- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.241
72 canım haftada 1 kilo vermek , 2 temmuza kadar inşş :)suyumu da yazarım teşşekkeürlerrBu haftalık kilo kaybı hedefin ne canım
Suyunu da yaz bence
iki günlük bişey olmaz sanırım 4-5 günlüpğü bende merak ettimKızlar kabak rendeleyip haşlayıp tavada yogurtla yiyorum. Acaba hasladiktan sonra buzdolabina koysam 4-5 günlük yemegim hazır olsa bisey olur mu. Bekleyince bisey olmaz herhalde. Her gün yemek hazirlamaya cok üşenirim de
Ay bebeğiiim en azından regl olmuşsun.1 hafta boyunca şiş gezip regl olmadım. 15 saatlik uykusuz araba yolculuğunun ardından ve hiç dinlenmeden kız istemeye giderken regl olup karın ağrısı çektimAh bünyem ah pacman
Aynen ona seviniyorum ben deAy bebeğiiim en azından regl olmuşsun.Ne şartlarda olursa olsun hahahahah Bense gittikçe şişiyorum. Balon gibi oldummm. Eğer yine kilo veremezsin, bu nacizane orticiğini affet....
Hedefim 70.5 olsun bu hafta güvenmedim kendime
Eline sağlık canım5 - 11 Haziran Menü Paylaşım Listesi
@olvidos
M monarosaa
Mathildablue
@yarimuhendis
@melita09
@Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
pacman
@redsonja87
@kollontai
@matteroftime
@Anka
@missbellaa
@birniyetmeselesi
G gibivegibi
runib
Selam canım hoşgeldinSelam arkadaşlar uzun zamandır yoktum bi anda kayboldum biliyorum tekrardan aranıza karışmak istiyorum tabi kabul edersiniz bilmiyorum doğru yerde mi paylaştım
O is bende ortim nefes aldirmam sanasen yersen bende yerim sonuncu oluruz artilarla bogusuruz emnis bizi keser
Yanlış yere yazdın kuzumslm kızlarrr ilk menü benden :) sabah 1.5 yumurta peynir zeytin domates fıstık
öğle kahve 4 kare çikolata
akşam 1 köfte salata 1 kurabiye
13000 adım spor
su 1.5 anca olur yarın çoğaltacağım
Ben biraz usengecim deiki günlük bişey olmaz sanırım 4-5 günlüpğü bende merak ettim
Menün cok iyislm kızlarrr ilk menü benden :) sabah 1.5 yumurta peynir zeytin domates fıstık
öğle kahve 4 kare çikolata
akşam 1 köfte salata 1 kurabiye
13000 adım spor
su 1.5 anca olur yarın çoğaltacağım
yanlış yazdığımı farkettim :) ama silemedim. silinme yok galiba varsa yazarmısısnız. ben çok iştahlı yemeyi seven biriyim. çikolatayla bastırdım normalde 2 kare yiyordum bugün fazla kaçtı . teşşekkeürler ayrıca.Yanlış yere yazdın kuzum
Ama madem yazdın yorum yapayım
4 kare çikolata çok değil mi2 kare iyi olur Muş
Akşamda 1 köfte az mesela 3 4 köfte ve salata 0 kurabiye olsaymış hayaller hayatlarama 1 tane yiyip durabilmekte başarı tebrik ederim
Adımlar şahane
teşşekkeürlerr :))Menün cok iyi
Tamam kaptanım yarın düzenlerim artık
Hepimiz maalesef iştahlıyız ortak noktamız o yüzden birbimizi anlıyoruzyanlış yazdığımı farkettim :) ama silemedim. silinme yok galiba varsa yazarmısısnız. ben çok iştahlı yemeyi seven biriyim. çikolatayla bastırdım normalde 2 kare yiyordum bugün fazla kaçtı . teşşekkeürler ayrıca.
çok teşşekkür ederim :) 3 nokta bende yok yada 10 dk için geçerli galibaHepimiz maalesef iştahlıyız ortak noktamız o yüzden birbimizi anlıyoruzdiyorum ya bir tane kurabiye ile durmak başarı
Silme paylaşım yaptıktan sonra kendi yazının altında sol alt köşede şikayet etin yanında üç nokta var ya orada düzenleme var.. aslında paylaşım silmek forumda yasak silmek için söylemedim farkında olmaz menünü öbür tarafa yazmazsın belki diye söyledim yoksa burada kalabilir sorun değil :)
Evet canım yazım hatalarını falan düzeltmek için daha çokçok teşşekkür ederim :) 3 nokta bende yok yada 10 dk için geçerli galiba
Bu haftada ort olmasın canım haftaya dönücem eve tşklerOlsun canım eksi eksidir. Şey soracaktım sana canım ortaklar listesine ekleyeyim mi bu hafta seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?