Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz de seni tanıdığımıza çok memnun olduk canım hemen bırak kendine gel ve tekrar aramıza dön

Oy canım benim ne demek ortaksız kaldım biz ne güne duruyoruz bebeğimm
Canımsın ortaksız kalmayı bahane bilip haftanın geri kalanını kendime ödül günleri ilan ediyorum cuma günü büyük bir bomba bekliyor sizi 5. Takım

Ben de hiç kalori hesabı bilmem yapmamama benim listemde de pek yemek yok zatenben vereyim de sen bilirsin
Kız ben açlıktan yere yapışırım bu listeyle bide spor yapsam hepten yalan olurum yapana helal tabi
Teşekkür ederim canım, dün öyle oldu normalde düzenli menülerim de dün misafir gelince malesef düzensiz oldu
Oluyor canım ben geçen hafta ne menüler yedim görsen kıtlıktan çıkmış sanırsın maalesef arada kaçacak tabi, bi brownie de yemeyek mi
Diyetle ilgili değil ama bunu bilmem gerek. Hamileyken 2 ay ust uste regl kanamasi olur mu?
Evet görebilirsin, benim bi arkadaşım 4 ay regl oldu gebeliğin üstüne şimdi kız 10 yaşına geldi
Ortaksız kaldım sanırsam kendi menümü kendim yorumlarım artık
Gel sende bizimle ol ortim geçen haftanın acısını çıkarırız, birniyetmeselesi ve beni etiketle bizde seni etiketleriz büyük sürpriz yaparız üçümüz +8 kilo falan geliriz ben pasta o brownie sanada bi gözleme kaptık mı şaka şaka sen etiketle beni iki ortağım olsun olmaz mı

Off benim de canım o kadar çikolata istiyor kiiii anlatamam. Cuma günü kalorili bi dondurma yemek istiyorum artık. Regl olacağım da yok, ümidi kestim hehehehehe

Sağ ol kuzumAy ben gidiyorum bir koşu gözleme hamuru yapmaya akşam yemeğine mis gibi sıcak sıcak yerim Olur tabi bu hafta herkesin 2. Ortağıyım herkesi etiketleyeceğim

Bebiş sen beni etiketle. Ben sana da yeterim.
Etiketlenmeye layık bir menü çıkar inşallah bu ara tatlı filan değil şöyle bol kalorili kocaman bir hatta bir de kesmez şöyle iki üç tane hamburger yemek istiyorum hepimizin ihtiyaçları bambaşka ama cuma günü kendine bir ödül ver canım çok canın çekiyorsa

Aaa ben spor listesini yapmamışım bugün hiç pazar gibi değil saat 7de kalkınca gideyim hemen listemi yapayım paylaşayım 5. Takımın sportmen kadınları

31 Mayıs-6 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE31 Mayıs2 Haziran5 Haziran
kollontai ------------------
yarimuhendis ------4+65
@olvidos1------------
M monarosaa ------------------
ummhnisa 21+22
C Cagrihilal1 3+63+63+4+6
hzlsel ------21+2
pacman 1------------
redsonja87 ------------------
matteroftime 4------------
melita09 ------2------

Kızlar kusura bakmayın ama bu ne hal hepimiz yan gelip yatmışız her şeye ve hekese rağmen sporunu üç gün de yapan ummhnisa ve C Cagrihilal1 size koskocaman alkışhiç spor yapmamış olan kollontai redsonja87 hadi M monarosaa kv evinde ya siz bu hafta en çok siz spor yapacaksınızhadi kızlar toparlanalım bu hafta birinci olacağız

Bebeğim ben dün tam 13 km yürüdüm ama eve geldiğimde o kadar yorulmuştum ki menü bile paylaşamadım. Haliyle etiketleyemedim seni de. Bir de 26 kat merdiven çıktım onu da belirteyim :/ Yani nasıl desem; ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi..

Sağ ol kuzumAy ben gidiyorum bir koşu gözleme hamuru yapmaya akşam yemeğine mis gibi sıcak sıcak yerim Olur tabi bu hafta herkesin 2. Ortağıyım herkesi etiketleyeceğim
koş koş gözleme kaçacak
ben de özledim valla telefonum bozuktu valla can sıkıntısından patladım
Vallahi farkediliyor yokluğun, sorma benimde karantinada kırılmıştı insanın içi şişiyor valla

Canım kapımız sana hep açık teşekkür ederiz umarım sigarayı bırakmış bir şekilde dönersin aramıza dediğin gibi bencede öncelik sigara olmalı
Başar ve gel bekliyoruz

Ortaksız kaldım sanırsam kendi menümü kendim yorumlarım artık
Aaa sen yeter ki ortak iste bu hafta tüm takımın gözü üzerinde bak ona göre
Eline sağlık canım

Kuzum inşallah biran önce kurtulursun sigaradan da hemencik aramıza dönersin. Sen bizi bırakma arada gel Bi ceee de tamam mı

Evet canım oğlan fırlatmıştı ana karttan soketler çıkmış eşim tamir etti format atmaya gerek kalmadı. Valla korkmuştum her şey silinecek diye sen nasılsın
Ay Allah'ım ne olacak bu oğlanların ülkeye verdiği milli zarar melita09 senin oğlan gibi bu da

Ay silinmediğine sevindim ama sen şifrelerini güncelle ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…