Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım 2. Mezuniyet kilom 64.8 olması lazım diye hatırlıyorum son 5 kilo gitmiyor malesef. Gönül istiyor ki 60 kilo falan olayım ama çok yoruldum artık. Şimdilik 65 olayım yeter diyorum.
Keşke foruma cuma günü gelseydim cuma tartısına yetişirdim ne güzel 5 Haziranda 75.35 çıkmışım. Bu sabah 74.20 çıktım. Tartı şok, ben şok :)
Canım foruma geldiğin günkü kilon baz alınır başladığında kaç kiloydun.
Evet ilk günler ödem de gidiyor ama bu güzel motive oluyor insana

Önce korona oldum, sonra regl oldum, parmaklarım ödemden hareket edemez olmuştu Spor da yapamayınca hooop aldım 4-5 kilo.. 72ye kadar hızlı düşerim fakat sonrası zorlu olacak gibi Pes etmek yook.. Daha önce yaptım yine yapabiliriiim

herşeyi yazıp başlangıç kilomu yazmamışım :) 76 ile başladım :):)

Hepimiz oyleyiz canim ilk basta hizli gidip sonra yavasliyoruz ama pes etmedigin surece yavas yavasta olsa gidiyor

evet evet biz ortak olalım ama ya sen de gidersen diye korkuyorum
Yok yok ben burdayım valla hafta sonu çok pis saldım hemen toplamam lazım kan tahlili yaptırmıştım b12 dvit çok düşük çıktı sabah onları aldım iğne i vurdurdum geldim. Yürüyüş de oldu bana akşama 10 bin adımı tamamlarım inşallah. Sen naptın

Hep aynıyız canım pes etmek yok ben 85 kilodan 69 a düştüm. 2 aydır 1 ver 2 al modundayım. Ama artık zincirlerimi kırıp şu lanetli 69 dan kurtulmalıyız

Çok haklısın canım giden bizden gidiyor gençlik güzellik o kadar caba var ama bazen hep boşa diyorum bu dunyada kadınların taşıdığı yuk kadar agiri yok gercekten zamanda bizden çalıyor biseyyleri
Canım vallahi bende düşündüm hayal ettim bi aralar ay evleneyim çoluk çocuk mutluluk e olmadı hep içinde birşeyler mutlu etti. Sonra baktım teker dönüyor zaman uçuyor gençlik gidiyor! Boşanınca çektiğim oh be nin yankıları hala kulağıma gelir eski elimde öyle paranoyakça kıskanç bir tipti! Boşandım ne oldurduk oldum dedim oh sefam olsun öyle bi hayatım değişti ki ondan sonra, 15 ülke gezdim iki dil öğrendim yepyeni meslek edindim falan filan, en azından şimdi diyebiliyorum ki bu benim hayatım! İşin özü bizi mutlu etmeyen şey pek de bizim hayatımız olmuyor. Birarada kalırsan bunu mutlu olduğun bir şeye dönüştür yok mutlu olamıyorsan da korkma yalnız değilsinKIZ KARDEŞLİK KAZANACAK
Ay gece uyuyakaldım sabah yetişeyim dedim yine yetişemedim :/ vallahi dikkat edecek daha da
Geçmiş olsun canım, kilolar ha deyince gelmedi bize eh öyle de gitmiyor, kendine sürdürebilir bi beslenme düzeni oturt sen onlar yavaş yavaş gider

Ben yeni ilaca başladım hanımlar aptala çevirdi, daha doğrusu yeni başlamadım 1 ay oldu ama o alışma evresiydi şimdi doz iki katına çıktı herhalde yine alışma evresi 1 hafta böyle aptal gibi gezerim dünde ondan gece uyuyakalmışım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…