- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.381
koş koş gözleme kaçacak
Vallahi farkediliyor yokluğun, sorma benimde karantinada kırılmıştı insanın içi şişiyor valla
Kuzum baya az olmuş menün acımazsan iyi tabi kiSabah
2 tane haşlanmış yumurta
Salata
Domates
1 tb ekmek
Öğlen
Izgara köfte
Salata
Akşam
Kiraz
Su 2.5 LT
Cherry Mom ummhnisa
Canım kararında bir menü olmuş tek merak ettiğim dolmaların boyutu büyük müydüKahvaltı
2 sucuklu yumurta, domates, salatalık, peynir, 2 çatal krem peynir, 1 wasa, kiraz saplı çay
Ara
1 muz, 1 sb kefir, 30 gr tb galeta
Akşam
2 biber dolması, 2 yk yoğurt, salata, yarım avuç Kuruyemiş
dukan birası, 2 LT su / 3 mil Leslie
Cherry Mom ummhnisa
Ya aslında benim şifre değiştirdiğim yoktu bi ara mail geldi kullandığınız şifre dünyada en çok kullanılan şifre diye ben de o zaman değiştirmiştimAy Allah'ım ne olacak bu oğlanların ülkeye verdiği milli zarar@melita09 senin oğlan gibi bu da
Ay silinmediğine sevindim ama sen şifrelerini güncelle ne olur ne olmaz
Kuzum ben yoldayım sabahtan beri direksiyon sallıyorum yeni devrettim eşimeBebeğim ikimiz de menü paylaşmadık farkında mısınnBen yine uyumuş kalmışım. Çok özür dilerim. Dikkat ediyorum menülerime hala yanlış anlaşılma olmasın. Annem yarın sabah burada olacak çok şükür. O zaman biraz daha rahat olabilirim. Şimdi akşam yemekten sonra sürekli bi şeyleri topluyorum. Sonra da çok yorulmuş oluyorum. Bugün kesin menü yazıcam. Sen de unutma.
AhahhaahahahYa aslında benim şifre değiştirdiğim yoktu bi ara mail geldi kullandığınız şifre dünyada en çok kullanılan şifre diye ben de o zaman değiştirmiştimsonra unutmuşum işte
Oy canım kıyamamBebeğim ben dün tam 13 km yürüdüm ama eve geldiğimde o kadar yorulmuştum ki menü bile paylaşamadım. Haliyle etiketleyemedim seni de. Bir de 26 kat merdiven çıktım onu da belirteyim :/ Yani nasıl desem; ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi..
Haftaya başıma neler gelecek çok merak ediyorum kaptanım haftaya en iyisi ben free takılayımHahhaahha senin bu ortaklarda ki kaderine bir kez daha hayran kaldım
evet evet biz ortak olalım ama ya sen de gidersen diye korkuyorum
Minnacıktı canım en küçük boyutlu biberlerden büyük biberleri sevmiyorum zatenKuzum baya az olmuş menün acımazsan iyi tabi ki
Suyu da güzel içmişsin canım
Canım kararında bir menü olmuş tek merak ettiğim dolmaların boyutu büyük müydü
Suyu içimin süper sporda var ee daha ne olsun demi ama
Hay Allah kaptanım kötü olmuşAyy kızlar kader ağlarını hâlâ örüyor üzerime üzerimeee
Yarın sabah güya Anamur a tatil e gidiyorduk
Eşim yine hastalandı adam cocuk gibi her yolculuk öncesi hastalanıyor o yol bana kitleniyor 7 8 saat sür babam sür ama cidden hep böyle inanın balayında bile böyle olduo zman anlamalıydım başıma gelecekleri neyseee
Biz yine hastaneye gittik bugün bu sefer siz 10 gün öncede gelmişsiniz kovid olabilirsiniz dediler adama test yaptılarhaliyle HES koduda yarına kadar blokeli evde karantina başladı bize
Halsizlik baş ağrısı var şuan bu arada aşılarıda tam ay böyle diyince hayvan gibi oldu2 doz aşısınıda olmuştu çoktan
Aaa geçmiş olsun canım yine bayılma falan mı oldu. İnşallah bişey çıkmazAyy kızlar kader ağlarını hâlâ örüyor üzerime üzerimeee
Eşim yine hastalandı adam cocuk gibi her yolculuk öncesi hastalanıyor o yol bana kitleniyor 7 8 saat sür babam sür ama cidden hep böyle inanın balayında bile böyle olduo zman anlamalıydım başıma gelecekleri neyseee
Biz yine hastaneye gittik bugün bu sefer siz 10 gün öncede gelmişsiniz kovid olabilirsiniz dediler adama test yaptılarhaliyle HES koduda yarına kadar blokeli evde karantina başladı bize
Halsizlik baş ağrısı var şuan bu arada aşılarıda tam ay böyle diyince hayvan gibi oldu2 doz aşısınıda olmuştu çoktan
Ahahaha krizi fırsata çevirmek budur beeeeebaya aktif olurum bu hafta. Telefonsuzlukta baya temizlik yaptım pek işim de yok takılırım artık inşallah
Geçmiş olsun kaptanım umarım herşey yolunda giderAyy kızlar kader ağlarını hâlâ örüyor üzerime üzerimeee
Bir ben yemedim herhalde şu Sansebastian dan6 haziran
Sabah
2dlm tb ekmek
2kk süzme peynir
3 küçük çeri domates
Biraz kahvaltılık sos
Öğleden sonra
1 bardak filtre kahve
Daha sonra da sade Türk kahvesi
Akşam
2yk tavuklu pilav
3kk kadar sansebastian chesscake
Su:1.5 lt oldu daha da içerim
Spor: 2mil Leslie
7000 adım
Cherry Mom @redsonja87
Ay hayırlı olsun nasıl geçti sınavı cok gecmis olsunslm kızlarr:)))
sabah oğlumun lgs sınavı vardı
1 yumurta
öğlen kahve kurabiye
eve gelincede menemen yaptım yemek yapmak istemedim. yarım dilim ekmek siyez unlu
kahve çikolata. şuan çok açım ama yemeyeceğim. yarın meyve ve sebze yememem lazım . bugün böyle geçsin
1.5 lt su
9000 adım
Insallah canım. Tabiiki seve seveKuzum inşallah biran önce kurtulursun sigaradan da hemencik aramıza dönersin. Sen bizi bırakma arada gel Bi ceee de tamam mı
Çok geçmiş olsun ayyyy bende istiyorum tatil ama bana 15 temmuza kadar yokAyy kızlar kader ağlarını hâlâ örüyor üzerime üzerimeee
Bu sefer basaricam insallah. Çok teşekkürler kaptanımCanım kapımız sana hep açık teşekkür ederiz umarım sigarayı bırakmış bir şekilde dönersin aramıza dediğin gibi bencede öncelik sigara olmalı
Başar ve gel bekliyoruz
sonucunu merak ederim bence aşıları varsa covid olmaz gibi . geçemiş olsun . bu arada ben diğer sayfaya yazdım :)) dikkat edeceğim artıkAyy kızlar kader ağlarını hâlâ örüyor üzerime üzerimeee
mat zordu hatta abartmışlardı:) beklediğimizn altında bi sonuç geldi.hayırlısı olsun artıkAy hayırlı olsun nasıl geçti sınavı cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?