Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah
2 tane haşlanmış yumurta
Salata
Domates
1 tb ekmek

Öğlen
Izgara köfte
Salata

Akşam
Kiraz

Su 2.5 LT

Cherry Mom ummhnisa
Kuzum baya az olmuş menün acımazsan iyi tabi ki
Suyu da güzel içmişsin canım
Canım kararında bir menü olmuş tek merak ettiğim dolmaların boyutu büyük müydü
Suyu içimin süper sporda var ee daha ne olsun demi ama

Ay Allah'ım ne olacak bu oğlanların ülkeye verdiği milli zarar @melita09 senin oğlan gibi bu da

Ay silinmediğine sevindim ama sen şifrelerini güncelle ne olur ne olmaz
Ya aslında benim şifre değiştirdiğim yoktu bi ara mail geldi kullandığınız şifre dünyada en çok kullanılan şifre diye ben de o zaman değiştirmiştim sonra unutmuşum işte

Kuzum ben yoldayım sabahtan beri direksiyon sallıyorum yeni devrettim eşime Yolda dikkat edemedim malesef ama yarından itibaren bomba gibi gelicem

Ayy kızlar kader ağlarını hâlâ örüyor üzerime üzerimeee
Yarın sabah güya Anamur a tatil e gidiyorduk
Eşim yine hastalandı adam cocuk gibi her yolculuk öncesi hastalanıyor o yol bana kitleniyor 7 8 saat sür babam sür ama cidden hep böyle inanın balayında bile böyle oldu o zman anlamalıydım başıma gelecekleri neyseee
Biz yine hastaneye gittik bugün bu sefer siz 10 gün öncede gelmişsiniz kovid olabilirsiniz dediler adama test yaptılar haliyle HES koduda yarına kadar blokeli evde karantina başladı bize
Halsizlik baş ağrısı var şuan bu arada aşılarıda tam ay böyle diyince hayvan gibi oldu 2 doz aşısınıda olmuştu çoktan

Ya aslında benim şifre değiştirdiğim yoktu bi ara mail geldi kullandığınız şifre dünyada en çok kullanılan şifre diye ben de o zaman değiştirmiştim sonra unutmuşum işte
Ahahhaahahah
Dön onlara dedim size alın işte unuttum diye

Oy canım kıyamam en sevmediğim şeydir merdiven çıkmak madem öyle affedildin

Hahhaahha senin bu ortaklarda ki kaderine bir kez daha hayran kaldım
Haftaya başıma neler gelecek çok merak ediyorum kaptanım haftaya en iyisi ben free takılayım
hzlsel ben varım burda bonus ortaksızlara ortak olunur
evet evet biz ortak olalım ama ya sen de gidersen diye korkuyorum
Minnacıktı canım en küçük boyutlu biberlerden büyük biberleri sevmiyorum zaten bugün çok açtım ipin ucunu kaçıracağım diye çok korktum

Hay Allah kaptanım kötü olmuş inşallah negatif çıkar çok geçmiş olsun

Aaa geçmiş olsun canım yine bayılma falan mı oldu. İnşallah bişey çıkmaz

baya aktif olurum bu hafta. Telefonsuzlukta baya temizlik yaptım pek işim de yok takılırım artık inşallah
Ahahaha krizi fırsata çevirmek budur beeeee
Geçmiş olsun kaptanım umarım herşey yolunda gider

Bir ben yemedim herhalde şu Sansebastian dan 7li rakamlara ineyim kendime ödül olarak vereceğim az yemişsin canım bugün o yüzden dengelenmiş afiyet olsun

Ay hayırlı olsun nasıl geçti sınavı cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun ayyyy bende istiyorum tatil ama bana 15 temmuza kadar yok

sonucunu merak ederim bence aşıları varsa covid olmaz gibi . geçemiş olsun . bu arada ben diğer sayfaya yazdım :)) dikkat edeceğim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…