Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar kabak rendeleyip haşlayıp tavada yogurtla yiyorum. Acaba hasladiktan sonra buzdolabina koysam 4-5 günlük yemegim hazır olsa bisey olur mu. Bekleyince bisey olmaz herhalde . Her gün yemek hazirlamaya cok üşenirim de
iki günlük bişey olmaz sanırım 4-5 günlüpğü bende merak ettim

1 hafta boyunca şiş gezip regl olmadım. 15 saatlik uykusuz araba yolculuğunun ardından ve hiç dinlenmeden kız istemeye giderken regl olup karın ağrısı çektim Ah bünyem ah pacman
Ay bebeğiiim en azından regl olmuşsun. Ne şartlarda olursa olsun hahahahah Bense gittikçe şişiyorum. Balon gibi oldummm. Eğer yine kilo veremezsin, bu nacizane orticiğini affet....

Selam arkadaşlar uzun zamandır yoktum bi anda kayboldum biliyorum tekrardan aranıza karışmak istiyorum tabi kabul edersiniz bilmiyorum doğru yerde mi paylaştım
Selam canım hoşgeldin
Yeniden biranda açıklama yapmaksızın gitmezsen gel tabiki sonra ha bugün gelir ha yarın gelir diye listelerden çıkarmıyoruz takip etmeye devam ediyoruz ucu açık kalıyor tatlım karşılıklı haberleşirsek daha güzel olur
Nasılsın neler yaptın kilo aldın mı verdin mi bakalım bu süreçte ?

slm kızlarrr ilk menü benden :) sabah 1.5 yumurta peynir zeytin domates fıstık
öğle kahve 4 kare çikolata
akşam 1 köfte salata 1 kurabiye
13000 adım spor
su 1.5 anca olur yarın çoğaltacağım
Yanlış yere yazdın kuzum

Ama madem yazdın yorum yapayım
4 kare çikolata çok değil mi 2 kare iyi olur Muş
Akşamda 1 köfte az mesela 3 4 köfte ve salata 0 kurabiye olsaymış hayaller hayatlar ama 1 tane yiyip durabilmekte başarı tebrik ederim
Adımlar şahane

yanlış yazdığımı farkettim :) ama silemedim. silinme yok galiba varsa yazarmısısnız. ben çok iştahlı yemeyi seven biriyim. çikolatayla bastırdım normalde 2 kare yiyordum bugün fazla kaçtı . teşşekkeürler ayrıca.

Hepimiz maalesef iştahlıyız ortak noktamız o yüzden birbimizi anlıyoruz diyorum ya bir tane kurabiye ile durmak başarı
Silme paylaşım yaptıktan sonra kendi yazının altında sol alt köşede şikayet etin yanında üç nokta var ya orada düzenleme var.. aslında paylaşım silmek forumda yasak silmek için söylemedim farkında olmaz menünü öbür tarafa yazmazsın belki diye söyledim yoksa burada kalabilir sorun değil :)

çok teşşekkür ederim :) 3 nokta bende yok yada 10 dk için geçerli galiba

çok teşşekkür ederim :) 3 nokta bende yok yada 10 dk için geçerli galiba
Evet canım yazım hatalarını falan düzeltmek için daha çok
Aslında sen guru üyesin yani kk nın nirvana üyesinden önce en deneyimli üyesin bunları bilirsin ama pek dikkat etmedin demekki zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…