Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir ben yemedim herhalde şu Sansebastian dan 7li rakamlara ineyim kendime ödül olarak vereceğim az yemişsin canım bugün o yüzden dengelenmiş afiyet olsun
Bence denemelisin biz çok seviyoruz eşimin doğum günü içinde kendi zevkimize göre aldık çocuklarla
Bu şekilde dengelemeye çalıştım inşallah dengelemişimdir. Bugün yine artıdaydım da

Allah tan kullanmayi biliyorsun bide bilmesen tatil iptal olacak. Geçmiş olsun eşine insallah bisey cikmaz tatilinize gidersiniz.

Bence denemelisin biz çok seviyoruz eşimin doğum günü içinde kendi zevkimize göre aldık çocuklarla
Bu şekilde dengelemeye çalıştım inşallah dengelemişimdir. Bugün yine artıdaydım da
Benim de seveceğim bir tatlıya benziyor ama nasıl olduysa es geçmişim oysa benden kaçmaz babaların doğum günü öyle olur canım genelde özellikle çocukların zevkine göre seçilir Allah size uzun mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür nasip etsin Hafta içi birden gidebiliyor canım çok artı değilse hiç dert etme ben de bugün kendimi şiş hissediyorum yarın bakalım be çıkacak güya tartıyı saklatacaktım ama yine tartımdan vazgeçemedim

Yanliz degilsin bende hic yemedim aman eksik kal onun tadinida bilme hilal dedim

Ne tesadüf bende artidayim halbuki hic boyle seyler olmazdi eksiyi cumadan cumaya goruyorum cuma gordugum kiloyu bi daha hic goremiyorum yani azicik dusse bi nefes alsak azicik kacamak yapsak moralimiz duzelse ama yok nerde hep stres tam stres Bi de reglimiz var 1 hafta oncesi 1 hafta kendisi 1 hafta sonrasi kalan bi hafta haftaya regl olacagim diye geciyor icimj doktum

Yaa bende de durum aynı yarından itibaren detoks falan yapıcam yine olduğu kadar tabi ki. Bu süreç zorluyor bizi işte valla yoruldum artık haftada 100 gr versem ona darazıyım artık

Çok teşekkür ederiiimm. Sitede çok yeniyim hala oturtamadım az önce kendimi 4. takım sandım.. Hemen orayı da takip ediyorum

Yanliz degilsin bende hic yemedim aman eksik kal onun tadinida bilme hilal dedim
Ben tekimdir sanıyordumDoğru diyorsun valla eksik kalıversin yediğimiz diğer tatlılara sayalım
Yaa bende de durum aynı yarından itibaren detoks falan yapıcam yine olduğu kadar tabi ki. Bu süreç zorluyor bizi işte valla yoruldum artık haftada 100 gr versem ona darazıyım artık
Hedef kilon kaç canım eğer hedefe çok yaklaştıysan son kilolarsa bu vereceklerin çok normal insan o kadar emek veriyorum karşılığını almak istiyorum diyor tabi haklısın detoks işe yarar ama sonrasında çok dikkat et hemen geliveriyor o kilolar ben hiç detoks yapmadım ama öyle diyorlar yani sen yaptıysan daha önce biliyorsundur zaten

Tamam orticiğim. Biraz dinlen, hep sen hep sen olmaz. Bugün menü yazacak mısın?
Yok canım yeni geldik beynim akıyor şu an Bugün son olsun, yarından itibaren çok aktif olucam merak etme
Menün çok dengeli ortim, harika Benim de acilen kabakla beslenmeye başlamam lazım, hatta yarın akşam onu hedefliyim. Yarın spor günü ikimiz de spor ekleyebilirsek süper olur bence canım

pacman canımcım kabak spagetti yemişsin bugün afiyet olsun nasıl tadı adı çok hoş ama tadı da o kadar hoş mu
Gerçek bir spagetti keyfi veriyor dersem yalan söylemiş olurum. Ama yağsız tavada biraz döndürdükten sonra domatesli, azıcık salçalı, baharatlı bir sos yapınca gayet yenilebilir ve güzel oluyor. Ki ben kabak yemeğini hiç sevmem normalde. Hafta sonu da menümü yazmadım ama yaptım. Eğer protein az aldığımı düşünüyorsam sosunda biraz da kıyma soteliyorum. Öyle de çok güzel oluyor.
Tamam orticim bekliyorum seni.
Teşekkür ederiim. Kabak baya iyi oluyor. Hem de çok hafif gerçekten. Bugün hastaneye gidiyorum. 10 bin adım yapmaya çalışıcam merak etme.

Çok haklısın canım giden bizden gidiyor gençlik güzellik o kadar caba var ama bazen hep boşa diyorum bu dunyada kadınların taşıdığı yuk kadar agiri yok gercekten zamanda bizden çalıyor biseyyleri

Ay Allah'ım ne olacak bu oğlanların ülkeye verdiği milli zarar melita09 senin oğlan gibi bu da

Ay silinmediğine sevindim ama sen şifrelerini güncelle ne olur ne olmaz
Kaptanım onunki sadece fırlatmış.. Benimki v şekline getirmişti tamir edilmez diyodum ettiler şimdi de üst camı nasıl becerdiyse alt tarafı havada duruyor. Bazen tam yazacam temassızlık oluyor telefona 3 harfliler giriyor. Krndi kendine yazı yazıyor ekranlar açılıyo. Bir keresinde gece sürekli birileri arandı. Çok utandım. Yeni telefondu. İnş zor bir ergenlik bizi beklemiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…