Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hanımlar malumunuz yeni üyeyim bu cuma zayıflamaları hakkın kısaca bilgi verebilirseniz grupça da yükselmemiz için sağlayacağım katkı yükselsin

sabah:
domates
salatalık
4 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
4 dilim sucuk

ara:
yok

öğlen:
bayatlamış çubuk kraker

ara:
yok

akşam:
et sote
havuç salatası
meyve suyu

spor 30 dak yürüyüş bugün biraz kısa oldu ama neyse
su 1.5 lt
yeşil çay

bencede git bi görüş ve beklentilerini,şuanda çalıştığın işteki durumunu kısaca dokundurarak anlatıver
ama mutlaka git bi gör ,sonucunda istemezsen yine gitmezsin olur biter
hakkında hayırlısı olsun canım benim

kız kaçak çayyy kocaman kocaman tebriklerimi iletiyorum sana valla maşAllah kız

bende saat 21:00 civarı bir salkım üzüm ve 2 erik yedim

Canım kiloyu verdiren doktor ya da diyetisyen değilki:)
Sensin...
Ben 96 kilodan 68 kiloya kendim düştüm 68 kilodan sonra diyetisyene gittim motive olmak için
İstersen yaparsın herşey senin elinde

Cerenim...
İş bankası büyük kurum ama...
Bilmiyorum..
Bence denemelisin...
Kariyerin başlangıcı için bir basamak olur..
Şuan çok iyi pozisyonlarda olan insanlar nerlerden geliyor diye düşün..
Hayırlısı olsun hakkında...

Canım kiloyu verdiren doktor ya da diyetisyen değilki:)
Sensin...
Ben 96 kilodan 68 kiloya kendim düştüm 68 kilodan sonra diyetisyene gittim motive olmak için
İstersen yaparsın herşey senin elinde

vaaooooouuuuvvvvvvvvvvvv ne güzel kilolar vermişsiniz siz öle bayıldım harikasınız valla yaaa ayy çok imrendim sizeee ne kadar zamanda verdiniz bu kiloları biraz anlatsanızda bizde motive olsak yaa

Çok teşekkür ederim
Şöyle ki ben 69 kilo hamile kaldım en son 96 kiloydum tartıda:)Doğumada 1 hafta vardı artık 100 oldum mu Allah bilir
Doğumdan 93 kilo çıktım işte şimdi 58 kiloyum..
Ama 65 kiloya kadar kendim düştüm 1.5 sene kadar kaldım o kiloda sonra yemeyi arttırınca 68 69 lara yine çıktım bu sefer korktum hemen diyetisyene gittim önüne geçemem diye

eylülde doğum yaptım ilk anneler günümde yani mayısta 31 kilo vermiştim 8 ay gibi yani canım..
Daha önce buraya fotoğraflarımı koymuştum henüz bir başarı öyküsü yazmadımdaa:)
Ama yarın istersen yine koyarım bulup birde anlatırım motive ederim sizi yine

bravo benim güzel arkadaşımaa darısı başıma inşallah bakalım hayırlısıyla bende 58-60 kg lere inerim inşallah .tabii bir daha kilo almamacasınaaaa

duygu o kadar kilo vermeye rağmen sarkmadın mı benim en büyük korkum sarkmak
malum ben pek spor yapmıyorum yürüyüş dışında o da arada sırada

yarın için resimlerini bekliyorum valla çok merak ettim bu forumda da en çok resim olaylarını seviyorum gözümle görünce inanması daha kolay oluyor ayrıcada çok şaşırıyorum harikaısnız valla hepinize başarılar

bravo benim güzel arkadaşımaa darısı başıma inşallah bakalım hayırlısıyla bende 58-60 kg lere inerim inşallah .tabii bir daha kilo almamacasınaaaa

alla gönlüne göre versim canım inaşallah hepimiz kurtulcaz bu kilolardan

hanımlar malumunuz yeni üyeyim bu cuma zayıflamaları hakkın kısaca bilgi verebilirseniz grupça da yükselmemiz için sağlayacağım katkı yükselsin

canım kısaca anlatayım
bi hafta boyunca burda yediklerimiz içtiklerimizi
yaptığımız spor vs paylaşıyoruz
yeri geliyo eleştiriyoruz
onun dışında günlük sohbetlerimizde oluyo tabi
sonra her cuma kilo bilirimi yapıyo herkes
ben herkesin kilosunu hesaplayıp yüzdesini alıyorum
paylaşıma sunuyorum etaplarda listeye giriyoruz
aslında biz kilo verme konusunda başarılı bi takımız yani
bu konuda bi kaç arkadaş fix kilo verir yukarda tutar dereceyi
ama yeni gelen arkadaşların da çok azimli olarak
takımı yukarlara taşıyacağına inanıyorum ben

teşekkür ederim bende elimden geldiğince motivasyonumu yükseltmeye çalışacağım hatta bugün diğer günlere göre sayenizde daha hırslıydım 2-3 gün önce sıkmaya başladığını anladığım pantolon bugün gayet normal kapandı tabi yeni başladığım için tempo biraz yavaş

Günaydın iyi pazarlar arkadaşlar...
Kahvaltıyı hazırladım eşim birşeyler almaya gitti simit falan:)Hemencecik iki satır yazayım dedim..
Bugün bende 1/2 simit yicemÖğlen telafisi hazır haşlanmış yoğurtlu kabağa talim

Sağol arkadaşım darısı hepinizin başına bu arada sende süper gidiyorsun:)Tebrik ederim canım...

duygu o kadar kilo vermeye rağmen sarkmadın mı benim en büyük korkum sarkmak
malum ben pek spor yapmıyorum yürüyüş dışında o da arada sırada

Kankam benim bacaklarım kötü oldu yani üst bacaklarım..Sarkma değilde böyle löp löp gevşediPowerplate ile karboksiterapiye gittim biraz toparlandı ama yinede süper değil..Şu rejim işi bitsin korumaya geçicem sonra eylül gibide bir spor salonuna başlamayı düşünüyorum onuda denicem eğer olmazsa ilerde gerdiririm artık üst bacaklarımı

Gerçi şöylede birşey var benim hayatım boyunca hiç ince ve selülitsiz bacaklarım olmamıştı şimdi en azından selülitsiz orta durumda

İyi pazarlar herkese;

Bende şimdi bir domates, bir salatalık, 2 dilim kepekli ekmek, Bir bardak form çay içeceğim :) Mutlu diyetler hepinize canlarım

günaydın kızceleeeerrr

evet kahvaltımı yaptım da geldim şöyle ki;
2 bardak şekersiz çay
1 kk peynir
3 zeytin
az biraz salatalık domates
1 krep

bu arada tartıya çıktım sabah yine veeeeeeee 60.3 geldiiiiiiiiiimmmmmmmmm aşırı sevindirik oldum
dün bacak da çalıştıydım uzun bi aradan sonra sanki bacaklarım bi incelmiş gibi geldi gözüme gerçi bigünde nasıl oluyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…