ama orticiğimin doğum gününe denk geldikbir sonraki ortaklığımızda affetmem kollontai
Bi dahaki ortaklığımızda farkı kapatırım umarımEvet kollontai iyi bir yüzde hazala borçlusun
Yeni ortağına sordun mu doğum günü ne zmanmış @missbellaa
Selam orti, ben çok artıdayım full detoks yapsam bile nasıl olacak bilmiyorum vallahikollontai ortak nerelerdesin, bu hafta neler yapıyoruz
Patlatiyoruz ortim yer yerinden oynasin
Ne zaman bu hafta relax olacagim desem extra large bir stres oluyor bende
Bencr guzel basladik ilk gunden4 haziran
11.30 : 1 haşlanmış yumurta,1dilim peynir,salatalık domates
14.45 : 1 kupa nescafe,1 ince dilim ananas,türk kahvesi fincanı beyaz leblebi
18.00 : 4 köfte,4yk bulgur pilavı, 4yk yoğurt, 3 küçük parça karpuz
su : 3lt
spor : 1 mile leslie 25 dk cardio
Cherry Mom @ummhnisa C Cagrihilal1
Menü gayet güzel canım ama akşam salatalıkla acıkmıyor musun4 haziran
Sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
Zeytin 6 adet
Öğle:
6 Adet patates köftesi
1 küçük kase sütlaç (annem yapinca Hayir diyemiyorum)
Akşam:
6 Adet salatalık
Su: 3 litre
Spor:20 dakika bisiklet
Cherry Mom hzlsel Mathildablue
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?