- 29 Nisan 2016
- 3.094
- 11.940
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.401
Bence denemelisin biz çok seviyoruz eşimin doğum günü içinde kendi zevkimize göre aldık çocuklarlaBir ben yemedim herhalde şu Sansebastian dan7li rakamlara ineyim kendime ödül olarak vereceğim az yemişsin canım bugün o yüzden dengelenmiş afiyet olsun
Ben de bugün sınav görevindeydim çocuklar sayısal da çok zorlandılar inşallah gönlünüzden geçen olsunmat zordu hatta abartmışlardı:) beklediğimizn altında bi sonuç geldi.hayırlısı olsun artık
Allah tan kullanmayi biliyorsun bide bilmesen tatil iptal olacak. Geçmiş olsun eşine insallah bisey cikmaz tatilinize gidersiniz.Ayy kızlar kader ağlarını hâlâ örüyor üzerime üzerimeee
Yarın sabah güya Anamur a tatil e gidiyorduk
Eşim yine hastalandı adam cocuk gibi her yolculuk öncesi hastalanıyor o yol bana kitleniyor 7 8 saat sür babam sür ama cidden hep böyle inanın balayında bile böyle olduo zman anlamalıydım başıma gelecekleri neyseee
Biz yine hastaneye gittik bugün bu sefer siz 10 gün öncede gelmişsiniz kovid olabilirsiniz dediler adama test yaptılarhaliyle HES koduda yarına kadar blokeli evde karantina başladı bize
Halsizlik baş ağrısı var şuan bu arada aşılarıda tam ay böyle diyince hayvan gibi oldu2 doz aşısınıda olmuştu çoktan
Benim de seveceğim bir tatlıya benziyor ama nasıl olduysa es geçmişim oysa benden kaçmazBence denemelisin biz çok seviyoruz eşimin doğum günü içinde kendi zevkimize göre aldık çocuklarla
Bu şekilde dengelemeye çalıştım inşallah dengelemişimdir. Bugün yine artıdaydım da
Yanliz degilsin bende hic yemedim aman eksik kal onun tadinida bilme hilal dedimBenim de seveceğim bir tatlıya benziyor ama nasıl olduysa es geçmişim oysa benden kaçmazbabaların doğum günü öyle olur canım genelde özellikle çocukların zevkine göre seçilir Allah size uzun mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin Hafta içi birden gidebiliyor canım çok artı değilse hiç dert etme ben de bugün kendimi şiş hissediyorum yarın bakalım be çıkacak güya tartıyı saklatacaktım ama yine tartımdan vazgeçemedim
Tamam orticiğim. Biraz dinlen, hep sen hep sen olmaz.Kuzum ben yoldayım sabahtan beri direksiyon sallıyorum yeni devrettim eşimeYolda dikkat edemedim malesef ama yarından itibaren bomba gibi gelicem
Ne tesadüf bende artidayim halbuki hic boyle seyler olmazdiBence denemelisin biz çok seviyoruz eşimin doğum günü içinde kendi zevkimize göre aldık çocuklarla
Bu şekilde dengelemeye çalıştım inşallah dengelemişimdir. Bugün yine artıdaydım da
Yaa bende de durum aynı yarından itibaren detoks falan yapıcam yine olduğu kadar tabi ki. Bu süreç zorluyor bizi işte valla yoruldum artık haftada 100 gr versem ona darazıyım artıkNe tesadüf bende artidayim halbuki hic boyle seyler olmazdieksiyi cumadan cumaya goruyorum cuma gordugum kiloyu bi daha hic goremiyorum yani azicik dusse bi nefes alsak azicik kacamak yapsak moralimiz duzelse ama yok nerde hep stres tam stres Bi de reglimiz var 1 hafta oncesi 1 hafta kendisi 1 hafta sonrasi kalan bi hafta haftaya regl olacagim diye geciyor icimj doktum
Çok teşekkür ederiiimm. Sitede çok yeniyim hala oturtamadım az önce kendimi 4. takım sandım.. Hemen orayı da takip ediyorumHoş geldin canım ben de öğretmenimismim Hazal kaptan yardımcısıyım aynı zamanda spor listesini yapıyorum menülerimizi yazdığımız bir sayfamız var sporunu ve menülerini oraya yazarsın inşallah istediğin kiloya bir an önce ulaşırsın
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
10 eylul Menum: 10:30 kahve, cikolatalı mousse 13:30 3 dilim tb ekmek ile sucuklu kașarlı tost 16:15 sutlu kahve, 3 hurma 18:00 1 tabak kapuska yemegi, 2 dolma, 5yk yogurt, az Salata 8.000 Adım 2. 5lt Su @Emniswww.kadinlarkulubu.com
Ben tekimdir sanıyordumYanliz degilsin bende hic yemedim aman eksik kal onun tadinida bilme hilal dedim
Hedef kilon kaç canım eğer hedefe çok yaklaştıysan son kilolarsa bu vereceklerin çok normal insan o kadar emek veriyorum karşılığını almak istiyorum diyor tabi haklısın detoks işe yarar ama sonrasında çok dikkat et hemen geliveriyor o kilolar ben hiç detoks yapmadım ama öyle diyorlar yani sen yaptıysan daha önce biliyorsundur zatenYaa bende de durum aynı yarından itibaren detoks falan yapıcam yine olduğu kadar tabi ki. Bu süreç zorluyor bizi işte valla yoruldum artık haftada 100 gr versem ona darazıyım artık
Olsun canım alışırsın birkaç güne aman 4. Takıma gitmeÇok teşekkür ederiiimm. Sitede çok yeniyim hala oturtamadım az önce kendimi 4. takım sandım.. Hemen orayı da takip ediyorum
Yok canım yeni geldik beynim akıyor şu anTamam orticiğim. Biraz dinlen, hep sen hep sen olmaz.Bugün menü yazacak mısın?
Menün çok dengeli ortim, harikaSabah: 1 yumurtadan omlet, 10 gr ceviz, 25 gr lor, domates, salatalık, 1 form etimek, çay
Ara: Türk kahvesi, 1 muz, 1 gr çiğ fındık
Akşam: 2 kabaktan kabak spagetti, yoğurtlu semizotu
Su: 2200 ml
Cherry Mom ummhnisa matteroftime
Gerçek bir spagetti keyfi veriyor dersem yalan söylemiş olurum.pacman canımcım kabak spagetti yemişsin bugün afiyet olsun nasıl tadı adı çok hoş ama tadı da o kadar hoş mu
Tamam orticim bekliyorum seni.Yok canım yeni geldik beynim akıyor şu anBugün son olsun, yarından itibaren çok aktif olucam merak etme
Menün çok dengeli ortim, harikaBenim de acilen kabakla beslenmeye başlamam lazım, hatta yarın akşam onu hedefliyim. Yarın spor günü ikimiz de spor ekleyebilirsek süper olur bence canım
Çok haklısın canım giden bizden gidiyor gençlik güzellik o kadar caba var ama bazen hep boşa diyorum bu dunyada kadınların taşıdığı yuk kadar agiri yok gercekten zamanda bizden çalıyor biseyyleriRabbim huzur mutluluğunu daim etsin lakin öyle kıskançlıkla olmaz ki yaw, çok yorucu birşey, ayrıca sen nereye gideceğine camı açıp aşamayacağına kendin karar verirsin koca koca insanlarız, sırf nİkah kıyıyorlar diye hayatının tapusunu almadı ya ! Arkadaşlar biliyor biraz bende kavga dövüş geçen hafta ayrıldım erkek arkadaşımdan hala seviyoruz da ama o da böyle kıskançtı o kim bu kim diyor sürekli ne giydiğime karışıyordu hep oralardan kavga çıkıyordu zaten bu ilişkilerin ben bi faydasını görmedim, bekara karı boşamak kolay gibi düşünme bi kocam vardı onuda boşadım 5 sene evvel iyi ki boşamışım 5 senedir gençleşiyorum yaşlanmak yerinehayat bizim, kontrolüde bize ait olmalı, nacizane benim düşüncem
teşeşekürlerr :) hayırlısı olsunBen de bugün sınav görevindeydim çocuklar sayısal da çok zorlandılar inşallah gönlünüzden geçen olsun
Kaptanım onunki sadece fırlatmış.. Benimki v şekline getirmişti tamir edilmez diyodum ettiler şimdi de üst camı nasıl becerdiyse alt tarafı havada duruyor. Bazen tam yazacam temassızlık oluyor telefona 3 harfliler giriyor. Krndi kendine yazı yazıyor ekranlar açılıyo. Bir keresinde gece sürekli birileri arandı. Çok utandım. Yeni telefondu. İnş zor bir ergenlik bizi beklemiyordurAy Allah'ım ne olacak bu oğlanların ülkeye verdiği milli zararmelita09 senin oğlan gibi bu da
Ay silinmediğine sevindim ama sen şifrelerini güncelle ne olur ne olmaz
Evet bugün kontrol tartımız varkızlar pazartesi tartı lıp yazıyormuyduk benmi yanlış hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?