- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #415.461
Oy kuzum yaSeni böyle görmeye alışık değiliz Hazal ablam ya böyle olunca ben de üzülüyorum siz üzülüyorsunuz diye
Oh süperOy kuzum yaBugün biraz sinirlerim bozuldu canım ya böyle üst üste gelince şimdi daha iyiyim sakinledim biraz
Orti kusura bakma bir takım problemler yüzünden bu saate kaldım, giremedim nete. Cuma’ya göre +300 görünüyor ama hemen yarına kadar bile halleşiyorum. Yarın sabah tartıldığım da kilo vermiş eksiye geçmiş olacağımBenim tartı doğru tartıyor bugüncuma 57,6 şimdi 56,6 1 kilo eksideyim kaldı 1,3 Cumaya . Cherry Mom birniyetmeselesi
Yine bir gezegen falan mı yerinden oynadı dünden beri benim de tadım yokOy kuzum yaBugün biraz sinirlerim bozuldu canım ya böyle üst üste gelince şimdi daha iyiyim sakinledim biraz
yaş kaç , yaşalanınca umursamazlar :))Günaydın kızlar
Ne yapın edin kıskanç bir adamla evlenmeyinbugün evden kovalayacağım adamı ama gitmiyor beni çıldırttığıyla kalıyor cumaya göre -100 gözüküyor düne göre artı ama wc problemi baş gösterdi yine inşallah cuma günü güzel bir eksiyle gelirim sinirden de ödem yapmış olabilirim
Tamam canım oluyor arada öyleAynen canım ama yok onun tek derdi benim bugünü boş geçiriyor olmam neyse artık birazdan düzelirim
değil mi ya herkesin başına gelmez böylesi şimdi biraz daha iyiyim
ay evet ben nasıl unuttumAnka kafam yerimde değil ki kusura bakma canım şimdi daha iyiyim sinirim biraz yatıştı
ay valla ya sultanlık çocuk yok daha bizde olunca neler yaşayacağız bakalım aynen canım işte bazı şeylere sabır sabır ama bazen böyle patlıyoruz işte
Olur mu canım istememek İnan aklımdan tamamen uçmuş gitmiş hem eşime kafam atık hem bugün yine ve yine kadın doğuma gideceğim bitmiyor bitmiyor çektiğim şu sıkıntı ona ayrı bir canım sıkılıyor
Cok degilmis sıkıntı olmaz o kadardan atarsin. Ben nasil artiyim bende anlamıyorum neyi nerden kisayim daha bilemedim gece beslenip gunduz yemesem mi sistemi tam degistiripYani vaov denecek kadar çok değil 2 dilim kadar diyim ama göbek bu sabah belli etti kendini ve tartılmadım kahvaltı yapıp geldim eve tartılmicam ortim cumaya kadar moralim bozuluyor çünkü ve çarşamba perşembe de abur cubur şeyler yememek için yemin ettim diyete sadık kalacağım yani o günleri dert etmiyorum. Cidden sen nasıl artı geliyorsun onu da anlamadım gitti her şeyin dört dörtlük.
Ay büyük bir gezegen olmalı beni baya bir sarstı çünküYine bir gezegen falan mı yerinden oynadı dünden beri benim de tadım yok
Henüz 30 yaşlanınca daha kötü olacak diye korkuyorumyaş kaç , yaşalanınca umursamazlar :))
Güneş tutulması geliyorYine bir gezegen falan mı yerinden oynadı dünden beri benim de tadım yok
2 ay önce düşük yaptım normal doğum gibi canım önce o sonra bir kürtaj sonra pıhtılaşmam yüzünden vakumlandım daha ne yaşayabilirim diyordum kaç gündür ağrım var yine enfeksiyon çıktı ne bitmez derdim varmışTamam canım oluyor arada öylekadın doğuma niye gideceksin ki ben bilmiyorum hiç.
Deme öyle canım rabbim dermansız dert vermesin. Rabbimin verdiğinde vardır bir hayır? Hz eyübün hayatını oku duasını oku. Bol bol inşirah suresi oku. inşallah en kısa zamanda bebeğin olur sağlıkla kucağına alırsın canım2 ay önce düşük yaptım normal doğum gibi canım önce o sonra bir kürtaj sonra pıhtılaşmam yüzünden vakumlandım daha ne yaşayabilirim diyordum kaç gündür ağrım var yine enfeksiyon çıktı ne bitmez derdim varmışkocaya da gıcığım bugün zaten var da var ne dertliyim aman
Sınav çok zormus diye duydum ben de ondandir bence hayırlısı olsunmat zordu hatta abartmışlardı:) beklediğimizn altında bi sonuç geldi.hayırlısı olsun artık
Ye gitsin canım 1 dilim şu an sana kendini o iyi hissettirecekse 1 dilim ye. Akşam normal yemeğini yersin yanında ekmek yemezsin dengelenir gider. Bi de çık yürü biraz bence hava al kapanma evde.
Aynen yaa nasaya astronot mu seçiyorsunuz diye isyanlarda herkes.Sınav çok zormus diye duydum ben de ondandir bence hayırlısı olsun
Ahahaaha valla sana ben de anlam veremiyorum hiçCok degilmis sıkıntı olmaz o kadardan atarsin. Ben nasil artiyim bende anlamıyorum neyi nerden kisayim daha bilemedim gece beslenip gunduz yemesem mi sistemi tam degistirip
Ohoo canım ben 2 gün arkadaşlarımla kalacağım çarş perş yemin et benim gibi yemezsinYarın uzun zamandır görüşemediğim bi arkadaşın yanına gideceğiz. Israrla bişey yapma dedim ama illa yapar oinşallah kolay atlatırım
Aynen canım pandemi başladığından beri hiç gitmedik kesin bir sürü şey yapacak. Bakalım salata tarzı şeylerle geçiştirip yiyor gibi yapıp çocuklara yedireyim en iyisiAhahaaha valla sana ben de anlam veremiyorum hiç
Ohoo canım ben 2 gün arkadaşlarımla kalacağım çarş perş yemin et benim gibi yemezsinama sen uzun zamandır görüşmüyorum dedin ayıp olma ihtimali de var az hasarla kapatmaya bak bence hamur işi olursa o toplara hiç girme
Amin canım tabi kesinlikle öyle sadece üst üste gelince bir yılgınlık oluyor bir bakayım dediklerine o duaları da okuyayım sağ olasınDeme öyle canım rabbim dermansız dert vermesin. Rabbimin verdiğinde vardır bir hayır? Hz eyübün hayatını oku duasını oku. Bol bol inşirah suresi oku. inşallah en kısa zamanda bebeğin olur sağlıkla kucağına alırsın canımeşini de salla valla he de geç kendimizi anlatmaya çalıştıkça anlamıyorlar zaten en iyisi kendi hallerine bırakmak.
Doğru diyorsun canım en iyisi kendimi yürüyüşe vereyim pastayı da aklımdan çıkarırım hemYe gitsin canım 1 dilim şu an sana kendini o iyi hissettirecekse 1 dilim ye. Akşam normal yemeğini yersin yanında ekmek yemezsin dengelenir gider. Bi de çık yürü biraz bence hava al kapanma evde.
Kesin yapar canım kaçış yokYarın uzun zamandır görüşemediğim bi arkadaşın yanına gideceğiz. Israrla bişey yapma dedim ama illa yapar oinşallah kolay atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?