Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anka sonuç listeri nasıldı ama son dakika yine 1.ler değişti bu heyecan başka nerde varr bende hep listeyi son dakika paylaşayım diyorum ama olmuyor cuma yarışması reytinglerini düşürüyorum resmen

Okuyorsundur diye yazıyorum geldiysen 3 kere vur

Keşke yediğimiz içtiğimiz herşeyi çözse canım verdiği haz anlık sonra sorunlar çözülmediği gibi birde kaçamak yapmanın huzursuzluğu geliyor

Arada gelme sık gel öptük canım
haklısınız kaptanım dikkat edip kilo almadan gelcem zaten insan böyle şeylerden kilo alıyor duygusal yeme tamamen

Canım ben 55 te mezun oldum biraz ara vericem ise alısma sürecinde beni ortaklara yazma bu hafta :) Ben yine arada kilo bildirimi yaparım kontrolde olmam acısından

Aaa kaptan ben hedef belirtmemişim ama bu hafta 74,700 e düştüm haftaya hedefim 73,700

Ben üst listede değilim canım zaten şimdilik geçmek de istemiyorum, lakin ama evet üzücü oldu baya 1 ayım boşa gitti. Toparlarım bu hafta
Evet bu hafta toparlamam gerekli gerçekten farkındayım
Tmmdır canım

Kızlar yanlış görmediysem eksik cuma hedefleri
@olvidos
@melita09
Anka
kollontai
Kaptanım ben artıdan kurtulmaya çalışırım 55.3 diyelim
Vallahi kusura bakma ya senin emekleride ben yedim

Evet kollontai iyi bir yüzde hazala borçlusun

Yeni ortağına sordun mu doğum günü ne zmanmış @missbellaa
Bi dahaki ortaklığımızda farkı kapatırım umarım
kollontai ortak nerelerdesin, bu hafta neler yapıyoruz
Selam orti, ben çok artıdayım full detoks yapsam bile nasıl olacak bilmiyorum vallahi

Menü gayet güzel canım ama akşam salatalıkla acıkmıyor musun sporu da azcık artırdık mı eksiler gelecek bu hafta da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…