Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaş kaç , yaşalanınca umursamazlar :))

Tamam canım oluyor arada öyle kadın doğuma niye gideceksin ki ben bilmiyorum hiç.

Cok degilmis sıkıntı olmaz o kadardan atarsin. Ben nasil artiyim bende anlamıyorum neyi nerden kisayim daha bilemedim gece beslenip gunduz yemesem mi sistemi tam degistirip

Tamam canım oluyor arada öyle kadın doğuma niye gideceksin ki ben bilmiyorum hiç.
2 ay önce düşük yaptım normal doğum gibi canım önce o sonra bir kürtaj sonra pıhtılaşmam yüzünden vakumlandım daha ne yaşayabilirim diyordum kaç gündür ağrım var yine enfeksiyon çıktı ne bitmez derdim varmış kocaya da gıcığım bugün zaten var da var ne dertliyim aman

Deme öyle canım rabbim dermansız dert vermesin. Rabbimin verdiğinde vardır bir hayır? Hz eyübün hayatını oku duasını oku. Bol bol inşirah suresi oku. inşallah en kısa zamanda bebeğin olur sağlıkla kucağına alırsın canım eşini de salla valla he de geç kendimizi anlatmaya çalıştıkça anlamıyorlar zaten en iyisi kendi hallerine bırakmak.

Şeytan dürtüklüyor ara öğün niyetine çikolatalı pasta ye diye henüz karar veremedim Anka
Ye gitsin canım 1 dilim şu an sana kendini o iyi hissettirecekse 1 dilim ye. Akşam normal yemeğini yersin yanında ekmek yemezsin dengelenir gider. Bi de çık yürü biraz bence hava al kapanma evde.

Ben de bugün artidayim niye oyle oldu anlamadim. Hafta sonu abarttim desem cok da spor yaptım ama

Cok degilmis sıkıntı olmaz o kadardan atarsin. Ben nasil artiyim bende anlamıyorum neyi nerden kisayim daha bilemedim gece beslenip gunduz yemesem mi sistemi tam degistirip
Ahahaaha valla sana ben de anlam veremiyorum hiç
Yarın uzun zamandır görüşemediğim bi arkadaşın yanına gideceğiz. Israrla bişey yapma dedim ama illa yapar o inşallah kolay atlatırım
Ohoo canım ben 2 gün arkadaşlarımla kalacağım çarş perş yemin et benim gibi yemezsin ama sen uzun zamandır görüşmüyorum dedin ayıp olma ihtimali de var az hasarla kapatmaya bak bence hamur işi olursa o toplara hiç girme

Aynen canım pandemi başladığından beri hiç gitmedik kesin bir sürü şey yapacak. Bakalım salata tarzı şeylerle geçiştirip yiyor gibi yapıp çocuklara yedireyim en iyisi

Amin canım tabi kesinlikle öyle sadece üst üste gelince bir yılgınlık oluyor bir bakayım dediklerine o duaları da okuyayım sağ olasın
Ye gitsin canım 1 dilim şu an sana kendini o iyi hissettirecekse 1 dilim ye. Akşam normal yemeğini yersin yanında ekmek yemezsin dengelenir gider. Bi de çık yürü biraz bence hava al kapanma evde.
Doğru diyorsun canım en iyisi kendimi yürüyüşe vereyim pastayı da aklımdan çıkarırım hem
Yarın uzun zamandır görüşemediğim bi arkadaşın yanına gideceğiz. Israrla bişey yapma dedim ama illa yapar o inşallah kolay atlatırım
Kesin yapar canım kaçış yokaz az yersin en az kalorililerden seç akşam yemek yemezsin dengelersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…