- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.221
Yemekte kofte falan yersin obur cubur olarakta cig kuru yemis ne bileyim leblebi kabak cekirdegi gibi seyler secebilirsin. Yani onlarinda bi yerde sana saygi duymasi lazim. Ben gecen pazartesi arkadasima gitmistim borek falan yapacaktim sen yemiyorsun diye yapmadim dedi papates salatasi yogurtlu kabak soganli yumurta falan yapmisti cok sevindim.Çarşamba günü saat 3 4 gibi arkadaşıma gidicem ve kalıcamhadi akşam yemeği için dışarıdan alırsak bir şeyler onu ayarlarım köfteyle falan abur cuburu söylemek bile istemiyorum yemicem tabi ve perşembe günü içinde kahvaltı hazırlanıp tüm gün beraber olunacak 1 gün midem bulanır da diğer günlerde nasıl bulansın bu mide yaaa o gün bana psikolojik yüklenin sürekli beni etiketleyin bildirimsiz bırakmayın beni
Uuuuu baya erkencisin ortim ben de ara öğünümü yedim az önceYapmadim normal yedim yemegimi 2 bucukta 4 gibi de kefir icip bitirecegim
Hadi ben alt listedeyim sen üst listedesin bi de takımı etkilediğin için kaptanım beni double keserO is bende ortim nefes aldirmam sanasen yersen bende yerim sonuncu oluruz artilarla bogusuruz emnis bizi keser
Ben kendime bir şeyler alırım zaten ama if yaptığım için onlar abur cubur yerken ben bir şey yemiyor olurum muhtemelenYemekte kofte falan yersin obur cubur olarakta cig kuru yemis ne bileyim leblebi kabak cekirdegi gibi seyler secebilirsin. Yani onlarinda bi yerde sana saygi duymasi lazim. Ben gecen pazartesi arkadasima gitmistim borek falan yapacaktim sen yemiyorsun diye yapmadim dedi papates salatasi yogurtlu kabak soganli yumurta falan yapmisti cok sevindim.
Carsambaya kadar da ipleri sıkı tutarsa sıkıntı olmazBen kendime bir şeyler alırım zaten ama if yaptığım için onlar abur cubur yerken ben bir şey yemiyor olurum muhtemelenperşembe sabahtan da normal kahvaltımı ederim geç yaparız zaten akşam yemeğine de eve kaçarım
Oylr denemedim ben hic ama bisey olmaz heralde dene bi tadinda falan farklilik olursa yapmazsin.Kızlar kabak rendeleyip haşlayıp tavada yogurtla yiyorum. Acaba hasladiktan sonra buzdolabina koysam 4-5 günlük yemegim hazır olsa bisey olur mu. Bekleyince bisey olmaz herhalde. Her gün yemek hazirlamaya cok üşenirim de
Aynen öyle çarşambaya eksiye geçmiş olma hedefim var inşallahCarsambaya kadar da ipleri sıkı tutarsa sıkıntı olmaz
Teşekkür ederim buzdolabinda bisey olmaz diye umuyorum.Oylr denemedim ben hic ama bisey olmaz heralde dene bi tadinda falan farklilik olursa yapmazsin.
Arkadaşlar hiç nota almadan bir dönemi daha kapattığımız için takım analizimiz yapılmışPerformans Uygulaması 48. turu hiç nota almadan tamamlayan 5. Takımın 721. ve 729. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:
Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarının Analiz Raporları
6. TAKIM ANALİZ RAPORU (704. Etap & 713. Etap) ETAP NOTLARI TAKIM ÜYELERİ Açıklama: Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır. DÖNEM BAŞI sütunu; 704. etap başlangıç kilosudur. DÖNEM SONU sütunu; 713. etap bitiş kilosudur. Belirtilen etaplardan birinde...www.kadinlarkulubu.com
Bilginize.
Cherry Mom
yarimuhendis
hzlsel
@kollontai
Ben de şimdi inceliyordum inşallah bir sonraki dönemde böyle olurArkadaşlar hiç nota almadan bir dönemi daha kapattığımız için takım analizimiz yapılmış
Çok iyisin ya maşallah sanaBen de şimdi inceliyordum inşallah bir sonraki dönemde böyle olur
Vallahi kalkmaya üşeniyordum bunu gördüm ve kalkıyorum sporaBugün spor günü kızlar özellikle ortaklar listesinde olanlar ve üst listede olanlar bugünü boş geçirmeyelim
Sağ ol kuzum kilo çok olunca giden de çok oluyorÇok iyisin ya maşallah sana
Kalk kalk ben de yemek yapayım ondan sonra yürüyüşe çıkacağım akşam da Leslie yapacağım yansın yağlar gitsin kilolarVallahi kalkmaya üşeniyordum bunu gördüm ve kalkıyorum spora
Oooh koşturmaca başlıyor desene. E senin eş var tabi vakit güzel geçerKahvaltıyı biraz geç yapıp öğlen değil de akşam yemeği yesen saat 5-6 gibi o kadar acıkmazsın canım bende en son yemeği 7 gibi yiyorum ama gece 3te filan uyuyorum uyuma saatine göre ayarla kendini
benimki de geçti bu hafta bize hiçbir şey engel olamaz
Dün ben öğlen uykusuna yattımkalkınca sersem gibiydim öyle olunca yediklerim az geldi zor doyurdum kendimi su içtim spor yaptım açlık hissi kalmadı canım zaten pazartesi okula gitmeye başlayacağım tahminimce öğlenci olacağım o yüzden pek boş vakit kalmaz ev işi okul işi spor derken akşam anca eşle beraber ya dizi izleriz ya kitap okuruz günü bitiririm İngilizce bir ara ben de çalışmıştım hakikaten keyifli oluyor öğren ve yurt dışına çık inşallah
Aynen canım marttan beri evdeydik gidelim artıkOooh koşturmaca başlıyor desene. E senin eş var tabi vakit güzel geçer
Evet hakkaten ben de ayni sorma. Öğlen uykusuna yatip kalkinca değişik bir açlık oluyor
Amin, inşallah canım benim teşekkürler❤
Bu arada spora başladım tekrar. Sen de aksatma şekerim bu hafta eksileri uçuralım beraber
İnşallah canım ya temmuzun sonuna kadar süre tanıdım kendime görürüm herhaldehzlsel canım tebrik ederim inşallah böyle devam edip en kısa zamanda 7leri de görürsün.
Veee 5. Takımın nadide çiçekleri sizleri de tebrik ederim ne güzel hiç nota almadan bugüne kadar geldik
hay Allah canım onca yol üzerine kötü denk gelmiş ama iyi tarafından bak cuma gününe hiç bir şişkinlik kalmayacak1 hafta boyunca şiş gezip regl olmadım. 15 saatlik uykusuz araba yolculuğunun ardından ve hiç dinlenmeden kız istemeye giderken regl olup karın ağrısı çektimAh bünyem ah pacman
slm ortiiii :))) bu hafta kasacağım inşşştakipteyim :)Yok yok çok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?