Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar
Ne yapın edin kıskanç bir adamla evlenmeyin bugün evden kovalayacağım adamı ama gitmiyor beni çıldırttığıyla kalıyorcumaya göre -100 gözüküyor düne göre artı ama wc problemi baş gösterdi yine inşallah cuma günü güzel bir eksiyle gelirim sinirden de ödem yapmış olabilirim

Ay hayırdır ne oldu? Kilo veriyorsun diye mi kıskanıyor yoksa napıyor?

Ay hayırdır ne oldu? Kilo veriyorsun diye mi kıskanıyor yoksa napıyor?
Ay yok canım benim eşimin kıskançlığı bambaşka o çalışırken ben boş boş oturuyormuşum acaba taş mı taşıyor oturduğu yerden ders anlatıyor bugüne bana ders koymamışlar diye ben erken kalkmadım akşamdan beri burnumdan getirdi birbirimize girdik sabah sabah

C Cagrihilal1 ortim netim bitti köydeydim şimdi geldim eve ama dün akşam yemekte yan komşum sıcacık ekmek yapmıştı ondan yedim bayadır canım istiyordu çok fenalardayım ama ya hemen yediğim şeyler ödem yapıyor bende bana yardım edin akşama kabak yicem başka ne yapayımmmm

Sen halledersin cumaya kadar hiç tasalanma, +400 gramcık halledilemeyecek bir rakam değil.

Ben -100 gramdayım. İnşallah bu şekilde devam eder. Cherry Mom
Hallolur inşallah canım benimde umudum var bu hafta eksiyi göreceğim
Sen de haftaya güzel bir başlangıç yaptın ne güzel
Yok artık bu erkekler ne istiyor arkadaş anlamıyorum valla

Yaa muhteşemsin canım senin hedef kaçtı
Canım ben cuma +2,3 kilo gelmiştim bu hafta hedefim artık ödemmi neyse bu artıdan kurtulmak yani 55,3 yada yakın en azından
Ne yapıp edip evlenmeyin olarak eklemek istiyorum
Sakin kalmaya çalış canım ya, haklısın ama sende farkındasındır evde kala kala herkes bi acayipleşti, olmayan huyu çıkıyor insanların, ikinizde sürekli evde ve evden çalışıyorsanız takılmıştır bişeye belki ondan öyle üzerine gelmiştir. Sen sıkma canını
Kuzu sen sürekli çok az yiyorsun sonra azıcık bişey yiyince vücut şaşırıyor ödem yapıyor vs olabilir, sırf bu yüzden kalori arttıracağım ben çünkü sürekli düşük sonra bi yüksek oldu mu perişanlık oluyor :) Seninde çok düşük kaloriler en azından araya hafif bir öğün daha ekleyebilirsin yada azcık KB, daha dengeli olabilir böylece

Ay yok artık ya, kara mizah gibi. Da kıskançlığın böylesi de enteresanmış gerçekten, sıkma canını.

Bugün ne bir şey yiyesim ne bir şey yapasım var pek aktif olamayacağım zaten ortağımda yok o yüzden kafam daha rahat hepiniz öpüldünüz
Mod düşürmek yok ama bugün spor günü spor yap enerji topla bir şeyler yap hadi hadi ortağın yok değil bak Anka kuşum geldi onun da ortağı yok hepimiz biriz burda siz de ortaklık edin birbirinize

Doğru diyorsun olabilir ama kalori arttırınca da veremiyorum ben ya diyetisyenle falan çalıştım mesela 1 ay istediğim verimi alamadım bi değişiğim ben ya kendim bile çözemiyorum bazen kendimi

Bana ne odem yapiyor bilmiyorum bende artidayim ekmek cokmu yedin tartildinmi. Kabak yemegi yanina ton balikli salata yogurtla falan doyurucu olur. Carsambaya kadar eksiye gecmen lazim carsamba yediklerini persembe gunu ancak telafi edersin. Spor yap. Odem atici falan yap ic. Ben sabah maydanoz kuru yaptim. Ben nasil artilarda geziyorum anlamadim ya ifi bozmuyorum aclik saatim 16 yi geciyor hep erken bitiriyorum yemeyi 4 de bile kalmiyorum. Nasil artiyim ben anlamiyorum arkadas.

Bekarlik sultanlik diyrnler bosuna dememisler. Her evlilikte sorunlar var dortluk bir evlilik yasayan kimseyi gormedim. Disardan bakinca ozrniyorum kimisine sinra tanidikca icine girdikce benden de kotuymus diyorum. Sabirla biseyleri yurutmeye calisiyoruz Allah kolaylik ve sabir versin.

Yani vaov denecek kadar çok değil 2 dilim kadar diyim ama göbek bu sabah belli etti kendini ve tartılmadım kahvaltı yapıp geldim eve tartılmicam ortim cumaya kadar moralim bozuluyor çünkü ve çarşamba perşembe de abur cubur şeyler yememek için yemin ettim diyete sadık kalacağım yani o günleri dert etmiyorum. Cidden sen nasıl artı geliyorsun onu da anlamadım gitti her şeyin dört dörtlük.

Mod düşürmek yok ama bugün spor günü spor yap enerji topla bir şeyler yap hadi hadi ortağın yok değil bak Anka kuşum geldi onun da ortağı yok hepimiz biriz burda siz de ortaklık edin birbirinize
Biz dün olalım diye konuşmuştuk ama istemedi sanırım bu gün ortağım yok yazmış şaka gibi ben de kendim takılırım bu hafta boş ver canım

Aynen canım ama yok onun tek derdi benim bugünü boş geçiriyor olmam neyse artık birazdan düzelirim
Ay yok artık ya, kara mizah gibi. Da kıskançlığın böylesi de enteresanmış gerçekten, sıkma canını.
değil mi ya herkesin başına gelmez böylesi şimdi biraz daha iyiyim
ay evet ben nasıl unuttum Anka kafam yerimde değil ki kusura bakma canım şimdi daha iyiyim sinirim biraz yatıştı
ay valla ya sultanlık çocuk yok daha bizde olunca neler yaşayacağız bakalım aynen canım işte bazı şeylere sabır sabır ama bazen böyle patlıyoruz işte
Biz dün olalım diye konuşmuştuk ama istemedi sanırım bu gün ortağım yok yazmış şaka gibi ben de kendim takılırım bu hafta boş ver canım
Olur mu canım istememek İnan aklımdan tamamen uçmuş gitmiş hem eşime kafam atık hem bugün yine ve yine kadın doğuma gideceğim bitmiyor bitmiyor çektiğim şu sıkıntı ona ayrı bir canım sıkılıyor

Seni böyle görmeye alışık değiliz Hazal ablam ya böyle olunca ben de üzülüyorum siz üzülüyorsunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…