- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.421
yazayım o zaman :))) kızlar benim 72.9 çıktı. cuma hedefimi değiştirmek istiyorum. 72.5 yapmak istiyorum. ilk hafta galiba ödem attım şimdi gitmiyorEvet bugün kontrol tartımız var
burdayım artıkOlsun canım alışırsın birkaç güne aman 4. Takıma gitme
Canım 2. Mezuniyet kilom 64.8 olması lazım diye hatırlıyorum son 5 kilo gitmiyor malesef. Gönül istiyor ki 60 kilo falan olayım ama çok yoruldum artık. Şimdilik 65 olayım yeter diyorum.Ben tekimdir sanıyordumDoğru diyorsun valla eksik kalıversin yediğimiz diğer tatlılara sayalım
Hedef kilon kaç canım eğer hedefe çok yaklaştıysan son kilolarsa bu vereceklerin çok normal insan o kadar emek veriyorum karşılığını almak istiyorum diyor tabi haklısın detoks işe yarar ama sonrasında çok dikkat et hemen geliveriyor o kilolar ben hiç detoks yapmadım ama öyle diyorlar yani sen yaptıysan daha önce biliyorsundur zaten
Canım foruma geldiğin günkü kilon baz alınır başladığında kaç kiloydun.Keşke foruma cuma günü gelseydim cuma tartısına yetişirdim ne güzel5 Haziranda 75.35 çıkmışım. Bu sabah 74.20 çıktım. Tartı şok, ben şok :)
Önce korona oldum, sonra regl oldum, parmaklarım ödemden hareket edemez olmuştuCanım 2. Mezuniyet kilom 64.8 olması lazım diye hatırlıyorum son 5 kilo gitmiyor malesef. Gönül istiyor ki 60 kilo falan olayım ama çok yoruldum artık. Şimdilik 65 olayım yeter diyorum.
Canım foruma geldiğin günkü kilon baz alınır başladığında kaç kiloydun.
Evet ilk günler ödem de gidiyor ama bu güzel motive oluyor insana
Önce korona oldum, sonra regl oldum, parmaklarım ödemden hareket edemez olmuştuSpor da yapamayınca hooop aldım 4-5 kilo.. 72ye kadar hızlı düşerim fakat sonrası zorlu olacak gibi Pes etmek yook.. Daha önce yaptım yine yapabiliriiim
herşeyi yazıp başlangıç kilomu yazmamışım :) 76 ile başladım :):)Önce korona oldum, sonra regl oldum, parmaklarım ödemden hareket edemez olmuştuSpor da yapamayınca hooop aldım 4-5 kilo.. 72ye kadar hızlı düşerim fakat sonrası zorlu olacak gibi Pes etmek yook.. Daha önce yaptım yine yapabiliriiim
Buyuk dusunelim buyuk olsunYaa bende de durum aynı yarından itibaren detoks falan yapıcam yine olduğu kadar tabi ki. Bu süreç zorluyor bizi işte valla yoruldum artık haftada 100 gr versem ona darazıyım artık
Hepimiz oyleyiz canim ilk basta hizli gidip sonra yavasliyoruz ama pes etmedigin surece yavas yavasta olsa gidiyorÖnce korona oldum, sonra regl oldum, parmaklarım ödemden hareket edemez olmuştuSpor da yapamayınca hooop aldım 4-5 kilo.. 72ye kadar hızlı düşerim fakat sonrası zorlu olacak gibi Pes etmek yook.. Daha önce yaptım yine yapabiliriiim
Yok yok ben burdayım valla hafta sonu çok pis saldım hemen toplamam lazımevet evet biz ortak olalım ama ya sen de gidersen diye korkuyorum
Hep aynıyız canım pes etmek yok ben 85 kilodan 69 a düştüm. 2 aydır 1 ver 2 al modundayım. Ama artık zincirlerimi kırıp şu lanetli 69 dan kurtulmalıyızÖnce korona oldum, sonra regl oldum, parmaklarım ödemden hareket edemez olmuştuSpor da yapamayınca hooop aldım 4-5 kilo.. 72ye kadar hızlı düşerim fakat sonrası zorlu olacak gibi Pes etmek yook.. Daha önce yaptım yine yapabiliriiim
Canım vallahi bende düşündüm hayal ettim bi aralar ay evleneyim çoluk çocuk mutluluk e olmadı hep içinde birşeyler mutlu etti. Sonra baktım teker dönüyor zaman uçuyor gençlik gidiyor! Boşanınca çektiğim oh be nin yankıları hala kulağıma gelir eski elimde öyle paranoyakça kıskanç bir tipti! Boşandım ne oldurduk oldum dedim oh sefam olsunÇok haklısın canım giden bizden gidiyor gençlik güzellik o kadar caba var ama bazen hep boşa diyorum bu dunyada kadınların taşıdığı yuk kadar agiri yok gercekten zamanda bizden çalıyor biseyyleri
Ay gece uyuyakaldım sabah yetişeyim dedim yine yetişemedim :/ vallahi dikkat edecek daha da5 - 11 Haziran Menü Paylaşım Listesi
@olvidos
M monarosaa
yarimuhendis
melita09
C Cagrihilal1
ummhnisa
hzlsel
pacman
redsonja87
kollontai
@matteroftime
Anka
@missbellaa
birniyetmeselesi
G gibivegibi
runib
Lizozom55
Kızlar menüler nerde iyice saldınız bu konuda bu hafta menü yazmayan çoktu bugünden itibaren menü yazmaya dikkat edelim olur mu
Geçmiş olsun canım, kilolar ha deyince gelmedi bize eh öyle de gitmiyor, kendine sürdürebilir bi beslenme düzeni oturt sen onlar yavaş yavaş giderÖnce korona oldum, sonra regl oldum, parmaklarım ödemden hareket edemez olmuştuSpor da yapamayınca hooop aldım 4-5 kilo.. 72ye kadar hızlı düşerim fakat sonrası zorlu olacak gibi Pes etmek yook.. Daha önce yaptım yine yapabiliriiim
Yaa muhteşemsin canım senin hedef kaçtıBenim tartı doğru tartıyor bugüncuma 57,6 şimdi 56,6 1 kilo eksideyim kaldı 1,3 Cumaya . Cherry Mom birniyetmeselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?