- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.361
CanımsınBiz de seni tanıdığımıza çok memnun olduk canım hemen bırak kendine gel ve tekrar aramıza dön
Oy canım benim ne demek ortaksız kaldım biz ne güne duruyoruz bebeğimm
Aman amanCanımsınortaksız kalmayı bahane bilip haftanın geri kalanını kendime ödül günleri ilan ediyorum cuma günü büyük bir bomba bekliyor sizi 5. Takım
Birkaç gündür hiç doymuyorum sürekli açımAman aman
Kız ben açlıktan yere yapışırım bu listeyleBen de hiç kalori hesabı bilmem yapmamama benim listemde de pek yemek yok zaten ben vereyim de sen bilirsin
Oluyor canım ben geçen hafta ne menüler yedim görsen kıtlıktan çıkmış sanırsın maalesef arada kaçacak tabi, bi brownie de yemeyek miTeşekkür ederim canım, dün öyle oldu normalde düzenli menülerim de dün misafir gelince malesef düzensiz oldu
Evet görebilirsin, benim bi arkadaşım 4 ay regl oldu gebeliğin üstüne şimdi kız 10 yaşına geldiDiyetle ilgili değil ama bunu bilmem gerek. Hamileyken 2 ay ust uste regl kanamasi olur mu?
Gel sende bizimle ol ortim geçen haftanın acısını çıkarırız,Ortaksız kaldım sanırsamkendi menümü kendim yorumlarım artık
Bebiş sen beni etiketle. Ben sana da yeterim.Ortaksız kaldım sanırsamkendi menümü kendim yorumlarım artık
Sağ ol kuzumKız ben açlıktan yere yapışırım bu listeylebide spor yapsam hepten yalan olurum yapana helal tabi
Oluyor canım ben geçen hafta ne menüler yedim görsen kıtlıktan çıkmış sanırsın maalesef arada kaçacak tabi, bi brownie de yemeyek mi
Evet görebilirsin, benim bi arkadaşım 4 ay regl oldu gebeliğin üstüne şimdi kız 10 yaşına geldi
Gel sende bizimle ol ortim geçen haftanın acısını çıkarırız,birniyetmeselesi ve beni etiketle bizde seni etiketleriz büyük sürpriz yaparız üçümüz +8 kilo falan geliriz ben pasta o brownie sanada bi gözleme kaptık mı şaka şaka sen etiketle beni iki ortağım olsun olmaz mı
Etiketlenmeye layık bir menü çıkar inşallahBebiş sen beni etiketle. Ben sana da yeterim.
Evet canım oğlan fırlatmıştı ana karttan soketler çıkmış eşim tamir etti format atmaya gerek kalmadı. Valla korkmuştum her şey silinecek diyeAnkaaaaa hoşgeldin sorun çözüldü mü canım
Kız sen nerelerdesin özleştik
Burdayım canım bi sabah bi akşam en az iki kere forumdayım hergünaman yalnız hissedip yeme pazartesiye hazırlanıyorum ben
UYE | 31 Mayıs | 2 Haziran | 5 Haziran |
| ------ | ------ | ------ |
| ------ | 4+6 | 5 |
@olvidos | 1 | ------ | ------ |
M monarosaa | ------ | ------ | ------ |
| 2 | 1+2 | 2 |
C Cagrihilal1 | 3+6 | 3+6 | 3+4+6 |
| ------ | 2 | 1+2 |
| 1 | ------ | ------ |
| ------ | ------ | ------ |
| 4 | ------ | ------ |
| ------ | 2 | ------ |
Bebeğim ben dün tam 13 km yürüdüm ama eve geldiğimde o kadar yorulmuştum ki menü bile paylaşamadım. Haliyle etiketleyemedim seni de. Bir de 26 kat merdiven çıktım onu da belirteyim :/ Yani nasıl desem; ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi..31 Mayıs-6 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE 31 Mayıs 2 Haziran 5 Haziran kollontai ------ ------ ------ yarimuhendis ------ 4+6 5 @olvidos 1 ------ ------ M monarosaa ------ ------ ------ ummhnisa 2 1+2 2 C Cagrihilal1 3+6 3+6 3+4+6 hzlsel ------ 2 1+2 pacman 1 ------ ------ redsonja87 ------ ------ ------ matteroftime 4 ------ ------ melita09 ------ 2 ------
Kızlar kusura bakmayın ama bu ne hal hepimiz yan gelip yatmışızher şeye ve hekese rağmen sporunu üç gün de yapan ummhnisa ve C Cagrihilal1 size koskocaman alkış hiç spor yapmamış olan kollontai redsonja87 hadi M monarosaa kv evinde ya siz bu hafta en çok siz spor yapacaksınız hadi kızlar toparlanalım bu hafta birinci olacağız
Sağ ol kuzumAy ben gidiyorum bir koşu gözleme hamuru yapmaya akşam yemeğine mis gibi sıcak sıcak yerim Olur tabi bu hafta herkesin 2. Ortağıyım herkesi etiketleyeceğim
Vallahi farkediliyor yokluğun, sorma benimde karantinada kırılmıştı insanın içi şişiyor vallaben de özledim valla telefonum bozuktu valla can sıkıntısından patladım
Canım kapımız sana hep açık teşekkür ederiz umarım sigarayı bırakmış bir şekilde dönersin aramıza dediğin gibi bencede öncelik sigara olmalıCherry Mom Kaptanım merhaba:) öncelikle bu takima beni aldığın için çok teşekkürler. Burdaki her bir kadın çok özel ve içten.
Ama ben sigarayı bırakmaya karar verdim bugün ve sigara diyetten daha önemli benim için. Ikisini bir arada götürebilecigimi de sanmiyorum. O yüzden ara vericem...
Ama sigaradan insallah kurtulup tekrar buraya dönünce yine 5.takima beni kabul edersen çok sevinirim
hzlsel yarimuhendis C Cagrihilal1 ummhnisa @Mathildablue ....
Sizleri tanıdığıma çok sevindim. Hep destek oldunuz, bazen uzun mesajlarima katlandınız
Insallah hedef kilolariniza ulaşırsınız❤❤
Ve insallah ben de kurtulurum artik sigaradan.
Aaa sen yeter ki ortak iste bu hafta tüm takımın gözü üzerinde bak ona göreOrtaksız kaldım sanırsamkendi menümü kendim yorumlarım artık
Eline sağlık canım31 Mayıs-6 Haziran Tablo Spor Listesi
UYE 31 Mayıs 2 Haziran 5 Haziran kollontai ------ ------ ------ yarimuhendis ------ 4+6 5 @olvidos 1 ------ ------ M monarosaa ------ ------ ------ ummhnisa 2 1+2 2 C Cagrihilal1 3+6 3+6 3+4+6 hzlsel ------ 2 1+2 pacman 1 ------ ------ redsonja87 ------ ------ ------ matteroftime 4 ------ ------ melita09 ------ 2 ------
Kızlar kusura bakmayın ama bu ne hal hepimiz yan gelip yatmışızher şeye ve hekese rağmen sporunu üç gün de yapan ummhnisa ve C Cagrihilal1 size koskocaman alkış hiç spor yapmamış olan kollontai redsonja87 hadi M monarosaa kv evinde ya siz bu hafta en çok siz spor yapacaksınız hadi kızlar toparlanalım bu hafta birinci olacağız
Hahhaahha senin bu ortaklarda ki kaderine bir kez daha hayran kaldımOrtaksız kaldım sanırsamkendi menümü kendim yorumlarım artık
Kuzum inşallah biran önce kurtulursun sigaradan da hemencik aramıza dönersin. Sen bizi bırakma arada gel Bi ceee de tamam mıCherry Mom Kaptanım merhaba:) öncelikle bu takima beni aldığın için çok teşekkürler. Burdaki her bir kadın çok özel ve içten.
Ama ben sigarayı bırakmaya karar verdim bugün ve sigara diyetten daha önemli benim için. Ikisini bir arada götürebilecigimi de sanmiyorum. O yüzden ara vericem...
Ama sigaradan insallah kurtulup tekrar buraya dönünce yine 5.takima beni kabul edersen çok sevinirim
hzlsel yarimuhendis C Cagrihilal1 ummhnisa @Mathildablue ....
Sizleri tanıdığıma çok sevindim. Hep destek oldunuz, bazen uzun mesajlarima katlandınız
Insallah hedef kilolariniza ulaşırsınız❤❤
Ve insallah ben de kurtulurum artik sigaradan.
Ay Allah'ım ne olacak bu oğlanların ülkeye verdiği milli zararEvet canım oğlan fırlatmıştı ana karttan soketler çıkmış eşim tamir etti format atmaya gerek kalmadı. Valla korkmuştum her şey silinecek diyesen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?