Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yemekte kofte falan yersin obur cubur olarakta cig kuru yemis ne bileyim leblebi kabak cekirdegi gibi seyler secebilirsin. Yani onlarinda bi yerde sana saygi duymasi lazim. Ben gecen pazartesi arkadasima gitmistim borek falan yapacaktim sen yemiyorsun diye yapmadim dedi papates salatasi yogurtlu kabak soganli yumurta falan yapmisti cok sevindim.

Yapmadim normal yedim yemegimi 2 bucukta 4 gibi de kefir icip bitirecegim
Uuuuu baya erkencisin ortim ben de ara öğünümü yedim az önce
O is bende ortim nefes aldirmam sana sen yersen bende yerim sonuncu oluruz artilarla bogusuruz emnis bizi keser
Hadi ben alt listedeyim sen üst listedesin bi de takımı etkilediğin için kaptanım beni double keser

Ben kendime bir şeyler alırım zaten ama if yaptığım için onlar abur cubur yerken ben bir şey yemiyor olurum muhtemelenperşembe sabahtan da normal kahvaltımı ederim geç yaparız zaten akşam yemeğine de eve kaçarım

Kızlar kabak rendeleyip haşlayıp tavada yogurtla yiyorum. Acaba hasladiktan sonra buzdolabina koysam 4-5 günlük yemegim hazır olsa bisey olur mu. Bekleyince bisey olmaz herhalde . Her gün yemek hazirlamaya cok üşenirim de

Carsambaya kadar da ipleri sıkı tutarsa sıkıntı olmaz

Kızlar kabak rendeleyip haşlayıp tavada yogurtla yiyorum. Acaba hasladiktan sonra buzdolabina koysam 4-5 günlük yemegim hazır olsa bisey olur mu. Bekleyince bisey olmaz herhalde . Her gün yemek hazirlamaya cok üşenirim de
Oylr denemedim ben hic ama bisey olmaz heralde dene bi tadinda falan farklilik olursa yapmazsin.

Arkadaşlar hiç nota almadan bir dönemi daha kapattığımız için takım analizimiz yapılmış

Oooh koşturmaca başlıyor desene. E senin eş var tabi vakit güzel geçer
Evet hakkaten ben de ayni sorma. Öğlen uykusuna yatip kalkinca değişik bir açlık oluyor
Amin, inşallah canım benim teşekkürler
Bu arada spora başladım tekrar. Sen de aksatma şekerim bu hafta eksileri uçuralım beraber

Aynen canım marttan beri evdeydik gidelim artık ben de bugün yürüyüşe çıkarım 10bin atıp gelirim akşam da inşallah Leslie yaparım ne kadar eksi olur bilmem ama elimden geleni yapacağım

hzlsel canım tebrik ederim inşallah böyle devam edip en kısa zamanda 7leri de görürsün.
Veee 5. Takımın nadide çiçekleri sizleri de tebrik ederim ne güzel hiç nota almadan bugüne kadar geldik
İnşallah canım ya temmuzun sonuna kadar süre tanıdım kendime görürüm herhalde
1 hafta boyunca şiş gezip regl olmadım. 15 saatlik uykusuz araba yolculuğunun ardından ve hiç dinlenmeden kız istemeye giderken regl olup karın ağrısı çektim Ah bünyem ah pacman
hay Allah canım onca yol üzerine kötü denk gelmiş ama iyi tarafından bak cuma gününe hiç bir şişkinlik kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…